ΕΣΠΑ

Κοάλα/Panda

Κοάλα/Panda

Μεταλλικός Κουμπαράς Κοάλα

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς σε σχήμα κονσέρβας. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print κοάλα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλ..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Κοάλα

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο κοάλα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχ..

Χάρτινο βιβλιαράκι Κοάλα

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο κοάλα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχ..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Κοάλα

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε λευκό ή φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο κοάλα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτ..

Μεταλλικός Κουμπαράς Panda

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς διακοσμημένος με αυτοκόλλητο print panda.Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια όμορφη ..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Panda

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε λευκό ή φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο panda στο τσεπάκι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφε..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Panda

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο panda . Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιά..

Μπουκάλι γάλακτος Panda

3,08€

Γυάλινο μπουκάλι γάλακτος με λευκό μεταλλικό καπάκι. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Panda.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτ..

Γυάλινη κούπα Panda

3,54€

Γυάλινη διάφανη κούπα με λευκό καπάκι και αυτοκόλλητο Panda. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι,χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια..

Ξύλινο ημερολόγιο Panda

2,48€

Ξύλινο ημΜπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξουμε εμείς μπορείτε να επικοινωνήσ..

Ξύλινη Κρεμάστρα τοίχου Panda

1,58€

Ξύλινη natural κρεμάστρα τοίχου, διακοσμημένη με στρογγυλό κοπτικό Panda. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας...

Καβαλέτο με καδράκι Panda

2,78€

Ξύλινο καδράκι Panda σε natural καβαλέτο. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξ..

Ξύλινη μολυβοθήκη Panda

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα. Διακοσμημένο με κοπτικό Panda. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν επ..

Ξύλινο γιο-γιο Panda

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Panda με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη ..

Ξύλινη κασετίνα Panda

4,60€

Ξύλινη natural κασετίνα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένη με αυτοκόλλητο print Panda. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή..

Χάρτινο βιβλιαράκι Panda

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο panda στο τσεπάκι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχν..

Ξύλινο τυμπανάκι Panda

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Panda με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση το..

Λαδόπανο με Κοάλα

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο κοάλα πανω σε κλαδί.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και ..

Ξύλινο μοτίφ Panda

0,65€

Ξύλινο διακοσμητικό στρογγυλό με panda σε πράσινες, μαύρες και λευκές αποχρώσεις.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν σουβέρ ή να το φτιάξετε μαγνητάκι κολλώντας του μαγνήτη στο πίσω μέρος. Αν θέλετε ν..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο διακοσμητικό panda

2,50€

Ξύλινο διακοσμητικό επιτραπέζιο Panda.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος χαρτί ύφασμα, γάζα ή τούλι με κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Στην ίδια κατηγορία θα..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο ημερολόγιο Panda

2,50€

Ξύλινο διακοσμητικό ημερολόγιο με δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας προσαρμόζοντας τα κυβάκια, διακοσμημένο με ξύλινη παράσταση panda σε αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου.Μπορείτε να δέσετε στο πί..

Μπομπονιέρα βάπτισης μπρελόκ μεταλλικό Κοάλα με φουντίτσες

2,52€

Μεταλλικό διακοσμητικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα με κοάλα διακοσμημένο με φούντα σε πορτοκαλί,λευκό και πράσινο χρώμα.Μπορείτε να το δέσετε πάνω σε κουτάκι, πουγκάκι ή σε δοκιμαστικό σωλήνα με τα κουφετά..

Λαδόπανο με panda

42,90€

Λαδόπανο βαμβακερό με κεντημένο Panda!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια ..

Κουτάκι χάρτινο με Panda

2,20€

Κουτάκι χάρτινο με τυπωμένο Panda!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφέτα με λίγο τούλι και κορδελάκια ή σχοινάκια για να το δέσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι ά..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με Panda πάνω σε φεγγαράκι

2,20€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο Panda πάνω σε φεγγαράκι.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα πλέξιγκλας με ζωάκια που μπορείτε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 8cm x 10cm x 3cm πάχοςΕλάχιστη παραγγελία 1..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με Panda σε φεγγαράκι

1,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο Panda πάνω σε φεγγαράκι!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα βρείτε στην ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας Panda αστεράκι βάση για ρεσώ

3,40€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο Panda με αστεράκια σε ξύλινη βάση για ρεσώ.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Επίσης μπορείτε να επιλέξετε μό..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας Panda βάση για ρεσώ

3,40€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο Panda σε φεγγαράκι κ αστεράκια πάνω σε ξύλινη βάση για ρεσώ.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς τούλι με κουφετάκια στο πίσω μέρος.Εάν θέλετε μπορείτε να ε..

