ΕΣΠΑ

Μεταφορικά Μέσα

Μεταφορικά Μέσα

Ποδήλατο μεταλλικό αντίκα μπεζ

14,90€

Ποδήλατο μεταλλικό αντίκα σε μπεζ χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα ποδήλατα όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντίκας.Διαστάσεις&..

Ποδήλατο μεταλλικό αντίκα με λουλούδια

16,50€

Ποδήλατο μεταλλικό αντίκα με λουλούδια σε βεραμάν χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα ποδήλατα όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντ..

Βέσπα μεταλλική 11cm

10,90€

Βέσπα μεταλλική αντίκα σε 3 χρώματα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλες βέσπες όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντίκας.Διαστάσεις ..

Ποδήλατο μεταλλικό αντίκα κίτρινο

14,90€

Ποδήλατο μεταλλικό αντίκα σε κίτρινο χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα ποδήλατα όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντίκας.Διαστάσε..

Ελικόπτερο μεταλλικό κόκκινο

16,90€

Μεταλλικό ελικόπτερο σε κόκκινο χρώμα!Πολύ όμορφο για να προσθέσετε στην συλλογή σας αν είστε λάτρεις της αντίκας ή να το προσφέρετε για δωράκι!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα μεταφορικά μέσα!Δι..

Αυτοκίνητο αντίκα με σανίδα του surf

12,90€

Αυτοκίνητο αντίκα μεταλλικό σε χρώμα ροζ και βεραμάν με σανίδα του surf και περιστρεφόμενες ρόδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα αυτοκινητάκια αντίκες όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλ..

Αυτοκίνητο αντίκα με τροχόσπιτο

49,80€

Αυτοκίνητο αντίκα μεταλλικό σε χρώμα κόκκινο με αποσπώμενο τροχόσπιτο!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα αυτοκινητάκια αντίκες όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να το προσφέρετε γ..

Μηχανή διπλή μεταλλική αντίκα

14,90€

Μηχανή αντίκα μεταλλική σε κόκκινο χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλες μηχανές όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντίκας.Διαστάσεις..

Βέσπα μεταλλική με μονή σέλα

10,90€

Βέσπα μεταλλική με μονή σέλα σε δύο χρώματα με περιστρεφόμενες ρόδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερο μέγεθος αν θέλετε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να την προσφέρετε για δωράκι!Δια..

Τραμ κίτρινο μεταλλικό

18,90€

Τραμ αντίκα μεταλλικό σε κίτρινο χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλες αντίκες όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να το προσφέρετε για δωράκι.Διαστάσεις 16x5.5x10 cm ύψος...

Αστυνομικό αυτοκίνητο αντίκα

12,90€

Μεταλλικό αστυνομικό αυτοκίνητο αντίκα με περιστρεφόμενες ρόδες!Είναι μια πολύ καλή πρόταση δώρου για τους λάτρεις της αντίκας που θα το προσθέσουν στη συλλογή τους!Διαστάσεις 12x5x5 cm ύψος...

Στρατιωτικό τζιπ μεταλλικό

23,90€

Στρατιωτικό τζιπ μεταλλικό κάμπριο και περιστρεφόμενες ρόδες!Ιδανικό για να το προσφέρετε δωράκι ή να το προσθέσετε στην συλλογή σας αν είστε λάτρεις της αντίκας!Διαστάσεις 22x10x11 cm ύψος..

Σχολικό λεωφορείο αντίκα

36,90€

Ένα όμορφο μεταλλικό σχολικό λεωφορείο, πολύ όμορφο για να το προσφέρετε δωράκι στον δάσκαλο ή την δασκάλα σας!Διαστάσεις 28x11.5x 14 cm ύψος..

Αγωνιστικό αυτοκίνητο αντίκα μεταλλικό

36,90€

Μεταλλικό αγωνιστικό αυτοκίνητο αντίκα σε κόκκινο χρώμα!Είναι μια πολύ καλή πρόταση δώρου για τους λάτρεις της αντίκας που θα το προσθέσουν στη συλλογή τους!Διαστάσεις 32x13x4 cm ύψος...

Βαν μεταλλικό αντίκα με λουλούδια

14,90€

Λεωφορείο βαν μεταλλικό σε κίτρινο χρώμα με λουλουδάκια και περιστρεφόμενες ρόδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδιάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 11x5,5x10 cm ύψος...

Αεροπλάνο μεταλλικό αντίκα

12,90€

Μεταλλικό αεροπλάνο παλιάς εποχής σε γαλάζιο και κίτρινο χρώμα!Πολύ όμορφο για να προσθέσετε στην συλλογή σας αν είστε λάτρεις της αντίκας ή να το προσφέρετε για δωράκι!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ..

