ΕΣΠΑ

Δεινόσαυρος

Δεινόσαυρος

Μεταλλικός Κουμπαράς Δεινόσαυρος

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς διακοσμημένος με αυτοκόλλητο print δεινόσαυρο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια ό..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Δεινόσαυρος

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο πορτοκαλί και βεραμάν δεινόσαυρο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρ..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Δεινόσαυρος Πορτοκαλί

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε natural/φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο πορτοκαλί δεινόσαυρο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσ..

Χάρτινο βιβλιαράκι Δεινόσαυρος

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο δεινόσαυρο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μι..

Δεινόσαυρος ξύλινος

0,65€

Δεινόσαυρος φτιαγμένος απο ξύλο, τυπωμένος σε λαδί γκριζοπράσινες αποχρώσεις.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,το δεινοσαυράκι μπορεί να κ..

Μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί με ξύλινο δεινόσαυρο

2,50€

Η κάθε μπομπονιέρα αποτελείται από: -Πουγκί υφασμάτινο με φύλλα -Ξύλινο δεινοσαυράκι -Δύο κορδέλες γκρο 6mm -Κορδονάκι κηρωμένο 1mm -Τούλι γεμίσματος -Πέντε κουφέτα crispy Χατζηγιαννάκη Αν..

Ξύλινο μοτίφ δεινοσαυράκι πράσινο/κίτρινο

0,65€

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος εκτυπωμένο σε παλ πράσινες και κίτρινες αποχρώσεις.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,το δεινοσαυράκι μπορεί να κα..

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος

0,65€

Ξύλινο μοτίφ δεινόσαυρος εκτυπωμένο σε γκρι και κίτρινες αποχρώσεις.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,το δεινοσαυράκι μπορεί να κατασκευασ..

Ξύλινο μοτίφ γκρι δεινοσαυράκι

0,65€

Δεινοσαυράκι φτιαγμένο από ξύλο ,τυπωμένο σε κίτρινες, πράσινες και γκρι αποχρώσεις.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,το δεινοσαυράκι μπορ..

Ξύλινο μοτίφ δεινοσαυράκι κίτρινο χρώμα

0,65€

Δεινοσαυράκι φτιαγμένο από ξύλο και τυπωμένο σε κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα ή μαγνητάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,το δεινοσα..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο δεινοσαυράκι

2,50€

Διακοσμητικό ξύλινο δεινοσαυράκι με πορτοκαλί λεπτομέρειες.Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510.Διαστάσεις 16cm x 2,5cm x 13,5cm ύψοςΕλάχιστη π..

Βιβλίο ευχών με δεινοσαυράκια κάνε μια ευχή

26,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινα δεινοσαυράκια και κορδελάκια στο πλάι!Αν έχετε θέμα στη βάπτιση του μωρού σας τα δεινοσαυράκια ταιριάζει τέλεια!Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχο..

Ξύλινο στεφάνι με δεινοσαυράκι και όνομα 45cm

35,00€

Διακοσμητικό στεφάνι φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό χρώμα με δεινοσαυράκι και όνομα, στολισμένο με φύλλα φοίνικα.Μπορούμε να το φτιάξουμε με ότι όνομα θέλετε.Διαστάσεις 45cmΕπειδή είναι χειροποίητο είδο..

Σετ βάπτισης θέμα δεινόσαυρος

205,00€

Τα πακέτα βάπτισης που βλέπετε είναι συνθέσεις φτιαγμένες από εμάς με μεράκι και αγάπη για τους πελάτες μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κουτιά ή ρούχα σε ότι θέμα έχετε επιλέξει για το μωράκ..

Λαμπάδα βάπτισης δεινοσαυράκι

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα δεινοσαυράκια!Είναι διακοσμημένη με λινάτσα και λονέτα σε αποχρώσεις καφέ και πράσινο.Στο πίσω μέρος έχει φύλλο φοίνικα και κεντρικά δύο ξύλινα δεινοσαυράκια!Μπορείτε να μας κ..

