ΕΣΠΑ

Αυτοκόλλητα

Αυτοκόλλητα

Πασχαλίτσα ξύλινη αυτοκόλλητη συσκ.25τμχ

3,00€

Διαστάσεις 20mm x 28mm..

Πασχαλίτσες ξύλινες μεσαίες 50τμχ

5,50€

Διαστάσεις 20mm x 25mm..

Λουλουδάκι βελούδινο αυτοκόλλητο 5cm

1,10€

Λουλουδάκι βελουτέ με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος σε τέσσερα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή λαμπάδες.Διαστάσεις 5cm..

Πασχαλίτσες μικρές ξύλινες 100 τεμ.

4,95€

Πασχαλίτσα ξύλινη με αυτοκόλλητο ιδανική για τις πασχαλινές σας κατασκευές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 11mm x 15mm..

Πασχαλίτσα ξύλινη μεγάλη αυτοκόλλητο συσκ. 50τμχ

5,95€

Πασχαλίτσα ξύλινη με αυτοκόλλητο ιδανική για τις πασχαλινές σας κατασκευές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 19mm x 29mm..

Πασχαλίτσα ξύλινη μεσαία αυτοκόλλητο συσκ. 50τμχ

5,50€

Πασχαλίτσα ξύλινη με αυτοκόλλητο ιδανική για τις πασχαλινές σας κατασκευές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 21mm x 25mm..

Λουλουδάκι βελούδινο αυτοκόλλητο 4 cm

0,60€

Λουλουδάκι βελουτέ με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος σε τρία χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή λαμπάδες.Διαστάσεις 4cm..

Λουλουδάκι με μελισσάκι πήλινο αυτοκόλλητο

0,20€

Λουλουδάκι με μελισσάκι πήλινο με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος σε δύο χρώματα ροζ και φούξια.Ιδανικό για να το κολλήσετε στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 2cm..

Λάμα ξύλινο αυτοκόλλητο σετ 8τεμ

3,95€

Λάμα φτιαγμένο από ξύλο σε δύο χρώματα μπεζ και λευκό με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος για να το κολλήσετε στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 4,5cm x 5cm..

Καραβάκι ξύλινο αυτοκόλλητο σετ 12τεμ.

3,00€

Καραβάκι φτιαγμένο από ξύλο σε δύο χρώματα μπλέ και φυσικό με αυτοκολλητάκι στο πίσω μέρος για να το κολλήσετε στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 3cm x 4cm..

Σωσίβιο αυτοκόλλητο πολυεστερικό λευκό-σιέλ

0,45€

Σωσίβιο πολυεστερικό σε γαλάζιο με λευκό χρώμα με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις καλοκαιρινές σας κατασκευές ή να το φτιάξετε μαρτυρικό βάζοντας σχοινάκια και ένα σταυρ..

Αστερίας πολυεστερικός αυτοκόλλητος

0,65€

Αστερίας σε μπλε χρώμα φτιαγμένος από πολυεστερικό πηλό με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος.Μπορείτε να τον κολλήσετε πάνω σε κουτάκι δεμένο με κορδελίτσες και να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα αν έχετε θα..

Τιμονάκι αυτοκόλλητο πολυεστερικό

0,30€

Τιμονάκι πολυεστερικό σε δύο αποχρώσεις με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας κατασκευές!Διαστάσεις 4,6cm..

Πασχαλίτσες μινι ξύλινες πολύχρωμες 100 τεμ.

5,50€

Πασχαλίτσες φτιαγμένες από ξύλο σε διάφορα χρώματα με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος.Ιδανικές για να τις χρησιμοποιήσετε στις πασχαλινές σας κατασκευές.Διαστάσεις 9mm x 13mm..

