ΕΣΠΑ

Διακοσμητικά Γάμου

Διακοσμητικά Γάμου

Κηροπήγιο μεταλλικό τεσσάρων θέσεων μεταλλικό 28x28x12,5cm

19,80€

Κηροπήγιο μεταλλικό τεσσάρων θέσεων μεταλλικό σε χρυσό χρώμα!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε το τραπέζι σας και τον χώρο σας!Διαστάσεις 28x28x12,5cm...

Δίσκος στρογγυλός αντικέ ματ χρυσός

14,90€

Δίσκος στρογγυλός αντικέ σε ματ χρυσό χρώμα!Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό και να βάλετε μέσα κεριά και πετρούλες ή να βάλετε τα χειροποίητα γλυκά σας που θέλετε να τα προσφέρετ..

Κηροπήγιο μεταλλικό τεσσάρων θέσεων μεταλλικό 31x31x15cm

23,90€

Κηροπήγιο μεταλλικό τεσσάρων θέσεων μεταλλικό σε χρυσό χρώμα!Περιλαμβάνονται τα 4 ποτήρια κεριών.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε το τραπέζι σας και τον χώρο σας!Διαστάσεις 31x31x15cm...

Στεφάνι μεταλλικό χρυσό με νεραγκούλες και ξύλινο "Εδώ ντύνεται ο γαμπρός" 40cm

50,00€

Στεφάνι μεταλλικό χρυσό με νεραγκούλες σε χρώμα μπλέ και ξύλινη επιγραφή κρεμαστή "Εδώ ντύνεται ο γαμπρός".Κατάλληλη για να στολίσετε το σπίτι σας την ημέρα του γάμου.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ..

Στεφάνι κλαδένιο λευκό βουκαμβίλια ξύλινα γράμματα 40cm

38,80€

Στεφάνι κλαδένιο σε λευκό χρώμα διακοσμημένο με χρυσή βουκαμβίλια και λευκά ξύλινα γράμματα.Κατάλληλη για να στολίσετε το σπίτι σας την ημέρα του γάμου.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμ..

Διακοσμητική καρδιά βέργινη λευκή με βουκαμβίλια 40cm

43,80€

Διακοσμητική καρδιά φτιαγμένη από βέργες σε λευκό χρώμα στολισμένη με βουκαμβίλια χρυσή.Κατάλληλη για να στολίσετε το σπίτι σας την ημέρα του γάμου.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα ..

Διακοσμητική καρδιά βέργινη βουκαμβιλια χρυσή "Εδώ ντύνεται ο γαμπρός" 40cm

58,90€

Διακοσμητική καρδιά βέργινη σε λευκό χρώμα με βουκαμβίλια χρυσή και ξύλινη επιγραφή "Εδώ ντύνεται ο γαμπρός".Κατάλληλη για να στολίσετε το σπίτι σας την ημέρα του γάμου.Διάσταση 40cmΕπειδή είναι χειρο..

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Γ"

0,00€

Κατασκευή πόρτας σε σχήμα "Γ" με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-..

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Π"

0,00€

Κατασκευή πόρτας σε σχήμα "π" με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622..

Γιρλάντα πρασινάδα λουλουδιών/ μέτρο

90,00€

Γιρλάντα σταθερή με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-510 για τη πα..

Πάνελ ξύλινο υφασμάτινα λουλούδια 130 x 70cm

220,00€

Πάνελ ξύλινο στολισμένο με τριαντάφυλλα σε αποχρώσεις ροζ,σάπιο μήλο και εκρού. Κατασκευές στολισμένες με λουλούδια,μπορούμε να σας το φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μ..

Διακοσμητική καρδιά πλεκτή με παιώνιες και τριαντάφυλλα 35cm

39,90€

Καρδιά πλεκτή σε γκρι χρώμα διακοσμημένη με υφασμάτινες παιώνιες, τριαντάφυλλα, νεραγκούλες και σκυλάκια σε αποχρώσεις ροζ, φούξια και σομόν με φιόγκο από κορδέλες στο κάτω μέρος.Διαστάσεις 35cm x 35c..

