ΕΣΠΑ

Μαρτυρικά Βάπτισης

Μαρτυρικά Βάπτισης

Μαρτυρικό βραχιολάκι κορδόνι με πέρλες (50τεμ.)

15,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με λαστιχένιο κορδονάκι γκρι σκούρο και πέρλες!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμα για ν..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι σε χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, φουντίτσα χρωματιστή και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά χάντρες και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, χάντρες, φουντίτσα και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά και χάντρες

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, χάντρες και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας και πέρλα

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας, πέρλα και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας και αστεράκι

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας, χάντρες και αστεράκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με ξύλινη καρδιά και αστεράκι

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με καρδιά ξύλινη, χάντρες και αστεράκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με πλέξιγκλας καρδιά και αστεράκι

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με καρδιά πλέξιγκλας, χάντρες και αστεράκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό πλεκτό με πλέξιγκλας καρδιά

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι χρυσό πλεκτό με καρδιά πλέξιγκλας, φουντίτσα χρωματιστή και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι ροζ χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι σε ροζ χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, φουντίτσα χρωματιστή και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό μπλε βραχιολάκι με σταυρο χρυσό (50τεμ.)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι μπλε ναυτικό και μεταλλικό χρυσό σταυρο!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι suede με ματόχαντρο και σταυρουδάκι (50τεμ.)

38,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε 2 χρώματα, με ματόχαντρο και σταυρουδάκι περαστό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Η κάθε συσκευασία πε..

Μαρτυρικό καφέ βραχιολάκι με σταυρουδάκι ασημί κούμπωμα (50τεμ.)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ σκούρο και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι για κούμπωμα!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι suede με σταυρουδάκι πλακέ χρυσό (25τεμ.)

15,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε χρώμα καφέ ανοιχτό, με μεταλλικό χρυσό  πλακέ σταυρουδάκι περαστό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι suede με σταυρουδάκι χρυσό (25τεμ.)

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε χρώμα εκρού, με μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι περαστό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Η κάθε συσκευασία..

Μαρτυρικό μπλε βραχιολάκι με σταυρουδάκι χρυσό (25τεμ.)

17,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι μπλε ναυτικό και μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό με σταυρουδάκι (25τεμ.)

25,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Η κάθε συσκευασία περιέχει 25 τεμάχια. Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι μαμά με ματόχαντρο και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με μεταλλικό μαμά ασημί, χάντρες με φουντίτσα σιέλ, ματόχαντρο και σταυρουδάκι φίλντισι γαλάζιο. Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παρα..

Μαρτυρικά βαρχιολάκι κηρωμένο κορδονάκι- χάντρα ριγέ(50τμχ)

22,50€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κορδονάκι κηρωμένο 1mm,φιλντιρέ κορδελίτσα φιογκάκι, μεταλλικό σταυρουδάκι και ριγέ χαντρούλα. Βγαίνει σε σετ των 50 τεμαχίων. Όλα τα υλικά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα πο..

Μαρτυρικά φιογκάκι δαντέλα και suede κορδονάκι (50τεμ)

30,00€

Μαρτυρικό φιογκάκι από δαντέλα σε λευκό χρώμα με suede κορδονάκι και φίλντισι σταυρό. Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμα για να τα μοιράσετε! ..

Μαρτυρικά γκρο κορδέλες φίλντισι σταυρουδάκι (50τεμ)

21,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδέλα έξι χιλιοστών, δύο γκρο κορδέλες τριών χιλιοστών και φίλντισι σταυρουδάκι με στρασάκι! Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού..

Μαρτυρικά γκρο κορδέλες φίλντισι σταυρουδάκι (50τμχ)

19,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδέλες έξι χιλιοστών και φίλντισι σταυρουδάκι με στρασάκι! Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού σας! Χρόνος παράδοσης 10-15 ημέρ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ πλέξιγκλας με μουστάκι (25τμχ)

25,00€

Μπρελόκ σε χρυσό χρώμα με στρογγυλό πλέξιγκλας με μουστάκι και μεταλλικό σταυρουδάκι χρυσό.Διαστάσεις 7,5cm μάκροςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελί..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι Μαμά με φουντίτσα πολύχρωμη

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με καρδιά πλέξιγκλας Μαμά χρυσή, χάντρες, φουντίτσα πολύχρωμη και σταυρουδάκι λευκό.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι Νονά πλέξιγκλας και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με καρδιά πλέξιγκλας νονά χρυσή, χάντρες, φουντίτσα και σταυρουδάκι λευκό.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι Νονά με ματόχαντρο και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με μεταλλικό νονά ασημί, χάντρες με φουντίτσα σιέλ, ματόχαντρο και σταυρουδάκι φίλντισι γαλάζιο.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι suede με τετράγωνο σταυρουδάκι (50τεμ)

32,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε χρώμα σάπιο μήλο, με μεταλλικό τετράγωνο σταυρουδάκι περαστό και φουντίτσα μπεζ.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με κορδέλα πουά και σταυρουδάκι ασημί (25τεμ)

23,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με κορδέλα υφασμάτινη πουά σε βεραμάν χρώμα, με περαστό σταυρουδάκι ασημί.Επειδή είναι χειροποίητα μπορούμε να σας τα φτιάξουμε με ότι χρώμα κορδέλα ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι μπεζ suede με ματάκι και σταυρουδάκι (50τεμ)

38,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede μπεζ με ματόχαντρο περαστό σε σιέλ χρώμα και χρυσό σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι ροζ suede με ματάκι και σταυρουδάκι (50τεμ)

38,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede ροζ με ματόχαντρο περαστό σε ροζ χρώμα και ροζ χρυσό σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μα..

