ΕΣΠΑ

Ξύλινα/Μεταλλικά/Plexiglass Διακοσμητικά

Ξύλινα/Μεταλλικά/Plexiglass Διακοσμητικά

Κοριτσάκι με αστέρι πλέξιγκλας χρυσό

0,95€

Κοριτσάκι με αστέρι από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα.Μπορείτε να δέσετε τούλι στο πίσω μέρος με λεπτά κορδελάκια και δαντέλες, φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Αν θέλε..

Κορίτσι ομπρέλλα πλέξιγκλας χρυσό

0,95€

Κοριτσακι από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα!Μπορείτε να την δέσετε πάνω σε πουγκάκι ή κουτάκι βάζοντας εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα για την βάπτιση του ..

Καρδιά πλέξιγκλας ασημί ρίγες

0,50€

Καρδιά από πλέξιγκλας σε ασημί χρώμα με ρίγες.Μπορείτε να δέσετε τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά ή να κολλήσετε κορδελάκια και δαντελίτσες με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος φτιάχνο..

Καρδιά πλέξιγκλας ασημί

0,50€

Καρδιά από πλέξιγκλας σε ασημί χρώμα με σχεδιάκια.Μπορείτε να δέσετε τουλάκι στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά ή να κολλήσετε κορδελάκια και δαντελίτσες με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος φτι..

Έλσα Frozen πλέξιγκλας στικ χρυσό

0,95€

Η Έλσα φτιαγμένη από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα  με στικ.Μπορείτε να την φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας δένοντας στο πίσω μέρος τουλάκι με λεπτά κορδελάκια!Αν θέ..

Ξύλινο διακοσμητικό ζωακια της ζουγκλας

1,10€

Μοτίφ στρογγυλό φτιαγμένο από ξύλο με ζωάκια της ζούγκλας χρωματιστό. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρι..

Ξύλινο διακοσμητικό ιστός

1,10€

Μοτίφ ιστός φτιαγμένο από ξύλο χρωματιστό. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμείτε το είδος..

Wednesday ξύλινη

1,10€

Φιγούρα Wednesday φτιαγμένη από ξύλο. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμείτε το είδος σε α..

Ξύλινα μοτίφ ζωάκια της θάλασσας

1,10€

Ξύλινα ζωάκια της θάλασσας σε όμορφες αποχρώσεις! Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμείτε τ..

Ξύλινο Tucano

1,10€

Παπαγάλος Tucano φτιαγμένος από ξύλο σε όμορφα χρώματα. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμ..

Διαστημικός δίσκος ξύλινος

1,10€

Διαστημόπλοιο φτιαγμένο από ξύλο. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμείτε το είδος σε ακόμα..

Ξύλινο μοτίφ αστροναύτης

1,10€

Αστροναύτης φτιαγμένος από ξύλο. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμείτε το είδος σε ακόμα ..

Μονόκερος ξύλινος

1,10€

Ξύλινος μονόκερος με λουλουδάκια σε απαλους χρωματισμούς. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθ..

Ξύλινος διαστημικός πύραυλος

1,10€

Διαστημικός πύραυλος φτιαγμένος από ξύλο με γκρι, πράσινο μπλέ και πορτοκαλί χρώμα. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε..

Ξύλινο μοτίφ πλανήτης

1,10€

Πλανήτης φτιαγμένος από ξύλο σε δύο χρώματα, κόκκινο και πράσινο. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. ..

Ξύλινος διαστημικός σταθμός

1,10€

Ξύλινο μοτίφ με διαστημικό σταθμό. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμείτε το είδος σε ακό..

Ξύλινο διακοσμητικό θέμα διάστημα

1,10€

Ξύλινο μοτίφ με θέμα το διάστημα σε δύο σχέδια. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμείτε το ..

Ξύλινο μοτίφ γοργόνα

1,10€

Ξύλινο διακοσμητικό με γοργόνα σε παλ χρώματα. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμείτε το ε..

Ξύλινα μοτίφ λουλουδάκια-καρδιά 27τμχ

5,20€

Διαστάσεις 2,5cm x 2,5cm περίπου..

Ξύλινα μοτίφ ραπτικής 27τμχ

5,20€

Ξύλινα μοτίφ σε σετ των 27 τεμαχίων που περιέχει σχέδια ραπτικής. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας. Διαστάσεις 2,5cm x 2cm περίπου..

Ξύλινο διακοσμητικό Wednesday ιστός

1,10€

Φιγούρα Wednesday φτιαγμένη από ξύλο. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμείτε το είδος σε α..

Ξύλινο διακοσμητικό χαβανέζικο τοτέμ

1,10€

Χαβανέζικο τοτέμ πολύχρωμο φτιαγμένο από ξύλο. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμείτε το ε..

Ξύλινο μοτίφ αυτοκίνητο γερανός

1,10€

Αυτοκίνητο γερανός φτιαγμένο από ξύλο, τυπωμένο σε δύο αποχρώσεις μπλε και κόκκινο. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε..

Ξύλινο μοτίφ φιγούρα Olive

1,10€

Φιγούρα Olive φτιαγμένη απο ξύλο, τυπωμένη σε κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή ..

Ξύλινο μοτίφ αεροπλάνο παλιάς εποχής

1,10€

Αεροπλάνο παλιάς εποχής φτιαγμένο απο ξύλο, τυπωμένο σε μπορντώ απόχρωση. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδ..

