ΕΣΠΑ

Tropical

Tropical

Ξύλινο τυμπανάκι Hello Summer

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Hello Summer με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπ..

Μεταλλικός Κουμπαράς hello summer

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print hello summer. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια..

Ξύλινη Κρεμάστρα Τοίχου Hello Summer

1,58€

Ξύλινη natural κρεμάστρα τοίχου, διακοσμημένη με στρογγυλό κοπτικό hello summer με ανανά! Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτι..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Hello Summer

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο hello summer με ανανά! Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτ..

Ξύλινη Μολυβοθήκη Hello Summer

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα. Διακοσμημένο με κοπτικό Hello Summer με ανανά! Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του ..

Ξύλινο Σεντούκι Hello Summer

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print hello summer. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο..

Ξύλινο Κουτί Hello Summer

2,78€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμμο κουτί. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print hello summer με ανανά. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλ..

Ξύλινη Κασετίνα Hello Summer

4,60€

Ξύλινη natural κασετίνα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένη με αυτοκόλλητο print hello summer με ανανά. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα..

Ξύλινο Ημερολόγιο Hello Summer

2,48€

Ξύλινο natural ημερολόγιο με δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας προσαρμόζοντας τα κυβάκια. Είναι διακοσμημένο με ξύλινη παράσταση print hello summer με ανανά! Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφε..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Hello Summer

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε λευκό/φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο hello summer με ανανά! Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσω..

Χάρτινο βιβλιαράκι Hello Summer

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο hello summer με ανανά. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτ..

Μεταλλικός Κουμπαράς Παγώνι

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς διακοσμημένος με αυτοκόλλητο print παγώνι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια όμορφ..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Παγώνι

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε λευκό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο παγώνι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με το..

Χάρτινο βιβλιαράκι Παγώνι

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο παγώνι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια ό..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Flamingo

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε natural/φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο flamingo. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλι..

Χάρτινο βιβλιαράκι Flamingo

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο flamingo. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Παπαγάλος

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο παπαγάλο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Flamingo

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο flamingo . Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μι..

Μεταλλικος κουμπαράς Flamingo

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς print με σχέδιο flamingo σε ροζ-φούξια αποχρώσεις. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μι..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Παπαγάλος

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε natural/φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο παπαγάλο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλι..

Χάρτινο βιβλιαράκι Παπαγάλος

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο παπαγάλο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια..

Μεταλλικός Κουμπαράς Aloha

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς διακοσμημένος με αυτοκόλλητο print Aloha . Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν επιθ..

Ξύλινο Σεντούκι Aloha

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print aloha. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ..

Ξύλινο Κουτί Aloha

2,78€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμμο κουτί. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Aloha . Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χαρτούφ..

Ξύλινη Κασετίνα Aloha

4,60€

Ξύλινη natural κασετίνα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένη με αυτοκόλλητο print Aloha! Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Σανίδα Surf- Aloha

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο σανίδα του surf. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σ..

Ξύλινη Κρεμάστρα Τοίχου Σανίδα Surf- Aloha

1,58€

Ξύλινη natural κρεμάστρα τοίχου, διακοσμημένη με στρογγυλό κοπτικό σανίδα του surf. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του ..

Χάρτινο βιβλιαράκι Σανίδα Surf-Aloha

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο σανίδα του surf. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντ..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Σανίδα Surf-Aloha

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε natural/φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο σανίδα του surf. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικ..

Καβαλέτο Με Καδράκι Σανίδα Surf-Aloha

2,78€

Ξύλινο καδράκι print σε καβαλέτο. Η παράσταση είναι σανίδα του surf. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν ..

Ξύλινη Μολυβοθήκη Σανίδα Surf-Aloha

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα. Διακοσμημένο με κοπτικό σανίδα του surf. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σ..

Ξύλινο γιο-γιο Σανίδα Surf-Aloha

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print σανίδα του surf με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα yo-yo έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι..

Ξύλινο Τυμπανάκι Σανίδα Surf-Aloha

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print σανίδα του surf με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσ..

Ξύλινο Ημερολόγιο Σανίδα Surf-Aloha

2,48€

Ξύλινο natural ημερολόγιο με δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας προσαρμόζοντας τα κυβάκια. Είναι διακοσμημένο με ξύλινη παράσταση print σανίδα του surf. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια ..

