ΕΣΠΑ

Είδη για μπομπονιέρες

Είδη για μπομπονιέρες

Βότσαλο με εικόνα της Παναγίας

1,60€

Βότσαλο με εικόνα της Παναγίας. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για..

Μεταλλικό στεφάνακι χρυσό 7cm

0,90€

Μεταλλικό στεφάνακι σε χρυσό χρώμα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα..

Φαναράκι μεταλλικό λευκό 15cm

2,95€

Φαναράκι μεταλλικό λευκό με θήκη για ρεσό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Διαστάσεις 7x15cm                    ..

Ράβδοι βουλοκέρι για πιστολάκι το τεμάχιο

1,90€

Ράβδοι βουλοκέρι για πιστόλι σιλικόνης .Διαστάσεις: 1cm x 13.7cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι "save the date"

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι με μήνυμα "save the date".Διάσταση 2.5cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι διπλή καρδιά

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι με σχήμα διπλή καρδιά.Διάσταση 2.5cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι κλαδί ελιάς

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι σε σχήμα κλαδί ελιάς.Διάσταση 2.5cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι δένρο ζωής

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι σε σχήμα δέντρο της ζωής.ιάσταση 2.5cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι άγκυρα

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι με σχήμα άγκυρα.Διάσταση 2.5cm..

Σφραγίδα βουλοκέρι κορώνα

8,95€

Σφραγίδα βουλοκέρι με σχήμα κορώνα.Διάσταση 2.5cm..

Δέντρο καρδιά μεταλλικό χρυσό σε βότσαλο

0,00€

Διακοσμητικό μεταλλικό δέντρο καρδιά πάνω σε βότσαλο ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για τον γάμο σας δένοντας ένα τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξουμε ε..

Μπομπονιέρα σουβέρ πλέξιγκλας ρετρό

1,10€

Σουβέρ από πλέξιγκλας υλικό σε ρετρό στυλ με μπλε αποχρώσεις!Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια δημιουργώντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την εκδήλωσή σας!Διαστάσεις 10cm x ..

Πουγκί λονέτα με διακομητικό πλέξιγκλας Mr&Mrs

1,18€

Πουγκί φτιαγμένο από ύφασμα λονέτα σε μπεζ χρώμα, με κορδονάκια για να κλείνει και διακοσμητικό πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα"Mr&Mrs"Μπορείτε να το φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γάμο σας προ..

Κουτί χάρτινο με δαντέλα και πλέξιγκλας με μονογράμματα

1,66€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε κράφτ χρώμα με δαντελίτσα περιμετρικά στο καπάκι και πλέξιγκλας διακοσμητικά με τα αρχικά σας σε στεφανάκι.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά ..

Διακοσμητικό διπλό μονόγραμμα πλέξιγκλας χρυσό

0,75€

Μονογράμματα από πλέξιγκλας υλικό σε χρυσό χρώμα, ιδανικά για να τα φτιάξετε μπομπονιέρα κολλώντας τα πάνω σε κουτί ή πουγκί.Μπορούμε να σας φτιάξουμε όποια μονογράμματα επιθυμείτε κατόπιν παραγγελίας..

Διακοσμητικό πλέξιγκλας κύκλος με μονόγραμμα

0,35€

Διακοσμητικό πλέξιγκλας κύκλος με μονόγραμμα σε χρυσό χρώμα και τρυπούλα στο πάνω μέρος.Μπορείτε να το δέσετε σε πουγκάκι, κουτάκι ή ακόμα να του περάσετε κορδελάκια φτιάχνοντας μια κρεμαστή μπομπονιέ..

Καρδιά ξύλινη κρεμαστή"Με αγάπη"

0,32€

Καρδιά φτιαγμένη από λεπτό ξύλο σε λευκό χρώμα με γράμματα από glitter που γράφει "Με αγάπη".Αν θέλετε να σας την ετοιμάσουμε εμείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510.Διαστάσεις 5,3cm..

