ΕΣΠΑ

Travel the World

Travel the World

Μεταλλικό κουτάκι χώρες του κόσμου

1,58€

Μεταλλικό κουτάκι με σχέδιο πρωτεύουσες του κόσμου.Διαστάσεις 9.3x6.2x2.8cm..

Πορτοφολάκι στρογγυλό πύργος του Aiffel (διάφορα σχέδια)

1,36€

Πορτοφολάκι στρογγυλό μεταλλικό με φερμουάρ με τον πύργο του Aiffel.Διαστάσεις 7cmx3cm..

Πορτοφολάκι φερμουάρ travel

1,78€

Τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Travel" και φερμουάρ και πρακτική θηλιά-λαβή για εύκολη και ασφαλή χρήση.Διαστάσεις: 15cm x 9 cm..

Πορτοφολάκι χώρες του κόσμου

1,54€

Τσαντάκια-πορτοφόλια με τυπωμένο θέμα "Travel" με χώρες του κόσμου. Έχουν μεταλλικό κούμπωμα για εύκολη και ασφαλή χρήση.Διαστάσεις: 9cm x7 cm..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Υδρόγειος

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο την υδρόγειο . Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντα..

Μπουκάλι Γάλακτος Υδρόγειος

3,08€

Γυάλινο μπουκάλι γάλακτος με λευκό μεταλλικό καπάκι. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print υδρόγειο. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος..

Γυάλινη Κούπα Υδρόγειος

3,54€

Γυάλινη διάφανη κούπα με λευκό καπάκι και αυτοκόλλητο υδρόγειο.Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι,χαρτί ύφασμα με τα κουφε..

Χάρτινο βιβλιαράκι Υδρόγειος

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο την υδρόγειο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας..

Ξύλινο Κουτί Υδρόγειος

2,78€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμμο κουτί. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print υδρόγειο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασ..

Ξύλινη Μολυβοθήκη Υδρόγειος

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα. Διακοσμημένο με κοπτικό με την υδρόγειο. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού ..

Ξύλινο Τυμπανάκι Υδρόγειος

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print με την υδρόγειο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω..

Ξύλινο γιο-γιο Υδρόγειος

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print με την υδρόγειο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα γιο-γιο έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τού..

Ξύλινο Ημερολόγιο Υδρόγειος

2,48€

Ξύλινο natural ημερολόγιο με δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας προσαρμόζοντας τα κυβάκια. Είναι διακοσμημένο με ξύλινη παράσταση print την υδρόγειο. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο..

Ξύλινο Σεντούκι Υδρόγειος

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print υδρόγειος. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο το..

Μεταλλικός Κουμπαράς Υδρόγειος

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς διακοσμημένος με αυτοκόλλητο print υδρόγειος. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια ό..

Ξύλινη Κρεμάστρα Τοίχου Υδρόγειος

1,58€

Ξύλινη natural κρεμάστρα τοίχου, διακοσμημένη με στρογγυλό κοπτικό υδρόγειος . Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρο..

Καβαλέτο Με Καδράκι Υδρόγειος

2,78€

Ξύλινο καδράκι print σε καβαλέτο. Η παράσταση είναι η υδρόγειος. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν επι..

Μπουκάλι Γάλακτος Travel

3,08€

Γυάλινο μπουκάλι γάλακτος 200ml με λευκό μεταλλικό καπάκι. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print βαλιτσάκι σε βεραμάν απόχρωση. Μπορείτε να δέσετε το τούλι μ..

Γυάλινη Κούπα Travel

3,54€

Γυάλινη διάφανη κούπα με λευκό καπάκι και αυτοκόλλητο βαλιτσάκι σε βεραμάν. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη ..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Travel

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι . Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο βαλιτσάκι σε βεραμάν απόχρωση. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή..

Χάρτινο βιβλιαράκι Travel

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο βαλιτσάκια σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή ..

Ξύλινη Κασετίνα Travel

4,60€

Ξύλινη natural κασετίνα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένη με αυτοκόλλητο print βαλίτσα σε βεραμάν απόχρωση. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά ..

Μεταλλικός Κουμπαράς Travel

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print βαλιτσάκι σε βεραμάν απόχρωση. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την ..

Κουτί βαπτιστικών ταξίδια

82,00€

Κουτί βάπτισης ξύλινο με βαφή πατίνας κ θέμα τα ταξίδια με ζωγραφισμένο αυτοκίνητο,βαλίτσες κ πινακίδες με χώρες του κόσμου.Διαστάσεις 35x35x35cm..

Ξύλινη Κρεμάστρα Τοίχου Travel

1,58€

Ξύλινη natural κρεμάστρα τοίχου, διακοσμημένη με στρογγυλό κοπτικό βαλιτσάκι σε βεραμάν απόχρωση. Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα ..

Ξύλινο Κουτί Travel

2,78€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμμο κουτί. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print βαλιτσάκια σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερ..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Travel

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε natural/φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο βαλιτσάκια σε διάφορα χρώματα. Δι..

Καβαλέτο Με Καδράκι Travel

2,78€

Ξύλινο καδράκι print σε καβαλέτο. Η παράσταση είναι βαλιτσάκια σε διάφορα χρώματα. Καδράκι: 11x11cm ..

