ΕΣΠΑ

Αποστολή Παραγγελιών

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Το Ambalaz.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα & την Κύπρο.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου μέσω ταχυμεταφορέα (Courier) κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.

Κόστος

Το κόστος μεταφορικών κάθε παραγγελίας έως 5 κιλά είναι 4.5€ για την Ελλάδα και 1.5€ για κάθε επιπλέον κιλό. Το κόστος μεταφορικών για την Κύπρο είναι 16.00€ για παραγγελίες έως 1 κιλό και 3€ για κάθε επιπλέον κιλό. Το κόστος αντικαταβολής (εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος αποστολής) είναι 2€. Για παραγγελίες με μεγαλύτερο βάρος ή όγκο των 5 κιλών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το επιπλέον κόστος των μεταφορικών.

Για παραγγελίες άνω των 100€, οι οποίες δεν υπερβαίνουν τα 5 κιλά, σε ογκομέτρηση ή βάρος, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν εντός Ελλάδος.

Χρόνος Αποστολής

Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται μέσα στις δύο επόμενες εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Παραλαβή από Κατάστημα

Στις επιλογές αποστολής υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας στην οδό Αγίου Νικολάου 50 στην Πάτρα με κανένα επιπλέον κόστος.

Συσκευασία Δώρου

Το Ambalaz.gr σας δίνει την δυνατότητα να σας παραδώσει τα προϊόντα της σε συσκευασία δώρου, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, κάτι το οποίο μπορείτε να δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Σχόλια & παρατηρήσεις για την παραγγελία σας».