ΕΣΠΑ

Τεχνητά υφασμάτινα λουλούδια

Τεχνητά  υφασμάτινα λουλούδια
Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Γ"

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Γ"

0,00€

Κατασκευή πόρτας σε σχήμα "Γ" με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-..

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Π"

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Π"

0,00€

Κατασκευή πόρτας σε σχήμα "π" με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622..

Γιρλάντα πρασινάδα λουλουδιών/ μέτρο

Γιρλάντα πρασινάδα λουλουδιών/ μέτρο

90,00€

Γιρλάντα σταθερή με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-510 για τη πα..

Πάνελ ξύλινο υφασμάτινα λουλούδια 130 x 70cm

Πάνελ ξύλινο υφασμάτινα λουλούδια 130 x 70cm

220,00€

Πάνελ ξύλινο στολισμένο με τριαντάφυλλα σε αποχρώσεις ροζ,σάπιο μήλο και εκρού. Κατασκευές στολισμένες με λουλούδια,μπορούμε να σας το φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μ..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 77cm

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 77cm

2,50€

Τριαντάφυλλο με βελούδινα φύλα σε σομόν χρώμα.Συνδυάστε το και με άλλα τριαντάφυλλα και γυψοφύλλη που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη ανθοδέσμη για το βάζο σας!Διάσταση 77x9 c..

Λεβάντα λιλά συνθετική κλαδί 42cm

2,50€

Λεβάντα συνθετική σε κλαδάκι σε τέλεια απομίμηση της φυσικής!Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια ή να την βάλετε σαν μπουκετάκι όπως είναι διακοσμητική σε βαζάκι!Το ματσάκι περιέχει έξι κλαδάκιαΣυνολικό μά..

Τεχνητό φυτό Βερόνικα μπεζ 62cm

1,90€

Τεχνητό φυτό Βερόνικα σε μπεζ χρώμα, ιδανικό για να το προσθέσετε σε συνθέσεις ή ανθοδέσμες.Συνολικό μάκρος 62cm..

Τεχνητό φυτό Ευκαλύπτου 30cm

4,85€

Κλαδί Ευκαλύπτου συνθετικό σε ροζ και σομόν χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις συνδυάζοντάς το με λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία.Το κάθε κλαδί αποτε..

Τεχνητό κλαδί κρεμαστό Βιστερία 2m

16,90€

Κλαδί Βιστερία σε εκρού και ροζ χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε πέργκολες, κασπώ ή πλακάκια γκαζόν.Το κάθε κλαδί περιέχει από τρία κλαδιά βιστερίας.Ύψος 2 m...

Τεχνητό κλαδί με ρόδια 97cm

9,85€

Κλαδί με ρόδια συνθετικά σε κόκκινο χρώμα που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το με πρασινάδες και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για το βάζο σας.Η βεντάλια χρωμάτων αντιστοιχεί στο χρώμα του ροδιού.Το κάθε ..

Ορχιδέα υφασμάτινη 78cm

4,40€

Ορχιδέα φτιαγμένη από ύφασμα σε λευκό και φούξια χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη ..

Διακοσμητικό λουλούδι foam αγκινάρα 80cm

7,90€

Το κάθε κλαδί έχει μάκρος 80cm..

Διακοσμητικό λουλούδι πικ Μανώλια υφασμάτινη μαύρη 18cm

4,20€

Διακοσμητική Μανώλια πικ σε μαύρο χρώμα δεκαοχτώ εκατοστών ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, γιρλάντες ή να την βάλετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας...

Κλαδί με φύλλα συνθετικά 70cm

9,80€

Κλαδί με φύλλα σε χρώμα σάπιο μήλο συνθετικά εβδομήντα εκατοστά μάκρος.Συνδυάστε το με λουλούδια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!..

Τεχνητό φυτό Μανόλια foam 80cm

6,90€

Τεχνητό φυτό Μανόλια σε μωβ και γκρι χρώμα από foam υλικό.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε αλλά και κλαδιά από το ίδιο υλικό.Διαστάσεις 80cm..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 60cm

2,25€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο σε τέσσερα χρώματα, λευκό, κόκκινο, κίτρινο και φούξια!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 65cm

4,90€

Τριαντάφυλλο φτιαγμένο από ύφασμα με πράσινα φυλλαράκια που μοιάζει με αληθινό.Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια υπέροχη ανθοδέσμη για το βάζο σας!Διαστάσ..

Κλαδί ροδακινιάς 95cm

5,40€

Κλαδί Ροδακινιάς με υφασμάτινο φύλλωμα σε πέντε χρώματα, σιέλ, εκρού, ροζ ανοιχτό, λιλά και σομόν!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφε..

