ΕΣΠΑ

Βιβλία Ευχών

Βιβλία Ευχών

Βιβλίο ευχών μπεζ με θέμα πάντα

25,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινο στρογγυλό πάντα και κορδελάκια.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας της ..

Βιβλίο ευχών λευκό με μονογράμματα και λουλούδια

28,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με λουλούδια και μονογράμματα πλέξιγκλας.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας της ..

Βιβλίο ευχών ροζ με θέμα "Travel the World"

20,00€

Βιβλίο ευχών ροζ με σκληρό εξώφυλλο με θέμα "Travel the World".Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας ταξίδια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπ..

Κουτάκι ευχών με σχήμα καρδιά μικρή και μονογράμματα πλέξιγκλας

28,90€

Κουτάκι ευχών με σχ΄ημα καρδιά μικρή και μονογράμματα πλέξιγκλας με πούπουλα.Μπορείτε να κόψετε χαρτάκια και να τα δώσετε στους καλεσμένους σας για να γράψουν και να τα πετάξουν μέσα από την σχισμή!Δι..

Κουτάκι ευχών με σχήμα καρδιά και μονογράμματα πλέξιγκλας

28,90€

Κουτάκι ευχών με σχ΄ημα καρδιά και μονογράμματα πλέξιγκλας με πούπουλα.Μπορείτε να κόψετε χαρτάκια και να τα δώσετε στους καλεσμένους σας για να γράψουν και να τα πετάξουν μέσα από την σχισμή!Διαστάσε..

Βιβλίο ευχών λευκό με κορώνα και λουλούδι

23,90€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με κορώνα ξύλινη και λουλούδι από δίχτυ με πούπουλα.Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας λουλούδια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπ..

Βιβλίο ευχών με θέμα "My Princess"

20,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο με θέμα "My Princess".Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας πριγκίπισσα ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να..

Βιβλίο ευχών με θέμα Νεράιδα

20,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο με θέμα Νεράιδα.Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας Νεράιδα ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβά..

Βιβλίο ευχών λευκό με λουλούδια και μονογράμματα

27,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με λουλούδια και μονογράμματα πλέξιγκλας.Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας λουλούδια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι ..

Βιβλίο ευχών με θέμα "Travel the World"

20,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο με θέμα "Travel the World".Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας ταξίδια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει ν..

Βιβλίο ευχών λευκό με λουλούδια και μονόγραμμα

27,90€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με λουλούδια και μονόγραμμα πλέξιγκλας.Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας λουλούδια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χε..

Βιβλίο ευχών με λουλούδια "Love & Happiness"

20,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο με σχέδιο λουλούδια "Love & Happiness".Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας λουλούδια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο..

Βιβλίο ευχών με θέμα λουλούδια και μονόγραμμα

25,90€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο με θέμα λουλούδια και διακοσμημένο με μονόγραμμα πλέξιγκλας.Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας λουλούδια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή ..

Βιβλίο ευχών με θέμα λουλούδια

23,90€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο με θέμα λουλούδια και διακοσμημένο με λουλούδια απο δίχτυ.Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας λουλούδια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή εί..

Βιβλίο ευχών με λουλούδια και φύλλα

20,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο με σχέδιο λουλούδια και φύλλα.Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας λουλούδια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέ..

Βιβλίο ευχών με πεταλούδα πλέξιγκλας

24,90€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με πλέξιγκλας πεταλούδα και κορδόνι χρυσό.Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας πεταλούδες ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είνα..

Βιβλιο ευχών ξύλινο ουράνιο τόξο

55,90€

Βιβλίο ευχών ουράνιο τόξο φτιαγμένο από ξύλο, τυπωμένο σε γκρι, σιέλ, πράσινες και λευκές αποχρώσεις. Διαστάσεις 22cm x 27cm Περιέχει 25 σελίδες..

Βιβλίο ευχών ξύλινο βέσπα

45,90€

Βιβλίο ευχών ξύλινο με βέσπα τυπωμένη σε κόκκινο χρώμα. Διαστάσεις 19cm x 27cm Περιέχει 25 σελίδες...

Βιβλίο ευχών με ξύλινο μικρό πρίγκιπα

26,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινα αστεράκια και φιγούρα μικρό πρίγκιπα στο πλάι, με κορδελίτσες σε αποχρώσεις βεραμάν και μπεζ.Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας τον μικρό πρ..

Στυλό με διαμάντι για βιβλία ευχών

2,80€

Στυλό με διαμάντι για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 14cm x 1cm...

Στυλό με ξύλινη θήκη

1,20€

Στυλό με ξύλινη θήκη για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 17cm x 1cm...

Βιβλίο ευχών με λουλούδια

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα λουλούδια!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσ..

