ΕΣΠΑ

Κορδόνια

Κορδόνια

Κορδόνι γιούτα τρίκλωνο 2mm/μέτρο

0,40€

Κορδόνι γιούτα τρίκλωνο πάχους δύο χιλιοστών.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Κορδόνι βαμβακερό 5mm/μέτρο

0,80€

Κορδόνι βαμβακερό πάχους πέντε χιλιοστών σε πολλά όμορφα χρώματα.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση, για να κάνετε ναυτικούς κόμπους συνδυάζοντας το με φυσικά υλικά όπως γάζα ή λινάτσα!Αν θέλετε πολλά μ..

Κορδόνι βαμβακερό δίχρωμο 5mm/μέτρο

1,40€

Κορδόνι βαμβακερό στριφτό πέντε χιλιοστών σε διάφορα χρώματα. Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση, για να κάνετε ναυτικούς κόμπους συνδυάζοντας το με φυσικά υλικά όπως γάζα ή λινάτσα! Αν θέλετε πολλά μ..

Κορδόνι πλεκτό πλακέ 7mm/μέτρο

1,20€

Κορδόνι πλακέ πλεκτό σε πάχος επτά χιλιοστών, πολύ όμορφο για να φτιάξετε κρεμαστές μπομπονιέρες, να στολίσετε καράφες και ποτήρια γάμου σε συνδυασμό με πλεκτές δαντέλες και πέρλες για ένα όμορφο ..

Κορδόνι suede ανθεκτικό 3mm/μέτρο

0,55€

Το κορδόνι suede είναι πλακέ κορδονάκι ανθεκτικό και δεν κόβεται. Ιδανικό για μαρτυρικά βραχιολάκια και για κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε επίσης να διπλώστε λαμπάδες, κεράκια, μπουκαλάκια βάπτισης ..

Κορδόνι suede 3mm/μέτρο

0,55€

Το κορδόνι suede είναι πλακέ κορδονάκι ανθεκτικό. Ιδανικό για μαρτυρικά βραχιολάκια και για κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε επίσης να διπλώστε λαμπάδες, κεράκια, μπουκαλάκια βάπτισης και κουτάκια. Α..

Κορδόνι βαμβακερό 8mm/μέτρο

1,70€

Κορδόνι βαμβακερό πάχους οχτώ χιλιοστών σε πολλά όμορφα χρώματα.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση, για να κάνετε ναυτικούς κόμπους συνδυάζοντας το με φυσικά υλικά όπως γάζα ή λινάτσα!Αν θέλετε πολλά μέ..

Κορδόνι suede 7mm/μέτρο

0,60€

Το κορδόνι suede είναι πλακέ γορδονάκι μαλακό, που μοιάζει με δερματάκι σε δύο χρώματα, λευκό και γκρι.Ιδανικό για να φτιάξετε υπέροχα κολιέ και βραχιολάκια συνδυάζοντας το με χάντρες και μεταλλικά κρ..

Κορδόνι γυαλιστερό άσπρο-κόκκινο 0.8mm/μέτρο

0,60€

Κορδονάκι γυαλιστερό δίχρωμο άσπρο-κόκκινο 0.8 χιλιοστά.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μαρτάκια, μαρτυρικά ή κολιέ.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια..

Κορδόνι βαμβακερό πλεξίδα 7mm/μέτρο

1,40€

Κορδόνι βαμβακερό τριών χρωμάτων σε πολλούς συνδυασμούς.Διπλώστε το πάνω σε λαμπάδες,κεριά,μπουκαλάκια ή δέστε προσκλητήρια και στεφάνια!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια..

Κορδόνι βαμβακερό δίχρωμο 2mm/μέτρο

0,35€

Κορδόνι μαλακής ύφανσης 2mm σε πολλά χρώματα για να στολίσετε τις κατασκευές σας.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια..