Τεχνητό φυτό ευκάλυπτου foam πράσινο 100cm

6,80€

Κλαδί ευκαλύπτου από foam υλικό σε πράσινο χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε λουλούδια foam όπου μπορείτε να συνδυάσετε ή πρασινάδες φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα να στολίσε..

Κλαδί με υφασμάτινα φύλλα 90cm

5,30€

Κλαδί με υφασμάτινα φύλλα σε ροζ, εκρού και μπλε αποχρώσεις.Μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία, φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα μπ..

Λουλούδι Ντάλια foam 80cm

5,95€

Ντάλια από foam υλικό σε 3 χρώματα μπεζ άμμου, σάπιο μήλο και πράσινο!Συνδυάστε το με λουλούδια απ'το ίδιο υλικό που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις ..

Κλαδί Μποχίνια υφασμάτινη 90cm

7,95€

Κλαδί τροπικαλ Μποχίνια υφασμάτινη σε δύο χρώματα, ροζ και φούξια.Συνδυάστε το με πρασινάδες και λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 9..

Κλαδί μανώλια υφασμάτινη 65cm

3,30€

Κλαδί μανώλια υφασμάτινη σε τρία χρώματα φούξια, ροζ και εκρού!Συνδυάστε το με πρασινάδες και λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 15cm..

Λουλούδι βούρλο συνθετικό 82cm

3,80€

Λουλούδι βούρλο σε τρεις αποχρώσεις λευκό, εκρού και ροζ.Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες και να φτιάξετε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας.Διαστάσεις 7,5cm x 82cm μάκρος..

Κλαδί βούρλο συνθετικό 35cm

2,00€

Κλαδί βούρλο σε 4 όμορφα χρώματα!Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες και λουλούδια φτιάχνοντας μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διαστάσεις 35cm μάκρος..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 57cm

2,95€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο με φυλλαράκια πράσινα συνθετικά σε δύο χρώματα, εκρού και εκρού ροζ.Συνδυάστε τα και με άλλα τριαντάφυλλα που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη ανθοδέσμη για..

Τεχνητό φυτό τριαντάφυλλο 64cm

1,40€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο σε τέσσερα χρώματα, λευκό, κόκκινο, μπορντό και ροζ πράσινο!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις γι..

Τεχνητό φυτό Βουκαμβίλια κλαδί 100cm

8,90€

Κλαδί Βουκαμβίλια υφασμάτινη σε δύο όμορφα χρώματα, φούξια και σομόν σκούρο(ροδακινί)!Συνδυάστε την με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διασ..

Μανώλια συνθετική 78cm

6,90€

Μανώλια συνθετική που μοιάζει με φυσική μέχρι και στην αφή της σε τρία όμορφα χρώματα.Συνδυάστε τη με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και στολίστε λαμπάδες γάμου ή φτιάξτε μια όμορφη σύνθ..

Κλαδί Βιστέρια εκρού 100cm

10,90€

Κλαδί Βιστέρια με υφασμάτινα φύλλα σε εκρού χρώμα.Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα στολίστε στεφάνια ή πέργκολες!Το κ..

Τεχνητό φυτό Κλαδί λεμονιάς 65cm

Τεχνητό φυτό Κλαδί λεμονιάς 65cm

12,80€

Κλαδί λεμονιάς που μοιάζει με αληθινό!Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία βάζοντάς τα σε ένα κασπώ ή ακόμα μπορείτε να στολίσετε στεφάνια ή πέργκολες!Το κάθε κλαδ..

Κλαδί Πετούνια 90cm

7,50€

Κλαδί Πετούνια υφασμάτινη σε τρία όμορφα χρώματα, μωβ, φούξια και εκρού-πράσινο!Συνδυάστε τα και με άλλα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή στολίστε στεφάνια κλαδένια για την π..

Βουκαμβίλια υφασμάτινη κλαδί φούξια 80cm

2,85€

Βουκαμβίλια υφασμάτινη σε δύο χρώματα, φούξια και μωβ.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη και χρώματα όπου μπορείτε να συνδυάσετε φτιάχνοντας μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διαστάσει..

Ζέρμπερα υφασμάτινη 49cm

1,50€

Ζέρμπερα υφασμάτινη σε έξι όμορφα χρώματα, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια, λευκό και ροζ όπου θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Διαστάσεις 11cm x 49cm ύψος περίπου..

Κλαδί Ηλιοτρόπιο 60cm

4,75€

Κλαδί από ηλιοτρόπια υφασμάτινα που μοιάζουν με αληθινά!Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Το κάθε κλαδί περιέχει τρία ηλιοτρόπ..

Κλαδί Pampas λεπτό 86cm

14,40€

Κλαδί Πενίσετο σε λευκό χρώμα που μοιάζει με φυσικό!Συνδυάστε το με πρασινάδες και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας.Περιέχει δέκα κλαδάκιαΔιαστάσεις 86cm..