Βιβλίο ευχών ουράνιο τόξο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα ουράνιο τόξο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους κα..

Βιβλίο ευχών με πουέντ μπαλαρίνας

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πουέντ μπαλαρίνας!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών καρουζέλ

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα καρουζέλ!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμ..

Βιβλίο ευχών σιέλ παιδικό

20,00€

Βιβλίο ευχών σιέλ με όμορφα παιδικά σχέδια για το αγοράκι σας με χοντρό εξώφυλλο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmall..

Βιβλίο ευχών "Travel the world"

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα "Travel the world"!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τ..

Βιβλίο ευχών με πεταλούδες

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πεταλούδες!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλε..

Βιβλίο ευχών κύκνος

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα κύκνο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένο..

Βιβλίο ευχών πριγκιπικό κάστρο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα πριγκιπικό κάστρο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών άμαξα κολοκύθα

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα άμαξα κολοκύθα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους ..

Βιβλίο ευχών παλιό αγωνιστικό αυτοκίνητο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα παλιό αγωνιστικό αυτοκίνητο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κ..

Βιβλίο ευχών σαγρέ αντίκ μωβ

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο σε αντικ μωβ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην ..

Κουτί ξύλινο φυσικό για ευχές

10,90€

Ένας πρωτότυπος τρόπος να σας γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους για το γάμο ή τη βάπτιση του μωρού σας!Ξύλινο κουτί ευχών με σχισμή στο επάνω μέρος για να ρίξουν μέσα τα χαρτάκια με ευχούλες ή ..

Βιβλίο ευχών μπεζ με υφασμάτινη επένδυση

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο επενδεδυμένο με ύφασμα σε μπεζ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντα..

Βιβλίο ευχών με επένδυση δερματίνης ροζ νουαρέ

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο με δερματίνη σε ροζ νουαρέ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα.Διαστάσεις 27,5cmx 20,5cmΠεριέχει 50 σελίδες..

Βιβλίο ευχών με επένδυση δερματίνης καφέ

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με επένδυση δερματίνης σε καφέ χρώμα που μοιάζει με ξύλο.Μπορείτε να το στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολί..

Βιβλίο ευχών με υφασμάτινη επένδυση βεραμάν

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε χρώμα βεραμάν.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδεςΔιαστ..

Βιβλίο ευχών με χρυσοτυπία

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με χρυσοτυπία.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδεςΔιαστάσεις 2..

Βιβλίο ευχών με υφασμάτινη επένδυση φούξια

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε φούξια χρώμα.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδεςΔιαστά..

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο ναυτικό μπλε

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε χρώμα ναυτικό μπλε.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδες..

Βιβλίο ευχών με αερόστατο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με σχέδιο αερόστατο!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλ..

Βιβλίο ευχών με άμαξα

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με άμαξα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σα..

Βιβλίο ευχών με boho ζωάκια της ζούγκλας

20,00€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με Boho ζωάκια της ζούγκλας!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τ..

Βιβλίο ευχών με ζωάκια της ζούγκλας

25,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο διακοσμημένο με σχοινιά και ξύλινα ζωάκια της ζούγκλας.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας τη..

Βιβλίο ευχών με χάρτη και μονόγραμμα

28,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο, διακοσμημένο με ύφασμα χάρτη, ξύλινο αεροπλανάκι και μονόγραμμα!Ιδανικό αν έχετε θέμα βάπτισης τα ταξίδια!Αν θέλετε διαφορετικό γραμματάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε ..

Κουτί ευχών ξύλινο"Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων"

31,50€

Κουτί ευχών ξύλινο με θέμα την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων με σχισμή στο επάνω μέρος για να ρίξουν μέσα τα χαρτάκια με ευχούλες ή ακόμα καλύτερα τις ξύλινες καρδούλες γραμμένες!Οι καρδούλες δεν συμπε..

Βιβλίο ευχών με ουράνιο τόξο και αστεράκια

26,00€

Βιβλίο ευχών με ουράνιο τόξο από σχοινιά σε όμορφα χρώματα.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Βιβλίο ευχών λινάτσα με λουλούδι σάπιο μήλο

27,00€

Βιβλίο ευχών ντυμένο με λινάτσα, διακοσμημένο με υφασμάτινη παιώνια, ξύλινα φυλλαράκια και κορδελίτσες.Αν προτιμάτε άλλο χρώμα στο λουλουδάκι ή τις κορδελίτσες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή..

Βιβλίο ευχών με ξύλινο μονόκερο

26,00€

Βιβλίο ευχών από σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινο μονόκερο και τρεσούλες στο κάτω μέρος σε αποχρώσεις ροζ με σάπιο μήλο.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 114 συνολικά (3 Σελ.)