Διακοσμητική καρδιά ψάθινη με παιώνιες φούξια 40cm

37,90€

Καρδιά ψάθινη στολισμένη με υφασμάτινες παιώνιες, γαρύφαλλα και σκυλάκια σε αποχρώσεις ροζ και φούξια με φιόγκο από κορδέλες στο κάτω μέρος.Διαστάσεις 40cm x 40cmΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπ..

Διακοσμητική καρδιά πλεκτή με βουκαμβίλιες και τριαντάφυλλα 40cm

36,90€

Καρδιά πλεκτή σε γκρι χρώμα διακοσμημένη με υφασμάτινα τριαντάφυλλα, βουκαμβίλιες, νεραγκούλες σε αποχρώσεις ροζ με φιόγκο από υφασμάτινες κορδέλες στο κάτω μέρος.Διαστάσεις 40cm x 40cmΕπειδή είναι χε..

Διακοσμητικό ξύλινο LOVE 25x1,6x7cm

3,90€

Διακοσμητικό LOVE φτιαγμένο από ξύλο σε λευκό χρώμα για να διακοσμήσετε το τραπέζι ευχών του γάμου σας.Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ όμορφα στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας με γάζες, τούλια&nb..

Διακοσμητικό ξύλινο"Ευχές" 33x2x13cm

9,50€

Διακοσμητικό ξύλινο "Ευχές" ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στο τραπέζι των ευχών.Διαστάσεις 33cm x 2cm(πάχος) x 13cm ύψος..

Καρδιά κλαδένια καφέ 40cm

13,50€

Καρδιά κλαδένια σαράντα εκατοστών σε καφέ χρώμα με σχοινάκι στο επάνω μέρος για να την κρεμάσετε.Μπορείτε να την στολίσετε με λουλούδια υφασμάτινα που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία φτιάχνοντας μ..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή γκρι 35cm

13,90€

Καρδιά φτιαγμένη από ξύλα βαμμένα σε γκρι χρώμα τριάντα πέντε εκατοστών.Μπορείτε να την διακοσμήσετε με λουλουδάκια υφασμάτινα και κορδέλες που θα βρείτε στις αντίστοιχες κατηγορίες φτιάχνοντας μια όμ..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή λευκή 25cm

9,80€

Καρδιά ψάθινη πλεκτή βαμμένη σε λευκό χρώμα, ιδανική για να στολίσετε το μπαλκόνι ή την πόρτα την ημέρα του γάμου σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε.Δια..

Καροτσάκι ξύλινο μπεζ με ανεμόμυλο (τμχ)

26,90€

Ξύλινο μπεζ καροτσάκι με ρόδες και ανεμόμυλο που γυρίζει!Μια ωραία ιδέα για να βάλετε γλαστρούλες και να διακοσμήσετε τον κήπο σας με παρόμοια ξύλινα διακοσμητικά απ'την ίδια σειρά.Μπορεί να χρησιμοπο..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή λευκή 50cm

36,90€

Καρδιά ψάθινη πλεκτή βαμμένη σε λευκό χρώμα, ιδανική για να στολίσετε το μπαλκόνι ή την πόρτα την ημέρα του γάμου σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστ..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή λευκή 40cm

23,95€

Καρδιά ψάθινη πλεκτή βαμμένη σε λευκό χρώμα, ιδανική για να στολίσετε το μπαλκόνι ή την πόρτα την ημέρα του γάμου σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστ..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή λευκή 30cm

12,90€

Καρδιά ψάθινη πλεκτή βαμμένη σε λευκό χρώμα, ιδανική για να στολίσετε το μπαλκόνι ή την πόρτα την ημέρα του γάμου σας!Διαστάσεις 30cm..

Καρδούλα ξύλινη κρεμαστή

0,20€

Διαστάσεις 15mm x 25mm χωρίς το σχοινάκι..

Ξύλινο κρεμαστό "&"

0,45€

Διαστάσεις 6,5cm x 9,2cm χωρίς το σχοινάκι..

Γράμματα ξύλινα κρεμαστά

0,45€

Διαστάσεις 6,5cm x 9,5cm χωρίς το σχοινάκι..

