ΕΣΠΑ

Κουτάκια για μπομπονιέρες

Κουτάκια για μπομπονιέρες

Κουτί PVC τετράγωνο 8x8x8cm

0,75€

Κουτί PVC τετράγωνο ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας και για προσκλητήριο γάμου ή βάπτισης.Διαστάσεις 8x8x8cm..

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο

7,50€

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο ιδανικό και για προσκλητήριο γάμου ή βάπτισης.Διαστάσεις 21x4cm πάχος..

Μπομπονιέρα μπιζουτιέρα πέτρινη

2,90€

Πέτρινη μπιζουτιέρα μπομπονιέρα σε τέσσερα  χρώματα  λευκό,βεραμάν, ροζ και σιέλ.Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας μόνο το τούλι με τα κουφετάκια!Αν επιθυμείτε να σας το φτιάξο..

Κουτάκι ζελατίνης μαξιλάρι 15x8x3cm

0,55€

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο σε στυλ μαξιλάρι, ιδανικό για να βάλετε κουφέτα ή μικρό γλυκάκι και να το προσφέρετε.Το περιεχόμενο αποτελεί προϊόν διακόσμησης και δεν συμπεριλαμβάνεται.Το προϊόν δεν έρχετ..

Κουτάκι ζελατίνης μαξιλάρι 11,5x6,5x2,5cm

0,35€

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο σε στυλ μαξιλάρι, ιδανικό για να βάλετε κουφέτα ή μικρό γλυκάκι και να το προσφέρετε.Το περιεχόμενο αποτελεί προϊόν διακόσμησης και δεν συμπεριλαμβάνεται.Το προϊόν δεν έρχετ..

Κουτάκι ζελατίνης μαξιλάρι 8x6x2cm

0,30€

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο σε στυλ μαξιλάρι, ιδανικό για να βάλετε κουφέτα ή μικρό γλυκάκι και να το προσφέρετε.Το περιεχόμενο αποτελεί προϊόν διακόσμησης και δεν συμπεριλαμβάνεται.Το προϊόν δεν έρχετ..

Κουτί χάρτινο με δαντέλα και πλέξιγκλας με μονογράμματα

1,66€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε κράφτ χρώμα με δαντελίτσα περιμετρικά στο καπάκι και πλέξιγκλας διακοσμητικά με τα αρχικά σας σε στεφανάκι.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά ..

Κουτί χάρτινο λαχανί και ξύλινο καπάκι με λουλούδια

1,39€

Κουτάκι φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι σε λαχανί ανοιχτό χρώμα με ξύλινο καπάκι με σχέδιο λουλούδια σε αποχρώσεις ροζ και πράσινες.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας το τούλι με τα κουφέτα εσω..

Κουτί χάρτινο σιέλ με ξύλινο καπάκι σχέδιο βιτρώ

1,39€

Κουτάκι φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι σε σιέλ χρώμα με ξύλινο καπάκι σε βιτρώ σχέδιο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας το τούλι με τα κουφέτα εσωτερικά δένοντάς το με κορδελίτσα.Διαστάσεις 6..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 10x10x5cm

1,00€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Διαστάσεις 10cm x 10cm x 5cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 8x8x8cm

1,10€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Διαστάσεις 8cm x 8cm x 8cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο σιέλ με ξύλινο καπάκι σχέδιο boho

1,39€

Κουτάκι φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι σε σιέλ χρώμα με ξύλινο καπάκι σε boho σχέδιο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας το τούλι με τα κουφέτα εσωτερικά δένοντάς το με κορδελίτσα.Διαστάσεις 6c..

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο τετράγωνο 6x6x6cm

0,50€

Κουτί τετράγωνο πτυσσόμενο από ζελατίνη ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρες ή να βάλετε γλυκάκι και να το προσφέρετε δένοντάς το με κορδελίτσες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη.Δια..

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο καπάκι 5x5x5cm

1,30€

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο με ανοιγόμενο καπάκι, ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη..

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο καπάκι 6x6x6cm

1,80€

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο με ανοιγόμενο καπάκι, ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη.Διαστ..

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο καπάκι 8x8x8cm

2,60€

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο με ανοιγόμενο καπάκι, ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη.Διαστ..

Κουτί καρδιά πλέξιγκλας διάφανη 8x8x4cm

0,81€

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο σε σχήμα καρδιάς, ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφετάκια με λίγο τούλι.Διαστάσεις 8cm x 8cm x 4cm πάχοςΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Κουτάκι ξύλινο με πλέξιγκλας καπάκι

1,50€

Κουτάκι φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό και λευκό χρώμα με συρταρωτό καπάκι πλέξιγκλας.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τούλι με τα κουφετάκια, δένοντάς το με κορδελάκια.Διαστάσεις ..

Κουτί ξύλινο με πλέξιγκλας καπάκι

3,00€

Κουτάκι ξύλινο ορθογώνιο βαμμένο σε λευκό χρώμα με καπάκι συρταρωτό πλέξιγκλας.Ιδανικό για να φτιάξετε προσκλητήριο για την εκδήλωσή σας!Η διακόσμηση της φωτογραφίας δεν περιλαμβάνεται.Διαστάσεις 18cm..

