ΕΣΠΑ

Πολυεστερικά-Πήλινα

Πολυεστερικά-Πήλινα

Πορτοφολάκι φερμουάρ travel

1,78€

Τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Travel" και φερμουάρ και πρακτική θηλιά-λαβή για εύκολη και ασφαλή χρήση.Διαστάσεις: 15cm x 9 cm..

Πορτοφολάκι χώρες του κόσμου

1,54€

Τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Travel" με χώρες του κόσμου. Έχουν μεταλλικό κούμπωμα για εύκολη και ασφαλή χρήση.Διαστάσεις: 9cm x7 cm..

Μπομπονιέρα βάπτισης σουβέρ από μάρμαρο με σχέδιο κολοκύθα

2,73€

Διακοσμητικό μάρμαρο τυπωμένο με κολοκύθα σε ροζ αποχρώσεις που γράφει"Little pumpkin".Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια ΄ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτισ..

Μπομπονιέρα βάπτισης μαρμάρινο σουβέρ"Twinkle twinkle little star"

2,73€

Διακοσμητικό μάρμαρο τυπωμένο με αστεράκια σιέλ και χρυσά που γράφει "Twinkle twinkle little star"Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια ΄ξεχωριστή μπομπονιέρα για..

Μπομπονιέρα βάπτισης σουβέρ από μάρμαρο"Twinkle twinkle little star"

2,73€

Διακοσμητικό μάρμαρο τυπωμένο με αστεράκια ροζ και χρυσό φεγγαράκι που γράφει "Twinkle twinkle little star"Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια ΄ξεχωριστή μπομπο..

Μπομπονιέρα βάπτισης κουμπαράς με βέσπα και όνομα

2,86€

Κουμπαράς πολυεστερικός με τυπωμένη βέσπα και όνομα(όποιο όνομα επιθυμείτε)Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφέτα στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Αν ..

Μπομπονιέρα βάπτισης εκκλησιαστική εικόνα μεταλλική σε βότσαλο

1,60€

Εκκλησιαστική εικόνα φτιαγμένη από μέταλλο σε χρυσό χρώμα πάνω σε βότσαλο.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια.Αν θέλετε να σας την ετοιμάσουμε εμείς ..

Μπομπονιέρα βάπτισης εκκλησιαστική εικόνα πήλινη

1,40€

Εκκλησιαστική εικόνα με την Παναγία την Γλυκοφιλούσα φτιαγμένη από πηλό.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας δένοντας ένα τούλι στο πίσω μέρος με τα κουφέτα εσωτερικά.Αν ..

Μπομπονιέρα βάπτισης μπρελόκ πολυεστερική Υδρόγειος

1,78€

Μπρελόκ με πολυεστερική Υδρόγειο σε αποχρώσεις βεραμάν με κίτρινο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του κορδέλες και σχοινάκια με τα κουφέτα στο κάτω μέρος ή να το δέσετε πάνω σε κουτί ή πο..

Τρενάκι μεταλλικό σε βότσαλο

1,76€

Τρενάκι μεταλλικό με σμάλτο πάνω σε βότσαλο!Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τουλάκι με τα κουφετάκια αν έχετε θέμα το τρενάκι στην βάπτιση του μωρού σας!Αν επιθυμείτε να σας το φτιά..

Αλογάκι καρουζέλ μεταλλικό σε βότσαλο

1,60€

Αλογάκι καρουζέλ μεταλλικό με σμάλτο πάνω σε βότσαλο!Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τουλάκι με τα κουφετάκια αν έχετε θέμα το αλογάκι στην βάπτιση του μωρού σας!Αν επιθυμείτε να σα..

Στεφανάκι μεταλλικό σε βότσαλο

2,00€

Στεφανάκι μεταλλικό πάνω σε πήλινο βοτσαλάκι!Φτιάξτε μια όμορφη και εντυπωσιακή μπομπονιέρα δένοντας μόνο ένα τουλάκι στο πίσω μέρος!Αν θέλετε να σας το ετοιμάσουμε εμείς μπορείτε να μας καλέσετε στο ..

