ΕΣΠΑ

Διακοσμητικά Γάμου

Διακοσμητικά Γάμου

Διακοσμητικό φανάρι ψάθινο με μεταλλική βάση

22,90€

Διακοσμητικό φανάρι ψάθινο με μεταλλική βάση και ποτηράκι για να τοποθετήσετε μέσα κερί.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το σπίτι ή τον κήπο σας καθώς και για να κάνετε μια ιδιαίτερη διακόσμηση στον γάμο σ..

Διακοσμητικό φανάρι μπαμπού με μεταλλικό σχέδιο 24cm

31,90€

Διακοσμητικό φανάρι μπαμπού με μεταλλικό σχέδιο και ποτηράκι για να τοποθετήσετε μέσα κερί.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το σπίτι ή τον κήπο σας καθώς και για να κάνετε μια ιδιαίτερη διακόσμηση στον γάμ..

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ Βασίλισσα

19,80€

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ Βασίλισσα σε λευκό χρώμα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Διαστάσεις&nb..

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ Βασιλιάς

24,90€

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ Βασιλιάς σε λευκό χρώμα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Διαστάσεις&nbs..

Δίσκος ξύλινος ορθογώνιος με σχοινιά

11,90€

Δίσκος ξύλινος ορθογώνιος με σχοινιά!Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό και να βάλετε μέσα κεριά και πετρούλες ή να βάλετε τα χειροποίητα γλυκά σας που θέλετε να τα προσφέρετε ως δώ..

Δίσκος ξύλινος ορθογώνιος με σχέδιο καρδιά

15,90€

Δίσκος ξύλινος ορθογώνιος με σχέδιο καρδιά!Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό και να βάλετε μέσα κεριά και πετρούλες ή να βάλετε τα χειροποίητα γλυκά σας που θέλετε να τα προσφέρετε..

Στεφάνι μεταλλικό λευκό σε ξύλινη βάση

27,90€

Στεφάνι μεταλλικό λευκό σε ξύλινη βάση.Στολίστε το με κορδέλες, κορδόνια, λουλούδια ή υφάσματα και φτιάξτε ένα όμορφο στεφάνι για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Διαστάσεις 57cmx34cm βαση..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά 85cm

90,00€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  τον χώ..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά 35cm

23,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  τον χώ..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά 25cm

11,95€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  τον χώ..

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με μανωλια και παιώνια 30cm

18,90€

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με μανωλια και παιώνια σε ροζ φούξια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να ..

Καρδιά μεταλλική χρυσή στολισμένη με λουλούδια 20cm

10,00€

Καρδιά μεταλλική χρυσή στολισμένη με λουλούδια και πουλάκι σε κούνια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να δι..

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με παιώνια και μανώλια 40cm

27,90€

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με  παιώνια και μανώλια σε μωβ και φούξια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξε..

Καρδιά κλαδένια στολισμένη με τριαντάφυλλα και παιώνιες 40cm

34,90€

Καρδιά κλαδένια στολισμένη με τριαντάφυλλα και παιώνιες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε&nb..

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με ορτανσία και πασχαλιά 40cm

22,90€

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με ορτανσία και πασχαλιά σε λιλά και λευκό.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε γ..

Καρδιά κλαδένια στολισμένη με λουλούδια πορτοκαλί κίτρινα 40cm

35,90€

Καρδιά κλαδένια στολισμένη με λουλούδια πορτοκαλί κίτρινα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε&..

Στεφάνι διπλό μεταλλικό χρυσό στολισμένο με ζέρμπερα βουκαμβίλια 40cm

35,90€

Στεφάνι διπλό μεταλλικό χρυσό στολισμένο με ζέρμπερα βουκαμβίλια ροζ,σάπιο μήλο και κλαδί πόα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορεί..

Διακοσμητικό ξύλινο"Wish Table" 35x2x10cm

16,90€

Διακοσμητικό ξύλινο "Wish Table" ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στο τραπέζι των ευχών.Διαστάσεις 35cm x 2cm(πάχος) x 10cm ύψος..

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με νεραγκούλες 20cm

10,00€

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με νεραγκούλες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  τ..

Δίσκος στρογγυλός αντικέ ματ χρυσός

14,90€

Δίσκος στρογγυλός αντικέ σε ματ χρυσό χρώμα!Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό και να βάλετε μέσα κεριά και πετρούλες ή να βάλετε τα χειροποίητα γλυκά σας που θέλετε να τα προσφέρετ..