Ξύλινη κρεμάστρα τοίχου δεινόσαυρος

1,46€

Ξύλινη κρεμάστρα τοίχου δεινόσαυρος σε βεραμάν χρώμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες.Μπορείτε να την φτιάξετε μπομπονιέρα για τη βάπτιση του μωρού σας δένοντας κορδελάκια στο πίσω μέρος και το τούλι με τα κ..

Ξύλινη μολυβοθήκη Δεινόσαυρος

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα διακοσμημένο με κοπτικό δεινόσαυρος.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα ξύλινα αντικείμενα με θέμα τον δεινόσαυρο όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 7cm x 6,5c..

Ξύλινο καδράκι κρεμαστό Δεινόσαυρος

2,16€

Ξύλινο διακοσμητικό καδράκι δεινόσαυρος κρεμαστό με λινάτσα. Δέστε από πάνω λεπτές κορδέλες ή σχοινάκια με τα κουφετάκια στο κάτω μέρος και δημιουργήστε μαι όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρο..

Ξύλινο Σεντούκι Δεινόσαυρος

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print δεινόσαυρος. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χ..

Ξύλινο διακοσμητικό πόρτας Δεινόσαυρος

1,80€

Ξύλινο κρεμαστό διακοσμητικό πόρτας με αυτοκόλλητο δεινόσαυρος.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος χαρτί ύφασμα με κουφετάκια και κορδελάκια λεπτά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του ..

Ξύλινο ημερολόγιο δεινόσαυρος

2,50€

Ξύλινο natural ημερολόγιο με δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας προσαρμόζοντας τα κυβάκια. Είναι διακοσμημένο με ξύλινη παράσταση δεινόσαυρος σε βεραμάν χρώμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες.Δέστε τουλάκι η..

Μολυβοθήκη ξύλινη με δεινόσαυρο

2,38€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα διακοσμημένη με ξύλινη παράσταση δεινόσαυρο σε βεραμάν χρώμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα ξύλινα αντικείμενα με θέμα τον δεινόσαυρ..

Βιβλίο ευχώμε με δεινοσαυράκι

31,90€

Βιβλίο ευχών με θέμα Δεινοσαυράκι!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmallows για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακ..

Τυμπανάκι ξύλινο δεινοσαυράκι

2,10€

Ξύλινο τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print δεινοσαυράκι με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω.Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι ή χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκια.Στην ίδια ..

Ξύλινο κουτάκι με δεινοσαυράκια

2,78€

Κουτάκι ξύλινο με θέμα δεινοσαυράκια!Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια και δένοντάς το με μια κορδελίτσα λεπτή.Αν θέλετε να σας το ετοιμάσουμε ..

Δεινοσαυράκι βελούδινο

3,20€

Δεινοσαυράκι βελούδινο φτιαγμένο στο χέρι!Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια  με θέμα το δεινόσαυρο,μπορούμε να σας το φτιάξουμε σε ότι χρώμα επιθυμ..

Δεινοσαυράκι χειροποίητο βελούδινο

4,60€

Δεινοσαυράκι βελούδινο φτιαγμένο στο χέρι.Χρόνος παράδοσης 15 μέρες.Διαστάσεις 18,5cm x 9cm..

Δεινοσαυράκι υφασμάτινο

3,20€

Δεινοσαυράκι υφασμάτινο φτιαγμένο στο χέρι.Φτιάξτε μπομπονιέρες στη βάπτιση του μωρού σας ή στολίστε λαμπάδες και στεφανάκια με θέμα τα δεινοσαυράκια.Χρόνος παράδοσης 15 μέρες.Διαστάσεις 18,5cm x 10cm..

Δεινοσαυράκι υφασμάτινο χειροποίητο

4,60€

Δεινοσαυράκι υφασμάτινο φτιαγμένο στο χέρι.Χρόνος παράδοσης 15 μέρες.Διαστάσεις 18,5cm x 10cm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 29 από 29 συνολικά (1 Σελ.)