ΕΣΠΑ

Κοχύλια σε συσκευασία

Κοχύλια σε συσκευασία

Κοχύλι ουμπόντιουμ με τρύπα συσκευασία

4,20€

Κοχύλι σε μπεζ απόχρωση που μοιάζει με σαλιγκάρι με τρύπα.Μπορείτε να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, κοσμήματα ή να το χρησιμοποιήσετε για τις καλοκαιρινές σας κατασκευές.Αν σας βοηθάει η φωτογραφία μας ε..

Κοχύλι Τουριτέλα τερέμπρα συσκευασία

3,20€

Κοχύλι βίδα σε κρέμ και καφέ χρώμα πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε στεφάνια κλαδένια και κατασκευές.Η συσκευασία είναι 260gr και περιέχει περίπου 18 κοχύλια διαστάσεων 2cm x 6cm περίπου.Άν σας βοηθάει..

Κοχύλι Νάσσα κολοράτα συσκευασία

4,50€

Κοχυλάκια μικρά σε κρέμ,γκρί και καφέ χρώματα ιδανικά για γέμισμα κουτιών και μπουκαλιών.Η συσκευασία περιέχει πάρα πολλά κοχυλάκια διαστάσεων 1mm περίπου.Αν σας βοηθάει η φωτογραφία μας είναι όσο βλέ..

Κοχύλι Ντρούπα μόρουμ συσκευασία

6,90€

Ασυνήθιστο κοχύλι με σαγρέ επιφάνεια σε ανοιχτό πορτοκαλί,κρέμ και καφέ χρώμα,ιδιαίτερο για διακοσμήσεις.Η συσκευασία είναι 220gr και περιέχει περίπου 21 κοχύλια διαστάσεων 3cm x 2,5cm περίπου.Άν σας ..

Κοχύλι Άστρεα καλκάρ συσκευασία

4,90€

Ασυνήθιστο κοχύλι με σαγρέ επιφάνεια σε απαλό βεραμάν και κρέμ χρώμα,ιδιαίτερο για διακοσμήσεις.Η συσκευασία είναι 180gr και περιέχει περίπου 21 κοχύλια διαστάσεων 2,5cm x 3cm περίπου.Άν σας βοηθάει η..

Κοχύλι πεταλίδα πατέλλα ζαχαρίνα συσκευασία

3,90€

Πεταλίδες σε λευκό και καφέ χρώμα.Συνδυάστε την με κοχυλάκια και αστερίες και στολίστε όμορφα τις κατασκευές σας!Η συσκευασία είναι 190gr και περιέχει περίπου 265 πεταλίδες διαστάσεων 2cm με 3cm περίπ..

Κοχύλι κυπραία λύνξ συσκευασία

5,90€

Ξεχωριστό κοχύλι σε καφέ και κρέμ χρώματα με γυαλιστερή επιφάνεια και πίκες.Η συσκευασία είναι 160gr και περιέχει περίπου 20 κοχύλια διαστάσεων 4cm x 2,5cm περίπου.Άν σας βοηθάει η φωτογραφία μας είνα..

Κοχύλι Ούρχεους χρωματιστό συσκευασία

4,35€

Κοχύλι στενόμακρο σε απαλά χρώματα ρόζ,σιέλ,κίτρινο και βεραμάν χρώμα.Η συσκευασία είναι 240gr και περιέχει περίπου 40 κοχύλια διαστάσεων 4cm x 2cm περίπου.Άν σας βοηθάει η φωτογραφία μας είναι όσο βλ..

Κοχύλι φύλλο συσκευασία

4,20€

Κοχύλια σε σχήμα φύλλου με τρυπούλα για να περάσετε πετονιά ή ατσαλόσυρμα και να τα φτιάξετε κοσμηματάκι!Η συσκευασία είναι 290gr και περιέχει περίπου 200 κοχύλια φύλλα διαστάσεων 3cm x 1cm περίπου.Άν..

Κοχύλι νάσσα πυρέν συσκευασία

6,90€

Πολύ μικρά κοχυλάκια σε κρέμ καφέ χρώματα,ιδανικά για γέμισμα μπουκαλιών.Η συσκευασία είναι 320gr περίπου και περιέχει αμέτρητα κοχυλάκια διαστάσεων 8mm x 5mm περίπου.Αν σας βοηθάει η φωτογραφία μας ε..

Κοχύλι νασσάριους χρωματιστό συσκευασία

7,90€

Κοχυλάκια μικρούλια πολύχρωμα!Πράσινα,πορτοκαλί,φούξια,κίτρινο,λιλά!Η συσκευασία είναι 240gr και περιέχει πάρα πολλά κοχυλάκια (αμέτρητα!) διαστάσεων 10mm x 5mm περίπου.Άν σας βοηθάει η φωτογραφία μας..

Κοχύλι κλαμ μπεζ συσκευασία

3,50€

Κοχυλάκια μικρά με σχεδόν επίπεδη επιφάνεια σε μώβ χρώμα.Γεμίστε κουτάκια για προσκλητήρια ή ρίξτε τα μέσα σε γυάλες μαζί με άμμο για διακόσμηση!Η συσκευασία είναι 260gr και περιέχει  κοχυλάκια διαστά..