Ρολλό ύφασμα λονέτα φύλλα 48cm/μέτρο

6,80€

Ύφασμα λονέτα με σχέδιο φύλλα. Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή..

Ρολλό ύφασμα λονέτα φύλλα 48cm(5m)

16,80€

Ύφασμα λονέτα με σχέδιο φύλλα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε λαμπάδες ακόμα και για να φτιάξετε μαξιλαράκια. Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματα-Δίχτυα μέτρου...

Ξύλινο λεωφορείο με σανίδα surf

0,65€

Λεωφορείο με σανίδα surf φτιαγμένο από ξύλο, τυπωμένο σιέλ,καφέ και κίτρινες αποχρώσεις. Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,το λεωφορείο μπο..

Σανίδες Surf ξύλινες

0,65€

Ξύλινη σανίδα surf τυπωμένη σε όμορφες χαβανέζικες αποχρώσεις! Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,οι σανίδες μπορούν να κατασκευαστούν σε ότ..

Μπομπονιέρα βάπτισης με ξύλινη σανίδα Surf και όνομα

2,60€

Η κάθε μπομπονιέρα αποτελείται από: -Χαρτί ύφασμα 25x25 -Δίχτυ αράχνη -Ξύλινη διακοσμητική σανίδα surf με όνομα διαστάσεων 12cm -Κορδόνι βαμβακερό 2mm -Κορδέλα ζικ ζακ -Πέντε κουφέτα crispy Χα..

Αυτοκίνητο αντίκα με σανίδα του surf

12,90€

Αυτοκίνητο αντίκα μεταλλικό σε χρώμα ροζ και βεραμάν με σανίδα του surf και περιστρεφόμενες ρόδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα αυτοκινητάκια αντίκες όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλ..

Λεωφορείο βαν αντίκα με λουλουδάκια

18,90€

Λεωφορείο βαν μεταλλικό σε 3 χρώματα μπλε, μαύρο και κίτρινο με λουλουδάκια και περιστρεφόμενες ρόδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχεδιάκια όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 16x6,5x..

Ξύλινος κρεμαστός παπαγάλος πολύχρωμος

2,10€

Διαστάσεις 7cm x 15,5cm χωρίς το σχοινάκι..

Διακοσμητικό κλαδί με πόα

11,90€

Διακοσμητικό κλαδί καφέ με πράσινη πόα.Ιδανικό για να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντάς το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Διαστάσεις 95cm μάκρος..

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστός ξύλινος παπαγάλος

1,70€

Διακοσμητικός ξύλινος παπαγάλος σε αποχρώσεις καφέ, ροζ, κίτρινο και πράσινο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας χαρτί ύφασμα ή γάζα που του ταιριάζει πολύ ή να την κάνετε κρεμαστή δένοντας τ..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό πρασινάδα από φοινικόφυλλα 93cm

10,90€

Γιρλάντα από συνθετικά φοινικόφυλλα σε αποχρώσεις του πράσινου, ιδανική για να στολίσετε πέργκολες συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή στεφάνια ψάθινα.Συνολικό..

Ορχιδέα υφασμάτινη 78cm

4,20€

Ορχιδέα φτιαγμένη από ύφασμα σε λευκό και φούξια χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη ..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα ορχιδέα μωβ 52cm

31,90€

Ορχιδέα συνθετική σε γλάστρα με πετρούλες που μοιάζει με φυσική μέχρι και στην αφή της.Ύψος 52cm..

Τεχνητό φυτό φύλλα φοίνικα σε γλάστρα 25cm

9,70€

Τεχνητό φυτό φύλλα φοίνικα σε γλαστράκι ιδανικό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Συνδυάστε τα και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή μπορείτε να πάρετε δυο διαφορετικά σχέδια και να τα β..

Τεχνητό φυτό Δράκαινα-φοίνικας σε κασπώ 68cm

39,80€

Τεχνητό φυτό Δράκαινα που μοιάζει με αληθινό.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτό το υπέροχο φυτό!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Τεχνητό φυτό φύλλα Φτέρης 33cm

4,90€

Κλαδί από συνθετικά φύλλα φτέρης σε πράσινο χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε λουλούδια που μπορείτε να συνδυάσετε φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Αποτελείται από εννέα κλαδάκια και έ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 86 συνολικά (2 Σελ.)