Ξύλινο Τυμπανάκι Travel

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print βαλίτσα σε βεραμάν απόχρωση με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να φτιάξετε μια..

Ξύλινο γιο-γιο travel

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print βαλίτσα σε βεραμάν απόχρωση με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα γιο-γιο έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. ..

Ξύλινη Μολυβοθήκη Travel

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα. Διακοσμημένο με κοπτικό βαλιτσάκια σε διάφορα χρώματα. Ελάχιστη ποσότητα 24 τεμάχιαΧρόνος παράδοσης 10 μέρες ..

Ξύλινο Ημερολόγιο Travel

2,48€

Ξύλινο natural ημερολόγιο με δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας προσαρμόζοντας τα κυβάκια. Είναι διακοσμημένο με ξύλινη παράσταση print βαλιτσάκια σε διάφορα χρώματα. Ελάχιστη ποσότητ..

Ξύλινο Σεντούκι Travel

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print travel.Ελάχιστη ποσότητα 24 τεμάχιαΧρόνος παράδοσης 10 μέρες Διαστ..

Βαλίτσες ξύλινες "World Travel"

0,65€

Βαλίτσες"World Travel" φτιαγμένες απο ξύλο, τυπωμένες σε καφέ, πράσινες αποχρώσεις. Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,οι βαλίτσες μπορούν ν..

Ξύλινο μοτίφ "Το ταξίδι ξεκινά"

0,65€

Ξύλινο πινακάκι με τυπωμένο θαλασσινό σχέδιο σε αποχρώσεις μπλε,λευκό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν σουβέρ. Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο..

Διακοσμητική υδρόγειος σφαίρα μπρονζέ και μπεζ 17cm

11,90€

Διαστάσεις 11cm x 17cm ύψος...

Διακοσμητική υδρόγειος σφαίρα μπρονζέ 24cm

27,90€

Διαστάσεις 12cm x 24cm ύψος...

Διακοσμητική υδρόγειος σφαίρα μπρονζέ 22cm

17,90€

Διαστάσεις 10cm x 22cm ύψος...

Διακοσμητική υδρόγειος σφαίρα μάυρη-ασημί 26cm

17,90€

Διαστάσεις 9cm x 26cm ύψος...

Διακοσμητική υδρόγειος σφαίρα ξύλινη

0,65€

Υδρόγειος σφαίρα φτιαγμένη από ξύλο, τυπωμένη σε χρώματα παλ πράσινο και καφέ.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,η υδρόγειος μπορεί να κατα..

Βαλιτσάκι χάρτινο οβάλ κράφτ

4,90€

Βαλιτσάκι φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι σε κραφτ χρώμα με χεράκι στο επάνω μέρος.Διαστάσεις 15cm x 12,5cm x 6,5cm..

Βιβλίο ευχών "Travel the world"

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα "Travel the world"!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τ..

Μπομπονιέρα βάπτισης μπρελόκ πολυεστερική Υδρόγειος

1,78€

Μπρελόκ με πολυεστερική Υδρόγειο σε αποχρώσεις βεραμάν με κίτρινο.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς του κορδέλες και σχοινάκια με τα κουφέτα στο κάτω μέρος ή να το δέσετε πάνω σε κουτί ή πο..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινη κορνίζα Υδρόγειος

2,32€

Ξύλινη διακοσμητική κορνίζα Υδρόγειος σε μπλε αποχρώσεις.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος τούλι με τα κουφετάκια εσωτερικά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μικρού σας.Στην ίδια ..

Διακοσμητική υδρόγειος σφαίρα καφέ 31cm

49,80€

Διαστάσεις 31cm ύψοςΠερίμετρος σφαίρας 20cm..

Διακοσμητική υδρόγειος σφαίρα γκρι-κόκκινο 31cm

49,80€

Διαστάσεις 31cm ύψοςΠερίμετρος σφαίρας 20cm..

Ξύλινη μολυβοθήκη με υδρόγειο

2,38€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα διακοσμημένο με κοπτικό υδρόγειος.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα ξύλινα αντικείμενα με θέμα πλανήτες όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 7cm x 6,5cm x 9cmΕ..

Κρεμάστρα ξύλινη Υδρόγειος

1,46€

Ξύλινη κρεμάστρα τοίχου υδρόγειος σε αποχρώσεις του μπλε.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα για τη βάπτιση του μωρού σας δένοντας κορδελάκια στο πίσω μέρος με τούλι και κουφέτα.Αν θέλετε να σας την ..

Λαδόπανο με βαλίτσες "World travel"

42,90€

Λαδόπανο βαμβακερό με θέμα τα ταξίδια, κεντημένο με βαλίτσες και υδρόγειο σφαίρα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρ..

Βαλίτσα βελουτέ με κοριτσάκι

87,80€

Βαλίτσα βελουτέ με κοριτσάκι σε πολύ όμορφα κι έντονα χρώματα, ιδανική για να βάλετε τα βαπτιστικά του μωρού σας!Διαστάσεις 50cm x 37cm x 17cm βάθος..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 75 συνολικά (2 Σελ.)