ΕΣΠΑ

Plexiglass

Plexiglass

Plexiglass Γράμματα χρυσά μεγάλα 12cm

2,95€

Γραμματοσειρά από plexiglass χρύσο διαστάσεων 12 cm.Εαν θέλετε μπορούμε να σας κάνουμε τρυπούλα στο επάνω μέρος για να τα κρεμάσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610 622 510 ή γράψτε το στα σχόλια της ..

Μπομπονιέρα σουβέρ πλέξιγκλας ρετρό

1,10€

Σουβέρ από πλέξιγκλας υλικό σε ρετρό στυλ με μπλε αποχρώσεις!Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια δημιουργώντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την εκδήλωσή σας!Διαστάσεις 10cm x ..

Διακοσμητικό αερόστατο πλέξιγκλας χρυσό

0,35€

Διακοσμητικό αερόστατο φτιαγμένο από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα, ιδανικό για να χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα στην βάπτιση του μωρού σας.Εάν χρειάζεστε λιγότερα..

Διακοσμητική νεραιδούλα με ραβδί πλέξιγκλας χρυσή

0,69€

Διακοσμητική νεραϊδούλα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι φτιάχνοντας ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας κύκλος με μονόγραμμα

0,35€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας κύκλος με μονόγραμμα σε χρυσό χρώμα και τρυπούλα στο πάνω μέρος.Μπορείτε να το δέσετε σε πουγκάκι, κουτάκι ή ακόμα να του περάσετε κορδελάκια φτιάχνοντας μια κρεμαστή μπομπονιέ..

Φεγγάρι πλέξιγκλας"Love you to the moon and back"

0,69€

Φεγγάρι φτιαγμένο από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα με χαραγμένο"Love you to the moon and back" .Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κο..

Νεραϊδούλα από πλέξιγκλας χρυσό χρώμα

0,69€

Νεραϊδούλα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπ..

Πεταλούδα από πλέξιγκλας χρυσό χρώμα

0,35€

Πεταλούδα φτιαγμένη από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπο..

Στέμμα πλέξιγκλας ροζ χρυσό

0,35€

Στέμμα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε ροζ χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκί με τα κουφετάκια εσωτερικά φτιάχνοντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα γι..

Ουράνιο τόξο με στέμμα πλέξιγκλας χρυσό

0,69€

Ουράνιο τόξο με στέμμα από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι φτιάχνοντας μια όμορφη ..

Μεταλλική βάση χρυσή πάνω σε πλέξιγκλας 5x7.5cm

1,10€

Μεταλλική βάση για κρέμασμα σε χρυσό χρώμα πάνω σε πλέξιγκλας.Μπορείτε να κρεμάσετε στον κρίκο μεταλλικά στοιχεία που θα βρείτε στην κατηγορία κόσμημα-χάντρες φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για το..

Διακοσμητικό πήλινο με πλέξιγκλας ουρά γοργόνας

1,90€

Διακοσμητικό πήλινο σε ροζ χρώμα με χρυσό πλέξιγκλας ουρά γοργόνας στο κέντρο.Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα όπου μπορείτε να περάσετε κορδελάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο κάτω μέ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με ελεφαντάκι πάνω σε φεγγαράκι

2,20€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο ελεφαντάκι πάνω σε φεγγαράκι!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα βρείτε ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας τυπωμένο με λιονταράκι

2,20€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο λιονταράκι!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα βρείτε στην ίδια κατηγορί..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με Panda πάνω σε φεγγαράκι

2,20€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο Panda πάνω σε φεγγαράκι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα πλέξιγκλας με ζωάκια που μπορείτε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 8cm x 10cm x 3cm πάχοςΕλάχιστη παραγγελία 1..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με ζωάκια της ζούγκλας τετράγωνο

1,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας τετράγωνο τυπωμένο με ζωάκια της ζούγκλας.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα βρείτε..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με σκιουράκι