Ξύλινο διακοσμητικό αεροπλάνο

1,10€

Αεροπλάνο παλιάς εποχής φτιαγμένο απο ξύλο, τυπωμένο σε μπεζ , καφέ αποχρώσεις. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμ..

Ξύλινο μοτίφ ταμπέλα"STOP"

1,10€

Ταμπέλα STOP φτιαγμένη από ξύλο, τυπωμένη σε κόκκινη απόχρωση. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν..

Κλειδί ξύλινο καρδιά

1,20€

Διακοσμητικό ξύλινο κλειδί με σχέδιο καρδιά σε γκρι/καφέ απόχρωση. Διαστάσεις 3,2cm x 10cm..

Ξύλινο μοτίφ πύραυλος

1,10€

Πύραυλος φτιαγμένος απο ξύλο, τυπωμένος σε μπλε, λευκές αποχρώσεις. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής...

Ξύλινο μοτίφ Peter Pan

1,10€

Φιγούρα Peter Pan φτιαγμένη από ξύλο,τυπωμένη σε πράσινες αποχρώσεις.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρική..

Ξύλινο διακοσμητικό ελαφάκι λουλούδια

1,10€

Ελαφάκι με λουλούδια φτιαγμένο από ξύλο, τυπωμένο σε ροζ, καφέ αποχρώσεις. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χον..

Ξύλινο διακοσμητίκο αστέρι με φιγούρα Peter Pan

1,10€

Αστέρι με φιγούρα Peter Pan φτιαγμένο από ξύλο, τυπωμένο σε πράσινες αποχρώσεις. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τι..

Ξύλινο μοτίφ βαλίτσες "World Travel"

1,10€

Βαλίτσες"World Travel" φτιαγμένες απο ξύλο, τυπωμένες σε καφέ, πράσινες αποχρώσεις. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε..

Ξύλινο μοτίφ ταμπελίτσες "You and Me"

1,10€

Ταμπελίτσες "You and me" φτιαγμένες από ξύλο, τυπωμένες σε σιέλ, πράσινες και καφέ αποχρώσεις. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες ..

Ξύλινο διακοσμητικό Micey και Pluto

1,10€

Μοτίφ με τις φιγούρες Mickey και Pluto φτιαγμένο από ξύλο. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επι..

Ξύλινο μοτίφ λεωφορείο σανίδα surf

1,10€

Λεωφορείο με σανίδα surf φτιαγμένο από ξύλο, τυπωμένο σιέλ,καφέ και κίτρινες αποχρώσεις. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρ..

Ρακούν με λουλούδια ξύλινο

1,10€

Ρακούν με λουλούδια φτιαγμένο από  ξύλο και τυπωμένο σε γκρι, καφέ αποχρώσεις.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε..

Ξύλινο μοτίφ ελάφι λουλούδια

1,10€

Ελαφάκι με λουλούδια φτιαγμένο απο ξύλο, τυπωμένο σε γκρι, καφέ αποχρώσεις.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χο..

Ξύλινος δεινόσαυρος

1,10€

Δεινόσαυρος φτιαγμένος απο ξύλο, τυπωμένο σε πράσινες, λευκές αποχρώσεις.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδ..

Ξύλινο μοτίφ αερόστατο ελεφαντάκι

1,10€

Αερόστατο φτιαγμένο απο ξύλο με ελεφαντάκι, τυπωμένο σε ρόζ αποχρώσεις.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρι..

Ξύλινο μοτίφ ζωάκια της ζούγκλας safari

1,10€

Ξύλινο μοτίφ ζωάκια της ζούγκλας, τυπωμένο σε αποχρώσεις πράσινες, κίτρινες, καφέ.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε ..

Ξύλινο διακοσμητικό Αρχηγος απο κούνια

1,10€

Στρογγυλό μοτίφ φτιαγμένο απο ξύλο , τυπωμένο με τη φιγούρα του Αρχιμπόμπιρα. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή ..

Ξύλινο γράμμα με κοριτσάκι ποντικάκι

1,10€

Γράμμα φτιαγμένο από ξύλο με εκτυπωμένο σχέδιο κοριτσάκι ποντικάκι. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής...

Αερόστατο χρωματιστό

1,10€

Μοτίφ με σχέδιο αερόστατο φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε κόκκινο, εκρού, σιέλ και καφέ αποχρώσεις. Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/..

Αερόστατα ξύλινα χρωματιστά

1,10€

Μοτίφ με σχέδιο αερόστατο φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο με όμορφα χρώματα.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χ..

Aνανάς ξύλινος

1,10€

Ανανάς φτιαγμένος από φυσικό ξύλο και τυπωμένος ρε ροζ και βεραμάν χρώμα.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδ..

Αρκούδος ξύλινος

1,10€

Αρκουδάκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε καφέ χρώματα.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επι..

Αλεπού ξύλινη

1,10€

Αλεπού φτιαγμένη από ξύλο και τυπωμένη σε καφέ χρώμα.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυμεί..

Ξύλινο Σκιουράκι

1,10€

Σκιουράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε καφέ χρώμα.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. Εάν επιθυ..

Ελεφαντάκι μύτη καρδιά

1,10€

Ελεφαντάκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε κίτρινο-γκρι χρώμα.Από 20 τεμ κ πάνω μπορείτε να βρείτε το ίδιο είδος στην κατηγορία Βάπτιση/Είδη για μπομπονιέρες/Ξύλινες φιγούρες σε τιμή χονδρικής. ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 307 συνολικά (7 Σελ.)