Καραβάκι πήλινο λευκό-μπλέ με τρυπούλα

1,58€

Καραβάκι πήλινο σε λευκό με μπλέ χρώμα και τρυπούλα στην άκρη ιδανικό για να κρεμάσετε κάποιο μεταλλικό διακοσμητικό όπως αγκυρούλα ή αστερία ή να περάσετε κορδελίτσες δένοντας τα κουφέτα στο κάτω μέρ..

Μικρός πρίγκιπας ξύλινος σε κεραμική βάση

1,70€

Μικρός πρίγκιπας ξύλινος πάνω σε κεραμική βάση σαν πετρούλα!Δέστε το τουλάκι με κουφετάκια στο πίσω μέρος και φτιάξτε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 6,6cm x 8,5cm ύψος..

Διακοσμητικό πήλινο με πλέξιγκλας ουρά γοργόνας

1,90€

Διακοσμητικό πήλινο σε ροζ χρώμα με χρυσό πλέξιγκλας ουρά γοργόνας στο κέντρο.Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα όπου μπορείτε να περάσετε κορδελάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο κάτω μέ..

Διακοσμητικό πήλινο με πρίγκιπα και όνομα

2,40€

Διακοσμητικό πήλινο στρογγυλό με θέμα τον μικρό πρίγκιπα και όνομα στο κάτω μέρος.Μπορείτε να την φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας κορδελίτσες στο επάνω μέρος ή να το δέσετε πάνω σε πουγκάκι!Μπο..

Διακοσμητικό πήλινο με θέμα διάστημα και όνομα

2,40€

Διακοσμητικό πήλινο στρογγυλό με θέμα το διάστημα και όνομα στο κάτω μέρος.Μπορείτε να την φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας κορδελίτσες στο επάνω μέρος ή να το δέσετε πάνω σε πουγκάκι.Επικοινωνή..

Βαρκούλα πήλινη με μεταλλική άγκυρα

2,60€

Βαρκούλα πήλινη σε εκρού χρώμα με μεταλλική αγκυρούλα στο πίσω μέρος χρυσή.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας ένα τουλάκι ή λινάτσα στο πλάι με τα κουφετάκια εσωτερικά.Διαστάσεις 11,5cm x 3..

Κορώνα πλέξιγκλας πάνω σε κεραμικό βότσαλο

2,00€

Κορώνα πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα με αστεράκια που γράφει Little Prince, πάνω σε κεραμικό βοτσαλάκι!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Διαστάσεις 6,8c..

Καραβάκι πήλινο με τρυπούλα

1,50€

Διακοσμητικό καραβάκι σε λευκό χρώμα με τρύπα στην άκρη για να δέσετε κορδελάκια ή σχοινάκια με το τούλι στο κάτω μέρος!Μια πολύ όμορφη μπομπονιέρα για να φτιάξετε αν έχετε θέμα βάπτισης ναυτικό!Διαστ..

Μπομπονιέρα βάπτισης καραβάκι τσιμεντένιο

1,96€

Διακοσμητικό καραβάκι τσιμεντένιο πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα στην βάπτιση του μωρού σας δένοντας το τουλάκι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος!Αν επιθυμείτε να σας το φτιάξουμε εμείς μπορ..

Σκυλάκι Δαλματίας πολυεστερικό

0,25€

Σκυλάκι Δαλματίας φτιαγμένο από πολυεστερικό πηλό,Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς  το πάνω σε πουγκί ή κολλώντας το πάνω σε κουτάκι με λίγο τουλάκι εσωτερικά με τα κουφετάκια!Διαστάσ..