Καρδιά ξύλινη κρεμαστή λευκή "Με αγάπη"

0,50€

Καρδιά φτιαγμένη από λεπτό ξύλο σε λευκό χρώμα με γράμματα από glitter που γράφει "Με αγάπη".Ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας ή να την φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 5,3cm x 10c..

Μπομπονιέρα γάμου Mr&Mrs χρυσό πάνω σε βότσαλο

1,50€

Διακοσμητικό μεταλλικό Mr&Mrs πάνω σε βότσαλο ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα για τον γάμο σας δένοντας ένα τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος.Αν επιθυμείτε να σας την φτιάξουμε εμείς μπ..

Μπομπονιέρα κερί σε βαζάκι

2,00€

Διακοσμητικό βαζάκι γυάλινο με κερί εσωτερικά και καπάκι.Ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας μόνο το τούλι με τα κουφετάκια!Αν επιθυμείτε να σας το φτιάξουμε εμείς, επικοινωνήστε μαζί μας ..

Μπομπονιέρα γάμου ποτηράκι για ρεσώ 7x6,8cm

2,03€

Γυάλινο ποτηράκι σε λευκό χρώμα με σχεδιάκια στο εξωτερικό του, ιδανικό για να βάλετε ρεσώ ή υφασμάτινο λουλουδάκι για να το προσφέρετε ως μπομπονιέρα στον γάμο σας, δένοντας το τούλι με τα κουφετάκια..

Μεταλλική καρδιά με διπλό κρικάκι χρυσή

1,00€

Καρδιά μεταλλική σε χρυσό χρώμα με διπλό κρικάκι στο επάνω μέρος.Μπορείτε να περάσετε κορδελάκια από τα κρικάκια και να δέσετε τα κουφέτα στο κάτω μέρος ή να την δέσετε πάνω σε πουγκάκι φτιάχνοντας μι..

Μεταλλική καρδιά με διπλό κρικάκι ροζ χρυσό

1,00€

Καρδιά μεταλλική σε ροζ χρυσό χρώμα με διπλό κρικάκι στο επάνω μέρος.Μπορείτε να περάσετε κορδελάκια από τα κρικάκια και να δέσετε τα κουφέτα στο κάτω μέρος ή να την δέσετε πάνω σε πουγκάκι φτιάχνοντα..

Μεταλλική καρδιά με διπλό κρικάκι ασημί

1,00€

Καρδιά μεταλλική με διπλό κρικάκι στο επάνω μέρος.Μπορείτε να περάσετε κορδελάκια από τα κρικάκια και να δέσετε τα κουφέτα στο κάτω μέρος ή να την δέσετε πάνω σε πουγκάκι φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπο..

Μεταλλική βάση χρυσή πάνω σε πλέξιγκλας 5x7.5cm

1,10€

Μεταλλική βάση για κρέμασμα σε χρυσό χρώμα πάνω σε πλέξιγκλας.Μπορείτε να κρεμάσετε στον κρίκο μεταλλικά στοιχεία που θα βρείτε στην κατηγορία κόσμημα-χάντρες φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για το..

Ξύλινο καδράκι με γάντζο

0,82€

Ξύλινο καδράκι με γάντζο στο κέντρο για να κρεμάσετε ότι θέλετε δημιουργώντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την εκδήλωσή σας!Διαστάσεις 10cm x 10cm x 1,5cm (πάχος)Ελάχιστη ποσότητα 12 τεμάχια..

Καρδούλα μεταλλική χρυσή σε βότσαλο

1,48€

Καρδιά μεταλλική σε χρυσό χρώμα πάνω σε βότσαλο με κρίκο στο κέντρο όπου μπορείτε να κρεμάσετε τα αρχικά σας!Μπορείτε να δέσετε το τουλάκι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπο..

Στεφανάκι μεταλλικό σε βότσαλο

2,00€

Στεφανάκι μεταλλικό πάνω σε πήλινο βοτσαλάκι!Φτιάξτε μια όμορφη και εντυπωσιακή μπομπονιέρα δένοντας μόνο ένα τουλάκι στο πίσω μέρος!Αν θέλετε να σας το ετοιμάσουμε εμείς μπορείτε να μας καλέσετε στο ..

