ΕΣΠΑ

Χάντρες Σχεδίου

Χάντρες Σχεδίου

Χάντρα μάτι μωβ συνθετική ματ 10mm

0,12€

Χάντρα μάτι συνθετική σε μωβ χρώμα, ιδανική για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Χάντρα μάτι μωβ συνθετικό ματ 8mm

0,08€

Χάντρα μάτι συνθετικό σε μωβ χρώμα, ιδανικό για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Χάντρα μάτι πράσινη συνθετική ματ 10mm

0,12€

Χάντρα μάτι συνθετική σε πράσινο χρώμα, ιδανική για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Χάντρα μάτι μπλε συνθετική 10mm

0,20€

Χάντρα μάτι συνθετική σε μπλε χρώμα, ιδανική για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Χάντρα μάτι ροζ συνθετική ματ 10mm

0,12€

Χάντρα μάτι συνθετική σε ροζ χρώμα, ιδανική για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Χάντρα μάτι πορτοκαλί συνθετική ματ 10mm

0,12€

Χάντρα μάτι συνθετική σε πορτοκαλί χρώμα, ιδανική για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Πασχαλίτσα φίμο

0,25€

Διαστάσεις 10mm..

Ματόχαντρο κεραμικό λευκό-γαλάζιο

0,60€

Ματόχαντρο κεραμικό γυαλισμένο σε λευκό χρώμα με γαλάζιο ματάκι!Στην τρυπούλα του περνάει κορδονάκι 1mm.Διαστάσεις 18mm περίπου..

Ματάκι συνθετικό λευκό δύο κρικάκια

0,65€

Διαστάσεις 1cm x 2,3cm με τα κρικάκια..

Πεταλούδα συνθετική διάφανη χρωματιστή

0,20€

Πεταλούδα συνθετική σε πολλά χρώματα.Μπορείτε να τς χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε βραχιολάκια ή μπομπονιέρες.Περάστε ένα κορδονάκι πάχους 2mm και δέστε την πάνω σε κουτάκι ή πουγγάκι!Διαστάσεις 3.2c..

Μανιτάρι συνθετικό διάφανο χρωματιστό

0,65€

Μανιτάρι συνθετικό διάφανο σε λαχανί, φούξια και σιέλ χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε κολιέ, μπομπονιέρες και μαρτυρικά.Ταιριάζει πολύ αν έχετε βάπτιση με θέμα τα στρουμφάκια για ..

Τριανταφυλλάκι μίνι πολυεστερικό

0,20€

Τριανταφυλλάκι μίνι πολυεστερικό σε πολλά χρώματα.Μπορείτε να το κολλήσετε σε χειροποίητα στέφανα γάμου ή σε βραχιόλια για τις φίλες της νύφης στο bachelor μαζί με κορδέλα δαντέλα και στρασσάκια!Διαστ..

Αστερίας συνθετικός περαστός

0,20€

Αστερίας συνθετικός πολύ όμορφος για να φτιάξετε κοσμήματα,προσκλητήρια,καδράκια!Διαστάσεις 18mm..

Ματόχαντρο γυάλινο κρεμαστό 4cm

2,20€

Διαστάσεις 4cm..

Ματόχαντρο γυάλινο 3.2cm

1,50€

Διαστάσεις 3,2cm..

Μουστάκι συνθετικό με τρυπούλα

0,22€

Διαστάσεις 20mm x 8mm..

Διακοσμητικός κρίκος μικρός χρυσός για ορειβατικό

0,60€

Διαστάσεις κρίκου 3mmΔιαστάσεις τρύπας 13mm..

Μανιτάρι συνθετικό μικρό χρωματιστό

0,75€

Χαριτωμένα μανιταράκια σε τρία χρώματα με τρυπούλα 2mm στο κάτω μέρος για να περάσετε γορδονάκια.Διαστάσεις 2cm x 1.8cm..

Ψαράκι κοκκάλινο διπλό

1,05€

Δύο ψαράκια αγκαλίτσα!Από συνθετικό υλικό με τρυπούλα 1mm για να τους περάσετε γορδονάκι.Διαστάσεις 15mm x 14mm..

