ΕΣΠΑ

Κουτιά βιβλία

Κουτιά βιβλία

Κουτί βιβλίο"Vogue"

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις με θέμα "Vogue", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια. Διαστάσεις 18cm x 27cm x 4cm ..

Κουτί βιβλίο"Chanel"γυναίκα με γυαλιά

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε λευκό και μαύρο αποχρώσεις με θέμα "Chanel", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 18cm x 27cm..

Κουτί βιβλίο"Prada"με γυναίκα

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε λευκό και μαύρο αποχρώσεις με θέμα "Prada", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 18cm x 27cm ..

Κουτί βιβλίο χάρτινο "Hermes" με άμαξα

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε λευκές αποχρώσεις με θέμα "Hermes", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 18cm x 27cm x 4cm πάχος..

Κουτί βιβλίο "Dior" με ρούχο

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε λευκές αποχρώσεις με θέμα "Dior", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 18cm x 27cm x 4cm πάχος..

Κουτί βιβλίο χάρτινο "Vogue"

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις με θέμα "Vogue", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 18cm x 27cm x 4cm πά..

Κουτί βιβλίο "Dior"γυναίκα με καπέλο

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί με θέμα "Dior", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 18cm x 27cm x 4cm πάχος..

Κουτί βιβλίο "Dior" μαύρο/γκρι

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε γκρι αποχρώσεις με θέμα "Dior", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 18cm x 27cm x 4cm πάχος..

Κουτί βιβλίο χάρτινο "Vogue" με κοπέλα 18cm x 27cm x 4cm

8,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε λευκό και μαύρο αποχρώσεις με θέμα "Vogue", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρεί..

Κουτί βιβλίο "Chanel" 18cm x 27cm x 4cm

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε μαύρο και χρυσό αποχρώσεις με θέμα "Chanel", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρε..

Κουτί βιβλίο "Dior" με λουλούδια

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε ροζ αποχρώσεις με θέμα "Dior", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 18cm x 27cm x 4cm πάχος..

Κουτί βιβλίο "Dior" 18cm x 27cm x 4cm

8,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε γκρι και μαύρο αποχρώσεις με θέμα "Dior", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε..

Κουτί βιβλίο "Chanel"μαύρο/χρυσό

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε μαύρο και χρυσό αποχρώσεις με θέμα "Chanel", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 18cm x 27cm x 4..

Κουτί βιβλίο "Gucci"

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε μαύρο χρώμα με θέμα "Gucci", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 18cm x 27cm x 4cm πάχος..

Κουτί βιβλίο χάρτινο "Hermes" 18cm x 27cm x 4cm

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε μαύρο χρώμα με θέμα "Hermes", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρ..

Κουτί βιβλίο "Vogue" 18cm x 27cm x 4cm

8,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε λευκό και μαύρο αποχρώσεις με θέμα "Vogue", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρεί..

Κουτί βιβλίο "Hermes" πορτοκαλί 18cm x 27cm x 4cm

8,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε πορτοκαλί χρώμα με θέμα "Hermes", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε ..

Κουτί βιβλίο "Prada"

9,80€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε λευκό και μαύρο αποχρώσεις με θέμα "Prada", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 18cm x 27cm x 4c..

Κουτί βιβλίο με πύργο του Eiffel

5,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί σε καφέ με μπεζ αποχρώσεις με τον πύργο του Eiffel, ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί ξύλινο βιβλίο "Ρήγας Μπαστούνι"

12,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από ξύλο με σχέδιο ρήγα μπαστούνι, ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί βιβλίο χάρτινο "It's a good day to smile"

5,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί με επιγραφή "It's a good day to smile", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί βιβλίο χάρτινο με λουλούδια και πεταλούδες

5,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί με λουλούδια και πεταλούδες, ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί βιβλίο χάρτινο "Be Mine"

5,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί με επιγραφή "Be Mine", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί βιβλίο χάρτινο "Happy every day"

5,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από σκληρό χαρτί με επιγραφή "Happy every day", ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί βιβλίο ξύλινο τριαντάφυλλα-πεταλούδα

18,90€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο και επενδεδυμένο εξωτερικά από συνθετική δερματίνη με απεικόνιση λουλούδια με πεταλούδα.Διαστάσεις 19cm x 27cm x 7cm..

