ΕΣΠΑ

Τεχνητά υφασμάτινα λουλούδια

Τεχνητά  υφασμάτινα λουλούδια

Τεχνητό φυτό Ευκάλυπτος 90cm

3,80€

Κλαδί Ευκαλύπτου συνθετικό σε σομόν χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις συνδυάζοντάς το με λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία.Συνολικό μάκρος 90cm..

Κλαδί γυψοφύλλη τεχνητή 50cm

8,90€

Κλαδί γυψοφύλλη τεχνητή σε σάπιο μήλο χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το ..

Κλαδί βερόνικα θαμνάκι τεχνητή 60cm

11,90€

Κλαδί βερόνικα θαμνάκι τεχνητή.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σας!Δι..

Αποξηραμένο φύλλο χρυσό

6,90€

Αποξηραμένο φύλλο χρυσό φτιαγμένο από χαρτί.Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το ..

Κλαδί ευκάλυπτος θαμνάκι υφασμάτινο 45cm

5,80€

Κλαδί ευκάλυπτος θαμνάκι από ύφασμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σ..

Κλαδί γυψοφύλλη τεχνητή 60cm

1,40€

Κλαδί γυψοφύλλη τεχνητή.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σας!Διαστάσει..

Κλαδί ροδακινιά υφασμάτινη 110cm

7,50€

Κλαδί ροδακινιά από ύφασμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σας!Διαστά..

Κλαδί ντάλια υφασμάτινη 65cm

2,80€

Κλαδί ντάλια από ύφασμα σε μωβ και κρεμ χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για τ..

Κλαδί Pampas χρωματιστό 150cm

4,90€

Κλαδί Pampas χρωματιστό σε 2 χρώματα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο ..

Κλαδί μπαμπού 210cm

12,90€

Κλαδί μπαμπού σε φυσικό χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σας!Δια..

Κλαδί μπαμπού 180cm

10,90€

Κλαδί μπαμπού σε φυσικό χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σας!Δια..

Κλαδί ορτανσία υφασμάτινη 70cm

8,90€

Κλαδί ορτανσία από ύφασμα σε λευκό και κρεμ χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη γ..

Κλαδί ορτανσία υφασμάτινη 50cm

6,90€

Κλαδί ορτανσία από ύφασμα σε σάπιο μήλο και γαλάζιο χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθ..

Κλαδί πολυεστερικό φτερό 90cm

3,50€

Κλαδί πολυεστερικό φτερό σε 3 χρώματα λευκό, πράσινο και σάπιο μήλο.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, στεφάνια ή να φτιάξετε ωραίες συνθέσεις για ..

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Γ"

0,00€

Κατασκευή πόρτας σε σχήμα "Γ" με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-..

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Π"

0,00€

Κατασκευή πόρτας σε σχήμα "π" με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622..

Γιρλάντα πρασινάδα λουλουδιών/ μέτρο

90,00€

Γιρλάντα σταθερή με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-510 για τη πα..

Πάνελ ξύλινο υφασμάτινα λουλούδια 130 x 70cm

220,00€

Πάνελ ξύλινο στολισμένο με τριαντάφυλλα σε αποχρώσεις ροζ,σάπιο μήλο και εκρού. Κατασκευές στολισμένες με λουλούδια,μπορούμε να σας το φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μ..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 77cm

2,50€

Τριαντάφυλλο με βελούδινα φύλα σε σομόν χρώμα.Συνδυάστε το και με άλλα τριαντάφυλλα και γυψοφύλλη που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη ανθοδέσμη για το βάζο σας!Διάσταση 77x9 c..

Λεβάντα λιλά συνθετική κλαδί 42cm

2,50€

Λεβάντα συνθετική σε κλαδάκι σε τέλεια απομίμηση της φυσικής!Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια ή να την βάλετε σαν μπουκετάκι όπως είναι διακοσμητική σε βαζάκι!Το ματσάκι περιέχει έξι κλαδάκιαΣυνολικό μά..

Τεχνητό φυτό Βερόνικα μπεζ 62cm

1,90€

Τεχνητό φυτό Βερόνικα σε μπεζ χρώμα, ιδανικό για να το προσθέσετε σε συνθέσεις ή ανθοδέσμες.Συνολικό μάκρος 62cm..

Τεχνητό φυτό Ευκαλύπτου 30cm

4,85€

Κλαδί Ευκαλύπτου συνθετικό σε ροζ και σομόν χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις συνδυάζοντάς το με λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία.Το κάθε κλαδί αποτε..

Τεχνητό κλαδί κρεμαστό Βιστερία 2m

16,90€

Κλαδί Βιστερία σε εκρού και ροζ χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε πέργκολες, κασπώ ή πλακάκια γκαζόν.Το κάθε κλαδί περιέχει από τρία κλαδιά βιστερίας.Ύψος 2 m...

Τεχνητό κλαδί με ρόδια 97cm

9,85€

Κλαδί με ρόδια συνθετικά σε κόκκινο χρώμα που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το με πρασινάδες και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για το βάζο σας.Η βεντάλια χρωμάτων αντιστοιχεί στο χρώμα του ροδιού.Το κάθε ..

Ορχιδέα υφασμάτινη 78cm

4,20€

Ορχιδέα φτιαγμένη από ύφασμα σε λευκό και φούξια χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη ..

Διακοσμητικό λουλούδι πικ Μανώλια υφασμάτινη μαύρη 18cm

4,20€

Διακοσμητική Μανώλια πικ σε μαύρο χρώμα δεκαοχτώ εκατοστών ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, γιρλάντες ή να την βάλετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας...

