ΕΣΠΑ

Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκι κρίκος πιάστρα χρυσό χρώμα 70mm

1,55€

Κρίκος πιάστρα 70mm σε χρυσό χρώμα που μπορείτε να τον διακοσμήσετε με χάντρες,κορδέλες και μεταλλικά στοιχεία και να φτιάξετε ύπεροχα σκουλαρίκια!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα για να περάσετε γάντζο ..

Σκουλαρίκι κρίκος πιάστρα μπρονζέ 50mm

1,00€

Κρίκος πιάστρα 50mm σε μπρονζέ χρώμα που μπορείτε να τον διακοσμήσετε με χάντρες,κορδέλες και μεταλλικά στοιχεία και να φτιάξετε ύπεροχα σκουλαρίκια!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα για να περάσετε γάντζ..

Κούμπωμα σιλικόνης μεγάλο σετ 2 τεμ.

0,20€

Διαστάσεις 12mm x 9mm..

Σκουλαρίκι βάση καρφωτή χρυσή σετ 2τεμ.

0,25€

Διαστάσεις 6mm..

Σκουλαρίκι κρίκος μεταλλικός λευκό χρώμα σετ 2τεμ

1,30€

Κρίκος απο μέταλλο σε λευκό χρώμα.Περάστε του χάντρες, κρεμάστε του μεταλλικά διακοσμητικά ή ντύστε το με καουτσούκ 3mm που χωράει να περάσει μέσα και αλλάξτε του χρώμα!Διαστάσεις 30mm..

Σκουλαρίκι κρίκος πιάστρα χρυσό χρώμα 60mm

1,50€

Κρίκος πιάστρα 60mm σε χρυσό χρώμα που μπορείτε να τον διακοσμήσετε με χάντρες,κορδέλες και μεταλλικά στοιχεία και να φτιάξετε ύπεροχα σκουλαρίκια!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα για να περάσετε γάντζο ..

Σκουλαρίκι κρίκος πιάστρα ασημί ρόδιο 50mm

0,45€

Κρίκος πιάστρα 50mm από μέταλλο ρόδιο που μπορείτε να τον διακοσμήσετε με χάντρες,κορδέλες και μεταλλικά στοιχεία και να φτιάξετε ύπεροχα σκουλαρίκια!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα για να περάσετε γάντ..

Σκουλαρίκι κρίκος πιάστρα ασημί ρόδιο 60mm

0,60€

Κρίκος πιάστρα 60mm από μέταλλο ρόδιο που μπορείτε να τον διακοσμήσετε με χάντρες,κορδέλες και μεταλλικά στοιχεία και να φτιάξετε ύπεροχα σκουλαρίκια!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα για να περάσετε γάντ..

Σκουλαρίκι κρίκος πιάστρα ασημί ρόδιο 70mm

0,70€

Κρίκος πιάστρα 70mm από μέταλλο ρόδιο που μπορείτε να τον διακοσμήσετε με χάντρες,κορδέλες και μεταλλικά στοιχεία και να φτιάξετε ύπεροχα σκουλαρίκια!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα για να περάσετε γάντ..

Σκουλαρίκι κρίκος μεταλλικός κόκκινος σετ 2τεμ.

1,30€

Κρίκος απο μέταλλο σε κόκκινο χρώμα.Περάστε του χάντρες, κρεμάστε του μεταλλικά διακοσμητικά ή ντύστε το με καουτσούκ 3mm που χωράει να περάσει μέσα και αλλάξτε του χρώμα!Διαστάσεις 30mm..

Σκουλαρίκι κρίκος κλειστός μεταλλικός κόκκινο χρώμα σετ 2τεμ.

1,00€

Κρίκος απο μέταλλο σε κόκκινο χρώμα.Περάστε του χάντρες, κρεμάστε του μεταλλικά διακοσμητικά ή ντύστε το με καουτσούκ 3mm που χωράει να περάσει μέσα και αλλάξτε του χρώμα!Διαστάσεις 25mm..

Σκουλαρίκι κρίκος κλειστός μεταλλικός κόκκινος σετ 2τεμ.

0,90€

Κρίκος απο μέταλλο σε κόκκινο χρώμα.Περάστε του χάντρες, κρεμάστε του μεταλλικά διακοσμητικά ή ντύστε το με καουτσούκ 3mm που χωράει να περάσει μέσα και αλλάξτε του χρώμα!Διαστάσεις 21mm..

Σκουλαρίκι κρίκος πιάστρα μπρονζέ 30mm

0,95€

Κρίκος πιάστρα 30mm σε μπρονζέ χρώμα που μπορείτε να τον διακοσμήσετε με χάντρες,κορδέλες και μεταλλικά στοιχεία και να φτιάξετε ύπεροχα σκουλαρίκια!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα για να περάσετε γάντζ..

Σκουλαρίκι κρίκος πιάστρα χρυσό χρώμα 30mm

1,10€

Κρίκος πιάστρα 30mm σε χρυσό χρώμα που μπορείτε να τον διακοσμήσετε με χάντρες,κορδέλες και μεταλλικά στοιχεία και να φτιάξετε ύπεροχα σκουλαρίκια!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα για να περάσετε γάντζο ..

Σκουλαρίκι κρίκος πιάστρα μπρονζέ 40mm

1,10€

Κρίκος πιάστρα 40mm σε μπρονζέ χρώμα που μπορείτε να τον διακοσμήσετε με χάντρες,κορδέλες και μεταλλικά στοιχεία και να φτιάξετε ύπεροχα σκουλαρίκια!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα για να περάσετε γάντζ..

Σκουλαρίκι κρίκος πιάστρα χρυσό χρώμα 40mm

1,20€

Κρίκος πιάστρα 40mm σε χρυσό χρώμα που μπορείτε να τον διακοσμήσετε με χάντρες,κορδέλες και μεταλλικά στοιχεία και να φτιάξετε ύπεροχα σκουλαρίκια!Στο επάνω μέρος έχει τρυπούλα για να περάσετε γάντζο ..

Σκουλαρίκι αγκίστρι κλειστό σετ 2τεμ.ασημί

0,45€

Διαστάσεις 18mmx50mm..

Σκουλαρίκι αγκίστρι σετ 2τεμ.χρυσό μεγάλο

0,50€

Διαστάσεις 18mmx50mm..

Σκουλαρίκι αγκίστρι κλειστό set 2τεμ.μπρονζέ

0,30€

Διαστάσεις 18mmx35mm..

Σκουλαρίκι γάντζος μπίλια χρυσό χρώμα

0,25€

Διαστάσεις 19mm..

Σκουλαρίκι αγκίστρι κλειστό σετ 2τεμ.χρυσό

0,25€

Διαστάσεις 18mmx10mm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 43 από 43 συνολικά (1 Σελ.)