Αυτοκόλλητο τοίχου υψόμετρο Αυτοκόλλητο τοίχου υψόμετρο
Προσφορά

Αυτοκόλλητο τοίχου υψόμετρο

11,90€14,90€

Αυτοκόλλητο τοίχου υψόμετρο!Τοποθετούνται και αφαιρούνται με μια κίνηση χωρίς να λερώνουν τους τοίχους(Δεν χρειάζονται κόλλα ή νερό)Διαλέξτε μια λεία επιφάνεια καθαρή και στεγνή, εφ' όσον βρήκατε την ..

Μαργαρίτες φελλός σετ 4 τεμ.

1,40€

Μαργαρίτες λουλουδάκι φτιαγμένες από φελλό.Έχουν αυτοκολλητάκι στο πίσω μέρος για να τα κολλήσετε πάνω σε μπομπονιέρες και σε στεφανάκια!Διαστάσεις 5cm..

Ανεμόμυλος καμβάς αυτοκόλλητο σετ 4 τεμάχια

0,95€

Ανεμομυλάκια από καμβά με περλίτσα στο κέντρο.Έχουν αυτοκολλητάκι στο πίσω μέρος για να τα κολλήσετε πάνω σε μπομπονιέρες και σε στεφανάκια!Διαστάσεις 5,5cm..

Αυτοκόλλητα ρολόγια σετ 6 τεμάχια

3,75€

Αυτοκόλλητα  ρολογάκια με πλαστικό περίγραμμα που μοιάζει με μεταλλικό,σε έξι διαφορετικούς χρωματισμούς και σχέδια με πεταλουδίτσες, κοχύλια και λουλούδια!Μπορείτε να τα κολλήσετε ή να τα δέσετε..

Μεταλλικές αυτοκόλλητες ετικετούλες ευχών σετ 6 τεμάχια

3,40€

Αυτοκόλλητα με μεταλλικό περίγραμμα και ευχές όνειρα, χαρά, ευτυχία, αγάπη, τύχη, ελπίδα.Διακοσμήστε βαζάκια με γλυκά που θέλετε να τα προσφέρετε δώρο ή κολλήστε τα πάνω στις σακούλες για δώρα!Διαστάσ..

Αυτοκόλλητα καμέο γυναίκες παλαιάς εποχής σετ 4 τεμάχια

3,50€

Καμέο με γυναίκες παλαιάς εποχής vintage σχέδιο σε τέσσερις διαφορετικές φιγούρες και χρώματα.Κολλήστε τα σε μπομπονιέρες ή σε βάση καρφίτσας για να το φορέσετε!Διαστάσεις 5cm x 3.5cm ..

Αυτοκόλλητα ξύλινα μαυροπίνακας σετ 6τεμ.

2,15€

Αυτοκόλλητα ξύλινα μαυροπίνακας σε διάφορα σχεδιάκια για να κολλήσετε στις κατασκευές σας.Διαστάσεις 4,5cm x 6cm περίπου..

Αυτοκόλλητα με φελλό λουλούδια-πεταλούδες σετ 8τεμ.

3,45€

Διαστάσεις κάθε αυτοκόλλητου 4cm x 4cm..

Αυτοκόλλητα με φελλό βάζο με λουλούδια σετ 8τεμ.

3,45€

Διαστάσεις κάθε αυτοκόλλητου 4cm x 4cm..

Αυτοκόλλητα πουλάκια-πεταλούδες με φελλό σετ 6τεμ.

3,45€

Διαστάσεις κάθε αυτοκόλλητου 4cm x 5,5cm..

Αυτοκόλλητα τετράγωνα μηνύματα με φελλό σετ 8τεμ.

3,45€

Διαστάσεις κάθε αυτοκόλλητου 4cm x 4cm..

Ξύλινοι αριθμοί αυτοκόλλητοι set 1 έως 24

2,20€

Διαστάσεις 3,5cm..

Μαργαρίτα λινάτσα-κουμπάκι αυτοκόλλητο σετ 8τεμ.