Κλαδί με φύλλα συνθετικά 70cm

9,80€

Κλαδί με φύλλα σε χρώμα σάπιο μήλο συνθετικά εβδομήντα εκατοστά μάκρος.Συνδυάστε το με λουλούδια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 60cm

2,25€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο σε τέσσερα χρώματα, λευκό, κόκκινο, κίτρινο και φούξια!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 65cm

4,90€

Τριαντάφυλλο φτιαγμένο από ύφασμα με πράσινα φυλλαράκια που μοιάζει με αληθινό.Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια υπέροχη ανθοδέσμη για το βάζο σας!Διαστάσ..

Κλαδί ροδακινιάς 95cm

5,40€

Κλαδί Ροδακινιάς με υφασμάτινο φύλλωμα σε πέντε χρώματα, σιέλ, εκρού, ροζ ανοιχτό, λιλά και σομόν!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφε..

Τεχνητό φυτό ευκάλυπτου foam πράσινο 100cm

6,80€

Κλαδί ευκαλύπτου από foam υλικό σε πράσινο χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε λουλούδια foam όπου μπορείτε να συνδυάσετε ή πρασινάδες φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα να στολίσε..

Κλαδί με υφασμάτινα φύλλα 90cm

5,30€

Κλαδί με υφασμάτινα φύλλα σε ροζ, εκρού και μπλε αποχρώσεις.Μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία, φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα μπ..

Κλαδί μανώλια υφασμάτινη 65cm

3,30€

Κλαδί μανώλια υφασμάτινη σε τρία χρώματα φούξια, ροζ και εκρού!Συνδυάστε το με πρασινάδες και λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 15cm..

Λουλούδι βούρλο συνθετικό 82cm

3,80€

Λουλούδι βούρλο σε τρεις αποχρώσεις λευκό, εκρού και ροζ.Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες και να φτιάξετε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας.Διαστάσεις 7,5cm x 82cm μάκρος..

Κλαδί βούρλο συνθετικό 35cm

2,00€

Κλαδί βούρλο σε 4 όμορφα χρώματα!Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες και λουλούδια φτιάχνοντας μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διαστάσεις 35cm μάκρος..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 57cm

2,95€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο με φυλλαράκια πράσινα συνθετικά σε δύο χρώματα, εκρού και εκρού ροζ.Συνδυάστε τα και με άλλα τριαντάφυλλα που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη ανθοδέσμη για..

Τεχνητό φυτό τριαντάφυλλο 64cm

1,40€

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο σε τέσσερα χρώματα, λευκό, κόκκινο, μπορντό και ροζ πράσινο!Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις γι..

Τεχνητό φυτό Βουκαμβίλια κλαδί 100cm

8,90€

Κλαδί Βουκαμβίλια υφασμάτινη σε δύο όμορφα χρώματα, φούξια και σομόν σκούρο(ροδακινί)!Συνδυάστε την με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διασ..

Μανώλια συνθετική 78cm

6,90€

Μανώλια συνθετική που μοιάζει με φυσική μέχρι και στην αφή της σε τρία όμορφα χρώματα.Συνδυάστε τη με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και στολίστε λαμπάδες γάμου ή φτιάξτε μια όμορφη σύνθ..

Κλαδί Βιστέρια εκρού 100cm

10,90€

Κλαδί Βιστέρια με υφασμάτινα φύλλα σε εκρού χρώμα.Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα στολίστε στεφάνια ή πέργκολες!Το κ..

Τεχνητό φυτό Κλαδί λεμονιάς 65cm

12,80€

Κλαδί λεμονιάς που μοιάζει με αληθινό!Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία βάζοντάς τα σε ένα κασπώ ή ακόμα μπορείτε να στολίσετε στεφάνια ή πέργκολες!Το κάθε κλαδ..

Κλαδί Πετούνια 90cm

7,50€

Κλαδί Πετούνια υφασμάτινη σε τρία όμορφα χρώματα, μωβ, φούξια και εκρού-πράσινο!Συνδυάστε τα και με άλλα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή στολίστε στεφάνια κλαδένια για την π..

Ζέρμπερα υφασμάτινη 49cm

1,50€

Ζέρμπερα υφασμάτινη σε έξι όμορφα χρώματα, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια, λευκό και ροζ όπου θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Διαστάσεις 11cm x 49cm ύψος περίπου..

Κλαδί Ηλιοτρόπιο 60cm

4,75€

Κλαδί από ηλιοτρόπια υφασμάτινα που μοιάζουν με αληθινά!Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Το κάθε κλαδί περιέχει τρία ηλιοτρόπ..

Κλαδί Pampas λεπτό 86cm

14,40€

Κλαδί Πενίσετο σε λευκό χρώμα που μοιάζει με φυσικό!Συνδυάστε το με πρασινάδες και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας.Περιέχει δέκα κλαδάκιαΔιαστάσεις 86cm..

Κλαδί Κότινος(αγριελιά) 70cm

5,40€

Κλαδί κότινου σε τέσσερα όμορφα χρώματα, ροζ, φούξια, μπλε ραφ και εκρού.Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 70cm μάκ..

Κλαδί ηλιοτρόπια υφασμάτινα 48cm

8,90€

Κλαδί από υφασμάτινα ηλιοτρόπια ιδανικό για να στολίσετε λαμπάδες γάμου ή να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις συνδυάζοντας πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία βάζοντάς τα σε βάζο!Το κάθε κλαδί περι..

Κλαδί Springeri πετρόλ 100cm

7,90€

Κλαδί Springeri συνθετικό σε πετρόλ χρώμα.Συνδυάστε το και με άλλα κλαδιά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας ΄όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 100cm..

Κλαδί σκυλάκι υφασμάτινο 102cm

3,90€

Λουλούδι σκυλάκι υφασμάτινο σε τρία όμορφα χρώματα.Συνδυάστε το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Διαστάσεις 102cm ύψος..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 92 συνολικά (2 Σελ.)