Κλαδί Κότινος(αγριελιά) 70cm

5,40€

Κλαδί κότινου σε τέσσερα όμορφα χρώματα, ροζ, φούξια, μπλε ραφ και εκρού.Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 70cm μάκ..

Κλαδί ηλιοτρόπια υφασμάτινα 48cm

8,90€

Κλαδί από υφασμάτινα ηλιοτρόπια ιδανικό για να στολίσετε λαμπάδες γάμου ή να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις συνδυάζοντας πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία βάζοντάς τα σε βάζο!Το κάθε κλαδί περι..

Ηλιοτρόπιο υφασμάτινο 64cm

2,20€

Ηλιοτρόπιο υφασμάτινο που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 64cm..

Κλαδί Springeri πετρόλ 100cm

7,90€

Κλαδί Springeri συνθετικό σε πετρόλ χρώμα.Συνδυάστε το και με άλλα κλαδιά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας ΄όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 100cm..

Γαϊδουράγκαθο συνθετικό 60cm

2,20€

Τυχαία επιλογή χρώματος.Διαστάσεις 60cm ύψος..

Κλαδί σκυλάκι υφασμάτινο 102cm

3,90€

Λουλούδι σκυλάκι υφασμάτινο σε τρία όμορφα χρώματα.Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διαστάσεις 102cm ύψος..

Λουλούδι συνθετικό κόκκινο

2,80€

Διαστάσεις 74cm μάκρος περίπου..

Κλαδί αμυγδαλιάς ροζ-λευκό 57cm

1,00€

Διαστάσεις 57cm περίπου..

Τριαντάφυλλο βελούδινο 51cm

2,50€

Τριαντάφυλλο με βελούδινα φύλα σε δύο χρώματα, μαύρο και μπορντό.Συνδυάστε το και με άλλα τριαντάφυλλα και γυψοφύλλη που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη ανθοδέσμη για το βάζο σας!..

Κλαδί Βιστερία πασχαλια μωβ 118cm

16,90€

Διαστάσεις 118cm..

Κλαδάκι με λουλουδάκια κίτρινα 44cm

1,10€

Διαστάσεις 44,5cm μάκρος..

Κλαδί ροδακινιάς ροζ 100cm

3,50€

Κλαδί από υφασμάτινα φύλλα ροδακινιάς σε ροζ χρώμα ενός μέτρου μάκρους ιδανικό για να διακοσμήσετε στεφάνια, μεγάλα βάζα ή να το συνδυάσετε με πρασινάδες και με άλλα κλαδιά που θα βρείτε στην ίδια κατ..

Κλαδί αμυγδαλιάς ροζ

3,50€

Κλαδί από υφασμάτινα φύλλα αμυγδαλιάς σε ροζ χρώμα ενός μέτρου μάκρους ιδανικό για να διακοσμήσετε στεφάνια, μεγάλα βάζα ή να το συνδυάσετε με πρασινάδες και με άλλα κλαδιά που θα βρείτε στην ίδια κατ..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 52cm

2,50€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο με φυλλαράκια πράσινα συνθετικά σε δύο χρώματα, σάπιο μήλο και μπορντό.Συνδυάστε τα και με άλλα τριαντάφυλλα που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη ανθοδέσμη ..

Ορχιδέα συνθετική κλαδί 90cm

10,90€

Κλαδί ορχιδέα συνθετική μεγάλο μέγεθος σε δύο χρώματα.Συνδυάστε το με πρασινάδες και λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 17cm x 92cm π..

Ορχιδέα συνθετική κλαδί 50cm

10,90€

Ορχιδέα συνθετική που μοιάζει με φυσική μέχρι και στην αφή της.Συνδυάστε τη με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και στολίστε λαμπάδες γάμου ή φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Δι..

Κλαδί τριανταφυλλάκια κόκκινα υφασμάτινα

Κλαδί τριανταφυλλάκια κόκκινα υφασμάτινα

1,90€

Κλαδί με τριανταφυλλάκια υφασμάτινα σε κόκκινο χρώμα!Συνδυάστε το μαζί με άλλα λουλουδάκια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 30cm μάκρος..

Βουκαμβίλια κλαδί 1,35m

Βουκαμβίλια κλαδί 1,35m

23,90€

Βουκαμβίλια κλαδί ύψους 1,35m σε φούξια και μωβ αποχρώσεις ιδανικές για να διακοσμήσετε τον χώρο σας συνδυάζοντάς τες με πρασινάδες ή με άλλες βουκαμβίλιες μικρότερου μεγέθους που θα βρείτε στην ίδια ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό γεράνια υφασμάτινα 72cm

Κρεμαστό τεχνητό φυτό γεράνια υφασμάτινα 72cm

15,90€

Κλαδί με υφασμάτινα γεράνια σε κόκκινο χρώμα.Συνδυάστε τα με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας.Το κάθε κλαδί αποτελείται από έντεκα κλαδάκια α..

