ΕΣΠΑ

Είδη Βάπτισης

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε είδη που αφορούν τη διακόσμηση της βάπτισης του μωρού σας, υλικά για να φτιάξετε πρωτότυπες και ιδιαίτερες μπομπονιέρες και πολλά είδη για το νονό!!!


Μπομπονιέρα βάπτισης μπουκαλάκι με σαπουνάκια θέμα νεράιδα

1,90€

Η κάθε μπομπονιέρα αποτελείται από: -Μπουκαλάκι με σαπουνάκια και θέμα νεράιδα 3x9cm -Αυτοκόλλητο χαραγμένο με το όνομα του παιδιού -Τούλι 25x25cm -Πέντε κουφέτα crispy ΧατζηγιαννάκηΌλες οι μπομπ..

Ποδιά "Ο Νονός μου" με θέμα Κύκνος

25,00€

Υφασμάτινη ποδιά για τον νονό σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα Κύκνος! Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας! Διαστάσεις 64cm x 94cm Χρόνος παράδοσης ειδικής παρ..

Ποδιά με θέμα Πάντα

25,00€

Υφασμάτινη ποδιά για την νονά σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα Πάντα! Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας! Διαστάσεις 64cm x 94cm Χρόνος παράδοσης ειδικής παρα..

Ποδιά "Ο Νονός Λεει Ναι" με θέμα Καρδιά

25,00€

Υφασμάτινη ποδιά για την νονά σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα Καρδιά! Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας! Διαστάσεις 64cm x 94cm Χρόνος παράδοσης ειδικής παρ..

Ποδιά "Η Νονά Λεει Ναι" με θέμα Minnie

25,00€

Υφασμάτινη ποδιά για την νονά σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα Minnie! Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας! Διαστάσεις 64cm x 94cm Χρόνος παράδοσης ειδικής παρ..

Βιβλίο ευχών μπεζ με θέμα πάντα

25,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με ξύλινο στρογγυλό πάντα και κορδελάκια.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας της ..

Βιβλίο ευχών λευκό με μονογράμματα και λουλούδια

28,00€

Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυλλο διακοσμημένο με λουλούδια και μονογράμματα πλέξιγκλας.Διαστάσεις 29cm x 38cm x 3cm πάχοςΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 50% της αξίας της ..

Κουτί βάπτισης κρεμάστρα

82,00€

Κουτί βάπτισης κρεμάστρα σε λευκό και εκρού χρώμα.Διαστάσεις 40x40x100cm..

Βαπτιστικό καπέλο για αγόρι καρώ μπλε καβουράκι Νο48

20,00€

Καπέλο για αγόρι καρώ καβουράκι σε μπλε χρώμα 48 νούμερο.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα για να διαλέξετε όποιο ταιριάζει καλύτερα στο βαπτιστικό σετ...

Βαπτιστικό καπέλο για αγόρι καρώ κόκκινο μπλε καβουράκι Νο48

20,00€

Καπέλο για αγόρι καρώ καβουράκι σε κόκκινο μπλε χρώμα 48 νούμερο.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα για να διαλέξετε όποιο ταιριάζει καλύτερα στο βαπτιστικό σετ...

Κουτί βάπτισης κομοδίνο καρδιά

90,00€

Κουτί βάπτισης κομοδίνο με σχέδιο καρδιά σε λευκό και εκρού και αποτελείται απο δυο συρταράκια.Διαστάσεις 40 x 37x50cm..

Βαπτιστικό καπέλο για αγόρι ψάθινο εκρού καβουράκι Νο48

15,00€

Καπέλο για αγόρι καβουράκι ψάθινο σε εκρού χρώμα 48 νούμερο.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα για να διαλέξετε όποιο ταιριάζει καλύτερα στο βαπτιστικό σετ...

Βαπτιστικό καπέλο για αγόρι ψάθινο λευκό καβουράκι Νο48

15,00€

Καπέλο για αγόρι καβουράκι ψάθινο σε λευκό χρώμα 48 νούμερο.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα για να διαλέξετε όποιο ταιριάζει καλύτερα στο βαπτιστικό σετ...