Βιβλίο ευχών με Panda σε αερόστατο

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με Panda σε αερόστατο σε γαλάζιες αποχρώσεις!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows..

Κρεμάστρα ξύλινη Panda

1,38€

Ξύλινη κρεμάστρα τοίχου με panda σε αποχρώσεις λευκές-μαύρες.Μπορείτε να δέσετε τούλι η χαρτούφασμα στο πίσω μέρος με κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Διαστά..

Ξύλινο κουτί Panda

2,78€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμο κουτί, διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Panda.Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μ..

Ημερολόγιο ξύλινο Panda

2,48€

Ξύλινο ημερολόγιο με κύβους σε natural χρώμα διακοσμημένο με κοπτικό Panda.Εάν έχετε θέμα Panda στη βάπτιση του μωρού σας είναι μια πολύ όμορφη και πρακτική ιδέα για να προσφέρετε για μπομπονιέρα.Στην..

Ξύλινο διακοσμητικό πόρτας Panda

1,80€

Ξύλινο κρεμαστό διακοσμητικό πόρτας με αυτοκόλλητο panda.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος χαρτί ύφασμα με κουφετάκια και κορδελάκια λεπτά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού ..

Ξύλινη μολυβοθήκη Panda

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα διακοσμημένο με κοπτικό panda.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα ξύλινα αντικείμενα με θέμα Panda όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 7cm x 6,5cm x 9cmΕλάχιστη..

Ξύλινο ημερολόγιο Panda

2,48€

Ξύλινο ημερολόγιο με κύβους σε natural χρώμα διακοσμημένο με κοπτικό panda.Εάν έχετε θέμα Panda στη βάπτιση του μωρού σας είναι μια πολύ όμορφη και πρακτική ιδέα για να προσφέρετε για μπομπονιέρα.Στην..

Ξύλινο Σεντούκι Panda

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα, διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Panda.Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτι..

Σετ βάπτισης θέμα Panda

435,00€

Τα πακέτα βάπτισης που βλέπετε είναι συνθέσεις φτιαγμένες από εμάς με μεράκι και αγάπη για τους πελάτες μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κουτιά ή ρούχα σε ότι θέμα έχετε επιλέξει για το μωράκ..

Βιβλίο ευχών με Panda

31,90€

Βιβλίο ευχών με θέμα Panda!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακουμπήστ..

Τυμπανάκι ξύλινο Panda

2,10€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print panda με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια κατηγορ..

Πορτοφολάκι υφασμάτινο Panda

1,96€

Πορτοφολάκι φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα με Panda, στο πάνω μέρος έχει φερμουάρ για να κλείνει!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας, βάζοντας εσωτερικά τα κουφετάκι..

Κουτάκι ξύλινο με Panda

3,08€

Κουτάκι ξύλινο με Panda.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα κουτάκια με ζωάκια που μπορείτε να συνδυάσετε.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να μας καλέσετε στο 2610- 622 510 ή να το..

Σουβέρ-πλακάκι Panda

2,50€

Σουβέρ πλακάκι με το Panda.Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και μαγνητ..

Μαγνητάκι πλακάκι Panda

1,66€

Πλακάκι- μαγνητάκι με ζωγραφισμένο Panda.Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Στην ίδια κατηγορία θα ..

Μπαουλάκι ξύλινο panda

2,74€

Μπαουλάκι φτιαγμένο από ξύλο με αυτοκόλλητο panda.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας προσθέτοντας κουφετάκια με τουλι εσωτερικά και δένοντάς το με λεπτά κορδελάκ..

Σημαιάκια πλατιά λονέτα ριγέ

4,50€

Σημαιάκια από λονέτα ριγέ σε δύο χρώματα.Κολλήστε ξύλινα μονογράμματα και φτιάξτε το όνομα του παιδιού σας ή μια ευχη που θέλετε.Περιέχει δέκα σημαιάκια διαστάσεων 11cm x 15cm ύψος και κορδονάκι τριών..

Σημαιάκια λονέτα αστεράκια

3,90€

Σημαιάκια από λονέτα με σχέδιο αστεράκια σε δύο χρώματα.Κολλήστε ξύλινα μονογράμματα και φτιάξτε το όνομα του παιδιού σας ή μια ευχη που θέλετε.Περιέχει δέκα σημαιάκια διαστάσεων 12cm x 15cm ύψος και ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 46 από 46 συνολικά (1 Σελ.)