Κλαδί με Ζέρμπερες 75cm

4,50€

Κλαδί με υφασμάτινες Ζέρμερες σε δύο χρώματα, σομόν και λευκό.Συνδυάσατε το με πρασινάδα και γυψοφύλλη που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Το κάθε κλαδί π..

Βουκαμβίλια υφασμάτινη κλαδί μωβ 80cm

2,85€

Βουκαμβίλια υφασμάτινη σε δύο χρώματα, φούξια και μωβ.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη και χρώματα όπου μπορείτε να συνδυάσετε φτιάχνοντας μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διαστάσει..

Γυψοφύλλη συνθετική 55cm

2,50€

Γυψοφύλλη συνθετική σε όμορφα χρώματα,συνδυάστε την με λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη ανθοδέσμη για τον χώρο σας!Διαστάσεις 11cm x 55cm ύψος περίπου..

Τεχνητό φυτό Βουκαμβίλια κλαδί φούξια 120cm

14,90€

Βουκαμβίλια κλαδί σε φούξια σκούρο χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα και μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 120cm περίπου..

Κλαδί Ροδακινιάς 110cm

Κλαδί Ροδακινιάς 110cm

7,50€

Κλαδί ροδακινιάς από ύφασμα σε φούξια χρώμα!Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διαστάσεις 110cm..

Κλαδί Pampas 63cm

1,85€

Διαστάσεις 63cm..

Κλαδί γαρυφαλλάκια 64cm

2,20€

Κλαδί με υφασμάτινα γαρυφαλλάκια σε έξι όμορφα χρώματα!Συνδυάστε τα και με γυψοφύλλη που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας μια όμορφη σύνθεση για το βάζο σας!Το κάθε κλαδί περιέχει έξι γαρυφαλ..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο λευκό 60cm

2,25€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο σε τέσσερα χρώματα, λευκό, κόκκινο, κίτρινο και φούξια!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον..

Κλαδί φτέρη διπλή μπρονζέ ματ

3,85€

Το κάθε κλαδί περιέχει δύο φτέρες διαστάσεων 18cm x 35cm.Συνολικό μάκρος 1m..

Κλαδί υφασμάτινα φύλλα μεταλλιζέ χρυσό 6τεμ 68cm

6,90€

Το κάθε μάτσο περιέχει έξι φύλλα μάκρους 68cm..

Κλαδί πλατανόφυλλα χρυσά 6τεμ 55cm

5,90€

Διαστάσεις 55cm..

Φύλλο βελούδινο μάτσο 6τεμ

6,90€

Διαστάσεις 57cm..

Κλαδί βούρλο χρωματιστό 42cm

Κλαδί βούρλο χρωματιστό 42cm

0,90€

Κλαδι βούρλο σε μωβ χρώμα!Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες και λουλούδια για να φτιάξετε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διαστάσεις 10cm x 42cm μάκρος..

Ορτανσία υφασμάτινη 57cm

2,30€

Λουλούδι ορτανσία φτιαγμένο από ύφασμα σε τρία όμορφα χρώματα ροζ-πρασινο, λευκό και φούξια.Ιδανική για να διακοσμήσετε μεγάλα βάζα ή να στολίσετε λαμπάδες γάμου ακόμα και να φτιάξετε συνθέσεις συνδυά..

Μανώλια υφασμάτινη

1,10€

Μανώλια υφασμάτινη σε τέσσερα υπέροχα χρώματα!Στολίστε λαμπάδες, στεφάνια ακόμα και τις μπομπονιέρες του γάμου σας.Διαστάσεις 10cm x 16,5cm μαζί με το συρματάκι..

Βουκαμβίλια υφασμάτινη φούξια μεγάλη

6,85€

Βουκαμβίλια υφασμάτινη σε φούξια χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σας!..

Λεβάντα συνθετική κλαδί 40cm

2,50€

Λεβάντα συνθετική σε κλαδάκι σε τέλεια απομίμηση της φυσικής!Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια ή να την βάλετε σαν μπουκετάκι όπως είναι διακοσμητική σε βαζάκι!Το ματσάκι περιέχει εφτά κλαδάκια.Διαστάσει..

Κλαδί πρασινάδα συνθετική 130cm

2,85€

Κλαδί από πράσινα φύλλα φτιαγμένα από non wooven ιδανικά για να συνδυάσετε με λουλούδια φτιάχνοντας μια όμορφη ανθοδέσμη!Συνολικό μάκρος 1,30m..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 92 συνολικά (2 Σελ.)