Κορδόνι suede πλεξούδα 5mm/μέτρο

1,90€

Κορδόνι πλεξούδα suede σε υπέροχα χρώματα,ιδανικό για να φτιάξετε βραχιολάκια.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Σχοινί γιούτα τρίκλωνο 8mm το μέτρο

2,00€

Σχοινί γιούτα τρίκλωνο πάχους οχτώ χιλιοστών.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Κορδόνι μακραμέ 1mm/μέτρο

0,30€

Το κορδονάκι μακραμέ είναι μαλακό και πολύ εύκολο στην πλέξη, μπορείτε να φτιάξετε βραχιολάκια σε πολλά σχέδια και χρώματα!!Όταν τελειώσετε την πλέξη σας κάψτε το στην άκρη με έναν αναπτήρα για να μη ..

Μακραμέ κορδόνι 1mm/μέτρο

0,30€

Το κορδονάκι μακραμέ είναι μαλακό και πολύ εύκολο στην πλέξη, μπορείτε να φτιάξετε βραχιολάκια σε πολλά σχέδια και χρώματα!!Όταν τελειώσετε την πλέξη σας κάψτε το στην άκρη με έναν αναπτήρα για να μη ..

Κορδόνι βαμβακερό 15mm/μέτρο

4,60€

Σχοινί οικολογικό βαμβακερό πάχους δεκαπέντε χιλιοστών.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση, για να κάνετε ναυτικούς κόμπους συνδυάζοντας το με φυσικά υλικά όπως  γάζα ή λινάτσα.Αν θέλετε πολλά μέτρα..

Σχοινί χάρτινο δίχρωμο 1mm/μέτρο

0,30€

Κορδόνι χάρτινο πάχους 1mm με πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων,πολύ όμορφο για να φτιάξετε μαρτυρικά ή να στολίσετε προσκλητήρια για βάπτιση και κατασκευές!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορ..

Κορδόνι βαμβακερό σχέδιο πλεξίδα 5mm/μέτρο

0,55€

Κορδόνι βαμβακερό με σχέδιο πλεξίδα πάχους πέντε χιλιοστών σε τρία διαφορετικά χρώματα.Κόκκινο με μπέζ, ροζ με λευκό και βεραμάν με λευκό.Μπορείτε να του περάσετε ένα σταυρουδάκι και να φτιάξετε μαρτυ..

Κορδόνι boho με φούντες/μέτρο

0,50€

Κορδόνι boho με φούντες  που μπορείτε να φτιάξετε ονειροπαγίδες,να στολίσετε στεφάνια ή να το κόψετε και να το φτιάξετε κουρτίνα!Υπάρχει σε διάφορους χρωματισμούς.Στους τόνους του ροζ φούξια, του..

Κορδόνι βαμβακερό πλεξούδα 10mm/μέτρο

1,60€

Κορδόνι από βαμβακερό υλικό φτιαγμένο πλεξούδα,πολύ ξεχωριστό για να διακοσμήσετε κεριά ή γυάλες ή και να το διπλώσετε γύρω από στεφάνια.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Σχοινί γιούτα 10mm/μέτρο

3,20€

Σχοινί γιούτα χοντρού πάχους 10mm για να κρεμάσετε αντικείμενα ή να τα φτιάξετε με λάμπες για φωτιστικά.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Κορδόνι βαμβακερό δίχρωμο πλακέ 3mm/μέτρο

0,65€

Γορδόνι οικολογικό με ύφανση δύο χρωμάτων σε πολλούς συνδυασμούς.Διπλώστε το πάνω σε λαμπάδες,κεριά,μπουκαλάκια ή δέστε προσκλητήρια και στεφάνια! Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες..

Κορδόνι δίχρωμο 2mm/μέτρο

0,50€

Κορδονάκι συνθετικό με δύο χρωματάκια.Το λευκό με μπλε ταιριάζει πολύ με ναυτικές καλοκαιρινές κατασκευές και τα ροζ,σιελ με διακοσμήσεις βαφτίσεων και παιδικών δωματίων!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε..