Στεφάνι μεταλλικό χρυσό με νεραγκούλες και ξύλινο "Εδώ ντύνεται ο γαμπρός" 40cm

50,00€

Στεφάνι μεταλλικό χρυσό με νεραγκούλες σε χρώμα μπλέ και ξύλινη επιγραφή κρεμαστή "Εδώ ντύνεται ο γαμπρός".Κατάλληλη για να στολίσετε το σπίτι σας την ημέρα του γάμου.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ..

Στεφάνι κλαδένιο λευκό βουκαμβίλια ξύλινα γράμματα 40cm

43,80€

Στεφάνι κλαδένιο σε λευκό χρώμα διακοσμημένο με χρυσή βουκαμβίλια και λευκά ξύλινα γράμματα.Κατάλληλη για να στολίσετε το σπίτι σας την ημέρα του γάμου βάζοντας τα αρχικά του ζευγαριού!Στην ίδια κατ..

Διακοσμητική καρδιά βέργινη λευκή με βουκαμβίλια 40cm

43,80€

Διακοσμητική καρδιά φτιαγμένη από βέργες σε λευκό χρώμα στολισμένη με βουκαμβίλια χρυσή.Κατάλληλη για να στολίσετε το σπίτι σας την ημέρα του γάμου.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα ..

Διακοσμητική καρδιά βέργινη βουκαμβιλια χρυσή "Εδώ ντύνεται ο γαμπρός" 40cm

58,90€

Διακοσμητική καρδιά βέργινη σε λευκό χρώμα με βουκαμβίλια χρυσή και ξύλινη επιγραφή "Εδώ ντύνεται ο γαμπρός".Κατάλληλη για να στολίσετε το σπίτι σας την ημέρα του γάμου.Διάσταση 40cmΕπειδή είναι χειρο..

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Γ"

0,00€

Κατασκευή πόρτας σε σχήμα "Γ" με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-..

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Π"

0,00€

Κατασκευή πόρτας σε σχήμα "π" με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622..

Γιρλάντα πρασινάδα λουλουδιών/ μέτρο

90,00€

Γιρλάντα σταθερή με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-510 για τη πα..

Πάνελ ξύλινο υφασμάτινα λουλούδια 130 x 70cm

220,00€

Πάνελ ξύλινο στολισμένο με τριαντάφυλλα σε αποχρώσεις ροζ,σάπιο μήλο και εκρού. Κατασκευές στολισμένες με λουλούδια,μπορούμε να σας το φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μ..

Διακοσμητική καρδιά πλεκτή με παιώνιες και τριαντάφυλλα 35cm

39,90€

Καρδιά πλεκτή σε γκρι χρώμα διακοσμημένη με υφασμάτινες παιώνιες, τριαντάφυλλα, νεραγκούλες και σκυλάκια σε αποχρώσεις ροζ, φούξια και σομόν με φιόγκο από κορδέλες στο κάτω μέρος.Διαστάσεις 35cm x 35c..

Διακοσμητική καρδιά ψάθινη με παιώνιες φούξια 40cm

37,90€

Καρδιά ψάθινη στολισμένη με υφασμάτινες παιώνιες, γαρύφαλλα και σκυλάκια σε αποχρώσεις ροζ και φούξια με φιόγκο από κορδέλες στο κάτω μέρος.Διαστάσεις βάσης 40cmΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπε..

Διακοσμητική καρδιά πλεκτή με βουκαμβίλιες και τριαντάφυλλα 40cm

36,90€

Καρδιά πλεκτή σε γκρι χρώμα διακοσμημένη με υφασμάτινα τριαντάφυλλα, βουκαμβίλιες, νεραγκούλες σε αποχρώσεις ροζ με φιόγκο από υφασμάτινες κορδέλες στο κάτω μέρος.Διαστάσεις 40cm x 40cmΕπειδή είναι χε..

Διακοσμητικό ξύλινο LOVE 25x1,6x7cm

3,90€

Διακοσμητικό LOVE φτιαγμένο από ξύλο σε λευκό χρώμα για να διακοσμήσετε το τραπέζι ευχών του γάμου σας.Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ όμορφα στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας με γάζες, τούλια&nb..

Διακοσμητικό ξύλινο"Ευχές" 33x2x13cm

9,50€

Διακοσμητικό ξύλινο "Ευχές" ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στο τραπέζι των ευχών.Διαστάσεις 33cm x 2cm(πάχος) x 13cm ύψος..

