ΕΣΠΑ

Βιβλία Ευχών

Βιβλία Ευχών


Βιβλίο ευχών λευκό με μονογράμματα και λουλούδια

28,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με λουλούδια και μονογράμματα πλέξιγκλας.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας της ..

Βιβλίο ευχών με αποξηραμένη λεβάντα

20,00€

Βιβλίο ευχών με υφασμάτινη επένδυση σε γκρι χρώμα, στολισμένο με δαντέλες και αποξηραμένη λεβάντα!Αν προτιμάτε άλλο χρώμα στις κορδελίτσες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή γράψτε το στα σχόλια..

Στυλό με διαμάντι για βιβλία ευχών

2,80€

Στυλό με διαμάντι για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 14cm x 1cm...

Στυλό με ξύλινη θήκη

1,20€

Στυλό με ξύλινη θήκη για να γράψετε ευχές σε βιβλία ευχών.Διαστάσεις 17cm x 1cm...

Βιβλίο ευχών με λουλούδια

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με θέμα λουλούδια!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσ..

Βιβλίο ευχών σαγρέ αντίκ μωβ

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο σε αντικ μωβ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην ..

Κουτί ξύλινο φυσικό για ευχές

10,90€

Ένας πρωτότυπος τρόπος να σας γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους για το γάμο ή τη βάπτιση του μωρού σας!Ξύλινο κουτί ευχών με σχισμή στο επάνω μέρος για να ρίξουν μέσα τα χαρτάκια με ευχούλες ή ..

Βιβλίο ευχών μπεζ με υφασμάτινη επένδυση

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο επενδεδυμένο με ύφασμα σε μπεζ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντα..

Βιβλίο ευχών με επένδυση δερματίνης ροζ νουαρέ

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο με δερματίνη σε ροζ νουαρέ χρώμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα.Διαστάσεις 27,5cmx 20,5cmΠεριέχει 50 σελίδες..

Βιβλίο ευχών με επένδυση δερματίνης καφέ

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με επένδυση δερματίνης σε καφέ χρώμα που μοιάζει με ξύλο.Μπορείτε να το στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολί..

Βιβλίο ευχών με χρυσοτυπία

14,90€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με χρυσοτυπία.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδεςΔιαστάσεις 2..

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο ναυτικό μπλε

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε χρώμα ναυτικό μπλε.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 50 σελίδες..

Βιβλίο ευχών λινάτσα με λουλούδι σάπιο μήλο

27,00€

Βιβλίο ευχών ντυμένο με λινάτσα, διακοσμημένο με υφασμάτινη παιώνια, ξύλινα φυλλαράκια και κορδελίτσες.Αν προτιμάτε άλλο χρώμα στο λουλουδάκι ή τις κορδελίτσες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο

10,50€

Βιβλίο ευχών από χοντρό χάρτινο εξώφυλλο σε τέσσερα χρώματα με λευκές σελίδες.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!..

Ξύλινο κάδρο ευχών "World travel" 45cm x 40cm

23,90€

Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους, στο επάνω μέρος έχει εγκοπή για να ρίχνουν καρδούλες ή  χαρτάκια με τις ευχές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε ξύλινες καρδούλες σε λε..

Βιβλίο ευχών με στεφανάκι λουλούδια

20,00€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με στεφανάκι με λουλούδια!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε του..

Βιβλίο ευχών με χάρτη

20,00€

Βιβλίο ευχών από χοντρό εξώφυλλο με χάρτη!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σα..

Βιβλίο ευχών Just Married

20,00€

Βιβλίο ευχών με αυτοκίνητο που γράφει "Just married"Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλε..

Κουτί ευχών ξύλινο ορθογώνιο με διαφάνεια

17,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με διαφάνεια στο μπροστινό μέρος.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια..

Κουτί ευχών ξύλινο ορθογώνιο με καρδιά

17,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με καρδιά διάφανη στο κέντρο.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια κατ..

Κουτί ευχών ξύλινο τετράγωνο με διαφάνεια

12,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με διαφάνεια στο κέντρο.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια κατηγορί..

Κουτί ευχών ξύλινο τετράγωνο με καρδιά

12,40€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο σε καφέ χρώμα με καρδιά διάφανη στο κέντρο.Μπορείτε να πάρετε καρδούλες ξύλινες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!Στην ίδια κατ..

Βιβλίο ευχών μονογράμματα πλέξιγκλας

25,50€

Βιβλίο ευχών διακοσμημένο με πλέξιγκλας χρυσά μονογράμματα και κάνε μια ευχή στο κάτω μέρος.Αν θέλετε διαφορετικά μονογράμματα γράψτε το στα σχόλια στο κάτω μέρος της παραγγελία σας.Διαστάσεις 21,5cm ..

Βιβλίο ευχών ξύλινη καρδιά-δαντέλα

22,90€

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο σε εκρού χρώμα με δαντέλα και λινάτσα.Στη μέση έχει μια ξύλινη καρδιά σε γκρι χρώμα με λουλουδάκια σατέν μίνι, εκρού και σάπιο μήλο.Αν θέλετε να σας φτιάξουμε κάποιο άλλο χρώμα..

Βιβλίο ευχών για γάμο-βάπτιση

31,90€

Βιβλίο ευχών με χοντρό εξώφυλλο με ζευγάρι και μωράκι, ιδανικό για γάμο και βάπτιση.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, κουφέτα ή marshmallo..

Βιβλίο ευχών νύφη-γαμπρός σε βέσπα

31,90€

Βιβλίο ευχών με νύφη-γαμπρό πάνω σε βέσπα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα marshmallows ή σοκολατάκια για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακουμπήστε το βιβλίο ε..

