ΕΣΠΑ

Μαγνητάκια

Μαγνητάκια

Μαγνητάκι cupcake

0,34€

Μαγνητάκι σχέδιο cupcake σε όμορφα χρώματα.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε κουτάκι ή πουγκάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά σε λίγο τούλι φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Δι..

Μαγνητάκι πλακάκι σκαντζόχοιρος

1,66€

Πλακάκι- μαγνητάκι με σκαντζοχοιράκι!Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα ή τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Στην ίδια κατηγορ..

Ξύλινο μαγνητάκι σκηνή τσίρκου

1,20€

Μαγνητάκι ξύλινο σκηνή τσίρκου!Μπορείτε να κολλήσετε κορδελάκια στο πίσω μέρος δένοντας τα κουφετάκια στο τελείωμα,φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Στην κατηγορία ξύλιν..

Ξύλινος φοίνικας μαγνητάκι

1,45€

Φοίνικας φτιαγμένος από ξύλο σε όμορφα χρώματα με μαγνητάκι στο πίσω μέρος.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε πουγκί βάζοντας εσωτερικά τούλι με κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτισ..

Μονόκερος μαγνητάκι πολυεστερικό

1,60€

Μονόκερος φτιαγμένος από πολυεστερικό πηλό σε λευκό με χρυσό χρώμα και μαγνητάκι στο πίσω μέρος.Μπορείτε να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι η πουγγάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση τ..

Μαγνητάκι-πλακάκι Φρίντα Κάλο

1,66€

Πλακάκι- μαγνητάκι με την Φρίντα Κάλο!Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια ή να το κολλήσετε πάνω σε κουτάκι και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μω..

Μαγνήτης μεταλλικός φάρος Μαγνήτης μεταλλικός φάρος
Προσφορά

Μαγνήτης μεταλλικός φάρος

0,62€0,75€

Μαγνητάκι μεταλλικό με σχέδιο φάρο!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα,μπορείτε να το δέσετε σε πουγγάκι και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλετε να σας την ετοιμά..

Μαγνητάκια vintage

1,45€

Μαγνητάκια vintage σε τέσσερα σχέδια.Παλιό γραμμόφωνο σε χρυσό χρώμα με καφέ.Μύλος του καφέ σε μπρονζέ χρώμα με καφέ το καπάκι και κόκκους καφέ.Κινηματογραφική μηχανή σε τυρκουάζ ασημί και χρυσό χρώμα..

Μαγνήτης αντλία βενζίνης

0,68€

Διαστάσεις 3,3cm x 8,8Ελάχιστη ποσότητα 12τεμ...

Μαγνητάκι βεσπούλα καφέ

1,45€

Διαστάσεις 7,8cm x 5,5cm περίπουΕλάχιστη παραγγελία 12 τεμάχια..

Μαγνητάκι ποδοσφαιριστής πράσινος

1,50€

Αν είστε φανατικοί του ποδοσφαίρου φτιάξτε αυτό το ωραίο μαγνητάκι μπομπονιέρα στη βάπτιση του γιού σας!Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε κουτάκι χάρτινο ή υφασμάτινο πουγγί ή και να το φτιάξετε απλά με τ..

Μαγνητάκι πειρατής-πειρατίνα μπλέ-κόκκινο

1,50€

Πειρατές μαγνητάκια από πολυεστερικό πηλό με χρώματα μπλέ και κόκκινο!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα με χαρτί ύφασμα στα ίδια χρώματα ή να το κολλήσετε επάνω σε κουτάκι χάρτινο.Διαστάσεις 7cm x 5..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 12 από 12 συνολικά (1 Σελ.)