Κουτί πλέξιγκλας ορθογώνιο

2,10€

Κουτί πλέξιγκλας ορθογώνιο ιδανικό και για προσκλητήριο γάμου ή βάπτισης.Διαστάσεις 18,3cm x 12cm x 2cm πάχος..

Κουτάκι ξύλινο με καρδούλα και χάντρες

2,72€

Ξύλινο τετράγωνο κουτί σε λευκή και natural απόχρωση. Είναι τυπωμένο στο πάνω μέρος με καρδιά και διακοσμημένο με ξύλινες χάντρες.Μπορείτε να βάλετε εσωτερικά τα κουφετάκια διπλωμένα με τούλι φτιάχνον..

Κουτάκι ξύλινο γκρι-λευκό με καρδούλα

2,64€

Κουτάκι φτιαγμένο από ξύλο σε λευκό με γκρι χρώμα και καρδούλα στο μπροστινό μέρος.Μπορείτε να βάλετε εσωτερικά τα κουφετάκια διπλωμένα με λίγο τούλι και να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γάμ..

Κουτάκι τετράγωνο πλέξιγκλας

1,44€

Κουτάκι πλέξιγκλας σε τετράγωνο σχήμα διάφανο με καπάκι.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφετάκια με λίγο ύφασμα και δένοντάς το με κορδελάκια.Διαστάσεις 6cm x 6cm x 4,8cmΕλ..

Κουτάκι χάρτινο τετράγωνο

0,53€

Κουτάκι φτιαγμένο από χαρτόνι σε τετράγωνο σχήμα σε τρία χρώματα, σιέλ, ροζ και κράφτ.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης δένοντάς το με κορδελίτσα ..

Κουτάκι χάρτινο τετράγωνο πλακέ

0,67€

Κουτάκι φτιαγμένο από χαρτόνι σε τετράγωνο σχήμα σε τέσσερα χρώματα, λευκό, σιέλ, ροζ και κράφτ.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης δένοντάς το με κ..

Χωνάκι χάρτινο μικρό

0,35€

Χωνάκι φτιαγμένο από χαρτί σε διάφορα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μικροκεράσματα ή για το ρύζι στο γάμο!Διαστάσεις 6cm x 14cm ύψος..

Κουτάκι χάρτινο λευκό-χρυσό πουά 10 τεμάχια

2,90€

Κουτάκι χάρτινο σε λευκό χρώμα με πουά χρυσό σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε γάμο, βάπτιση ή για πάρτυ και να βάλετε μέσα ζαχαρωτά ή ποπ κόρν για κέρασμα! 7cm x 11..

Κουτάκι μεταλλικό ζικ ζακ

1,05€

Κουτάκι μεταλλικό σε δύο όμορφα χρώματα ρόζ και βεραμάν!Βάλτε εσωτερικά με λίγο τουλάκι τα κουφέτα σας,δέστε το με κορδελάκια 3mm ή σχοινάκια και φτιάξτε μια όμορφη μπομπονιέρα!Διαστάσεις 7cm x 10cm x..

Κουτάκι ξύλινο μακρόστενο με πλέξιγκλας

0,96€

Κουτάκι φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό χρώμα με συρόμενο καπάκι πλέξιγκλας.Μπορείτε να το κάνετε ντεκουπάζ και να το φτιάξετε για μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης!Διαστάσεις 4,3cm x 12cm x 2,7cm Ελάχιστη πο..

Κουτάκι χάρτινο νύφη-γαμπρός

0,35€

Κουτάκι φτιαγμένο από χαρτόνι σε δύο σχέδια,φόρεμα και κοστούμι!Πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή να βάλετε το ρύζι για το γάμο σας.Διαστάσεις κοστουμιού 5cm x 10cm x 3cm πάχοςΔιαστάσεις φο..

Κουτάκι ξύλινο λευκό με πλέξιγκλας καπάκι

1,04€

Κουτάκι φτιαγμένο από ξύλο βαμμένο σε λευκό χρώμα με συρόμενο καπάκι πλέξιγκλας.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά το τούλι με τα κουφετάκια και δένοντας κορδέλες εξωτερικά.Διαστάσ..

Κουτάκι χάρτινο λευκό τετράγωνο

0,78€

Κουτάκι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε λευκό χρώμα.Στολίστε το με κορδελίτσα και ένα μικρό ξύλινο μοτίφ ή μπρελόκ, βάλτε μέσα τα κουφέτα και έτοιμη η μπομπονιέρα σας!Διαστάσεις 7cm x 7cm x 5cm ύψοςΕλ..

Κουτάκι τετράγωνο πλακέ ιλουστρασιόν

1,76€

Κουτάκι από σκληρό ιλουστρασιόν χαρτόνι σε μπεζ και λευκό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μέσα δωράκι, για να φτιάξετε ιδιαίτερες μπομπονιέρες και προσκλητήρια ή για να μοιράσετε τα..

