ΕΣΠΑ

Frida Kahlo

Frida Kahlo

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Frida Kahlo

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο Frida Kahlo . Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας..

Χάρτινο βιβλιαράκι Frida Kahlo

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο Frida Kahlo. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας ..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Frida Kahlo

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο Frida Kahlo. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα..

Ξύλινο Σεντούκι Frida Kahlo

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Frida Kahlo. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο ..

Μπουκάλι Γάλακτος Frida Kahlo

3,08€

Γυάλινο μπουκάλι γάλακτος 200ml με λευκό μεταλλικό καπάκι. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Frida Kahlo . Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο..

Γυάλινη Κούπα Frida Kahlo

3,54€

Γυάλινη διάφανη κούπα με λευκό καπάκι και αυτοκόλλητο Frida Kahlo. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι,χαρτί ύφασμα με τα κ..

Μεταλλικός Κουμπαράς Frida Kahlo

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς διακοσμημένος με αυτοκόλλητο print Frida Kahlo . Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια..

Ξύλινο Κουτί Frida Kahlo

2,78€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμμο κουτί. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Frida Kahlo . Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτο..

Ξύλινη Κρεμάστρα Τοίχου Frida Kahlo

1,58€

Ξύλινη natural κρεμάστρα τοίχου, διακοσμημένη με στρογγυλό κοπτικό Frida Kahlo. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρ..

Καβαλέτο Με Καδράκι Frida Kahlo

2,78€

Ξύλινο καδράκι print σε καβαλέτο. Η παράσταση είναι Frida Kahlo. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν επι..

Ξύλινη Κασετίνα Frida Kahlo

4,60€

Ξύλινη natural κασετίνα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένη με αυτοκόλλητο print Frida Kahlo. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο ..

Ξύλινο Τυμπανάκι Frida Kahlo

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Frida Kahlo με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω ..

Ξύλινο γιο-γιο Frida Kahlo

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Frida Kahlo με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα γιο-γιο έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι μ..

Ξύλινη Μολυβοθήκη Frida Kahlo

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα. Διακοσμημένο με κοπτικό Frida Kahlo. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας...

Ξύλινο Ημερολόγιο Frida Kahlo

2,48€

Ξύλινο natural ημερολόγιο με δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας προσαρμόζοντας τα κυβάκια. Είναι διακοσμημένο με ξύλινη παράσταση print Frida Kahlo. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στ..

Ύφασμα μικροφίμπρα Φρίντα Κάλο 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μικροφίμπρα με Φρίντα Κάλο!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και λουλούδια.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή..

Ρολό ύφασμα μικροφίμπρα Φρίντα Κάλο 48cm (5m)

12,95€

Ύφασμα μικροφίμπρα με Φρίντα Κάλο!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και λουλούδια.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή..

Ταμπελίτσα ξύλινη Φρίντα Κάλο

1,37€

Ταμπελίτσα ξύλινη με την Φρίντα Κάλο σε όμορφα χρώματα.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος τουλάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε ν..

Πουγκί λονέτα Φρίντα Κάλο

1,66€

Πουγκί φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με την Φρίντα Κάλο!Μπορείτε να φτιάξετε μία όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας βάζοντας εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια δένοντάς το με λεπτά κορδ..

Πορτοφολάκι υφασμάτινο Φρίντα Κάλο

1,96€

Πορτοφολάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με την Φρίντα Κάλο, στο πάνω μέρος έχει φερμουάρ για να κλείνει!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, βάζοντας εσωτερικά τα..

Σουβέρ-πλακάκι Φρίντα Κάλο

2,76€

Σουβέρ πλακάκι με την Φρίντα Κάλο!Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε ..

Κουτάκι ξύλινο Φρίντα Κάλο

3,16€

Κουτάκι ξύλινο με την Φρίντα Κάλο!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια και δένοντάς το με μια κορδελίτσα λεπτή.Αν θέλετε να σας το ετοιμάσουμε εμε..

Φρίντα Κάλο ξύλινη

0,65€

Φρίντα Κάλο φτιαγμένη από ξύλο σε όμορφα και έντονα χρώματα! Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,η Φρίντα Κάλο μπορεί να κατασκευαστεί σε ότι..

Ξύλινο διακοσμητικό Φρίντα Κάλο

0,65€

Φρίντα Κάλο φτιαγμένη από ξύλο σε όμορφα χρώματα! Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,η Φρίντα Κάλο μπορεί να κατασκευαστεί σε ότι διάσταση ε..

Σετ βάπτισης με θέμα Frida Kahlo

430,00€

Τα πακέτα βάπτισης που βλέπετε είναι συνθέσεις φτιαγμένες από εμάς με μεράκι και αγάπη για τους πελάτες μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κουτιά ή ρούχα σε ότι θέμα έχετε επιλέξει για το μωράκ..

Λαμπάδα βάπτισης Frida Kahlo

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα την Frida Kahlo.Είναι διακοσμημένη με boho κορδέλες στο πίσω μέρος και έχει ξύλινο τελαράκι ραπτικής στολισμένο με λουλούδια και ξύλινη φιγούρα!Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί ..

Μαγνητάκι-πλακάκι Φρίντα Κάλο

1,66€

Πλακάκι- μαγνητάκι με την Φρίντα Κάλο!Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μω..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 27 από 27 συνολικά (1 Σελ.)