ΕΣΠΑ

Στολισμός κολυμπήθρας

Στολισμός κολυμπήθρας

Κατασκευή κολυμπήθρας με όνομα και ορτανσίες

45,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας φτιαγμένη από γάζες σε δύο χρώματα με σχοινιά, ξύλινο όνομα στο κέντρο και υφασμάτινες ορτανσίες στο πλάι.Αν θέλετε διαφορετικά χρώματα στις γάζες ή το όνομα επικοινωνήστε μαζί μ..

Κατασκευή κολυμπήθρας με γάζες και όνομα

35,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας φτιαγμένη από γάζες και ξύλινο όνομα στο κέντρο.Αν θέλετε διαφορετικά χρώματα στις γάζες ή το όνομα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή γράψτε το στα σχόλια της παραγγελία σ..

Κατασκευή κολυμπήθρας με όνομα και ανθοδέσμες

60,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας φτιαγμένη από γάζες, τούλια και δαντέλα με ξύλινο όνομα στο κέντρο και υφασμάτινες ανθοδέσμες δεξιά κι αριστερά. Αν θέλετε διαφορετικά χρώματα στα υφάσματα ή το όνομα επικοινωνήσ..

Κατασκευή κολυμπήθρας με φιόγκο και κοριτσάκι ποντικάκι

40,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας φτιαγμένη από γάζες και τούλια με φιόγκο από ύφασμα πουά με υφασμάτινα λουλούδια και ξύλινη φιγούρα κοριτσάκι ποντικάκι.Αν θέλετε διαφορετικά χρώματα στις γάζες επικοινωνήστε μαζ..

Κατασκευή κολυμπήθρας με pampas και λουλούδια

55,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας φτιαγμένη από γάζα με σχοινί χοντρό στο μπροστινό μέρος και pampas με λουλούδια στο πλάι.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα γάζα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή γράψτε το στα σ..

Κατασκευή κολυμπήθρας με ορτανσίες και όνομα

45,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας φτιαγμένη από γάζες και υφασμάτινες μπλε ορτανσίες στο πλάι!Αν θέλετε διαφορετικά χρώματα στις γάζες ή το όνομα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή γράψτε το στα σχόλια της ..

Κατασκευή κολυμπήθρας με θέμα αγοράκι ποντικάκι

35,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας με χαρτί ύφασμα πουά τυρκουάζ και ξύλινο αστεράκι με αγοράκι ποντικάκι στο πλάι.Αν θέλετε διαφορετικά χρώματα στο χαρτούφασμα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή γράψτε το σ..

Κατασκευή κολυμπήθρας με Pampas

35,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας με γάζες σε αποχρώσεις λευκό και σάπιο μήλο με pampas και λουλούδια υφασμάτινα στο πλάι.Αν θέλετε διαφορετικά χρώματα στις γάζες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή γράψτε τ..

Κατασκευή κολυμπήθρας με όνομα και λιονταράκι

45,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας από γάζες με όνομα ξύλινο και λιονταράκι.Αν θέλετε διαφορετικά χρώματα στις γάζες ή όνομα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610-622510 ή γράψτε το στα σχόλια της παραγγελία σας.Επειδή ..

Κατασκευή κολυμπήθρας με κοριτσάκι ποντικάκι και λουλούδια

40,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας από γάζες, με υφασμάτινα λουλούδια στο πλάι και ξύλινα προσωπάκια σε σχήμα κοριτσάκι ποντικάκι με glitter.Αν θέλετε διαφορετικά χρώματα στις γάζες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610..

Κατασκευή κολυμπήθρας με όνομα και λουλούδια

40,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας φτιαγμένη από γάζα με υφασμάτινες παιώνιες σε αποχρώσεις λευκό, σάπιο μήλο κι ροζ με όνομα στο κέντρο φτιαγμένο από ξύλο.Αν θέλετε κάποιο άλλο όνομα μπορείτε να επικοινωνήσετε μα..

Κατασκευή κολυμπήθρας με όνομα και παιώνιες

45,00€

Κατασκευή κολυμπήθρας φτιαγμένη από γάζα με υφασμάτινες παιώνιες και τριαντάφυλλα σε αποχρώσεις ροζ, σάπιο μήλο κι εκρού με όνομα στο κέντρο φτιαγμένο από ξύλο.Αν θέλετε κάποιο άλλο όνομα μπορείτε να ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 12 από 12 συνολικά (1 Σελ.)