ΕΣΠΑ

Ζωάκια του Δάσους

Ζωάκια του Δάσους

Καβαλέτο με καδράκι Ελαφάκι

2,78€

Ξύλινο καδράκι Ελαφάκι σε φυσικό καβαλέτο.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξο..

Ξύλινη Κρεμάστρα τοίχου Ελαφάκι

1,58€

Ξύλινη φυσική κρεμάστρα τοίχου, διακοσμημένη με στρογγυλό κοπτικό Ελαφάκι.Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. ..

Μεταλλικός Κουμπαράς Ελαφάκι

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς διακοσμημένος με αυτοκόλλητο print ελαφάκι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνο..

Γυάλινη Κούπα Ελαφάκι

3,54€

Γυάλινη διάφανη κούπα με λευκό καπάκι και αυτοκόλλητο ελαφάκι . Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι,χαρτί ύφασμ..

Μπουκάλι Γάλακτος Ελαφάκι

3,08€

Γυάλινο μπουκάλι γάλακτος με λευκό μεταλλικό καπάκι. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print ελαφάκι. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια..

Ξύλινη Κασετίνα Ελαφάκι

4,60€

Ξύλινη natural κασετίνα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένη με αυτοκόλλητο print ελαφάκι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα..

Ξύλινο Κουτί Ελαφάκι

2,78€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμμο κουτί. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print ελαφάκι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι..

Ξύλινο Σεντούκι Ελαφάκι

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print ελαφάκι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Ελαφάκι

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο ελαφάκι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτι..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Ελαφάκι

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε λευκό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο ελαφάκι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τ..

Χάρτινο βιβλιαράκι Ελαφάκι

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο ελαφάκι. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτι..

Λαδόπανο με ζωάκια του Δάσους

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένα ζωάκια του δάσους.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μι..

Λαδόπανο με Σκαντζόχοιρο σιέλ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο σκαντζόχοιρο στο δάσος σε σιέλ αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτ..

Λαδόπανο με Σκαντζόχοιρο ροζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο σκαντζόχοιρο σε βεραμάν με ροζάκι κ ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι..

Λαδόπανο με Αλεπού

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο αλεπού σε ανοιχτό καφέ και ασημί χρώματα με ροζ λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(β..

Ξύλινη μολυβοθήκη Ελαφάκι

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα. Διακοσμημένο με κοπτικό Ελαφάκι. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν ..

Ξύλινο ημερολόγιο Ελαφάκι

2,48€

Ξύλινο ημερολόγιο με κύβους σε natural χρώμα. Διακοσμημένο με κοπτικό Ελαφάκι. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού..

Ξύλινο γιο-γιο Ελαφάκι

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Ελαφάκι με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφ..

Ξύλινο τυμπανάκι Ελαφάκι

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Ελαφάκι με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση ..

Ξύλινο μοτίφ ελαφάκι λουλούδια

0,65€

Ελαφάκι με λουλούδια φτιαγμένο από ξύλο, τυπωμένο σε ροζ, καφέ αποχρώσεις. Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,το ελαφάκι μπορεί να κατασκευα..

Ελαφάκι ξύλινο λουλούδια

0,65€

Ελαφάκι με λουλούδια φτιαγμένο απο ξύλο, τυπωμένο σε γκρι, καφέ αποχρώσεις.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,το ελαφάκι μπορεί να κατασκευ..

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή με ξύλινο σκιουράκι

2,25€

Η κάθε μπομπονιέρα αποτελείται από: -Ξύλινο διακοσμητικό σκιουράκι διαστάσεων 12x10cm περίπου -Σχοινί βαμβακερό 8mm -Κορδόνι γιούτα 1mm -Τρέσσα ζικ ζακ -Λουλουδάκι σατέν -Πέντε κουφέτα crispy ..

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή με ξύλινο διακοσμητικό ζωάκια του δάσους

2,60€

Η κάθε μπομπονιέρα αποτελείται από: -Κορδόνι τρίκλωνο 5mm -Ξύλινο διακοσμητικό με ζωάκια του δάσους διαστάσεων 5cm -Κρίκος μεταλλικός χρυσός -Κορδέλα σατέν διπλής όψης 3mm -Πέρλα -Πούπουλο -Π..

Σετ βάπτισης θέμα ζωάκια του δάσους

470,00€

Τα πακέτα βάπτισης που βλέπετε είναι συνθέσεις φτιαγμένες από εμάς με μεράκι και αγάπη για τους πελάτες μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κουτιά ή ρούχα σε ότι θέμα έχετε επιλέξει για το μωράκι..

Ξύλινο διακοσμητικό ελαφάκι

0,65€

Διακοσμητικό ελαφάκι φτιαγμένο από ξύλο τυπωμένο σε παλ χρώματα.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,το ελαφάκι μπορεί να κατασκευαστεί σε ότ..

Αλεπού ξύλινη με στεφανάκι

0,65€

Διακοσμητική αλεπού φτιαγμένη από ξύλο και τυπωμένη σε καφέ ανοιχτό χρώμα.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510, η αλεπού μπορεί να κατασκευασ..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινη σβούρα με κουκουβάγιες

0,96€

Ξύλινη παιδική σβούρα με κουκουβάγιες σε τρία όμορφα χρώματα.Μπορείτε να δέσετε τούλι ή χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μω..

Σετ βάπτισης με θέμα ζωάκια του δάσους

400,00€

Τα πακέτα βάπτισης που βλέπετε είναι συνθέσεις φτιαγμένες από εμάς με μεράκι και αγάπη για τους πελάτες μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κουτιά ή ρούχα σε ότι θέμα έχετε επιλέξει για το μωράκ..