1,50€

Λουλουδάκια από λινάτσα με κουμπάκι στο κέντρο και αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος για να στολίσετε μπομπονιέρες, στεφάνια ή τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 3cm..

Λουλούδι αυτοκόλλητο λινάτσα πέρλα σετ 8τεμ.

1,90€

Λουλουδάκι μαργαρίτα από εκρού λινάτσα με περλίτσα.Στολίστε μπομπονιέρες, βαζάκια γλυκού και καδράκια!Διαστάσεις 2,9cm..

Λουλούδι αυτοκόλλητο υφασμάτινο-κουμπί σετ 6τεμ.

2,50€

Λουλουδάκια από ύφασμα και κουμπάκι με αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος.Μπορείτε να τα κολλήσετε πάνω σε μπομπονιέρες, σε γλυκά για κέρασμα, σε σανδάλια ή σε στέκες για τα μαλλιά!Διαστάσεις κάθε λουλουδιού ..

Καραβάκι πήλινο αυτοκόλλητο

0,70€

Διαστάσεις 4,7cm x 5cm..

Αυτοκόλλητα γραμματόσημα με ταξίδια

1,90€

Η κάθε συσκευασία περιέχει 18 αυτοκόλλητα γραμματόσημα διατάσεων 5cm x 3,5cm - 4cm x 3cm - 3,5cm x 2,5cm - 2,9cm x 2cm...

Αυτοκόλλητα γραμματόσημα λουλούδια

1,90€

Η κάθε συσκευασία περιέχει 18 αυτοκόλλητα γραμματόσημα διατάσεων 5cm x 3,5cm - 4cm x 3cm - 3,5cm x 2,5cm - 2,9cm x 2cm...

Αυτοκόλλητα γραμματόσημα με πουλιά

1,90€

Η κάθε συσκευασία περιέχει 18 αυτοκόλλητα γραμματόσημα διατάσεων 5cm x 3,5cm - 4cm x 3cm - 3,5cm x 2,5cm - 2,9cm x 2cm...

Λουλούδι καμβάς αυτοκόλλητο ριγέ σετ 4τεμ.

0,80€

Λουλουδάκια από καμβά ριγέ με περλίτσα στο κέντρο,στο πίσω μέρος έχουν αυτοκόλλητο.Μπορείτε να τα κολλήσετε πάνω σε μπομπονιέρες, σε γλυκά για κέρασμα, σε σανδάλια ή σε στέκες για τα μαλλιά!Διαστάσεις..

Λουλούδι καμβάς εκρού αυτοκόλλητο σετ 6τεμ.

0,90€

Λουλουδάκια από καμβά εκρού με περλίτσα στο κέντρο,στο πίσω μέρος έχουν αυτοκόλλητο.Διαστάσεις 3cm..

Λουλούδι καμβάς αυτοκόλλητο ριγέ σετ 6τεμ.

0,90€

Λουλουδάκια από καμβά ριγέ με περλίτσα στο κέντρο, στο πίσω μέρος έχουν αυτοκόλλητο.Μπορείτε να τα κολλήσετε πάνω σε μπομπονιέρες, σε γλυκά για κέρασμα, σε σανδάλια ή σε στέκες για τα μαλλιά!Διαστάσει..

Λουλουδάκι καμβάς αυτοκόλλητο πουά σετ 6 τεμάχια

0,90€

Λουλουδάκια από καμβά πουά με περλίτσα στο κέντρο,στο πίσω μέρος έχουν αυτοκόλλητο.Διαστάσεις 3cm..

Ανεμόμυλος καμβάς αυτοκόλλητο πουά σετ 4 τεμάχια

0,95€

Ανεμομυλάκια από καμβά με περλίτσα στο κέντρο.Έχουν αυτοκολλητάκι στο πίσω μέρος για να τα κολλήσετε πάνω σε μπομπονιέρες και σε στεφανάκια!Διαστάσεις 5,5cm..