Μαρτυρικό βραχιολάκι suede λευκό με σταυρουδάκι χρυσό (50τεμ)

36,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε λευκό χρώμα με περαστό σταυρουδάκι σε χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Χρόνος παράδοσης 10 ημέρε..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι με μεταλλικό μάτι σιέλ(50τμχ)

36,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι λευκό, μεταλλικό σταυρουδάκι χρυσό και μεταλλικό ματάκι σε σταγόνα με σμάλτο σιέλ.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελί..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με σταυρουδάκι χρυσό (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από εκρού σχοινί με σταυρουδάκι στρογγυλό σε χρυσό χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσεις 10,5cm ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με σταυρουδάκι ασημί (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από σχοινί σε λευκό με σταυρουδάκι στρογγυλό σε ασημί χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσεις 10,5..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με κωνσταντινάτο (25τεμ)

33,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από σχοινί σε εκρού χρώμα με κωνσταντινάτο χρυσό και σμάλτο λευκό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσει..

Μαρτυρικό ροζ βραχιολάκι μπάρα χρυσή-ματάκι (25τεμ)

18,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι 1mm ροζ, μεταλλική χρυσή μπάρα με ματάκι και σταυρουδάκι στην άκρη.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι ροζ με χρυσό σταυρό ματάκι (50τεμ)

30,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκια σε ροζ χρώμα με χρυσό σταυρουδάκι και ματάκι.Ένα βραχιολάκι που θα φορέσουν οι καλεσμένοι σας και θα το κρατήσουν σαν μικροδωράκι απο την βάπτιση του μωρού σας!Τα μαρτυρικά θα σα..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με πον πον ροζ και σταυρό φίλντισι (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με πον πον ροζ, χάντρες σε χρυσό χρώμα και σταυρουδάκι φίλντισι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμα για να..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με ξύλινες χάντρες και εικονίτσα (25τμχ)

25,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με ξύλινες χαντρούλες σε μπεζ και πετρόλ χρώμα με  χρυσή μεταλλική εικονίτσα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με ξύλινες χάντρες και σταυρουδάκι χρυσό (25τμχ)

25,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με ξύλινες χαντρούλες σε μπεζ και πετρόλ χρώμα και σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με πον πον και σταυρό φίλντισι (25τμχ)

21,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με πον πον γαλάζιο, χάντρες σε χρυσό χρώμα και σταυρουδάκι φίλντισι με ματάκι στο κέντρο.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μα..

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα λευκή (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα και σταυρουδάκι με σμάλτο.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα την κορδελίτσα ή το σταυρουδάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510 ή να το γράψετε στα σχόλια της..

Μαρτυρικά μπρελόκ ζωάκια της ζούγκλας (25τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με ξύλινα ζωάκια της ζούγκλας και μεταλλικό σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμαγια να τα μοιράσετε!Χρόνος..

Μαρτυρικό μπρελόκ με ροζ φουντίτσα (50τεμ)

30,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με φουντίτσα σε ροζ χρώμα και φίλντισι σταυρουδάκι.Αν επιθυμείτε διαφορετικό χρώμα στην φουντίτσα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510 ή να το γράψετε στα σχόλια της π..

Μαρτυρικά παραμάνα με χαντρούλες και κορδελάκια (50τμχ)

33,00€

Μαρτυρικά παραμάνα με χαντρούλες, μεταλλικό σταυρουδάκι και κορδελίτσες γκρο λεπτές.Αν προτιμάτε άλλο χρώμα στις κορδέλες ή τις χαντρούλες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή γράψτε το στα σχόλια..

Μαρτυρικά φιογκάκι από δαντέλα και suede (50τεμ)

30,00€

Μαρτυρικό φιογκάκι από δαντέλα σε λευκό χρώμα με suede κορδονάκι και φίλντισι σταυρό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμαγια να τα μοιράσετε!Χρόνος παρ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με φουντίτσα (50τεμ)

35,00€

Πολύ όμορφα για να τα ταιριάξετε με ότι θέμα βάπτισης κι αν έχετε!Επικοινωνήστε μαζί μας 2610-622-510 ή μπορείτε να το γράψτε σαν σχόλιο στην παραγγελία σας αν θέλετε σε άλλο χρώμα το κορδονάκι ή την ..

Μαρτυρικά βάπτισης μπρελόκ με suede γκρι (50τμχ)

25,00€

Μαρτυρικά μπρελόκ από suede κορδόνι και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμα για να τα..

Βραχιολάκι για μαρτυρικά

0,55€

Διαστάσεις 6,5cm..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με σταυρουδάκι σταγόνα (50τμχ)

35,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό σταυρουδάκι σε σταγόνα χρυσό με χαντρούλα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 123 συνολικά (3 Σελ.)