Ονειροπαγίδα με μεταλλικό φύλλο

1,68€

Στεφανάκι-ονειροπαγίδα με μεταλλικό φύλλο στο κέντρο σε χρυσό και λευκό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε κορδελίτσες με τούλι στο κάτω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γάμο ή την βάπτιση του μ..

Ονειροπαγίδα με μεταλλική καρδιά

1,68€

Στεφανάκι-ονειροπαγίδα με μεταλλική καρδούλα στο κέντρο σε χρυσό και λευκό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε κορδελίτσες με τούλι στο κάτω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γάμο ή την βάπτιση το..

Αρωματοδοχείο γυάλινο 50ml

0,98€

Διαστάσεις τετράγωνου 5cm x 7cm ύψοςΔιαστάσεις στρογγυλού 5cm x 6,5cm ύψοςΧρόνος παράδοσης 10 ημέρες..

Μεταλλική βάση χρυσή σε βότσαλο

1,10€

Μεταλλική βάση για κρέμασμα σε χρυσό χρώμα πάνω σε βότσαλο!Μπορείτε να κρεμάσετε στον κρίκο μεταλλικά στοιχεία που θα βρείτε στην κατηγορία κόσμημα-χάντρες φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γ..

Διακοσμητικό κρεμαστό καφέ πουά με καρδούλα

0,43€

Διακοσμητικό κρεμαστό ξύλινο στρογγυλό σε καφέ χρώμα με πουά λευκό και καρδούλα διάτρητη.Μπορείτε να δέσετε κορδελίτσες ή κορδονάκια με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την εκδήλωσ..

Κλουβάκι μεταλλικό χρυσό

1,90€

Διακοσμητικό μεταλλικό κλουβάκι σε χρυσό χρώμα με κρικάκι στο πάνω μέρος για να το κρεμάσετε.Ανοίγει το μισό από πάνω αν θέλετε να τοποθετήσετε εσωτερικά κουφέτα και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη μπομπο..

Μεταλλική κρεμαστή καρδιά με ξύλινη μπάλα

1,10€

Μεταλλική κρεμαστή διακοσμητική καρδιά σε αποχρώσεις του λιλά με ξύλινη μπάλα στο κέντρο.Μπορείτε να φτιάξετε μια εντυπωσιακή μπομπονιέρα για τον γάμο σας δένοντας απλά κορδελίτσες με κουφετάκια στο κ..

Μεταλλική καρδιά κρεμαστή με glitter χρυσή

1,28€

Μεταλλική κρεμαστή διακοσμητική καρδιά με τρύπες σε χρυσό χρώμα με glitter, διακοσμημένη με χάντρα!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας κορδελάκια με τα κουφετάκια στο κάτω μέ..

Καρδιά σε στικ Mr&Mrs

1,78€

Ξύλινη διακοσμητική καρδιά σε stick και natural χρώμα, στολισμένη με φιόγκο από δαντέλα, τυπωμένη με λογότυπο Mr & Mrs!Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντας το τούλι με τα κουφετάκια στο στ..

Καρδιά ξύλινη κρεμαστή Mr&Mrs

1,02€

Ξύλινη κρεμαστή διακοσμητική καρδιά σε εκρού αποχρώσεις με natural σπάγγο και κουμπί, τυπωμένη με λογότυπο Mr & Mrs!Μπορείτε να την κάνετε κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας τα κορδελάκια με τα κουφέτα..

Ξύλινη ταμπελίτσα κρεμαστή Mr&Mrs

0,98€

Ξύλινη κρεμαστή διακοσμητική ταμπελίτσα σε εκρού αποχρώσεις με natural σπάγγο και κουμπί και τυπωμένη με λογότυπο Mr & Mrs!Μπορείτε να την κάνετε κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας τα κορδελάκια με τα ..