Κουτί βιβλίο ξύλινο με λουλούδια εκρού

18,90€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο και επενδεδυμένο εξωτερικά από συνθετική δερματίνη με σχέδιο λουλούδια εκρού σε φόντο καφέ μαύρο.Διαστάσεις 19cm x 27cm x 8cm..

Κουτί βιβλίο ξύλινο "War and peace"

18,90€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο και επενδεδυμένο εξωτερικά από συνθετική δερματίνη "War and peace".Διαστάσεις 19cm x 27cm x 7cm...

Κουτί βιβλίο ξύλινο σχέδιο βιβλιοθήκη

18,90€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο και επενδεδυμένο εξωτερικά από συνθετική δερματίνη με σχέδιο βιβλιοθήκη.Διαστάσεις 19cm x 27cm x 7cm...

Κουτί βιβλίο ξύλινο σχέδιο χάρτης

10,90€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο και επενδεδυμένο εξωτερικά από συνθετική δερματίνη με σχέδιο χάρτη!..

Κουτί βιβλίο ξύλινο με ποδήλατο

8,90€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο και επενδεδυμένο εξωτερικά από συνθετική δερματίνη με σχέδιο ποδήλατο...

Κουτί βιβλίο ξύλινο με κλειδιά

8,90€

Κουτί φτιαγμένο από ξύλο και επενδεδυμένο εξωτερικά από συνθετική δερματίνη σε αντικέ μαύρο χρώμα με κλειδιά σε χρυσό...

Κουτί βιβλίο ξύλινο "This guy needs a beer"

11,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από ξύλο, ιδανικό για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!Διαστάσεις 21cm x 30cm x 7,5cm ύψος..

Κουτί βιβλίο ξύλινο "Save Water Drink Beer"

8,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από ξύλο, ιδανικό για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!Διαστάσεις 17cm x 23cm x 6cm ύψος..

Κουτί βιβλίο ξύλινο "Better than Therapy"

6,90€

Κουτί βιβλίο φτιαγμένο από ξύλο σε μικρό μέγεθος.Ιδανικό για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!Διαστάσεις 16cm x 11cm x 4,5cm ύψος..

Κουτί βιβλίο ξύλινο "Motor Oils"

6,90€

Κουτί σε σχήμα βιβλίου φτιαγμένο από ξύλο.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε πραγματάκια ή να το προσφέρετε για δωράκι...

Κουτί βιβλίο ξύλινο "American Classic"

6,90€

Κουτί σε σχήμα βιβλίου φτιαγμένο από ξύλο.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε πραγματάκια ή να το προσφέρετε για δωράκι...

Κουτί βιβλίο ξύλινο με πεταλούδα

5,80€

Κουτί σε σχήμα βιβλίου φτιαγμένο από ξύλο με υφασμάτινη επένδυση με σχέδιο πεταλούδα.Διαστάσεις 12cm x 8,5cm x 3,7cm ύψος..

Κουτί βιβλίο ξύλινο με αεροπλάνο

5,90€

Κουτί σε σχήμα βιβλίου φτιαγμένο από ξύλο.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε πραγματάκια ή να το προσφέρετε για δωράκι...

Κουτί βιβλίο χάρτινο μονόκερος

2,00€

Κουτί βιβλίο από σκληρό χαρτόνι σε βεραμάν χρώμα με μονόκερο.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μπομπονέρα στη βάπτιση του μωρού σας στολίζοντας το με κορδέλες ή για να προσφέρετε μικροδωράκια!Διαστάσ..

Κουτί χάρτινο βιβλίο κράφτ

2,20€

Κουτί βιβλίο από σκληρό χαρτόνι σε κραφτ χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μπομπονέρα σε γάμο ή βάπτιση τυπώνοντας μια σφραγίδα με το θέμα που θέλετε και στολίζοντας το με κορδέλες ή για να προ..

Βιβλίο χάρτινο τριαντάφυλλα

2,00€

Κουτί βιβλιαράκι χάρτινο πολύ όμορφο για να προσφέρετε το δωράκι σας!Διαστάσεις 10cm x 12,7cm x 3,9cm..

Βιβλίο χάρτινο "Airmail Box"

2,00€

Βιβλίο χάρτινο για τους φίλους των ταξιδιών με γραμματόσημα! Πολύ όμορφο για να προσφέρετε το δωράκι σας!Διαστάσεις 10cm x 12,7cm x 3,9cm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 42 από 42 συνολικά (1 Σελ.)