Μεταλλικό αναλογιο για βιβλίο ευχών λευκό

14,90€

Μεταλλικό αναλόγιο σε λευκό χρώμα για να διακοσμήσετε το τραπέζι ευχών βάζοντας το βιβλίο για να γράψουν οι καλεσμένοι σας.Διαστάσεις 30,5cm x 37,5cm ύψος..

Βιβλίο ευχών ξύλινο με μονογράμματα

39,80€

Βιβλίο ευχών φτιαγμένο από ξύλο με μονογράμματα ξύλινα, δαντελίτσα πλεκτή, κορδελάκια στην άκρη και μεταλλικό δέντρο ζωής σε ασημί χρώμα.Αν θέλετε διαφορετικά μονογράμματα γράψτε το στα σχόλια στο κάτ..

Βιβλίο ευχών βεραμάν-καρδούλα πουά

22,90€

Βιβλίο ευχών σε βεραμάν χρώμα με καρδούλα υφασμάτινη ροζ με πουά λευκό .Το βιβλίο είναι επενδεδυμένο με ύφασμα όπου βγαίνει και σε άλλα χρώματα .Αν θέλετε να σας φτιάξουμε κάποιο άλλο χρώμα επικοινωνή..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο επενδεδυμένο με ύφασμα

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών με ρόμβους

14,90€

Βιβλίο ευχών με σχέδιο ρόμβους τύπου δερματίνη.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Διαστάσεις 21,5cm x 29,5cm..

Βιβλίο ευχών μεταλλιζέ

14,90€

Βιβλίο ευχών σε μεταλλιζέ χρώματα.Μπορείτε να το στολίσετε με κορδέλες,λουλούδια,κοχύλια και αστερίες ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει για την εκδήλωσή σας.Διαστάσεις 17,5cm x 20,5cm..

Βιβλίο ευχών με ύφασμα

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών με δαντέλα και λινάτσα

28,00€

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο σε λευκό χρώμα με δαντέλα πλεκτή ιβουάρ, φιόγκο από κορδέλα λινάτσα και λουλούδι χάρτινο.Διαστάσεις 27,5cmx 20,5cm..

Βιβλίο ευχών δαντέλα με όνομα

27,00€

Βιβλίο ευχών σε λευκό χρώμα ντυμένο με δαντέλα και στολισμένο με κορδέλα σατέν σάπιο μήλο και πουά σε διπλό φιόγκο.Επιλέξτε τα χρώματα που έχετε στο γάμο σας  για να σας το στολίσουμε και να γράψ..

Βιβλίο ευχών λινάτσα

16,50€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο με λινάτσα σε φυσικό χρώμα.Μπορείτε να το στολίσετε για γάμο ή βάπτιση με φυσικά υλικά που του ταιριάζουν πολύ όπως ξύλινα μοτίφ, γράμματα, τσοχάκια και κορδέλες!Αν θέλετε μπ..

Βιβλίο ευχών δερματίνη μονόχρωμο

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με δερματίνη.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Διαστάσεις 27,5cm x 20,5cm..

Βιβλίο ευχών υφασμάτινο μπεζ άμμου

14,90€

Βιβλίο ευχών επενδεδυμένο από ύφασμα σε χρώμα μπεζ άμμου.Μπορείτε να κοιτάξετε στην κατηγορία υλικά χειροτεχνίας κατασκευής και να βρείτε υπέροχα διακοσμητικά για να το στολίσετε!Περιέχει 45 σελίδ..

Κουτί ξύλινο ντεκουπάζ τετράγωνο πλακέ

9,85€

Διαστάσεις 22,5cm x 22,5cm x 5,2cm..

Κάδρο ξύλινο ευχών με καρδούλες

29,80€

Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους!Περιλαμβάνει 50 καρδούλες ξύλινες.Διαστάσεις 40cm x 44,5cm x 3cm πάχος..

Κουτί ξύλινο για ευχές

21,90€

Ένας πρωτότυπος τρόπος να σας γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους για το γάμο ή τη βάπτιση του μωρού σας!Ξύλινο κουτί ευχών με σχισμή στο επάνω μέρος για να ρίξουν μέσα τα χαρτάκια με τις ευχούλε..

Βιβλίο ευχών με επένδυση υφασμάτινη

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο με επένδυση υφασμάτινη

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών μονόχρωμο με υφασμάτινη επένδυση

14,90€

Μονόχρωμα βιβλία ευχών με ύφασμα.Μπορείτε να τα στολίσετε με κορδέλες, ξύλινα μοτίφ, λουλουδάκια και μονογράμματα ή ζητήστε μας να σας το στολίσουμε εμείς γράφοντας σαν σχόλιο στην παραγγελία σας τα χ..

Βιβλίο ευχών ξύλινο

26,90€

Βιβλίο ευχών με ξύλινο εξώφυλλο από κόντραπλακέ.Μπορείτε να το στολίσετε με δαντέλες,γάζες,λινάτσα κ φυσικά υλικά που του ταιριάζουν πολύ!Διαστάσεις 27,2cm x 20,8cm x 2cm..

Βιβλίο ευχών νουαρέ

14,90€

Βιβλίο ευχών σε εκρού χρώμα και σχέδιο νουαρέ.Μπορείτε να το στολίσετε με κορδέλες,λουλούδια,κοχύλια και αστερίες  ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει για την εκδήλωση σας.Διαστάσεις 27,5cm x 2..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 46 από 46 συνολικά (1 Σελ.)