Διακοσμητική κρεμαστή ξύλινη κούνια

20,60€

Διακοσμητική ξύλινη κούνια ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε για στολισμό γάμου ή βάπτισης ακόμα και στον κήπο σας, στολίζοντας την με κορδέλες ή λουλούδια που θα βρείτε στις αντίστοιχες κατηγορίες.Δ..

Καρδιά ξυλινη κλαδενια με μονογράμματα και παιώνιες(58x53cm)

79,80€

Καρδιά κλαδένια σε καφέ χρώμα, στολισμένη από υφασμάτινες παιώνιες και τριαντάφυλλα σε εκρού χρώμα με πρασινάδα και μοννογράμματα ξύλινα στην άκρη.Διαστάσεις 58cm x 53cm χωρίς το σχοινάκιΕπειδή είναι ..

Καρδούλα ξύλινη λευκή με τρυπούλα

0,30€

Ξύλινη καρδούλα σε λευκό χρώμα με τρυπούλα στο επάνω μέρος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις κατασκευές σας ή για μπομπονιέρα  με μια σφραγίδα τυπωμένη με τα ονόματα σας και την ημερομηνία τ..

Βάση για ονειροπαγίδα με σχοινί

1,30€

Βάση για ονειροπαγίδα τυλιγμένο με σχοινί γύρω γύρω.Προσθέστε κορδέλες, κορδόνια και πουπουλάκια φτιάχνοντας όμορφες ονειροπαγίδες!Το διακοσμητικό στην φωτογραφία δεν περιλαμβάνεται.Διαστάσεις 11cm..

Γιρλάντα με φυλλαράκια συνθετικά 6m

3,90€

Γιρλάντα συρμάτινη με φυλλαράκια πράσινα συνθετικά.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε στεφανάκι ή ακόμα και για μπομπονιέρες κόβοντάς την σε μικρά κομματάκια.Διαστάσεις 2,5cm περίπου x 6..

Φανάρι μεταλλικό λευκό 20x20x45cm

24,90€

Διαστάσεις 20cm x 20cm x 45cm ύψος..

Στεφάνι καφέ με ορχιδέες και τούλι

35,00€

Στεφάνι κλαδένιο σε καφέ χρώμα διακοσμημένο με υφασμάτινες ορχιδέες, πρασινάδα και τούλι στο κάτω μέρος με φιόγκο από σατέν κορδέλα!Ένα υπέροχο στεφάνι για να διακοσμήσετε τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώ..

Κορμός φέτα ξύλου 17cm x 1cm

3,90€

Διαστάσεις 16-19 cm περίπου..

Στεφάνι με ορχιδέες και μονογράμματα

45,00€

Στεφάνι κλαδένιο σε λευκό χρώμα, στολισμένο με υφασμάτινες ορχιδέες και πρασινάδα στο πίσω μέρος με αρχικά ξύλινα γράμματα στο πλάι!Στο κάτω μέρος έχει τούλι με φιόγκο από σατέν κορδέλα και πέρλες.Ένα..

Φανάρι μεταλλικό τριπλό λευκό 41x20x30

32,90€

Διαστάσεις 41cm x 20cm x 30cm ύψος..

Φανάρι μεταλλικό λευκό 16x16x25cm

17,50€

Διαστάσεις 16cm x 16cm x 25cm ύψος..

Γυάλινη φοντανιέρα μικρή

2,20€

Γυάλινη φοντανιέρα σε μικρό μέγεθος, κατάλληλη για να την φτιάξετε μπομπονιέρα ή να την χρησιμοποιήσετε για να προσφέρετε κάποιο μικρό κέρασμα στην εκδήλωσή σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε με..

Καρδιές ξύλινες λευκές σετ 24τμχ

3,50€

Καρδιές ξύλινες σε λευκό χρώμα συσκευασία είκοσι τεσσάρων τεμαχίων.Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό πάνω σε μπομπονιέρα ή στα ποτήρια του ζευγαριού.Διαστάσεις 3,5cm..

Ξύλινη βάση με τριαντάφυλλα λευκά

12,90€

Ξύλινη λευκή βάση κρεμαστή στολισμένη με υφασμάτινα λευκά τριαντάφυλλα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και με άλλα σχεδιάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 28cmΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα ..