1,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο σκιουράκι που γράφει"Wild and free"!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με αρκουδάκι σε συννεφάκι

1,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο αρκουδάκι με λουλούδια κ αστεράκια.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα βρεί..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με λιονταράκι τετράγωνο

1,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο λιονταράκι!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα βρείτε στην ίδια κατηγορί..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με καμηλοπάρδαλη

1,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένη καμηλοπάρδαλη!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα βρείτε στην ίδια κατηγ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με Panda σε φεγγαράκι

1,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο Panda πάνω σε φεγγαράκι!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα βρείτε στην ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με ελεφαντάκι

1,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο ελεφαντάκι!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα βρείτε στην ίδια κατηγορί..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με λιονταράκι

1,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο λιονταράκι!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα βρείτε στην ίδια κατηγορί..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας λιονταράκι με βάση για ρεσώ

3,40€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο λιονταράκι σε ξύλινη βάση για ρεσώ.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Επίσης μπορείτε να επιλέξετε μόνο το πλ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας αρκουδάκι σε αστέρι βάση για ρεσώ

3,40€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο αρκουδάκι πάνω σε αστέρι σε ξύλινη βάση για ρεσώ.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Επίσης μπορείτε να επιλέξ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας Panda αστεράκι βάση για ρεσώ

3,40€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο Panda με αστεράκια σε ξύλινη βάση για ρεσώ.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Επίσης μπορείτε να επιλέξετε μό..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με αρκουδάκι σε βάση για ρεσώ

3,00€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο αρκουδάκι με φεγγαράκι και αστεράκια πάνω σε ξύλινη βάση για ρεσώ.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Επίσης μ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας Panda βάση για ρεσώ

3,40€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο Panda σε φεγγαράκι κ αστεράκια πάνω σε ξύλινη βάση για ρεσώ.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς τούλι με κουφετάκια στο πίσω μέρος.Εάν θέλετε μπορείτε να ε..

Βάση ξύλινη για πλέξιγκλας με θήκη ρεσώ

1,50€

Βάση ξύλινη για πλέξιγκλας μοτιφάκια με θήκη ρεσώ σε δύο χρώματα, καφέ και φυσικό.Διαστάσεις 8cm x 8cm x 1,5cm πάχος..

Βάση ξύλινη για πλέξιγκλας

1,00€

Βάση ξύλινη για πλέξιγκλας μοτιφάκια σε δύο χρώματα, καφέ και φυσικό.Διαστάσεις 7cm x 2,9cm..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με σιέλ ουράνιο τόξο

0,68€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο ουράνιο τόξο σε σιέλ παλ τόνους.Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα όπου μπορείτε να περάσετε κρίκο μπρελόκ ή σχοινάκι και να το δέσετε πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι φτιάχνο..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με ροζ ουράνιο τόξο

0,68€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο ουράνιο τόξο σε παλ ροζ χρώματα.Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα όπου μπορείτε να περάσετε κρίκο μπρελόκ ή σχοινάκι και να το δέσετε πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι φτιάχνο..

Πλέξιγκλας με μελισσάκι στρογγυλό

1,60€

Πλέξιγκλας με μελισσάκι και λουλουδάκια σε κίτρινες αποχρώσεις με τρυπούλα στο πάνω μέρος.Μπορείτε να περάσετε κρίκο μπρελόκ απ την τρυπούλα και να φτιάξετε μια όμορφη κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας απ..

Πλέξιγκλας με μονόκερο στρογγυλό

0,84€

Πλέξιγκλας με μονόκερο σε ροζ και φούξια  χρώμα με τρυπούλα στο πάνω μέρος.Μπορείτε να περάσετε κρίκο μπρελόκ απ την τρυπούλα και να φτιάξετε μια όμορφη κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας απλά κορδελά..