Κοχύλι μόνγκο κίτρινα συσκευασία

9,85€

Πολύ μικρό κοχυλάκι σε κίτρινο χρώμα ιδανικό για γέμισμα μπουκαλιών.Η συσκευασία περιέχει πάρα πολλά κοχυλάκια (αμέτρητα!) και είναι 440gr.Άν σας βοηθάει η φωτογραφία μας είναι όσο βλέπετε μέσα στη συ..

Κοχύλι πέκτεν Μακαρένσις συσκευασία

3,20€

Ιδιαίτερο κοχύλι με φλάτ επιφάνεια σε γλυκό καφέ και κρέμ χρώμα.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα κολλώντας το πάνω σε κουτάκι ή πουγγί,θα δείχνει υπέροχο!Η συσκευασία είναι 140gr και περιέχει περίπ..

Κοχύλι καφέ αχιβάδα συσκευασία

3,90€

Κοχύλι μεσαίο με σκληρό κέλυφος σε καφέ χρώμα.Συνδυάστε το με αστερίες και άλλα κοχύλια και στολίστε τις πιατέλες σας!Η συσκευασία είναι 250gr και περιέχει περίπου 57 κοχύλια διαστάσεων περίπου  3cm μ..

Κοχύλι κλάμ μικρό λευκό συσκευασία

5,80€

Κοχύλι κλάμ σε μικρό μέγεθος σε κρέμ με απαλό καφέ χρώμα.Συνδυάστετα με αστερίες και λινάτσες και στολίστε στεφανάκια κλαδένια για να διακοσμήσετε το σπίτι σας!Η συσκευασία είναι 160gr και περιέχει πε..

Κοχύλι χιντατίνα φυσικό συσκευασία

5,30€

Κοχυλάκια σε οβάλ σχήμα και λευκό χρώμα.Συνδυάστε τα με μπλέ καραβάκια και κορδέλες και στολίστε τραπέζια βάπτισης ή στεφανάκια!Η συσκευασία είναι 170gr και περιέχει περίπου 180 κοχυλάκια διαστάσεων 2..

Κοχύλι μόνγκο λευκά συσκευασία

9,85€

Πολύ μικρό κοχυλάκι σε λευκό χρώμα ιδανικό για γέμισμα μπουκαλιών.Η συσκευασία περιέχει πάρα πολλά κοχυλάκια (αμέτρητα!) και είναι 440gr.Άν σας βοηθάει η φωτογραφία μας είναι όσο βλέπετε μέσα στη συσκ..

Κοχύλι κάρντιουμ λευκό μεγάλο συσκευασία

3,95€

Κοχύλι μεγάλο σε λευκό χρώμα πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε στεφάνια κλαδένια και κατασκευές.Η συσκευασία περιέχει περίπου 20 κοχύλια διαστάσεων 4cm x 5,5cm περίπου.Άν σας βοηθάει η φωτογραφία μας εί..

Κοχύλι χαλιότις πλανάτα συσκευασία

5,95€

Κοχύλι με εσωτερική γυαλιστερή επιφάνεια και τρυπούλες που βολεύουν πολύ αν θέλετε να του περάσετε γορδόνια και να το φτιάξετε κρεμαστό κολλιέ για τον λαιμό σας ή να στολίσετε τσάντες και πέδιλα!Η..

Κοχύλια παραλίας συσκευασία

5,90€

Κοχυλάκια παραλίας διάφορα μικρά σε κρέμ και καφέ χρώματα για να στολίσετε τις πιατέλες σας και τις κατασκευές σας!Η συσκευασία είναι 320gr περίπου.Άν σας βοηθάει η φωτογραφία μας είναι όσο βλέπετε μέ..

Κοχύλι νάσσα αρκουλάρις χρωματιστό συσκευασία

6,90€

Κοχυλάκι σε απαλά χρώματα λιλά,ροζάκι,βεραμάν και απαλό κίτρινο.Είναι πολύ όμορφα για να διακοσμήσετε το τραπέζι της βάπτισης της κορούλας σας ή να στολίσετε τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια της!Η..

Κοχύλι μάτι θάλασσας πορτοκαλί συσκευασία

11,90€

Το κοχυλάκι που μοιάζει με ματάκι σε συσκευασία 450gr.Στην επίπεδή του πλευρά είναι κρέμ και στην στρογγυλεμένη πορτοκαλί με σκούρο καφέ.Τα κοχυλάκια έχουν διαστάσεις περίπου 2cm.Άν σας βοηθάει η φωτο..

Κοχύλι στρόμπους ουρχέους συσκευασία

2,40€

Κοχύλια στενόμακρα με κρεμ, καφέ και πορτοκαλί χρώμα πολύ όμορφα για να στολίσετε στεφανάκια κλαδένια ή ψάθινες μπάλες.Ταιριάζει πολύ με αστερίες σε φυσικό χρώμα αν θέλετε να στολίσετε πουγγάκια ή προ..