Καρδιά κλαδένια λιλά 20cm

6,90€

Καρδιά πλεγμένη με κλαδάκια ξύλινα σε λιλά χρώμα,μπορείτε να στολίσετε την πόρτα,τα μπαλκόνια ή και το σπίτι σας εσωτερικά για το γάμο σας συνδυάζοντάς την με τούλια και κορδέλες.Διαστάσεις 20cm x 20c..

Καρδιά κλαδένια ροζ 20cm

6,90€

Καρδιά πλεγμένη με κλαδάκια ξύλινα σε ροζ χρώμα,μπορείτε να στολίσετε την πόρτα,τα μπαλκόνια ή και το σπίτι σας εσωτερικά για το γάμο σας συνδυάζοντάς την με τούλια και κορδέλες.Διαστάσεις 20cm x 20cm..

Καρδιά κλαδένια βεραμάν 20cm

6,90€

Καρδιά πλεγμένη με κλαδάκια ξύλινα σε βεραμάν χρώμα,μπορείτε να στολίσετε την πόρτα,τα μπαλκόνια ή και το σπίτι σας εσωτερικά για το γάμο σας συνδυάζοντάς την με τούλια και κορδέλες.Διαστάσεις 20cm x ..

Καρδιά βελούδινη κρεμαστή 15cm

2,95€

Καρδιά από βελούδινο ύφασμα σε τρία χρώματα, ιβουάρ, μπεζ άμμου και κόκκινο!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερο μέγεθος...

Καρδιά βελούδινη ιβουάρ κρεμαστή 25cm

5,90€

Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερο μέγεθος όπου μπορείτε να συνδυάσετε!..

Ξύλινο διακοσμητικό καροτσάκι με μαυροπίνακα

69,70€

Ξύλινο διακοσμητικό καροτσάκι με ρόδες και μαυροπίνακα στο πάνω μέρος σε δύο χρώματα μπεζ και λευκό.Κατάλληλο για να διακοσμήσετε τον κήπο ή την βεράντα σας βάζοντας μικρά γλαστράκια  ή για κάποι..

Διακοσμητικό ξύλινο κλουβί-φανάρι

18,90€

Ξύλινο διακοσμητικό κλουβάκι σε καφέ χρώμα με ποτηράκι γυάλινο εσωτερικά για να βάλετε κεράκι ρεσώ.Μπορείτε να το στολίσετε με πρασινάδες και λουλούδια και να διακοσμήσετε τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας καθρέπτης"κάνε μια ευχή"

2,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας καθρέπτης "Κάνε μια ευχή" σε δύο χρώματα, χρυσό και ασημί.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο βιβλίο ευχών του γάμου ή της βάπτισης του μωρού σας!Διαστάσεις 8,3cm x 6,2cm ύψος..

Καρδιά κρεμαστή μεταλλική λευκή μικρή

3,00€

Καρδιά κρεμαστή στενόμακρη μεταλλική σε λευκό χρώμα.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε φιόγκους ή στεφάνια.Διαστάσεις 9,5cm x 19cm ύψος χωρίς το σχοινάκι..

Καρδιά κρεμαστή μεταλλική λευκή μεγάλη

3,80€

Καρδιά κρεμαστή στενόμακρη μεταλλική σε λευκό χρώμα.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε φιόγκους ή στεφάνια.Διαστάσεις 14cm x 26cm ύψος χωρίς το σχοινάκι..

Περιστεράκι λευκό με μανταλάκι

2,90€

Περιστεράκι σε λευκό χρώμα με μανταλάκι από κάτω και πέρλες στο πλάι.Διαστάσεις 4cm x 17cm μάκρος..

Σημαιάκια λινάτσας Mr&Mrs

4,95€

Σημαιάκια είκοσι εκατοστών ύψος  φτιαγμένα από λινάτσα που γράφουν Mr&Mrs.Μπορείτε να στολίσετε το τραπέζι ευχών στον γάμο σας.Περιέχει 8 σημαιάκια και έχει 2.70 μήκος..