Κουτί βάπτισης ξύλινο "Travel is to live"

82,00€

Κουτί βάπτισης ξύλινο ορθογώνιο με θέμα "Travel is to live" σε λευκό και εκρού χρώμα.Διαστάσεις 45x31x29cm..

Μαρτυρικό βραχιολάκι κορδόνι με πέρλες (50τεμ.)

15,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με λαστιχένιο κορδονάκι γκρι σκούρο και πέρλες!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμα για ν..

Κουτί βάπτισης ξύλινο "Travel the world"

82,00€

Κουτί βάπτισης ξύλινο ορθογώνιο με θέμα ταξίδια σε λευκό και εκρού χρώμα. Διαστάσεις 45x31x29cm..

Κουτί βάπτισης ξύλινο ζωάκια του δάσους

82,00€

Κουτί βάπτισης ξύλινο ορθογώνιο με σχέδιο ζωάκια του δάσους.Διαστάσεις 45x31x29cm..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι σε χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, φουντίτσα χρωματιστή και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά χάντρες και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, χάντρες, φουντίτσα και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά και χάντρες

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, χάντρες και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας και πέρλα

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας, πέρλα και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας και αστεράκι

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας, χάντρες και αστεράκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με ξύλινη καρδιά και αστεράκι

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με καρδιά ξύλινη, χάντρες και αστεράκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με πλέξιγκλας καρδιά και αστεράκι

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με καρδιά πλέξιγκλας, χάντρες και αστεράκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό πλεκτό με πλέξιγκλας καρδιά

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι χρυσό πλεκτό με καρδιά πλέξιγκλας, φουντίτσα χρωματιστή και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι ροζ χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι σε ροζ χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, φουντίτσα χρωματιστή και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Αρωματικό σαπουνάκι σχήμα αρκουδάκι

1,75€

Μίνι αρωματικό σαπουνάκι σε σχήμα αρκουδάκι ,διατίθεται σε σιέλ χρώμα.Διαστάσεις 4x4x5cm ύψος περίπου..

Πουγγί υφασμάτινο στρογγυλό με σχέδιο αυτοκίνητα

1,70€

Πουγγί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας με σχέδιο αυτοκίνητα. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά ..

Πουγγί υφασμάτινο στρογγυλό με ζωγραφιστό σχέδιο

1,58€

Πουγγί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας με ζωγραφιστό σχέδιο. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά ..

Πουγγί υφασμάτινο στρογγυλό με σχέδιο λουλούδια

1,58€

Πουγγί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας με σχέδιο λουλούδια. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά ..

Πουγγί υφασμάτινο στρογγυλό με σχέδιο λεμόνια

1,58€

Πουγγί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας με σχέδιο λεμόνια. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά κο..

Πουγγί υφασμάτινο γυαλιστερό στρογγυλό με χρυσά σχέδια

1,58€

Πουγγί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας σε μπεζ χρώμα με χρυσά σχέδια. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσ..

Πουγγί υφασμάτινο γυαλιστερό στρογγυλό

1,58€

Πουγκί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας σε εκρού και ροζ χρώμα. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά..

Πουγγί από πλεκτή δακτέλα τρυπητό

1,07€

Πουγκί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας διαθέσιμο σε 2 χρώματα. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά..

Κουτί βάπτισης ξύλινο ελαφάκι

82,00€

Κουτί βάπτισης ξύλινο ορθογώνιο  με σχέδιο ελαφάκι σε λευκό και εκρού χρώμα για να τοποθετήσετε τα ρουχαλάκια της βάπτισης της μικρής σας.Διαστάσεις 45x31x29cm..

Πουγγί υφασμάτινο με σχέδιο χάρτης

1,15€

Πουγκί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά κουφετάκια με τούλι ..

Πουγγί υφασμάτινο με σχέδιο λουλούδια

1,15€

Πουγκί φτιαγμένο από ύφασμα τύπου γάζας. Κομψή και πρωτότυπη μπομπονιέρα για ιδιαίτερες βαπτίσεις και γάμους.Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά κουφετάκια με τούλι ..

Κουτί Βάπτισης ντουλάπα ξ΄υλινη μονόκερος

85,00€

Κουτί βάπτισης ντουλάπα φτιαγμένη απο ξύλο ζωγραφισμένη με σχέδιο μονόκερο σε λευκό ή εκρού χρώμα.Διαστάσεις 40 x 20 x 60cm..