Χάρτινο κουτάκι μαξιλαράκι

0,25€

Κουτάκι χάρτινο σε σχήμα μαξιλαράκι κατάλληλο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα γάμου ή για να βάλετε το ρύζι.Μπορείτε να το στολίσετε  τυπώνοντας μια σφραγίδα με μήνυμα για τους καλεσμένους σας ή ν..

Κουτάκι ξύλινο με λεβάντες

1,69€

Κουτάκι ξύλινο με σχέδιο λεβάντες,πολύ όμορφο για να φτιάξετε μπομπονιέρες ή να φυλάξετε μικροαντικείμενα!Διαστάσεις 8,5cm x 7cm x 4cm ύψοςΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Κουτάκι ξύλινο στρογγυλό

2,20€

Κουτάκι φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό χρώμα.Μπορείτε να το κάνετε ντεκουπάζ και να το φτιάξετε για μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης!Διαστάσεις 10cm x 4,5cmΕλάχιστη ποσότητα 12τεμάχια..

Κουτί βιβλίο κράφτ

1,58€

Κουτί βιβλίο από σκληρό χαρτόνι σε κραφτ χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μπομπονέρα σε γάμο ή βάπτιση τυπώνοντας μια σφραγίδα με το θέμα που θέλετε και στολίζοντας το με κορδέλες ή για να προ..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο πλακέ κράφτ

1,84€

Διαστάσεις 15cm x 15cm x 4,2cmΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Κουτάκι χάρτινο τετράγωνο χάρτινο κράφτ

0,92€

Κουτάκι χάρτινο σε κραφτ οικολογικό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρες ή για να βάλετε μέσα δωράκι!Διαστάσεις 8cm x 8cm x 5cmΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Κουτάκι χάρτινο πουγγί glitter

0,53€

Κουτάκι χάρτινο σε χρυσό και ασημί με ανάγλυφα σχεδιάκια από glitter.Το κούμπωμά του είναι καρδούλα και είναι πολύ όμορφο για να προσφέρετε μικροδωράκια ή γλυκάκια στο γάμο σας!Διαστάσεις στημένου κου..

Κουτάκι στενόμακρο πλακέ μονόχρωμο

1,36€

Σκληρό κουτάκι στενόμακρο πλακέ μονόχρωμο σε πολλά και χαρούμενα χρώματα για να φτιάξετε την μπομπονιέρα ή το προσκλητήριο του μωρού σας.Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε σε όμορφο..

Κουτάκι ορθογώνιο μεσαίο

0,90€

Κουτάκι από ματ σκληρό χαρτόνι σε απαλά χρώματα για να φτιάξετε τη μπομπονιέρα του μωρού σας ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μια όμορφη συσκευασία στα δωράκια σας!Διαστάσεις 11cm x 6cm x 4,3cm..

Κουτάκι χάρτινο καρδιά glitter εκρού

0,62€

Κουτάκι χάρτινο σε σχήμα καρδούλας  με σχεδιάκια glitter ασημί για να βάλετε το ρυζάκι στο γάμο σας ή και γλυκάκια όπως το παστέλι ή το μαντολάτο και να τα μοιράσετε στους καλεσμένους σας!Το παίρ..

Κουτάκι πλέξιγκλας καρδούλα

0,76€

Κουτάκι από πλέξιγκλας σε σχήμα καρδούλας.Μπορείτε να το γεμίσετε με μικρά σοκολατάκια και να το προσφέρετε σαν κέρασμα στους καλεσμένους στο γάμο σας ή να το γεμίσετε με ρυζάκι!Διαστάσεις 6.5cm x 6cm..

Χωνάκι μονόχρωμο

0,45€

Χωνάκια χαρούμενα χρωματιστά! Γεμίστε τα με καραμέλες και ζαχαρωτά για να φτιάξετε μπομπονιέρες, δωράκια ή χρησιμοποιήστε το για να προσφέρετε το ρυζάκι στο γάμο σας!Διαστάσεις 4cm x 4cm x 18cm..

Κουτάκι τετράγωνο μαξιλαράκι

0,59€

Κουτάκι τετράγωνο απο σκληρό χαρτόνι με καπάκι φουσκωτό σαν μαξιλαράκι!Φτιάξτε με αυτό τις μπομπονιέρες σας ή συσκευάστε τα δωράκια σας.Το καπάκι του είναι πικέ και βγαίνει σε πολλά χρώματα, συνδυάστε..

Κουτάκι τετράγωνο πλακέ μονόχρωμο

1,04€

Σκληρό πλακέ κουτάκι από ιλλουστρασιόν σκληρό χαρτί σε πολλά και χαρούμενα χρώματα για να φτιάξετε τη μπομπονιέρα του μωρού σας ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μια όμορφη συσκευασία στα δωράκι..

Κουτάκι χάρτινο ορθογώνιο πλακέ μονόχρωμο

1,00€

Σκληρό κουτάκι πλακέ απο ιλλουστρασιόν σκληρό χαρτί σε πολλά και χαρούμενα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μπομπονιέρα ή για προσκλητήριο δένοντας το με κορδελίτσες.Μπορείτε επίσης να βάλετ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 48 από 48 συνολικά (1 Σελ.)