Καρδιά τρισδιάστατη ξύλινη καφέ μεγάλη

19,80€

Καρδιά φτιαγμένη από ξύλο μπαμπού σε καφέ χρώμα.Διακοσμήστε την με λουλουδάκια, κορδέλες ή υφάσματα και φτιάξτε μια ωραία σύνθεση για να στολίσετε τον χώρο σας.Διαστάσεις 58cm x 53cm χωρίς το σχοινάκι..

Καρδιά τρισδιάστατη ξύλινη καφέ μικρή

9,80€

Καρδιά φτιαγμένη από ξύλο μπαμπού σε καφέ χρώμα.Διακοσμήστε την με λουλουδάκια, κορδέλες ή υφάσματα και φτιάξτε μια ωραία σύνθεση για να στολίσετε τον χώρο σας.Διαστάσεις 40cm x 36cm χωρίς το σχοινάκι..

Βάση ρεσώ από φλούδα ξύλου

5,50€

Βάση για ρεσώ από φλούδα ξύλου βαμμένη σε γκρί χρώμα με γυάλινο ποτηράκι εσωτερικά για να βάλετε το κεράκι σας.Διαστάσεις 12cm x 12cm..

Ονειροπαγίδα πλεκτή μεγάλη

9,75€

Ονειροπαγίδα μεγάλη διακοσμημένη με πλεκτές δαντέλες, πέρλες και φτερά σε λευκό χρώμα.Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για στολισμό στον γάμο ή την βάπτιση του μωρού σας αλλά και να διακοσμήσετε όμορφα ..

Βέλος ξύλινο κρεμαστό

1,50€

Βέλος φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό χρώμα με σχοινάκι στο επάνω μέρος για να το κρεμάσετε.Μπορείτε να το ζωγραφίσετε, να περάσετε ντεκουπάζ ή ακόμα και να τυπώσετε κάποιο όνομα ή ημερομηνία.Διαστάσεις ..

Κουτάκι ξύλινο τετράγωνο Mr&Mrs

3,95€

Κουτάκι φτιαγμένο από ξύλο σε εκρού χρώμα με καρδούλα στο καπάκι του που γράφει Mr&Mrs.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε χρήματα για γάμο ή ακόμα και τις βέρρες σας!Διαστάσεις 9cm x 9cm..

Σταντ με καρδούλες για ευχές

18,70€

Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Αποτελείται από πενήντα ξύλινες καρδούλες όπου στο επάνω μέρος γράφουν"ευχές καρδιάς-αναμνήσεις ζωής"Διαστάσεις καρδούλας 10cm x 10cm..

Καρδούλες ξύλινες κόκκινες μεσαίες 24τεμ.

2,25€

Καρδούλες φτιαγμένες από ξύλο και βαμμένες σε κόκκινο χρώμα.Ιδανικές για να στολίσετε τις μπομπονιέρες ή τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 4cm x 4cm..

Ροδοπέταλα υφασμάτινα λευκά

2,25€

Ροδοπέταλα υφασμάτινα σε λευκό χρώμα.Πολύ όμορφα για να στολίσετε τα καλαθάκια με το ρύζι ή το κρεβάτι!Διαστάσεις 5,5cm x 6cm περίπου..

Ξύλινος αριθμός λευκός

1,95€

Ξύλινοι αριθμοί σε λευκό χρώμα.Μπορείτε να τους  ζωγραφίσετε ή να περάσετε ντεκουπάζ.Διαστάσεις 9cm x 11cm ύψος περίπου..

Ξύλινο κομμάτι παζλ Queen-King

0,55€

Ξύλινο κομμάτι παζλ με Queen King!Μπορείτε να τα ταιριάξετε πάνω σε μια μπομπονιέρα με τούλι, κορδέλα λινάτσα και να το κολλήσετε επάνω, ή σε οικολογικό κουτάκι με μια πλεκτή δαντέλα δεμένη φιόγκο!Επί..

Καρδιές ξύλινες πουά-λουλούδια συσκ.10τεμ

2,50€

Καρδούλα φτιαγμένη από ξύλο με πουά και λουλουδάκια στο μπροστινό μέρος.Πολύ όμορδη για να στολίσετε στεφάνια, μπομπονιέρες, κουτιά ή λαμπάδες!Διαστάσεις 6cm x 5cm..