Κουτί Βάπτισης Ντουλάπα ξύλινη μπαλαρίνα

85,00€

Κουτί βάπτισης ντουλάπα φτιαγμένη απο ξύλο ζωγραφισμένη με σχέδιο μπαλαρίνα σε λευκό ή εκρού χρώμα.Διαστάσεις 40 x 20 x 60cm..

Κουτί Βάπτισης μπουντουάρ Πεταλούδα

90,00€

Μπουντουάρ για κοριτσάκι με συρτάρι, καθρεπτάκι και σκαμπό σε εκρού και λευκό  χρώμα για να βάλετε τα βαπτιστικά ρούχα από το κοριτσάκι σας με σχέδιο Πεταλούδα...

Κουτί Βάπτισης μπουντουάρ μονόκερος

105,00€

Μπουντουάρ για κοριτσάκι με συρτάρι, καθρεπτάκι και σκαμπό σε εκρού και λευκό  χρώμα για να βάλετε τα βαπτιστικά ρούχα από το κοριτσάκι σας.Διαστάσεις 52x35x87cm ύψος...

Μπρελόκ μακραμέ με χρυσό κρίκο

1,86€

Μπρελόκ πλεξούδα φτιαγμένο από μακραμέ, με μεταλλικό κρίκο 4cm.Ιδανικό για να φτιάξετε τις μπομπονιέρες της βάπτισης σας. Διαστάσεις: 3x15 cm Διαθέσιμα χρώματα: βεραμάν, ροζ, εκρού..

Κουτί βάπτισης ξύλινο "Be brave"

100,00€

Κουτί βάπτισης ξύλινο με θέμα λιοντάρι σε δυο χρώματα λευκό και εκρού.Ένα ιδιαίτερο κουτί για να τοποθετήσετε τα βαπτιστικά του μικρού σας!Διαστάσεις  53 x 34 x 38cm..

Ξύλινη φυσαρμόνικα 13x3cm

1,36€

Ξύλινη παιδική φυσαρμόνικα για μπομπονιέρες.Μπορείτε να δέσετε τούλι ή χαρτί ύφασμα στο πίσω μέρος με τα κουφετάκια εσωτερικά φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας!Αν ..

Κουτί βάπτισης ξύλινο toys "Wild and free"

100,00€

Κουτί βάπτισης ξύλινο με θέμα ινδιάνικο ζωάκι σε δυο χρώματα λευκό και εκρού.Ένα ιδιαίτερο κουτί για να τοποθετήσετε τα βαπτιστικά του μικρού σας!Διαστάσεις  53 x 34 x 38cm..

Κουτί βάπτισης toys βανάκι του surf

100,00€

Κουτί βάπτισης με θέμα βανάκι του surf  σε λευκό και σε εκρού χρώμα για να βάλετε τα βαπτιστικά ρούχα από το κοριτσάκι σας.Διαστάσεις 53x 34x 38cm..

Βαπτιστικό παπούτσι sneakers Babywalker

59,90€

Βαπτιστικό δετό παπούτσι περπατήματος δερμάτινο σε λευκό-μέντα-μπεζ και λευκό-μπεζ-μπλε χρώμα, ελληνικής κατασκευής της εταιρείας Baby Walker.Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειρο..

Βαπτιστικό παπουτσάκι αγκαλιάς Babywalker

43,90€

Βαπτιστικά υφασμάτινα sneakers αγκαλιάς σε λευκό-εκρού  χρώμα ,ελληνικής κατασκευής της εταιρείας Baby Walker.Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζοντα..

Βαπτιστικό παπούτσι αγκαλιάς Babywalker

39,90€

Βαπτιστικά υφασμάτινα sneakers αγκαλιάς σε μπεζ  χρώμα ,ελληνικής κατασκευής της εταιρείας Baby Walker.Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέ..

Βαπτιστικό πέδιλο suede

53,90€

Βαπτιστικά πέδιλα σε μπλε χρώμα suede χιαστί σχέδιο, ελληνικής κατασκευής της εταιρείας Baby Walker.Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 2334 συνολικά (47 Σελ.)