ΕΣΠΑ

Φυτά-Κασπώ

Φυτά-Κασπώ
Τεχνητό φυτό σε γλάστρα πλατύφυλλο 132cm

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα πλατύφυλλο 132cm

59,80€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα πλατύφυλλο με ύψος 132 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Τεχνητό φυτό γαρδένια σε γλάστρα 78cm

Τεχνητό φυτό γαρδένια σε γλάστρα 78cm

47,90€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα γαρδένια με ύψος 78 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Κασπώ κεραμικό γυναικείο πρόσωπο

9,90€

Κασπώ κεραμικό με γυναικείο πρόσωπο ιδανικό για να βάλετε γλαστράκι ή να το διακοσμήσετε με λουλούδια υφασμάτινα που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία.Διαστάσεις 11,5cm (πάνω άνοιγμα) x 13cm ύψος..

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ κορώνα μάυρο με πουά 13cm

12,30€

Διαστάσεις 11,5cm πάνω άνοιγμα x 13cm ύψος..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά 180cm

139,80€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά με ύψος 180 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Διακοσμητικό τεχνητό γρασίδι σε ζαρντινιέρα 63x90cm

84,90€

Διακοσμητική συνθετική πρασινάδα Bear Grass σε πράσινο χρώμα μέσα σε ζαρντινιέρα με πετρούλες που μοιάζει με αληθινό.Συνδυάστε το με πρασινάδες και φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Γιούκα 120cm

72,90€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Γιούκα με ύψος 120 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Η κάθε γλάστρα περιέχει..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα πράσινο μήλο 80cm

38,90€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα φύλλα πράσινα μήλου με ύψος 80 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Η κάθε γλάσ..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά 130cm

99,80€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά με ύψος 130 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Ράφις(Κινέζικος Φοίνικας) 180cm

93,90€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Ραφίς(Κινέζικος φοίνικας) με ύψος 180 εκατοστά για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Η κάθ..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Δράκαινα 170cm

164,90€

Τεχνητό φυτό Δράκαινα σε γλάστρα που μοιάζει με αληθινό για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα φυτά αν θέλετε να συνδυάσετε.Έχει ύψος 1,70m, τρεις κ..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά 200cm

219,80€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά με ύψος 2 μέτρων για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Η κάθε γλάστρα περιέχει δύ..

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο μπεζ-λαδί με φουντίτσες

16,90€

Ψάθινο καλάθι σε τρια μεγεθη για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως παιχνίδια, βρεφικών προϊόντων, φυτών σε γλάστρα ή ακόμα μπορείτε να τοποθετήστε περιοδικά και εφημερίδες...

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο μαύρο-μπεζ

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο μαύρο-μπεζ

9,90€

Ψάθινο καλάθι δίχρωμο σε τρία μεγέθη για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως μικρών παιχνιδιών ή φυτών σε γλάστρα...

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο λευκό-μπεζ

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο λευκό-μπεζ

9,90€

Ψάθινο καλάθι δίχρωμο για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως μικρών παιχνιδιών ή φυτών σε γλάστρα...

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο με εκρού φουντίτσες

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο με εκρού φουντίτσες

16,90€

Ψάθινο καλάθι για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως παιχνίδια, βρεφικών προϊόντων, φυτών σε γλάστρα ή ακόμα μπορείτε να τοποθετήστε περιοδικά και εφημερίδες...

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Pampas καλαμόβουρλο πράσινο 65cm

39,80€

Τεχνητό φυτό σε πλαστική γλάστρα λευκή με πράσινο καλαμόβουρλο Pampas.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε καφέ χρώμα αλλά και σε μικρότερο μέγεθος όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Ύψος 65cm..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Pampas καλαμόβουρλο καφέ 65cm

39,80€

Τεχνητό φυτό σε πλαστική γλάστρα λευκή με καφέ καλαμόβουρλο Pampas.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε πράσινο χρώμα αλλά και σε μικρότερο μέγεθος όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Ύψος 65cm..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Pampas καλαμόβουρλο πράσινο 50cm

24,90€

Τεχνητό φυτό σε πλαστική γλάστρα λευκή με πράσινο καλαμόβουρλο Pampas.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε καφέ χρώμα αλλά και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Ύψος 50cm..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Pampas καλαμόβουρλο καφέ 50cm