Παγωτάκι πολυεστερικό με glitter

0,25€

Παγωτάκι ξυλάκι πολυεστερικό σε χαρούμενα χρώματα με glitter!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα κολλώντας το πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι βάζοντας τα κουφετάκια εσωτερικά με λίγο τούλι.Διαστάσεις 2,5cm..

Σουβέρ-πλακάκι σκαντζόχοιρος

2,76€

Σουβέρ πλακάκι με σκαντζοχοιράκι!Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα ή  τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Στην ίδια κατηγ..

Μαγνητάκι πλακάκι σκαντζόχοιρος

1,66€

Πλακάκι- μαγνητάκι με σκαντζοχοιράκι!Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα ή τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Στην ίδια κατηγορ..

Μαγνητάκι πλακάκι αστροναύτης

1,66€

Πλακάκι- μαγνητάκι με αστροναύτη.Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα ή τουλι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Στην ίδια κατηγορία θα ..

Σουβέρ-πλακάκι Φρίντα Κάλο

2,76€

Σουβέρ πλακάκι με την Φρίντα Κάλο!Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε ..

Μονόκερος μαγνητάκι πολυεστερικό

1,60€

Μονόκερος φτιαγμένος από πολυεστερικό πηλό σε λευκό με χρυσό χρώμα και μαγνητάκι στο πίσω μέρος.Μπορείτε να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι η πουγγάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση τ..

Σουβέρ-πλακάκι αστροναύτης

2,50€

Σουβέρ πλακάκι με αστροναύτη.Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας με θέμα το διάστημα!Στην ίδια κατηγ..

Σουβέρ-πλακάκι Panda

2,50€

Σουβέρ πλακάκι με το Panda.Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και μαγνητ..

Μαγνητάκι πλακάκι Panda

1,66€

Πλακάκι- μαγνητάκι με ζωγραφισμένο Panda.Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Στην ίδια κατηγορία θα ..

Διακοσμητικό πολυεστερικό παγωτό κυπελλάκι

0,30€

Παγωτό κυπελλάκι σε χαρούμενα χρώματα πολύ όμορφο για να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι και να φτιάξετε μια όμορφη καλοκαιρινή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 3,2cm x 3,5..

Βεσπούλα πολυεστερική

2,21€

Βεσπούλα πολυεστερική σε δύο χρώματα κόκκινο και μπλέ.Δέστε της τουλάκι ή χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και φτιάξτε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις 7cm x..

Αστερίας πορσελάνη σιέλ Αστερίας πορσελάνη σιέλ
Προσφορά

Αστερίας πορσελάνη σιέλ

0,63€0,92€

Ένας χαμογελαστός αστερίας σε σιέλ χρώμα!Έχει κορδελίτσα στο επάνω μέρος και μπορείτε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα ή να το κολλήσετε επάνω σε χάρτινο κουτάκι και να γίνει σαν μπιζουτιερούλα!Δια..

Ανεμόμυλος χάρτινος σχεδίου

1,16€

Ανεμόμυλος φτιαγμένος από σκληρό χαρτόνι σε τρία διαφορετικά σχέδια.Μπορείτε να φτιάξετε μια πολύ όμορφη μπομπονιέρα για τη βάπτιση του μωρού σας δένοντας του κορδελάκια και τούλι με τα κουφέτα!Αν θέλ..

Μεταλλική άγκυρα χρυσή πάνω σε πέτρα

2,63€

Μεταλλική αγκυρούλα σε χρυσό χρώμα με σταθερό κρικάκι πάνω σε πέτρα.Μπορείτε να της περάσετε μια φουντίτσα από το κρικάκι ή κορδελίτσες, να δέσετε ένα τουλάκι με τα κουφέτα και να φτιάξετε μια εντυπωσ..