Κοχύλι Cay-Cay λευκό συσκευασία

5,90€

Πανέμορφο φιλντισένιο κοχύλι σε κρέμ γυαλιστερό χρώμα!Στολίστε μπομπονιέρες, προσκλητήρια και πιατέλες ή φτιάξτε τα σκουλαρίκια και κρεμαστά για τον λαιμό με γορδόνια και χάντρες!Η συσκευασία είναι 10..

Κοχύλι μπαμπιλόνια καφέ συσκευασία

4,50€

Κοχυλάκια γυαλιστερά σε ανοιχτό καφέ μπέζ χρώμα και οβάλ σχήμα.Γεμίστε κουτάκια για προσκλητήρια και μπομπονιέρες ή στολίστε στεφάνια και καδράκια με αστερίες και διάφορα κοχυλάκια!Η συσκευασία είναι ..

Κοχύλι χαλιότις ασσινίνα συσκευασία

2,85€

Κοχύλι με εσωτερική γυαλιστερή επιφάνεια και τρυπούλες που βολεύουν πολύ αν θέλετε να του περάσετε γορδόνια και να το φτιάξετε κρεμαστό κολλιέ για τον λαιμό σας ή να στολίσετε τσάντες και πέδιλα!Η συσ..

Κοχύλι στρόμπους ουρχέους χρωματιστό συσκευασία

4,95€

Κοχύλια σε μεσαίο μέγεθος και έντονα χρώματα πράσινο,κίτρινο,μπλέ και φούξια!Μπορείτε να στολίσετε πιατέλες ή καδράκια και στεφανάκια συνδυάζοντάς τα με αστερίες και κορδέλες!Η συσκευασία είναι 140gr ..

Κοχύλι ολίβα συσκευασία

6,90€

Κοχύλια ολίβα σε μεσαίο μέγεθος.Έχει οβάλ σχήμα και είναι σε χρώματα γκρί,καφέ και κρέμ με ελαφριά γυάλιση.Μπορείτε να στολίσετε μπομπονιέρες και προσκλητήρια σε συνδυασμό με λινάτσα που του ταιριάζου..

Κοχύλι κυπραία μοννέτα συσκευασία

14,90€

Κοχυλάκι μικρό σε κρέμ και απαλό λαδί με λίγο κίτρινο.Είναι γυαλισμένο και πολύ όμορφο για γέμισμα σε κουτάκια και βαζάκια ή για διακόσμηση προσκλητηρίων και μπομπονιερών!Η συσκευασία είναι 260gr και ..

Κοχύλι κλάμ μεσαίο χρωματιστό συσκευασία

3,80€

Κοχυλάκια σε όμορφα πάλ χρωματάκια λιλά,κίτρινο,βεραμάν και απαλό πορτοκαλί.Συνδυάστε τα με αστερίες και στολίστε τραπέζια, μπωλιέρες και πιατέλες με κεράκια!Η συσκευασία περιέχει περίπου 30 τεμάχιαδι..

Κοχύλι Τρόκους Ραντιάτους περλέ σε συσκευασία

7,90€

 Κοχυλάκι μεσαίο σε πολύ γλυκό λευκό περλέ χρώμα.Πολύ όμορφο για να στολίσετε προσκλητήρια,μπομπονιέρες και πιατέλες ή για να φτιάξετε στεφανάκια με θαλασσινό θέμα! Η συσκευασία είναι περίπου 1..

Κοχύλι Στρόμπους Λουχουάνους συσκευασία

6,90€

 Κοχύλι μεγάλο με πολύ γλυκό συνδυασμό χρωμάτων μελί και ιβουάρ.Πολύ όμορφο για να στολίσετε προσκλητήρια,μπομπονιέρες και πιατέλες ή για να φτιάξετε στεφανάκια με θαλασσινό θέμα! Η συσκευασία είνα..

Κοχύλι Στρόμπους Κανάριουμ μεγάλο σε συσκευασία

4,60€

Κοχύλι σε μεγάλο μέγεθος με όμορφα χρώματα μελί και ιβουάρ.Έχει χοντρό κέλυφος και είναι πολύ όμορφο για να στολίσετε προσκλητήρια,μπομπονιέρες και πιατέλες ή για να φτιάξετε στεφανάκια με θαλασσινό..

Κοχύλι Κλαμβένους μεσαίο σε συσκευασία

3,00€

 Κοχυλάκι μεσαίο μέγεθος σε ιβουάρ και καφέ τόνους, πολύ όμορφο για να στολίσετε προσκλητήρια,μπομπονιέρες και πιατέλες ή για να φτιάξετε στεφανάκια με θαλασσινό θέμα!Η συσκευασία είναι περίπου 21..

Κοχύλι Νασσάριους Φύρρους μικρό σε συσκευασία

7,90€

Μικρό κοχυλάκι σε χρώματα καφέ και εκρού ιδανικό για γέμισμα σε μπουκαλάκια και κουτάκια προσκλήσεων! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για διακόσμηση τραπεζιού σε γυάλες και πιατέλες.Η συσκευασία πε..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 36 από 36 συνολικά (1 Σελ.)