Κορδόνι γιούτα 1mm/μέτρο

0,25€

Κορδονάκι γιούτα σε λεπτό πάχος ενός εκατοστού και πολλά χρώματα,τέλειο για να φτιάξετε βραχιολάκια μαρτυρικά ή να το διπλώσετε  γύρω από τις κατασκευές σας και να τους δώσετε χρώμα!Αν θέλετε πολ..

Κορδόνι βαμβακερό πλακέ δίχρωμο 6mm/μέτρο

0,95€

Κορδόνι βαμβακερό πλακέ με ραφούλες στις άκρες του.Μπορείτε να δέσετε μπομπονιέρες ή προσκλητήρια και μαζί μια δαντέλα πλεχτή με σχοινάκι για ένα πιο vintage αποτέλεσμα.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε ..

Κορδόνι βαμβακερό δίχρωμο 3mm/μέτρο

0,75€

Κορδόνι μαλακής ύφανσης 3mm σε πολλά χρώματα για να στολίσετε τις κατασκευές σας.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Σχοινί γιούτα δίχρωμο 5mm/μέτρο

1,85€

Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Κορδόνι γιούτα 0,5mm/μέτρο

0,15€

Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Κορδόνι μαλλάκι δίχρωμο 2mm/μέτρο

0,35€

Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Κορδόνι βαμβακερό 3mm/μέτρο

0,75€

Κορδόνι μαλακής ύφανσης 3mm σε πολλά χρώματα για να στολίσετε τις κατασκευές σας.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Κορδόνι βαμβακερό χοντρό 7mm/μέτρο

1,50€

Κορδόνι μαλακής ύφανσης και χοντρής πλέξης έξι χιλιοστών σε πολλά χρώματα για να στολίσετε τις κατασκευές σας.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Σχοινί γιούτα τρίκλωνο 5mm/μέτρο

1,30€

Σχοινί γιούτατρίκλωνο  πάχους πέντε χιλιοστών.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Σχοινί γιούτας χοντρό 12mm/μέτρο

3,00€

Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Δέρμα φίδι χρωματιστό 1,5mm το μέτρο

1,10€

Δερματάκι φίδι πάχους 1,5mm για βραχιολάκια, κολιέ και κατασκευές σε έντονα φωτεινά χρώματα...

Σχοινί δίχρωμο χάρτινο 1mm/μέτρο

0,30€

Κορδόνι χάρτινο πάχους 1mm με πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων,πολύ όμορφο για να φτιάξετε μαρτυρικά ή να στολίσετε προσκλητήρια για βάπτιση και κατασκευές!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία..

Κορδόνι λύκρα ραμμένο/μέτρο

1,65€

Κορδονάκι λύκρα ραμμένο, σε διάφορα χρώματα. Τέλειο για να το περάσετε σε κρίκους για σκουλαρίκια ή να του περάσετε σύρμα και να το φτιάξετε κολιέ!Διαστάσεις 5mm..

Κορδόνι λύκρα ραμμένο βουλίτσες/μέτρο

1,30€

Κορδονάκι λύκρα ραμμένο, σε τρία χρώματα με τυπωμένες πολύχρωμες βουλίτσες!Τέλειο για να το περάσετε σε κρίκους για σκουλαρίκια ή να του περάσετε σύρμα και να το φτιάξετε κολιέ!Διαστάσεις 5mm..

Κορδέλα-γορδόνι λύκρα ελαστική/μέτρο

1,30€

Λύκρα κορδέλα που όταν την τραβάτε μαζεύει και γίνεται λεπτή σαν γορδονάκι!Φτιάξτε βραχιόλια και κολιέ ή στολίστε τις τσάντες και τις σαγιονάρες σας, είναι η νέα μόδα του καλοκαιριού!Διαστάσεις 30mm..

Κορδόνι βαμβακερό χοντρό 5mm/μέτρο

0,95€

Κορδόνι μαλακής ύφανσης και χοντρής πλέξης 5mm σε πολλά χρώματα για να στολίσετε τις κατασκευές σας.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια για χαμηλότερο κόστος...