Βέσπα μεταλλίκη διπλή με καλαθάκι

14,90€

Βέσπα μεταλλική αντίκα με καλαθάκι σε κίτρινο χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ άλλες μηχανές όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντίκας.Δ..

Φορτηγάκι μεταλλικό αντίκα

12,90€

Φορτηγάκι μεταλλικό παλιάς εποχής σε κόκκινο χρώμα με σανίδες του surf!Είναι μια πολύ καλή πρόταση δώρου για τους λάτρεις της αντίκας που θα το προσθέσουν στη συλλογή τους!Διαστάσεις 11x5.5x 5.5 cm ύψ..

Βέσπα μεταλλική με διπλή σέλλα αντίκα

16,90€

Βέσπα μεταλλική με διπλή σέλα σε δύο χρώματα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερο μέγεθος αν θέλετε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να την προσφέρετε για δωράκι!Διαστάσεις 17x7x13 cm ύψος...

Αυτοκίνητο αντίκα με λουλούδια

13,90€

Αυτοκίνητο αντίκα μεταλλικό σε χρώμα σιέλ με λουλούδια και περιστρεφόμενες ρόδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα αυτοκινητάκια αντίκες όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να το π..

Μηχανή διπλή αντίκα

20,90€

Μηχανή αντίκα μεταλλική σε σιέλ χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ άλλες μηχανές όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντίκας.Διαστάσεις 20x1..

Aυτοκίνητο παλαιού τύπου κόκκινο

12,90€

Αυτοκίνητο μεταλλικό παλαιού τύπου σε χρώματα κόκκινο και μαύρο με περιστρεφόμενες ρόδες!Συνδυάστε το και με άλλες αντίκες που θα βρείτε στην κατηγορία και ομορφύνετε την συλλογή σας.Διαστάσεις 11x4.5..

Αυτοκίνητο αντίκα μεταλλικό

12,90€

Αυτοκίνητο αντίκα μεταλλικό σε χρώμα κίτρινο με σανίδα του surf και περιστρεφόμενες ρόδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα αυτοκινητάκια αντίκες όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ..

Μηχανή αντίκα μεταλλική ασημί

24,90€

Μηχανή αντίκα μεταλλική σε ασημί χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ άλλες μηχανές όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντίκας.Διαστάσεις 28x..

Μηχανή αντίκα μεταλλική κίτρινη

42,90€

Μηχανή Harley μεταλλική σε κίτρινο χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ άλλες μηχανές όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντίκας.Διαστάσεις 3..

Λεωφορείο βαν αντίκα μεταλλικό

12,90€

Λεωφορείο βαν μεταλλικό σε δύο χρώματα κόκκινο και μπλε με περιστρεφόμενες ρόδες!Ένα πιστό αντίγραφο λεωφορείου παλιάς εποχής!!Ιδανικό για να το προσφέρετε δωράκι ή να το προσθέσετε στην συλλογή σας α..

Αγωνιστικό αυτοκίνητο αντίκα

14,90€

Μεταλλικό αγωνιστικό αυτοκίνητο αντίκα σε κίτρινο χρώμα!Είναι μια πολύ καλή πρόταση δώρου για τους λάτρεις της αντίκας που θα το προσθέσουν στη συλλογή τους!Διαστάσεις 17x7x 3 cm ύψος...

Λεωφορείο βαν αντίκα με λουλουδάκια

18,90€

Λεωφορείο βαν μεταλλικό σε 3 χρώματα μπλε, μαύρο και κίτρινο με λουλουδάκια και περιστρεφόμενες ρόδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδιάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 16x6,5x..

Αερόστατο μεταλλικό πράσινο-εκρού

23,90€

Αερόστατο μεταλλικό σε πράσινο, κόκκινο και εκρού αποχρώσεις.Στο πάνω μέρος έχει κρικάκι όπου μπορείτε να το κρεμάσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετ..

Βέσπα μεταλλική με διπλή σέλα

10,90€

Βέσπα μεταλλική με διπλή σέλα σε τρία χρώματα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερο μέγεθος αν θέλετε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να την προσφέρετε για δωράκι!Διαστάσεις 12,5cm x 12,5cm..

Αυτοκίνητο μεταλλικό αντίκα

12,90€

Αυτοκίνητο μεταλλικό αντίκα σε δύο χρώματα, πράσινο και κόκκινο.Είναι μια πολύ καλή πρόταση δώρου για τους λάτρεις της αντίκας που θα το προσθέσουν στη συλλογή τους!Διαστάσεις 11,5cm x 11,5cm x 6,5cm ..