Καρδιά κλαδένια καφέ 40cm

13,50€

Καρδιά κλαδένια σαράντα εκατοστών σε καφέ χρώμα με σχοινάκι στο επάνω μέρος για να την κρεμάσετε.Μπορείτε να την στολίσετε με λουλούδια υφασμάτινα που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία φτιάχνοντας μ..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή γκρι 35cm

13,90€

Καρδιά φτιαγμένη από ξύλα βαμμένα σε γκρι χρώμα τριάντα πέντε εκατοστών.Μπορείτε να την διακοσμήσετε με λουλουδάκια υφασμάτινα και κορδέλες που θα βρείτε στις αντίστοιχες κατηγορίες φτιάχνοντας μια όμ..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή λευκή 25cm

9,80€

Καρδιά ψάθινη πλεκτή βαμμένη σε λευκό χρώμα, ιδανική για να στολίσετε το μπαλκόνι ή την πόρτα την ημέρα του γάμου σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε.Δια..

Καροτσάκι ξύλινο μπεζ με ανεμόμυλο (τμχ)

26,90€

Ξύλινο μπεζ καροτσάκι με ρόδες και ανεμόμυλο που γυρίζει!Μια ωραία ιδέα για να βάλετε γλαστρούλες και να διακοσμήσετε τον κήπο σας με παρόμοια ξύλινα διακοσμητικά απ'την ίδια σειρά.Μπορεί να χρησιμοπο..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή λευκή 50cm

36,90€

Καρδιά ψάθινη πλεκτή βαμμένη σε λευκό χρώμα, ιδανική για να στολίσετε το μπαλκόνι ή την πόρτα την ημέρα του γάμου σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστ..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή λευκή 40cm

23,95€

Καρδιά ψάθινη πλεκτή βαμμένη σε λευκό χρώμα, ιδανική για να στολίσετε το μπαλκόνι ή την πόρτα την ημέρα του γάμου σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστ..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή λευκή 30cm

12,90€

Καρδιά ψάθινη πλεκτή βαμμένη σε λευκό χρώμα, ιδανική για να στολίσετε το μπαλκόνι ή την πόρτα την ημέρα του γάμου σας!Διαστάσεις 30cm..

Καρδούλα ξύλινη κρεμαστή

0,20€

Διαστάσεις 15mm x 25mm χωρίς το σχοινάκι..

Ξύλινο κρεμαστό "&"

0,45€

Διαστάσεις 6,5cm x 9,2cm χωρίς το σχοινάκι..

Γράμματα ξύλινα κρεμαστά

0,45€

Διαστάσεις 6,5cm x 9,5cm χωρίς το σχοινάκι..

Καρδιά ξυλινη κλαδενια με μονογράμματα και παιώνιες(58x53cm)

79,80€

Καρδιά κλαδένια σε καφέ χρώμα, στολισμένη από υφασμάτινες παιώνιες και τριαντάφυλλα σε εκρού χρώμα με πρασινάδα και μοννογράμματα ξύλινα στην άκρη.Διαστάσεις 58cm x 53cm χωρίς το σχοινάκιΕπειδή είναι ..

Καρδούλα ξύλινη λευκή με τρυπούλα

0,30€

Ξύλινη καρδούλα σε λευκό χρώμα με τρυπούλα στο επάνω μέρος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις κατασκευές σας ή για μπομπονιέρα  με μια σφραγίδα τυπωμένη με τα ονόματα σας και την ημερομηνία τ..

Βάση για ονειροπαγίδα με σχοινί

1,30€

Βάση για ονειροπαγίδα τυλιγμένο με σχοινί γύρω γύρω.Προσθέστε κορδέλες, κορδόνια και πουπουλάκια φτιάχνοντας όμορφες ονειροπαγίδες!Το διακοσμητικό στην φωτογραφία δεν περιλαμβάνεται.Διαστάσεις 11cm..

Γιρλάντα με φυλλαράκια συνθετικά 6m

3,90€

Γιρλάντα συρμάτινη με φυλλαράκια πράσινα συνθετικά.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε στεφανάκι ή ακόμα και για μπομπονιέρες κόβοντάς την σε μικρά κομματάκια.Διαστάσεις 2,5cm περίπου x 6..

Φανάρι μεταλλικό λευκό 20x20x45cm

24,90€

Διαστάσεις 20cm x 20cm x 45cm ύψος..

Στεφάνι καφέ με ορχιδέες και τούλι

35,00€

Στεφάνι κλαδένιο σε καφέ χρώμα διακοσμημένο με υφασμάτινες ορχιδέες, πρασινάδα και τούλι στο κάτω μέρος με φιόγκο από σατέν κορδέλα!Ένα υπέροχο στεφάνι για να διακοσμήσετε τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώ..

Κορμός φέτα ξύλου 17cm x 1cm

3,90€

Διαστάσεις 16-19 cm περίπου..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 106 συνολικά (3 Σελ.)