24,90€

Τεχνητό φυτό σε πλαστική γλάστρα λευκή με καφέ καλαμόβουρλο Pampas.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε πράσινο χρώμα αλλά και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Ύψος 50cm..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα ορχιδέα μωβ 52cm

31,90€

Ορχιδέα συνθετική σε γλάστρα με πετρούλες που μοιάζει με φυσική μέχρι και στην αφή της.Ύψος 52cm..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Κέντια 145cm

114,90€

Τεχνητό φυτό Κέντια με πράσινα φύλλα σε πλαστική μαύρη γλάστρα, ιδανικό για να διακοσμήσει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Περιέχει 11 κλαδιάΎψος: 145cm..

Κασπώ ξύλινο κρεμαστό 28x18x16cm

33,90€

Κασπώ κρεμαστό φτιαγμένο από ξύλο με αποσπώμενη γυάλινη θήκη στο κέντρο του ιδανικό για να βάλετε μικρό γλαστράκι ή πρασινάδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερα μεγέθη όπου μπορείτε να συ..

Κασπώ ξύλινο κρεμαστό 24x16x12cm

23,90€

Κασπώ κρεμαστό φτιαγμένο από ξύλο με γυάλινη θήκη στο κέντρο του ιδανικό για να βάλετε μικρό γλαστράκι ή πρασινάδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσ..

Κασπώ ξύλινο κρεμαστό 18x14x11cm

19,80€

Κασπώ κρεμαστό φτιαγμένο από ξύλο με γυάλινη θήκη στο κέντρο του ιδανικό για να βάλετε μικρό γλαστράκι ή πρασινάδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Δ..

Τεχνητό φυτό φύλλα φοίνικα σε γλάστρα 25cm

9,70€

Τεχνητό φυτό φύλλα φοίνικα σε γλαστράκι ιδανικό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Συνδυάστε τα και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή μπορείτε να πάρετε δυο διαφορετικά σχέδια και να τα β..

Τεχνητό φυτό Δράκαινα-φοίνικας σε κασπώ 68cm

39,80€

Τεχνητό φυτό Δράκαινα που μοιάζει με αληθινό.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτό το υπέροχο φυτό!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Τεχνητό φυτό Τσίκα σε κασπώ 35cm

19,80€

Τεχνητό φυτό Τσίκα σε κασπώ με αποχρώσεις γκρι και μαύρο που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Το κάθε κασπώ περιέχει 8 κλαδ..

Κασπώ κεραμικό γοργόνα

13,50€

Κασπώ κεραμικό γοργόνα με αστερία σε όμορφα χρώματα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κασπώ όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις16,5cm x 8,5cm x 13cmΆνοιγμα πάνω 6,5cm Τυχαία επιλογή χρώματος..

Κασπώ κεραμικό μικρός κύριος με γυαλάκια

11,90€

Κασπώ κεραμικό μικρός κύριος με γυαλάκια!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδιάκια όπου μπορείτε να το συνδυάσετε.Διαστάσεις 12,5cm x 11,5cm x 13cm ύψοςΆνοιγμα πάνω 9,5cm..

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με μαύρα μαλλιά

8,50€

Κασπώ κεραμικό κοπέλα με μαύρα μαλλιά στο πλάι!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδιάκια όπου μπορείτε να το συνδυάσετε.Διαστάσεις 10cm x 9cm x 12cm ύψοςΆνοιγμα πάνω 7,5cm..

Κασπώ τρίποδο ψάθινο μαύρο μεγάλο

29,80€

Κασπώ ψάθινο σε μαύρο χρώμα με τρίποδο ιδανικό για να βάλετε φυτό συνθετικό που θα βρείτε στην κατηγορία"Φυτά" στολίζοντας όμορφα το εσωτερικό του σπιτιού σας ή το μπαλκόνι σας!Στην ίδια κατηγορία θα ..

Κασπώ τρίποδο ψάθινο μαύρο μεσαίο

23,90€

Κασπώ ψάθινο σε μαύρο χρώμα με τρίποδο ιδανικό για να βάλετε φυτό συνθετικό που θα βρείτε στην κατηγορία"Φυτά" στολίζοντας όμορφα το εσωτερικό του σπιτιού σας ή το μπαλκόνι σας!Στην ίδια κατηγορία θα ..