Ανεμόμυλος καμβάς ριγέ αυτοκόλλητο σετ 4 τεμάχια

0,95€

Ανεμομυλάκια από καμβά με περλίτσα στο κέντρο.Έχουν αυτοκολλητάκι στο πίσω μέρος για να τα κολλήσετε πάνω σε μπομπονιέρες και σε στεφανάκια!Διαστάσεις 5,5cm..

Καρδούλα καμβάς αυτοκόλλητη εκρού σετ 6 τεμ.

1,40€

Καρδούλες υφασμάτινες από καμβά.Μπορείτε να τις κολλήσετε στο μπουκαλάκι της βάπτισης, να το βάλετε σαν λεπτομέρεια στη λαμπάδα ή ακόμα και στη μπομπονιέρα!Διαστάσεις τεμαχίου 2,7cm x 2,8cm..

Καρδούλα καμβάς αυτοκόλλητη ριγέ σετ 6τεμ.

1,40€

Καρδούλες υφασμάτινες σε μπεζ χρώμα με λευκό ριγέ σχέδιο.Μπορείτε να τις κολλήσετε στο μπουκαλάκι της βάπτισης, να το βάλετε σαν λεπτομέρεια στη λαμπάδα ή ακόμα και στη μπομπονιέρα!Διαστάσεις τεμαχίου..

Καπελάκι πήλινο αυτοκόλλητο

0,65€

Διαστάσεις 3,3cm..

Μπιμπερό πήλινο ρόζ

0,40€

Μικρά μπιμπερό σε ροζ χρώμα, πανέμορφα για να στολίσετε προσκλητήρια βάπτισης ή μπομπονιέρες.Δεν έχουν αυτοκόλλητο στην πίσω πλευρά.Διαστάσεις 2.5cm x 1cm..

Κοχυλάκια στενόμακρα αυτοκόλλητα πήλινα

0,40€

Μικρό πήλινο κοχυλάκι αυτοκόλλητο σε μπλέ και λευκό χρώμα.Άν η βάπτιση του μωρού σας έχει θαλασσινό θέμα μπορείτε να στολίσετε προσκλητήρια,μπουκαλάκια ή και τα βαζάκια του γλυκού γιατί είναι μικρ..

Φραουλίτσα αυτοκόλλητο σέτ 24 τεμάχια

2,15€

Φραουλίτσες ξύλινες με αυτοκόλλητο για να φτιάξετε μπομπονιέρες,προσκλητήρια ή να στολίσετε βαζάκια με γλυκό φράουλα!Διαστάσεις τεμαχίου 2,5cm x 2cm..

Καρδούλα μαξιλαράκι πήλινη αυτοκόλλητη

0,30€

Μικρή πήλινη καρδούλα αυτοκόλλητη με ρόζ ή σιέλ τετραγωνάκια και δαντελίτσα γύρω γύρω που μοιάζει σαν μαξιλαράκι!Στολίστε τα φάκελα ή τα κουτάκια των προσκλητηρίων της βάπτισης του μωρού σας και τα ..

Παπουτσάκι μπεμπέ αυτοκόλλητο

0,30€

Μικρό πήλινο παπουτσάκι μπεμπέ αυτοκόλλητο με φιογκάκια ρόζ ή σιέλ!Στολίστε τα φάκελα ή τα κουτάκια των προσκλητηρίων της βάπτισης του μωρού σας και τα βαζάκια του γλυκού ή φτιάξτε πρωτότυπες χαρτοπετ..

Αλογάκι μικρό ξύλινο κούνια ρόζ

0,25€

Μικρό ξύλινο αλογάκι αυτοκόλλητο για να διακοσμήσετε λαμπαδάκια, προσκλητήρια, μπουκαλάκια βάφτισης με θέμα το αλογάκι ή το carοusel.Διαστάσεις 40mm x 30mm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 57 συνολικά (2 Σελ.)