Σύρμα πλακέ αλουμινίου 15mm(5m)

15,75€

Σύρμα πλακέ αλουμινίου σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες  ή για τις κατασκευές σας..

Φοντανιέρα γυάλινη με καπάκι 0503137 6,8x9εκ

1,58€

Γυάλινη φοντανιέρα σε μικρό μέγεθος, κατάλληλη για να την φτιάξετε μπομπονιέρα δένοντάς την μέσα σε τούλι με τα κουφέτα εσωτερικά ή να την χρησιμοποιήσετε για να προσφέρετε κάποιο μικρό κέρασμα στην ε..

Δέντρο ευχών μεταλλικό σε βότσαλο

1,48€

Δέντρο μεταλλικό με ευχές πάνω σε βότσαλο σε δύο αποχρώσεις, χρυσό και ροζ χρυσό.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για τον γάμο σας δένοντας ένα τουλάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά και λεπτά ..

Καρδιές μεταλλικές σε βότσαλο

1,56€

Καρδιές μεταλλικές διπλές πάνω σε βότσαλο σε δύο αποχρώσεις, χρυσό και ροζ χρυσό!Φτιάξτε μια όμορφη και εντυπωσιακή μπομπονιέρα δένοντας μόνο ένα τουλάκι στο πίσω μέρος!Αν θέλετε να σας το ετοιμάσουμε..

Καρδιά πλέξιγκλας ασημί ρίγες

0,35€

Καρδιά από πλέξιγκλας σε ασημί χρώμα με ρίγες.Μπορείτε να δέσετε τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά ή να κολλήσετε κορδελάκια και δαντελίτσες με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιάχνοντας..

Καρδιά πλέξιγκλας ασημί

0,35€

Καρδιά από πλέξιγκλας σε ασημί χρώμα με σχεδιάκια.Μπορείτε να δέσετε τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά ή να κολλήσετε κορδελάκια και δαντελίτσες με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιάχνο..

Κρεμαστό ευχές σε γυαλί πολύγωνο

1,30€

Κρεμαστό μεταλλικό σε χρυσό χρώμα με γυαλί εσωτερικά που γράφει, αγάπη, ευτυχία, υγεία.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα με δαντέλες και να κρεμάσετε τα κουφέτα.Διαστάσεις 8cm x 10cm ύψοςΕλάχιστη πα..

Μεταλλική μπιζουτιέρα χρυσή

1,12€

Μεταλλική μπιζουτιέρα σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να βάλετε τούλι εσωτερικά μαζί με τα κουφέτα και να φτιάξετε μια πολύ όμρφη μπομπονιέρα που θα κρατήσουν οι καλεσμένοι σας!Διαστάσεις 6.5cm x 4.5cm ύψοςΕλ..

Μεταλλική άμαξα καρδούλα χρυσό χρώμα

1,16€

Μεταλλική άμαξα σε σχήμα καρδούλας, χρυσό χρώμα.Ανοίγει στο πλάι ώστε να μπορείτε να βάλετε τούλι με τα κουφέτα μέσα και να φτιάξετε μια ιδιαίτερη μπομπονιέρα!Διαστάσεις 9.3cm x 5.6cm ύψοςΕλάχιστη παρ..

Μεταλλικό διαμάντι βάση

1,19€

Μεταλλικό διαμάντι σε χρυσό χρώμα.Είναι ανοιγόμενο και μπορείτε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα για το γάμο σας και να κρεμάσετε κορδέλες εξωτερικά και μέσα τα κουφέτα!Διαστάσεις 6.5cm x 10cm ύψος..

Μεταλλικό διαμάντι κρεμαστό

2,60€

Μεταλλικό διαμάντι κρεμαστό σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να το φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα για το γάμο σας και να κρεμάσετε κορδέλες εξωτερικά και μέσα τα κουφέτα!Συνδυάστε στο με ένα μεταλλικό δέντρο κα..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 79 συνολικά (2 Σελ.)