Κασπώ τρίποδο ψάθινο μαύρο μικρό

16,90€

Κασπώ ψάθινο σε μαύρο χρώμα με τρίποδο ιδανικό για να βάλετε φυτό συνθετικό που θα βρείτε στην κατηγορία"Φυτά" στολίζοντας όμορφα το εσωτερικό του σπιτιού σας ή το μπαλκόνι σας!Στην ίδια κατηγορία θα ..

Κρεμαστή βάση με κασπώ δύο θέσεων

22,90€

Κρεμαστή σιδερένια βάση σε μπρονζέ χρώμα με δύο κασπώ.Μπορείτε να βάλετε γλαστράκια ή να κρεμάσετε πρασινάδες συνθετικές που θα βρείτε στην κατηγορία Λουλούδια-Πρασινάδες, φτιάχνοντας όμορφες συνθέσει..

Κασπώ μεταλλικό κρεμαστό λευκό

14,90€

Κασπώ μεταλλικό σε λευκό χρώμα με βάση για να το κρεμάσετε!Πολύ ιδιαίτερο για να φυτέψετε το λουλουδάκι σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρασινάδες που θα βρείτε στην κατηγορία λουλούδια υφασμάτινα-π..

Κασπώ κεραμικό αγόρι με γυαλιά

34,90€

Κασπώ κεραμικό αγοράκι με γυαλιά σε τυρκουάζ με λευκό πουά χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδιάκια όπου μπορείτε να το συνδυάσετε.Διαστάσεις 17cm x 13,5cm x 19cm ύψοςΆνοιγμα πάνω 10,..

Κασπώ κεραμικό κοριτσάκι με λουλούδι

35,90€

Κασπώ κεραμικό κοριτσάκι με λουλούδι στο κεφάλι σε αποχρώσεις σάπιο μήλο, κίτρινο και καφέ.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδιάκια όπου μπορείτε να το συνδυάσετε.Διαστάσεις 17cm x 11,5cm x..

Κασπώ κεραμικό κοριτσάκι με κολιέ

32,90€

Κασπώ κεραμικό κοριτσάκι σε σάπιο μήλο με κολιέ από πέρλες!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερο μέγεθος όπου μπορείτε να το συνδυάσετε.Διαστάσεις 12,5cm x 12cm x 18cm ύψοςΆνοιγμα πάνω 7,2x6,..

Κασπώ κεραμικό κοριτσάκι βεραμάν με καρδούλες

13,70€

Κασπώ κεραμικό κοριτσάκι σε βεραμάν χρώμα με καρδούλες και κοτσιδάκια!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερο μέγεθος όπου μπορείτε να το συνδυάσετε.Διαστάσεις 11,5cm x 8,5cm x 12,5cm ύψοςΆνοι..

Κασπώ κεραμικό άντρας με γραβάτα μεγάλο

35,90€

Κασπώ κεραμικό άντρας με γραβάτα και γυαλιά σε σάπιο μήλο χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 14,5cm x 11,5cm x 24cm ύψοςΆνοιγμα πάνω 8cm..

Κασπώ κεραμικό άντρας με γραβάτα μεσαίο

24,90€

Κασπώ κεραμικό άντρας με γραβάτα και γυαλιά σε γκρι χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 12,5cm x 9,5cm x 19,5cm ύψοςΆνοιγμα πάνω 6,7cm..

Κασπώ κεραμικό άντρας με γραβάτα μικρό

12,90€

Κασπώ κεραμικό άντρας με γραβάτα και γυαλιά σε ροζ χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 9cm x 7,5cm x 15cm ύψοςΆνοιγμα πάνω 4,8cm..

Κασπώ ψάθινο καφέ με χερούλια

13,90€

Κασπώ ψάθινο σε καφέ ανοιχτό χρώμα με χερουλάκια δεξιά και αριστερά.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φυτέψετε ή ως καλαθάκι για να βάλετε μικροπραγματάκια...

Καλάθι ψάθινο στρογγυλό

Καλάθι ψάθινο στρογγυλό

10,90€

Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη.Στο εσωτερικό του έχει πλαστικό όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για κασπώ βάζοντας γλαστρούλα...

Ορτανσία σε γλαστράκι 38cm

10,80€

Ορτανσία υφασμάτινη σε γλαστράκι σε πολύ όμορφα χρώματα που μοιάζει με αληθινή!Διαστάσεις 38cm ύψος..