Ουρά γοργόνας πλέξιγκλας σε κεραμικό βότσαλο

2,00€

Ουρά γοργόνας με κοχύλι και αστερία πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα πάνω σε κεραμικό βοτσαλάκι.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Διαστάσεις 7cm x 8cm ύψος..

Κορώνα πλέξιγκλας πάνω σε κεραμικό βότσαλο

2,00€

Κορώνα πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα με αστεράκια που γράφει Little Prince, πάνω σε κεραμικό βοτσαλάκι!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Διαστάσεις 6,8c..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας στρογγυλό με καμηλοπάρδαλη

1,00€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένη καμηλοπάρδαλη!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα όπου μπορείτε να περάσετε κρίκο μπρελόκ ή σχοινάκι και να το δέσετε πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με ζωάκια της ζούγκλας

0,84€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένα ζωάκια της ζούγκλας.Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα όπου μπορείτε να περάσετε κρίκο μπρελόκ ή σχοινάκι και να το δέσετε πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι φτιάχνοντας μια όμο..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με καρχαριάκια

0,84€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένα καρχαριάκια σε μπλε χρώμα!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα όπου μπορείτε να περάσετε κρίκο μπρελόκ ή σχοινάκι και να το δέσετε πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι φτιάχνοντας μ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας στρογγυλό με λιονταράκι

0,84€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο λιονταράκι.Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα όπου μπορείτε να περάσετε κρίκο μπρελόκ ή σχοινάκι και να το δέσετε πάνω σε πουγκΊ ή κουτάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπον..

Κοριτσάκι πλέξιγκλας με αστέρι χρυσό

0,69€

Κοριτσάκι με αστέρι από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα και τρυπούλα στο πάνω μέρος.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες, φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτι..

Έλσα Frozen πλέξιγκλας στικ χρυσό

0,69€

Η Έλσα φτιαγμένη από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα  με στικ.Μπορείτε να την φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας δένοντας στο πίσω μέρος τουλάκι με λεπτά κορδελάκια!Αν θέλετε..

Κοριτσάκι με αστέρι χρυσό πλέξιγκλας

0,69€

Κοριτσάκι με αστέρι από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες, φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε ν..

Κοριτσάκι ομπρέλλα πλέξιγκλας χρυσό

1,15€

Κοριτσακι από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα!Μπορείτε να την δέσετε πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι βάζοντας εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού..

Καρδιά πλέξιγκλας ασημί ρίγες

0,35€

Καρδιά από πλέξιγκλας σε ασημί χρώμα με ρίγες.Μπορείτε να δέσετε τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά ή να κολλήσετε κορδελάκια και δαντελίτσες με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιάχνοντας..

Καρδιά πλέξιγκλας ασημί

0,35€

Καρδιά από πλέξιγκλας σε ασημί χρώμα με σχεδιάκια.Μπορείτε να δέσετε τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά ή να κολλήσετε κορδελάκια και δαντελίτσες με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιάχνο..

Κορώνα πλέξιγκλας χρυσή μεγάλη

0,45€

Κορώνα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε ένα τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά ή να κολλήσετε πίσω κορδελάκια και δαντελίτσες φτιάχνοντας μια κρεμαστή μπομπονιέ..

Στέμμα από πλέξιγκλας χρυσό

0,45€

Στέμμα από πλέξιγκλας καθρέπτη σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκί με τα κουφετάκια εσωτερικά φτιάχνοντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για τη..

Κύκνος πλέξιγκλας μικρός ασημί

0,45€

Κύκνος από πλέξιγκλας καθρέπτη σε ασημί χρώμα.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι βάζοντας λίγο τούλι εσωτερικά με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του ..

Ουρά γοργόνας glitter κοκκάλινη

0,98€

Ουρά γοργόνας κοκάλινη σε τρία χρώματα, φούξια, τυρκουάζ και ροζ με glitter εσωτερικά!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για το μωρό σας δένοντας την πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι με κορδελίτσες..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 50 συνολικά (1 Σελ.)