Λεωφορείο βαν κόκκινο με λουλουδάκια

31,90€

Λεωφορείο βαν μεταλλικό σε κόκκινο χρώμα με λουλουδάκια και περιστρεφόμενες ρόδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδιάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 25cm x 10,5cm x 16cm ύψος..

Αερόστατο μεταλλικό κίτρινο-τυρκουάζ

16,90€

Αερόστατο μεταλλικό σε τυρκουάζ, κίτρινες και εκρού αποχρώσεις.Στο πάνω μέρος έχει κρικάκι όπου μπορείτε να το κρεμάσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσ..

Λεωφορείο βαν μεταλλικό

18,90€

Λεωφορείο βαν μεταλλικό με αποσκευές στην οροφή και περιστρεφόμενες ρόδες!Ένα πιστό αντίγραφο λεωφορείου παλιάς εποχής!!Ιδανικό για να το προσφέρετε δωράκι ή να το προσθέσετε στην συλλογή σας αν είστε..

Ταχύπλοο μεταλλικό με βάση

24,80€

Ταχύπλοο μεταλλικό πάνω σε μεταλλική βάση σε μπλε και καφέ αποχρώσεις!Διαστάσεις 24x10,5x15,5 cm ύψος...

Τζιπ μεταλλικό κόκκινο

12,90€

Διαστάσεις 11cm x 5cm x 7cm..

Αυτοκίνητο μεταλλικό Fiat 500 σιέλ

33,50€

Διαστάσεις 31cm x 14,5cm x 14cm ύψος..

Αυτοκίνητο μεταλλικό Britax-Cooper

33,80€

Διαστάσεις 28cm x 14cm x 12,5cm ύψος..

Αυτοκίνητο μεταλλικό Fiat 500

33,80€

Διαστάσεις 27cm x 13cm x 12cm ύψος..

Αυτοκίνητο μεταλλικό Isetta

48,90€

Διαστάσεις 25cm x 12cm x 13cm ύψος..

Λεωφορείο βαν μαύρο με λουλούδια

32,90€

Λεωφορείο βαν μεταλλικό σε μαύρο και εκρού αποχρώσεις με λουλούδια χρωματιστά και περιστρεφόμενες ρόδες!Ένα πιστό αντίγραφο λεωφορείου παλιάς εποχής!!Ιδανικό για να το προσφέρετε δωράκι ή να το προσθέ..

Διαστημικό όχημα μεταλλικό

29,70€

Διαστάσεις 23cm x 13cm x 13cm..

Βέσπα μεταλλική με λουλούδια

18,90€

Διαστάσεις 18cm x 7cm x 11cm ύψος..

Μηχανή μεταλλική αντίκα "Harley"

20,90€

Μηχανή Harley μεταλλική σε κόκκινο χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ άλλες μηχανές όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντίκας.Διαστάσεις 2..

Μηχανή μεταλλική μαύρη

26,90€

Μηχανή Harley μεταλλική σε μαύρο χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ άλλες μηχανές όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντίκας.Διαστάσεις 27c..

Αεροπλάνο μεταλλικό πράσινο vintage

11,90€

Μεταλλικό αεροπλάνο παλιάς εποχής σε πράσινο χρώμα!Πολύ όμορφο για να προσθέσετε στην συλλογή σας αν είστε λάτρεις της αντίκας ή να το προσφέρετε για δωράκι!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα αεροπ..

Αερόστατο μεταλλικό κόκκινο-εκρού

23,90€

Μεταλλικό αερόστατο αντίκα σε αποχρώσεις κόκκινο,εκρού και τυρκουάζ!Στο πάνω μέρος έχει κρικάκι αν θέλετε να το κρεμάσετε.Είναι μια πολύ καλή πρόταση δώρου για τους λάτρεις της αντίκας που θα το προσθ..

Βέσπα μεταλλική μεσαία

14,90€

Βέσπα μεταλλική σε μπλε χρώμα με περιστρεφόμενες ρόδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη και χρώματα όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας!Διαστάσεις 17,5cm x 6,3cm x 12,5cm ύψος..

Μηχανή "Harley" μεταλλική

18,90€

Μηχανή Harley μεταλλική σε τρία χρώματα κόκκινο, μαύρο και μπλέ.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ άλλες μηχανές όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της α..

Ποδήλατο μεταλλικό αντίκα κίτρινο

14,90€

Ποδήλατο μεταλλικό με περιστρεφόμενες ρόδες σε κίτρινο χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα ποδήλατα όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας.Διαστάσεις 15x5x12.5 cm ύψος...

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 60 συνολικά (2 Σελ.)