Θήκη για μαχαιροπήρουνα λινάτσα με δαντέλα

0,60€

Θήκη για μαχαιροπήρουνα από λινάτσα και βαμβακερή δαντέλα ραμμένη στο επάνω μέρος.Μπορείτε να στολίσετε πολύ όμορφα το τραπέζι των καλεσμένων σας στο γάμο και να τους μείνει αναμνηστικό!Διαστάσεις 11...

Γιρλάντα με καρδούλες ξύλινες μίνι 8 τεμάχια

1,50€

Γιρλάντα με καρδούλες σε φυσικό χρώμα ή βαμμένες σε λευκό χρώμα σετ των οχτώ τεμαχίων.Μπορείτε να την κρεμάσετε ως διακοσμητικό σε στεφάνια ή να τις κρεμάσετε μεμονωμένα πάνω σε μπομπονιέρες γάμου ή β..

Ξύλινο LOVE με βάση

2,90€

Διακοσμητικό LOVE φτιαγμένο από ξύλο σε λευκό χρώμα με βάση για να διακοσμήσετε το τραπέζι ευχών του γάμου ή βάπτισης σας.Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ όμορφα στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας ..

Ξύλινο κομμάτι παζλ Mr &Mrs το τεμάχιο

0,55€

Ξύλινο κομμάτι παζλ με Mr & Mrs!Μπορείτε να τα ταιριάξετε πάνω σε μια μπομπονιέρα με τούλι, κορδέλα λινάτσα και να το κολλήσετε επάνω, ή σε οικολογικό κουτάκι με μια πλεκτή δαντέλα δεμένη φιόγκο!Ε..

Καρδούλα ξύλινη με τρυπούλα

0,25€

Ξύλινη καρδούλα σε φυσικό χρώμα με τρυπούλα στο επάνω μέρος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις κατασκευές σας ή για μπομπονιέρα  με μια σφραγίδα τυπωμένη με τα ονόματα σας και την ημερομηνία ..

Καρδούλα πήλινη χειροποίητη κρεμαστή

1,00€

Καρδούλα χειροποίητη σε ρόζ-χρυσό και λευκό-χρυσό χρώμα με κορδελάκια σατέν 3mm.Πολύ όμορφη για να την φτιάξετε μπομπονιέρα!Διαστάσεις καρδούλας 7,5cm x 6,5cm..

Καροτσάκι ξύλινο με ανεμόμυλο

12,40€

Ξύλινο λευκό καροτσάκι με ρόδες και ανεμόμυλο που γυρίζει!Μια ωραία ιδέα για να βάλετε γλαστράκια και να διακοσμήσετε τον κήπο σας με παρόμοια ξύλινα διακοσμητικά απ'την ίδια σειρά.Μπορεί να χρησιμοπο..

Διακοσμητικό ξύλινο με μαυροπίνακα

14,50€

Ξύλινο διακοσμητικό με μαυροπίνακα και οβάλ καλαθάκι σε δύο χρώματαΚατάλληλο για να το χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση στον κήπο ή την βεράντα σας και να βάλετε επάνω μικρά γλαστράκια ή για την βάπτιση..

Καροτσάκι ξύλινο μικρό

14,85€

Καροτσάκι ξύλινο με ρόδες και χερουλάκια σε δύο χρώματα.Μια ωραία ιδέα για να βάλετε γλαστράκια και να διακοσμήσετε τον κήπο σας με παρόμοια ξύλινα διακοσμητικά απ'την ίδια σειρά.Μπορεί να χρησιμοποιη..

Ξύλινο διακοσμητικό με μαυροπίνακα

42,90€

Ξύλινο διακοσμητικό σε δύο χρώματα με μαυροπίνακα διαστάσεων 26cm x 39cm και ραφάκι στο κάτω μέρος.Διαστάσεις 34cm x 26cm x 81cm..

Ξύλινο διακοσμητικό δύο θέσεων με καρδούλα

38,50€

Ξύλινο διακοσμητικό δύο θέσεων με οβάλ ραφάκια και καρδούλα για χερούλι.Κατάλληλο για να το χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση στον κήπο ή την βεράντα σας και να βάλετε επάνω μικρά γλαστράκια ή για την βά..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 89 συνολικά (2 Σελ.)