Τηλεόραση vintage καρτοστάτης

2,50€

Τηλεόραση καρτοστάτης φτιαγμένη από πολυεστερικό πηλό.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του ένα τουλάκι στο πίσω μέρος. Διαστάσεις 5cm x 10cm ύψοςΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Μπάλα ποδοσφαίρου ανοιγόμενη

0,98€

Μπάλα ποδοσφαίρου ανοιγόμενη συνθετική. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρες για τη βάπτιση του μωρού σας αλλά και να τα προσφέρετε σαν δωράκι για πάρτυ, με μια μικρή έκπληξη στ..

Σαπουνόφουσκες πουά

0,51€

Σαπουνόφουσκες πουά σε δύο χρωματα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρες για τη βάπτιση του μωρού σας αλλά και να τα προσφέρετε σαν δωράκια για πάρτυ στους μικρούς σας φίλους!Δ..

Αστέρι All you need is love

1,45€

Αστεράκι φτιαγμένο από τσιμέντο σε γκρι χρώμα με χαραγμένο μήνυμα all you need is love με λευκά γράμματα.Είναι μια πολύ ωραία ιδέα για να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάπτισης ή γάμου, δένοντας το με σχονά..

Διακοσμητικές ραπτομηχανές vintage

1,78€

Ραπτομηχανές παλιάς εποχής σε τέσσερα σχέδια.Είναι από πολυεστερικό πηλό, πολύ όμορφη ιδέα για θέμα βάπτισης  vintage και μπορείτε να βρείτε πολλά σχετικά υλικά για να τις διακοσμήσετε όπως κουβα..

Vintage διακοσμητικά

1,78€

Μια όμορφη συλλογή από μικρά διακοσμητικά παλιάς εποχής για να φτιάξετε μπομπονιέρες vintage για την βάφτιση του μωρού σας.Κάμερα, γραμμόφωνο, τηλέφωνο και ραδιόφωνο.Μπορείτε να τα κολλήσετε πάνω σε έ..

Ραπτομηχανή πολυεστερική vintage

2,21€

Διαστάσεις 6,4cm x 3,5cm x 4,8cm ύψοςΕλάχιστη ποσότητα 12 τεμ...

Μηχανούλα πολυεστερική

2,21€

Διαστάσεις 8cm x 4cm x 5,5cmΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Φορεματάκι μπαλαρίνας πήλινο

1,47€

Διαστάσεις 8,3cm x 8,7cmΕλάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Ανεμόμυλος μεσαίος πουά-ριγέ

1,20€

Οι ανεμόμυλοι βγαίνουν σε τρια διαφορετικά χρώματα ρόζ, φούξια και κόκκινο.Μέγεθος ανεμόμυλου 37x12cm..

Ανεμόμυλος μεσαίος

0,84€

Οι ανεμόμυλοι βγαίνουν σε τρια διαφορετικά χρωματάκια ρόζ, φούξια και κόκκινο!Μέγεθος ανεμόμυλου 37x12cmΕλάχιστη παραγγελία 12 τεμάχια..

Κουφετομπαλάκια φελιζόλ μικρά

1,20€

Κουφετάκια φτιαγμένα από φελιζόλ και χρωματιστή οργάντζα σε μικρό μέγεθος για να χωράνε και στις πιο μικρές κουφετομηχανες.Η συσκευασία περιέχει περίπου 200 μπαλάκια διαστάσεων 9mm...

Καραβάκι πήλινο υφασμάτινα πανιά

2,35€

Καραβάκι από πηλό με υφασμάτινα πανιά σε κόκκινο-λευκό ριγέ.Διαστάσεις 8cm x 7cm..

Πειρατές με σωσίβιο κρεμαστό

1,79€

Μικροί πειρατούληδες μέσα σε σωσίβιο με γορδονάκια χάντρες και κοχυλάκια!Μπορείτε να προσθέσετε απλά τα κουφετάκια δετά πάνω στα γορδόνια και έχετε έτοιμη μια πολύ όμορφη κρεμαστή μπομπονιέρα!Διαστάσε..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 53 συνολικά (2 Σελ.)