Κορδόνι μαλλάκι 1mm/μέτρο

0,35€

Κορδόνι μαλλάκι μαλακό τέλειο για να δέσετε γύρω από τις κατασκευές σας ή να βάλετε πολλά μαζί και να φτιάξετε φιογκάκια!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Σχοινί φυσικό τριχιά 3mm/μέτρο

0,65€

Σχοινί τριχιά σε πολλούς χρωματισμούς που ταιριάζει τέλεια με τη λινάτσα ή την τσόχα, αν θέλετε να φτιάξετε προσκλητήρια, μπομπονιέρες ή να στολίσετε στεφανάκια ψάθινα.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξ..

Κορδόνι φυσική γιούτα-λινάτσα 5mm/μέτρο

0,70€

Το κορδόνι λινάτσας έχει πολύ στητό δέσιμο και μπορείτε να προσθέσετε στη μπομπονιέρα σας ένα κλαδάκι ελιάς ή ένα λουλουδάκι ήλιο που του ταιριάζουν πολύ!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορ..

Κορδόνι τρίχρωμο 3mm το μέτρο

0,90€

Κορδονάκι υφασμάτινο, πάχους τρία χιλιοστά,  σε κυπαρισσί,κόκκινο και χρυσό σειριτάκι στο κέντρο.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια για χαμηλότερο κόστος...

Κορδόνι κηρωμένο φωσφοριζέ 1mm/μέτρο

0,30€

Καινούργιο γορδονάκι κηρωμένο σε υπέροχα φωσφοριζέ χρώματα!Περάστε τους φίμο φρουτάκια και χάντρες και φτιάξτε καταπληκτικά βραχιολάκια για το καλοκαίρι!..

Κορδόνι μακραμέ 1mm/μέτρου

0,30€

Το κορδονάκι μακραμέ είναι μαλακό και πολύ εύκολο στην πλέξη, μπορείτε να φτιάξετε βραχιολάκια σε πολλά σχέδια και χρώματα!!Όταν τελειώσετε την πλέξη σας κάψτε το στην άκρη με έναν αναπτήρα για να μη ..

Κορδόνι μακραμέ 1mm/μέτρο

0,30€

Το κορδονάκι μακραμέ είναι μαλακό και πολύ εύκολο στην πλέξη,μπορείτε να φτιάξετε βραχιολάκια σε πολλά σχέδια και χρώματα!!Όταν τελειώσετε την πλέξη σας κάψτε το στην άκρη με έναν αναπτήρα για να μη σ..

Κορδόνι κηρωμένο 1mm/μέτρο

0,20€

Κορδονάκι λεπτούλι που μοιάζει με δερματάκι, σε πολλά και χαρούμενα χρώματα τέλειο για βραχιολάκια, κολιέ και σκουλαρίκια!Δένετε εύκολα και λόγω του λεπτού του πάχους δουλεύετε με όλα τα μεγέθη χάντρα..

Κορδόνι τρίκλωνο στριφτό 3mm/μέτρο

0,70€

Το τρίκλωνο στριφτό κορδόνι δείχνει όμορφο σε μπομπονιέρες βάφτισης και γάμου απο τούλι και οργάντζα. Διπλώστε το γύρω γύρω απο τις μπομπονιέρες, κολλήστε του ένα μεταλλικό κρεμαστό και έχετε ένα παν..

Κορδόνι κηρωμένο 2mm/μέτρο

0,40€

Κορδόνι κηρωμένο δύο χιλιοστά σε διάφορα χρώματα.Μπορείτε να του περάσετε χαντρούλες ξύλινες ή συνθετικές για να φτιάξετε ανοιγόμενα βραχιολάκια μαρτυρικά ή να δέσετε μπομπονιέρες!Αν θέλετε πολλά μέτρ..

Σχοινί οικολογικό 4mm/μέτρο

0,95€

Το οικολογικό σχοινάκι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τύλιγμα σε καδράκια και στεφάνια ή να πιάσετε πολλά χρώματα μαζί για πιο περίεργους φιόγκους!Ταιριάζει με ματ υλικά όπως τσοχάκια, καρπούς, υφ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 60 συνολικά (2 Σελ.)