Μάνγκο κρεμαστό αφρολέξ

0,45€

Καταπληκτικά μικρά φρουτάκια από αφρολέξ πλαστικό για να τα φτιάξετε σκουλαρίκια ή να στολίσετε τις σαγιονάρες σας για το καλοκαίρι!Το μάνγκο έχει ένα σταθερό κρικάκι και ένα κινούμενο για να του πε..

Αχλαδάκι κρεμαστό αφρολέξ

0,45€

Καταπληκτικά μικρά φρουτάκια από αφρολέξ πλαστικό για να τα φτιάξετε σκουλαρίκια ή να στολίσετε τις σαγιονάρες σας για το καλοκαίρι!Το αχλαδάκι έχει ένα σταθερό κρικάκι και ένα κινούμενο για να του ..

Μηλαράκι κρεμαστό αφρολέξ

0,45€

Καταπληκτικά μικρά φρουτάκια από αφρολέξ πλαστικό για να τα φτιάξετε σκουλαρίκια ή να στολίσετε τις σαγιονάρες σας για το καλοκαίρι!Το μηλαράκι έχει ένα σταθερό κρικάκι και ένα κινούμενο για να του πε..

Χάντρα καραμελίτσα

0,25€

Παιχνιδιάρικη χάντρα σε σχέδιο καραμελίτσας σε πολύ γλυκά χρωματάκια!Στολίστε τα τραπέζια και τα μπολάκια σας ή χρησιμοποιήστε την τρυπούλα που έχει στην κάτω πλευρά της για να περάσετε γορδονάκια ή κ..

Καρδιά διάφανη συνθετική μικρή

0,15€

Καρδούλα απο συνθετικό υλικό με τρύπα ανοίγματος 2mm στο επάνω μέρος για να περάσετε κορδονάκι ή κορδέλα.Διαστάσεις 16mm x 16mm..

Καρδιά διάφανη συνθετική γίγας

0,70€

Μεγάλη καρδιά απο συνθετικό υλικό με τρύπα ανοίγματος 5mm στο επάνω μέρος για να περάσετε γορδονάκι ή κορδέλα.Διαστάσεις 29mm x 27mm και πάχος 11mm...

Καρδιά διάφανη συνθετική μεγάλη

0,35€

Καρδιά από συνθετικό υλικό με τρύπα ανοίγματος 2mm στο επάνω μέρος για να περάσετε γορδονάκι ή κορδέλα.Διαστάσεις 23mm x 22mm..

Σταυρουδάκι μεταλλικό με σμάλτο τύπου van cleef χρυσό

0,65€

Τα διάσημα σταυρουδάκια τύπου van cleef ήρθαν σε πολλά καινούργια χρώματα για να στολίσετε τα βραχιόλια σας! Είναι από κούφιο μέταλλο και έχουν χρυσό περίγραμμα.Η τρυπούλα τους χωράει γορδονάκια μέχρι..

Πεταλούδα με σμάλτο χρυσό περίγραμμα

0,90€

Πεταλούδα απο κούφιο μέταλλο και επίστρωση σμάλτο σε φωτεινά χαρούμενα χρώματα για βραχιολάκια σκουλαρίκια και κρεμαστά λαιμού.Η τρυπούλα της χωράει κορδονάκι έως 2mm.Διαστάσεις 27mm x 21mm..

Θαλασσινές χάντρες συνθετικές σετ 6τεμ

0,45€

Σετάκι απο χαντρούλες με θαλασσινό θέμα.Αποτελείται απο τέσσερα κοχύλια, ένα ψαράκι και έναν ιππόκαμπο και η τρυπούλα τους χωράει κορδονάκι 1mm.Διαστάσεις 13mm x 7mm περίπου..

Κρεμαστό για σκουλαρίκι ασπρόμαυρο

1,15€

Ασπρόμαυρο κρεμαστό από συνθετικό υλικό που γίνεται πανεύκολα σκουλαρίκι με ένα κρικάκι και μία βάση για κρέμασμα!Διαστάσεις 33mm x 33mm..