Λαμπάδα βάπτισης με ζωάκια του δάσους

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης στολισμένη με φιόγκους λινάτσας κ δαντέλας με λουλούδια,λεβάντα και δύο ξύλινα ζωάκια του δάσους.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να μας..

Σετ βάπτισης ζωάκια του δάσους

440,00€

Τα πακέτα βάπτισης που βλέπετε είναι συνθέσεις φτιαγμένες από εμάς με μεράκι και αγάπη για τους πελάτες μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κουτιά ή ρούχα σε ότι θέμα έχετε επιλέξει για το μωράκ..

Λαμπάδα βάπτισης στεφανάκι ζωάκια του δάσους

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης στολισμένη με στεφανάκι ζωάκια του δάσους, λουλούδια και τούλια σε απαλό κρεμ κ σάπιο μήλο.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να μας καλέσ..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με ζωάκια του δάσους

33,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο, με ζωάκια του δάσους.Στο κάτω μέρος γράφει "Κάνε μια ευχή" με χρωματιστά γράμματα.Διαστάσεις 22cm x 26,5cmΠεριέχει 20 σελίδες..

Κουτάκι χάρτινο με ελαφάκι

2,20€

Κουτάκι χάρτινο με τυπωμένο ελαφάκι!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφέτα με λίγο τούλι και κορδελάκια ή σχοινάκια για να το δέσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι..

Ύφασμα μικροφίμπρα με ζωάκια του δάσους 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μικροφίμπρα με ζωάκια του δάσους!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέ..

Ρολό ύφασμα μικροφίμπρα με ζωάκια του δάσους 48cm (5m)

12,95€

Ύφασμα μικροφίμπρα με ζωάκια του δάσους!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέ..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με σκιουράκι

1,80€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας με τυπωμένο σκιουράκι που γράφει"Wild and free"!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του στο πίσω μέρος το τουλάκι με τα κουφέτα ή να πάρετε και την ξύλινη βάση που θα ..

Βιβλίο ευχών με ζωάκια του δάσους

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα ζωάκια του δάσους!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε το..

Σετ βάπτισης θέμα ζωάκια του δάσους ινδιάνοι

230,00€

Τα πακέτα βάπτισης που βλέπετε είναι συνθέσεις φτιαγμένες από εμάς με μεράκι και αγάπη για τους πελάτες μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κουτιά ή ρούχα σε ότι θέμα έχετε επιλέξει για το μωράκ..

Σετ Βάπτισης με θέμα ζωάκια του δάσους

445,00€

Τα πακέτα βάπτισης που βλέπετε είναι συνθέσεις φτιαγμένες από εμάς με μεράκι και αγάπη για τους πελάτες μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κουτιά ή ρούχα σε ότι θέμα έχετε επιλέξει για το μωράκ..

Σκιουράκι ξύλινο το τεμάχιο

0,65€

Ξύλινα σκιουράκια σε καφέ αποχρώσεις.Τα σκιουράκια μπορούν να κατασκευαστούν σε ότι διάσταση επιθυμείτε,αν θέλετε να σας τα φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-62251..

Σκαντζοχοιράκια ζευγάρι ξύλινα

12,90€

Σκαντζοχοιράκια ξύλινα ζευγαράκι με καρδούλα στο κέντρο.Διαστάσεις 19cm x 18cm..

Πουγκί υφασμάτινο ζωάκια του δάσους

1,16€

Πουγκί υφασμάτινο σε μπεζ χρώμα με ζωάκια του δάσους!Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα αν έχετε θέμα ζωάκια του δάσους βάζοντας εσωτερικά κουφετάκια με τούλι και κορδελάκια λεπτά για να δέ..

Σετ βάπτισης ινδιάνικα ζωάκια του δάσους

255,00€

Τα πακέτα βάπτισης που βλέπετε είναι συνθέσεις φτιαγμένες από εμάς με μεράκι και αγάπη για τους πελάτες μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κουτιά ή ρούχα σε ότι θέμα έχετε επιλέξει για το μωράκ..

Ξύλινα ζωάκια του δάσους

0,65€

Ξύλινες φιγούρες ζωάκια του δάσους σε καφέ αποχρώσεις. Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,τα ζωάκια του δάσους μπορούν να κατασκευαστούν σε..

Σουβέρ-πλακάκι σκαντζόχοιρος

2,76€

Σουβέρ πλακάκι με σκαντζοχοιράκι!Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα ή  τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Στην ίδια κατηγ..

Μαγνητάκι πλακάκι σκαντζόχοιρος

1,66€

Πλακάκι- μαγνητάκι με σκαντζοχοιράκι!Μπορείτε να δέσετε χαρτί ύφασμα ή τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Στην ίδια κατηγορ..

Λαδόπανο ελαφάκι με λουλούδια

42,90€

Λαδόπανο με θέμα ελαφάκι που μέσα σε στεφανάκι από λουλούδια.Είναι σε ροζ/βεραμάν χρώματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρο..

Λαδόπανο με ζωάκια του δάσους

42,90€

Λαδόπανο με ζωάκια του δάσους και δεντράκι.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και..

Βιβλίο ευχών λινάτσα-κουκουβάγια

24,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο με λινάτσα, κορδέλα με λουλουδάκια και κουκουβάγια ξύλινη στο κέντρο.Πολύ όμορφο αν έχετε θέμα την κουκουβάγια για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους στην βάπτιση του μω..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 68 συνολικά (2 Σελ.)