Κυκλάμινο σε γλαστράκι 38cm

10,90€

Κυκλάμινο υφασμάτινο σε γλαστράκι σε πολύ όμορφα χρώματα που μοιάζει με αληθινό!Διαστάσεις 38cm ύψος..

Τεχνητό φυτό φοίνικας 60cm

21,90€

Τεχνητός φοινικας που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία στολίζοντας όμορφα τον χώρο σας!Η κάθε γλάστρα περιέχει εφτά κλαδιά...

Τεχνητό φυτό Καλαθέα 100cm

63,90€

Τεχνητό φυτό Καλαθέα που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Η κάθε γλάστρα περιέχει 12 κλαδιά...

Τεχνητό φυτό φοίνικας 80cm

36,90€

Τεχνητός φοίνικας που μοιάζει με αληθινός!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Η κάθε γλάστρα περιέχει εννιά κλαδιά...

Τεχνητό δέντρο Συγκόνιο 60cm

21,90€

Τεχνητό φυτό Συγκόνιο σε 60cm ύψος που μοιάζει με αληθινό!Μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σας!Η κάθε γλαστρούλα περιέχει εφτά κλαδιά..

Κασπώ μεταλλικό λευκό μικρό

4,80€

Κασπώ μεταλλικό σε λευκό χρώμα με χεράκια από χοντρό σχοινί.Ιδανικό για να βάλετε γλαστράκια και να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερο μέγεθος.Διαστάσεις 17cm x ..

Κασπώ μεταλλικό λευκό μεγάλο

5,40€

Κασπώ μεταλλικό σε λευκό χρώμα με χεράκια από χοντρό σχοινί.Ιδανικό για να βάλετε γλαστράκια και να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερο μέγεθος.Διαστάσεις 20cm x 1..

Καλάθι πλεκτό καφέ-κίτρινο

Καλάθι πλεκτό καφέ-κίτρινο

5,95€

Καλάθι στρογγυλό πλεκτό σε καφέ με κίτρινο χρώμα στο πάνω μέρος.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε...

Καλαθάκι μεταλλικό κρεμαστό με λουλούδια

Καλαθάκι μεταλλικό κρεμαστό με λουλούδια

7,80€

Καλαθάκι-κασπώ μεταλλικό κρεμαστό με σχέδιο λουλούδια στο μπροστινό μέρος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μικρά γλαστράκια ή πρασινάδες και να το κρεμάσετε στον τοίχο σας...

Κασπώ μεταλλικό κρεμαστό

11,90€

Κασπώ μεταλλικό με βάση για να το κρεμάσετε!Πολύ ιδιαίτερο για να φυτέψετε το λουλουδάκι σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρασινάδες που θα βρείτε στην κατηγορία λουλούδια υφασμάτινα-πρασινάδες και ν..

Κασπώ πήλινο Love μεγάλο

3,50€

Κασπώ πήλινο με καρδούλες κόκκινες που γράφει I love you!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε λουλουδάκια ή αρκουδάκι και να το προσφέρετε για δωράκι!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρό..

Κασπώ πήλινο Love μικρό

2,40€

Κασπώ πήλινο με καρδούλες κόκκινες που γράφει I love you!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε λουλουδάκια ή αρκουδάκι και να το προσφέρετε για δωράκι!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλ..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Αρέκα 70cm

39,80€

Τεχνητό δεντράκι φοίνικα αρέκα με πράσινα φύλλα σε πλαστική μαύρη γλάστρα, ιδανικό για να διακοσμήσει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ύψος: 70cm..

Τεχνητό δέντρο πλατύφυλλο 50cm

22,90€

Τεχνητό φυτό πλατύφυλλο δίχρωμο που μοιάζει με αληθινό.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτή την υπέροχη γλαστρούλα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Η κάθε γλάστρα πε..

Γλαστράκι συνθετικό με παχύφυτα 11cm x 24cm

10,90€

Γλαστράκια συνθετικά με παχύφυτα σε διάφορα σχέδια πολύ όμορφα για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Τυχαία επιλογή σχεδίουΔιαστάσεις ..

Τεχνητό δέντρο πλατύφυλλο δίχρωμο 60cm

21,90€

Τεχνητό δέντρο από πλατιά  δίχρωμα φύλλα που μοιάζει με αληθινό.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτή την υπέροχη γλαστρούλα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Κασπώ μεταλλικό flower&garden

5,50€

Κασπώ μεταλλικό με χεράκια σε πράσινο χρώμα με ταμπελίτσα μπροστά που γράφει flower&garden!Πολύ όμορφο για να φυτέψετε λουλουδάκια και να διακοσμήσετε το τραπέζι σας ή το μπαλκόνι σας συνδυάζοντάς..

