ΕΣΠΑ

Αερόστατο

Αερόστατο

Ξύλινο γιο-γιο Αερόστατο ροζ

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Αερόστατο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμ..

Μεταλλικός Κουμπαράς Αερόστατο Ροζ

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς σε σχήμα κονσέρβας. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print αερόστατο ροζ. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χ..

Ξύλινη Κρεμάστρα Τοίχου Αερόστατο ροζ

1,58€

Ξύλινη natural κρεμάστρα τοίχου, διακοσμημένη με στρογγυλό κοπτικό ροζ αερόστατο . Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του ..

Ξύλινη Κασετίνα Αερόστατο ροζ

4,60€

Ξύλινη natural κασετίνα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένη με αυτοκόλλητο print ροζ αερόστατο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγ..

Ξύλινο τυμπανάκι Αερόστατο ροζ

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print ροζ αερόστατο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βά..

Ξύλινο Κουτί Αερόστατο ροζ

2,78€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμμο κουτί. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print ροζ αερόστατο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτ..

Ξύλινο Σεντούκι Αερόστατο ροζ

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print ροζ αερόστατο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγ..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Αερόστατο Ροζ

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο αερόστατο ροζ . Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντ..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Αερόστατο Σιελ

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο αερόστατο σε σιέλ απόχρωση. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασ..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Αερόστατο Ροζ

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε natural/φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο ροζ αερόστατο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Αερόστατο Σιελ

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε natural/φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο αερόστατο σε σιέλ απόχρωση. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετά..

Μπουκάλι Γάλακτος Αερόστατο Σιελ

3,08€

Γυάλινο μπουκάλι γάλακτος με λευκό μεταλλικό καπάκι. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print αερόστατο σε σιέλ απόχρωση. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετ..

Γυάλινη Κούπα Αερόστατο Ροζ

3,54€

Γυάλινη διάφανη κούπα με λευκό καπάκι και αυτοκόλλητο αερόστατο σε ροζ απόχρωση. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι,χαρτί ..

Γυάλινη Κούπα Αερόστατο Σιελ

3,54€

Γυάλινη διάφανη κούπα με λευκό καπάκι και αυτοκόλλητο με αερόστατο σε σιέλ απόχρωση. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι,χα..

Μεταλλικός Κουμπαράς Αερόστατο Σιελ

2,96€

Μεταλλικός κουμπαράς διακοσμημένος με αυτοκόλλητο print αερόστατο σε σιέλ απόχρωση. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φ..

Ξύλινη Μολυβοθήκη Αερόστατο Σιελ

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα. Διακοσμημένο με κοπτικό σιέλ αερόστατο. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σ..

Χάρτινο βιβλιαράκι Αερόστατο Ροζ

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο ροζ αερόστατο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας..

Χάρτινο βιβλιαράκι Αερόστατο Σιελ

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο αερόστατο σε σιέλ απόχρωση. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασ..

Ξύλινο Σεντούκι Αερόστατο Σιελ

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print αερόστατο σιέλ. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λί..

Ξύλινο Κουτί Αερόστατο Σιελ

2,78€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμμο κουτί. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print σιέλ αερόστατο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτ..

Ξύλινη Κρεμάστρα Τοίχου Αερόστατο Σιελ

1,58€

Ξύλινη natural κρεμάστρα τοίχου, διακοσμημένη με στρογγυλό κοπτικό σιέλ αερόστατο. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του ..

Καβαλέτο Με Καδράκι Αερόστατο Ροζ

2,78€

Ξύλινο καδράκι print σε καβαλέτο. Η παράσταση είναι αερόστατο σε ροζ αποχρώσεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρ..

Ξύλινη Κασετίνα Αερόστατο Σιελ

4,60€

Ξύλινη natural κασετίνα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένη με αυτοκόλλητο print σιέλ αερόστατο. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λί..

Ξύλινο Τυμπανάκι Αερόστατο Σιελ

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print σιέλ αερόστατο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα τυμπανάκια έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω..

Ξύλινο γιο-γιο Αερόστατο Σιελ

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print σιέλ αερόστατο με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Τα yo-yo έχουν αυτοκόλλητο και στις 2 όψεις. Μπορείτε να δέσετε το τούλι ..

Ξύλινο Ημερολόγιο Αερόστατο Σιελ

2,48€

Ξύλινο natural ημερολόγιο με δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας προσαρμόζοντας τα κυβάκια. Είναι διακοσμημένο με ξύλινη παράσταση print αερόστατο σιέλ. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια σ..

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινη μολυβοθήκη με αερόστατο

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε φυσικό χρώμα διακοσμημένη με ξύλινη παράσταση ροζ αερόστατο.Μπορείτε να δέσετε στο πίσω μέρος το τούλι με τα κουφετάκια φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρο..

Αερόστατο υφασμάτινο centerpiece

12,80€

Αερόστατο χειροποίητο από ύφασμα με φελλό στο κάτω μέρος.Διαστάσεις 23cm x 40cm ύψος..

Σημαιάκια πλατιά λονέτα αστεράκια

4,50€

Σημαιάκια από λονέτα με αστεράκια σε δύο χρώματα.Κολλήστε ξύλινα μονογράμματα και φτιάξτε το όνομα του παιδιού σας ή μια ευχη που θέλετε.Περιέχει δέκα σημαιάκια διαστάσεων 11cm x 15cm ύψος και κορδονά..

Σημαιάκια πλατιά λονέτα ριγέ

4,50€

Σημαιάκια από λονέτα ριγέ σε δύο χρώματα.Κολλήστε ξύλινα μονογράμματα και φτιάξτε το όνομα του παιδιού σας ή μια ευχη που θέλετε.Περιέχει δέκα σημαιάκια διαστάσεων 11cm x 15cm ύψος και κορδονάκι τριών..

Σημαιάκια λονέτα αστεράκια

3,90€

Σημαιάκια από λονέτα με σχέδιο αστεράκια σε δύο χρώματα.Κολλήστε ξύλινα μονογράμματα και φτιάξτε το όνομα του παιδιού σας ή μια ευχη που θέλετε.Περιέχει δέκα σημαιάκια διαστάσεων 12cm x 15cm ύψος και ..

Σημαιάκια λονέτα ριγέ

3,90€

Σημαιάκια από λονέτα με σχέδιο ριγέ σε δύο χρώματα.Κολλήστε ξύλινα μονογράμματα και φτιάξτε το όνομα του παιδιού σας ή μια ευχη που θέλετε.Περιέχει δέκα σημαιάκια διαστάσεων 12cm x 15cm ύψος και κορδο..

Βέλος ξύλινο κρεμαστό

1,50€

Βέλος φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό χρώμα με σχοινάκι στο επάνω μέρος για να το κρεμάσετε.Μπορείτε να το ζωγραφίσετε, να περάσετε ντεκουπάζ ή ακόμα και να τυπώσετε κάποιο όνομα ή ημερομηνία.Διαστάσεις ..

Αερόστατο από τσόχα μεγάλο

2,00€

Αερόστατο πλακέ σε μεγάλο μέγεθος φτιαγμένο από τσόχα.Διαστάσεις 20cm x 12,5cm..

Αερόστατο μεσαίο κρεμαστό

1,66€

Χάρτινο αερόστατο με καλαθάκι.Διαστάσεις:21cm x 13cmΕλάχιστη παραγγελία 10τεμ...

Αερόστατο μεσαίο κρεμαστό παλ

1,80€

Χάρτινο αερόστατο με καλαθάκι.Διαστάσεις:18cm x 12cmΕλάχιστη παραγγελία 12 τεμάχια..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 36 από 36 συνολικά (1 Σελ.)