Καμήλα συνθετική

1,00€

Ταιριάξτε το βούδα μαζί με την καμήλα και το χέρι της hamsa και φτιάξτε πολύ ιδιαίτερα βραχιολάκια!Έχει τρυπούλα για να περάσετε γράνα ή λεπτό κορδονάκι 1mm.Διαστάσεις 20mm x 25mm..

Βούδας καθιστός συνθετικός

0,80€

Η νέα μόδα στα βραχιολάκια και στα σκουλαρίκια,ο Βούδας!Φτιαγμένος απο συνθετικό υλικό σε πέντε χρώματα για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!Διαστάσεις 25mm x 17mm..

Φύλλο μεγάλο διάφανο

0,18€

Φύλλο μεγάλο απο διάφανο πλαστικό με μεγάλη τρυπούλα στο επάνω μέρος.Μπορείτε να του περάσετε καουτσούκ ή κηρωμένο γορδονάκι 2mm.Διαστάσεις 41mm x 14mm..

Μinnie κεφαλάκι κρεμαστό διάφανο

0,80€

Η πασίγνωστη Μinnie!Χαμογελαστή και φτιαγμένη απο διάφανο πλαστικό για να στολίσετε τις κατασκευές σας ή τις μπομπονιέρες σας, αν έχετε θέμα Disney!Διαστάσεις 3cm x 3cm..

Ψαράκι διάφανο χρωματιστό

0,25€

Παιχνιδιάρικο ψαράκι απο διάφανο πλαστικό, ρε ρόζ και σιέλ με τρυπούλα για να περάσετε κορδονάκι!Μπορείτε να στολίσετε προσκλητήρια και μπομπονιέρες βαπτίσεων, βραχιολάκια και σκουλαρίκια ή να βάλετε ..

Φυλλαράκι τριπλό διάφανο

0,10€

Φυλλαράκι τριπλό απο διάφανο πλαστικό με μεγάλη τρυπούλα στο επάνω μέρος.Μπορείτε να του περάσετε καουτσούκ ή κηρωμένο γορδονάκι 2mm.Διαστάσεις 21mm x 21mm..

Φυλλαράκι μονό διάφανο

0,06€

Μικρό φυλλαράκι απο διάφανο πλαστικό με μικρή τρυπούλα στο επάνω μέρος, για να περάσετε λεπτό κορδονάκι ή κρικάκι.Διαστάσεις 19mm x 10mm..

Χάντρα καρδιά αρχαϊκό

0,40€

Διαστάσεις 19mm x 18mm..

Φυλλαράκι κεραμικό χρωματιστό

0,30€

Φυλλαράκι από κεραμικό υλικό για να φτιάξετε κολιέ και βραχιόλια!Μπορείτε να φωλιάσετε μια περλίτσα στο κλείσιμό του και να ομορφύνει ακόμα πιο πολύ ή ένα φίμο λουλουδάκι!Διαστάσεις 29mm x 20mm..

Χάντρα κρεμαστή αρχαϊκό λαβύρινθος

0,35€

Διαστάσεις 20mm x 14mm..

Χάντρα ήλιος αρχαϊκό

0,40€

Διαστάσεις 15mm..

Κουμπί βάση strass

0,90€

Διαστάσεις 16mm..

Xάντρα αρχαικό σχέδιο Χ κυπαρισσί

0,40€

Διαστάσεις 14mm x 10mm..

Χάντρα αρχαίκο σχέδιο

0,50€

Διαστάσεις 23mm x 23mm..

Λουλουδάκι μαργαρίτα διάφανη

0,12€

Μαργαριτούλα απο διάφανο πλαστικό σε τέσσερα χαρούμενα χρωματάκια,για να στολίσετε μπομπονιέρες και προσκλητήρια ή βραχιολάκια και σαγιονάρες!Διαστάσεις 20mm..

Πεταλούδα διάφανη

0,35€

Διαστάσεις 27mm x 23mm..

Στέμμα διάφανο με τρυπούλα μπροστά

0,20€

Διαστάσεις 30mm x 25mm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 51 συνολικά (2 Σελ.)