Τεχνητό δέντρο Γιούκα 1,30m

125,00€

Τεχνητό δέντρο Γιούκα σε γλάστρα που μοιάζει με φυσικό!Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτό το υπέροχο δέντρο συνδυάζοντάς το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία...

Τεχνητό δέντρο φοίνικας 80cm

36,90€

Τεχνητό δέντρο από φοινικόφυλλα σε πράσινο χρώμα που μοιάζει με αληθινό.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτή την υπέροχη γλαστρα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Η κ..

Καλάθι ψάθινο με χεράκια

7,90€

Καλάθι ψάθινο σε δύο αποχρώσεις πράσινο με μπεζ και ροζ με μπεζ και σάπιο μήλο και χεράκια στο πλάι.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα καλλυντικά σας, βούρτσες ή διάφορα άλλα είδη...

Κασπώ ψάθινο κόκκινο μικρό

1,10€

Κασπώ ψάθινο σε κόκκινο χρώμα, ιδανικό για να βάλετε μικρό γλαστράκι και να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Διαστάσεις 10cm άνοιγμα  x 8cm ύψος..

Καλάθι πτυσσόμενο υφασμάτινο εκρού 29cm x 20cm
Προσφορά

Καλάθι πτυσσόμενο υφασμάτινο εκρού 29cm x 20cm

3,80€4,90€

Καλάθι πτυσσόμενο από ύφασμα σε εκρού χρώμα με επένδυση εσωτερικά από συνθετικό υλικό και χεράκια στο πλάι.Ιδανικό για αποθήκευση μικροαντικειμένων.Διαστάσεις 29cm x 20cm ύψος..

Καλαθάκι πτυσσόμενο υφασμάτινο κύκλοι μαύροι-εκρού 16,5x17cm Καλαθάκι πτυσσόμενο υφασμάτινο κύκλοι μαύροι-εκρού 16,5x17cm
Προσφορά

Καλαθάκι πτυσσόμενο υφασμάτινο κύκλοι μαύροι-εκρού 16,5x17cm

2,21€2,95€

Καλαθάκι πτυσσόμενο από ύφασμα με επένδυση εσωτερικά από συνθετικό υλικό και χεράκια στο πλάι.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα καλλυντικά σας, βούρτσες ή διάφορα άλλα είδη για το μπάνιο σας.Διαστάσεις 1..

Καλάθι πτυσσόμενο υφασμάτινο ριγέ καφέ-εκρού
Προσφορά

Καλάθι πτυσσόμενο υφασμάτινο ριγέ καφέ-εκρού

2,25€3,20€

Καλαθάκι πτυσσόμενο από ύφασμα ριγέ με επένδυση εσωτερικά από συνθετικό υλικό και χεράκια στο πλάι.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα καλλυντικά σας, βούρτσες ή διάφορα άλλα είδη για το μπάνιο σας...

Καλάθι υφασμάτινο πτυσσόμενο ριγέ μπλέ-λευκό
Προσφορά

Καλάθι υφασμάτινο πτυσσόμενο ριγέ μπλέ-λευκό

2,25€3,20€

Καλάθι πτυσσόμενο από ύφασμα ριγέ με επένδυση εσωτερικά από συνθετικό υλικό με χεράκια στο πλάι.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα καλλυντικά σας, βούρτσες ή διάφορα άλλα είδη για το μπάνιο σας.Διαστάσεις..

Κασπώ μεταλλικό Flowers and garden μεγάλο

12,30€

Κασπώ μεταλλικό σε εκρού και μπέζ χρώμα με χοντρό σχοινί στις άκρες.Ιδανικό για να βάλετε λουλούδια και να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Διαστάσεις 19,5cm x  30,5cm ύψος..

Κασπώ μεταλλικό Flowers and garden μικρό

10,20€

Κασπώ μεταλλικό σε εκρού και μπέζ χρώμα με χοντρό σχοινί στις άκρες.Ιδανικό για να βάλετε λουλούδια και να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Διαστάσεις 17,5cm x  25cm ύψος..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 73 από 73 συνολικά (1 Σελ.)