ΕΣΠΑ

Μαυροπίνακες

Μαυροπίνακες

Μανταλάκι πινακάκι μαυροπίνακας σετ 6τεμ

1,95€

Μανταλάκια με ορθογώνιο μαυροπίνακα σε σετ των έξι τεμαχίων.Μπορείτε να τα κολλήσετε πάνω σε βαζάκια από μαρμελάδες ή γλυκά του κουταλιού για να τα προσφέρετε ως δώρο ή να γράψετε τι περιέχει το καθέν..

Σπιτάκι μανταλάκι μαυροπίνακας σετ 6 τεμ.

1,95€

Σπιτάκι μαυροπίνακας σε μανταλάκι πολύ όμορφο για τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 4,5cm x 4,8cm ύψος..

Στρογγυλός μαυροπίνακας με καβαλέτο

1,55€

Ξύλινο καβαλέτο με στρογγυλό μαυροπίνακα και σχεδιάκι γύρω γύρω.Διαστάσεις 9,5cm x 15,5cm ύψος..

Καρδούλα κρεμαστή μαυροπίνακας

0,60€

Μαυροπίνακας φτιαγμένος από ξύλο σε σχήμα καρδούλα με σχοινάκι στο επάνω μέρος.Διαστάσεις 10cm x 9cm χωρίς το σχοινάκι..

Μαυροπίνακας ξύλινος κρεμαστός

0,70€

Διαστάσεις 11,2cm x 7,8cm χωρίς το σχοινάκι περίπου..

Μαυροπινακάκια τρία σχέδια

1,20€

Μαυροπινακάκια σε τρία όμορφα σχέδια με βάση για να στέκονται.Πολύ όμορφα για να διακοσμήσετε τα τραπέζια της βάπτισης ή να τα φτιάξετε μπομπονιέρες δένοντας ένα τουλάκι στο πίσω μέρος!Διαστάσεις 8cm ..

Μαυροπινακάκια σχεδίου με βάση

0,85€

Μαυροπινακάκια σε διάφορα σχέδια με βάση για να στέκονται.Πολύ όμορφα για να διακοσμήσετε τα τραπέζια της βάπτισης ή να τα φτιάξετε μπομπονιέρες δένοντας ένα τουλάκι στο πίσω μέρος!Διαστάσεις 9cm x 18..

Μαυροπίνακας τριπλός κρεμαστός

3,10€

Τρία μαυροπινακάκια σε μικρό μέγεθος με σχοινάκι για να τα κρεμάσετε.Διαστάσεις μαυροπίνακα 6,5cm x 3,8cm Συνολικές διαστάσεις 9cm x 40cm..

Μαυροπίνακας καβαλέτο μεγάλος

6,35€

Μαυροπίνακας καβαλέτο φτιαγμένος από ξύλο σε φυσικό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε το τραπέζι ευχών ή να διακοσμήσετε τον χώρο σας γράφωντας διάφορα μηνυματάκια!Στην ίδια κατηγο..

Μαυροπίνακας καβαλέτο μεσαίος

4,95€

Μαυροπίνακας καβαλέτο φτιαγμένος από ξύλο σε φυσικό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε το τραπέζι ευχών ή να διακοσμήσετε τον χώρο σας γράφωντας διάφορα μηνυματάκια!Στην ίδια κατηγο..

Μαυροπίνακας μπορντούρα καβαλέτο

4,80€

Μαυροπίνακας καβαλέτο φτιαγμένος από ξύλο με μπορντούρα περιμετρικά σε φυσικό χρώμα.Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για στολισμό στα τραπέζια του γάμου ή της βάπτισης!Διαστάσεις 32cm x 33cm ύψος..

Μαυροπίνακας μπορντούρα με βάση

4,50€

Μαυροπίνακας φτιαγμένος από ξύλο με βάση.Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για στολισμό στα τραπέζια του γάμου ή της βάπτισης!Διαστάσεις 25,5cm x 24cm x 5cm..

Μαυροπίνακας ορθογώνιος"Αγάπη"

2,10€

Μαυροπίνακας ορθογώνιος φτιαγμένος από ξύλο που γράφει "Αγάπη"!Διαστάσεις 11,5cm x 7,5cm χωρίς το κορδονάκι..

Καρδούλα μαυροπίνακας"Αγάπη"

2,10€

Μαυροπίνακας φτιαγμένος από ξύλο σε σχήμα καρδούλα που γράφει "Αγάπη" στο πλάι.Διαστάσεις 10cm x 8cm χωρίς το σχοινάκι..

Μαυροπίνακας ορθογώνιος στικ

0,85€

Μαυροπίνακας σε στικ για να διακοσμήσετε τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 6,7cm x 21cm περίπου..

Μαυροπίνακας σπιτάκι

8,40€

Ξύλινος μαυροπίνακας με σχέδιο σπιτάκι.Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας και να γράψετε λίστα με τα πράγματα που είναι να κάνετε!Διαστάσεις 30cm x 17cm..

Στικ ξύλινος μαυροπίνακας καρδούλα

1,10€

Διαστάσεις 8cm x 21,5cm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 17 από 17 συνολικά (1 Σελ.)