ΕΣΠΑ

Bachelor Party

Bachelor Party

Βραχιόλι νύφης με καρδιά πλέξιγκλας "Bride to be" και ματάκι

4,50€

Βραχιόλι νύφης με καρδιά πλέξιγκλας "Bride to be" και ματάκι με περλίτσες χρυσές! Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού σας! Χρόνος παράδοσης 10-15 ..

Κρεμάστρα μεταλλική Miss

5,85€

Κρεμάστρα μεταλλική οβάλ που γράφει Miss!Πολύ όμορφη για να την βάλετε στον τοίχο σας και να ομορφύνεταιτον χώρο σας!Διαστάσεις 13cm x 14cm ύψος..

Αξεσουάρ photobooth συσκ.10τμχ

1,65€

Αξεσουάρ φτιαγμένα από σκληρό χαρτόνι με διάφορα σχέδια και ξυλάκια για να τα κολλήσετε!Η συσκευασία περιέχει δέκα τεμάχια διαφόρων σχεδίων, δέκα ξυλάκια είκοσι εκατοστών και δώδεκα αυτοκολλητάκια για..

Βραχιόλι bachelorette πλέξιγκλας χρυσό

4,00€

Βραχιολάκι bachelorette από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα για τις φίλες της νύφης με λουλουδάκι που μπορεί να γίνει σε ότι χρώμα θέλετε και περλίτσα...

Κρεμάστρα ξύλινη Mrs

3,40€

Κρεμάστρα ξύλινη σε σχήμα χειλιών που γράφει Mrs!Διαστάσεις 20cm x 17,5cm ύψος..

Βραχιολάκι δαντέλα Βride πλέξιγκλας χρυσό

4,00€

Βραχιολάκι φτιαγμένο από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα για την νύφη!Συνδυάστε με κορδέλα Bride to be και στέκα νύφης!..

Κονκάρδα ξύλινη"Maid of Honor"

0,65€

Διαστάσεις 5cm..

Κονκάρδα ξύλινη"Ελεύθερη&ωραία"

0,65€

Διαστάσεις 5cm..

Βραχιολάκι για bachelor party παιώνια

1,50€

Βραχιολάκι δετό με κορδέλα οργάντζα και μεγάλη παιώνια από ύφασμα για τις φίλες της νύφης στο bachelor party!Φορέστε τα και περάστε καταπληκτικά!Μήκος 50cmΜέγεθος παιώνιας 9cm..

Βραχιολάκι για bachelor party τριαντάφυλλο

1,50€

Βραχιολάκι δετό με κορδέλα οργάντζα και μεγάλο τριαντάφυλλο από ύφασμα για τις φίλες της νύφης στο bachelor party!Φορέστε τα και περάστε καταπληκτικά!Μήκος 50cmΜέγεθος τριαντάφυλλου 8cm..

Ξύλινο μοτίφ Team's Bride

0,75€

Ξύλινο μοτιφάκι Team's Bride για την φίλες της νύφης.Μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα βραχιολάκια για το bachelor party συνδυάζοντας με το Bride to Be για την μέλλουσα νύφη!Διαστάσεις 5cm x 1.5cm..

Ξύλινο μοτίφ Bride to be

1,00€

Ξύλινο μοτιφάκι Bride to be για την μέλλουσα νύφη.Μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα βραχιολάκια για το bachelor party συνδυάζοντας με το Team's bride για τις φίλες της νύφης!Διαστάσεις 5cm x 1.5cm..

Βραχιολάκι Βride to be

4,50€

Βραχιολάκι φτιαγμένο από ξύλο και χαραγμένο μήνυμα bride to be για τη νύφη.Μπορούμε να σας το φτιάξουμε σε ότι χρώμα θέλετε γιατί είναι χειροποίητο αρκεί να μας δώσετε 5 μέρες!Συνδυάστε με κορδέλα Bri..

Βραχιολάκι Bride's team

3,50€

Βραχιολάκι φτιαγμένο από ξύλο και χαραγμένο μήνυμα bride's team για τις φίλες της νύφης.Μπορούμε να σας τα φτιάξουμε σε ότι χρώμα θέλετε γιατί είναι χειροποίητα αρκεί να μας δώσετε 5 μέρες!Διαστάσεις ..

Βραχιολάκι ξύλινο ευχές

0,35€

Διαστάσεις 5,7cm x 2,1cm..

Στέκα νύφης για bachelor party

9,50€

Στέκα με τούλι και λουλουδάκια για να στολιστεί η νύφη για το bachelor party!Φορέστε το και ξεχωρίστε!..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 20 από 20 συνολικά (1 Σελ.)