ΕΣΠΑ

Κουμπάκια- Κουδουνάκια

Κουμπάκια- Κουδουνάκια

Πεταλούδα χάρτινη μεγάλη λαχανί

1,60€

Πεταλούδα φτιαγμένη από σκληρό χαρτί σε  λαχανί χρώμα με κλιψάκι στο πίσω μέρος.<br>Διαστάσεις 9cm x 9,5cm..

Μανταλάκι πινακάκι μαυροπίνακας σετ 6τεμ

1,95€

Μανταλάκια με ορθογώνιο μαυροπίνακα σε σετ των έξι τεμαχίων.Μπορείτε να τα κολλήσετε πάνω σε βαζάκια από μαρμελάδες ή γλυκά του κουταλιού για να τα προσφέρετε ως δώρο ή να γράψετε τι περιέχει το καθέν..

Σπιτάκι μανταλάκι μαυροπίνακας σετ 6 τεμ.

1,95€

Σπιτάκι μαυροπίνακας σε μανταλάκι πολύ όμορφο για τις κατασκευές σας!Διαστάσεις 4,5cm x 4,8cm ύψος..

Μανταλάκι τιμόνι συσκ.6τεμ.

2,20€

Μανταλάκι ξύλινο με τιμονάκι σε μπλέ και φυσικό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις καλοκαιρινές σας κατασκευές ή ακόμα και για να φτιάξετε μαρτυρικά αν έχετε ναυτικό θέμα.Διαστάσεις 3,9cm x ..

Μανταλάκι άγκυρα συσκ. 6 τεμ.

2,20€

Μανταλάκι ξύλινο με άγκυρα σε τρία χρώματα, λευκό, φυσικό και μπλέ.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις καλοκαιρινές σας κατασκευές ή ακόμα και για να φτιάξετε μαρτυρικά αν έχετε ναυτικό θέμα.Διαστά..

Μανταλάκι καραβάκι συσκ.6 τεμ

2,20€

Μανταλάκι ξύλινο με καραβάκι σε τρία χρώματα, λευκό, φυσικό και μπλέ.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις καλοκαιρινές σας κατασκευές ή ακόμα και για να φτιάξετε μαρτυρικά αν έχετε ναυτικό θέμα.Διασ..

Μανταλάκια ξύλινα ναυτικά σχέδια

0,45€

Μανταλάκι ξύλινο με τέσσερα διαφορετικά ναυτικά σχεδιάκια, σωσίβιο, καράβι, φάρο και τιμόνι!Μπορείτε να το πιάσετε πάνω σε κουτάκι σιέλ ή λευκό με κορδελίτσες και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη μπομπονιέ..

Μανταλάκι ξύλινο με σωσίβιο

0,40€

Μανταλάκι ξύλινο με σωσίβιο φτιαγμένο από πηλό.Μπορείτε να το πιάσετε πάνω σε κουτάκι σιέλ ή λευκό με κορδελίτσες και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη μπομπονιέρα βάπτισης με θέμα ναυτικό!Διαστάσεις 24mm x..

Μανταλάκι ξύλινο με αστερία μπλέ

0,40€

Μανταλάκι ξύλινο με αστερία φτιαγμένο από πηλό.Μπορείτε να το πιάσετε πάνω σε κουτάκι σιέλ ή λευκό με κορδελίτσες και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη μπομπονιέρα βάπτισης με θαλασσινό θέμα!Διαστάσεις 2,6c..

Μανταλάκι ξύλινο με άγκυρα

0,45€

Μανταλάκι ξύλινο με άγκυρα φτιαγμένη από πηλό.Μπορείτε να το πιάσετε πάνω σε κουτάκι σιέλ ή λευκό με κορδελίτσες και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη μπομπονιέρα βάπτισης με θέμα ναυτικό!Διαστάσεις 3cm x 4..

Μανταλάκι ξύλινο με αστερία

0,45€

Μανταλάκι ξύλινο με αστερία φτιαγμένο από πηλό.Μπορείτε να το πιάσετε πάνω σε κουτάκι σιέλ ή λευκό με κορδελίτσες και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη μπομπονιέρα βάπτισης με θέμα ναυτικό!Διαστάσεις 3cm x ..

Μανταλάκι με σωσίβιο

0,45€

Μανταλάκι ξύλινο με σωσίβιο.Μπορείτε να το πιάσετε πάνω σε κουτάκι σιέλ,λευκό ή τυρκουάζ με κορδελίτσες και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη μπομπονιέρα βάπτισης με θέμα ναυτικό!Διαστάσεις 3cm x 4,5cm..

Πεταλούδα συνθετική με κλιπ

0,95€

Πεταλούδα συνθετική σε δύο χρώματα με κλιπ στο πίσω μέρος.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε στεφάνια, γιρλάντες ή να τις πιάσετε στις κουρτίνες.Διαστάσεις 9cm x 7,5cm..

Πεταλούδα χάρτινη φούξια-λαχανί

1,40€

Πεταλούδα φτιαγμένη από σκληρό χαρτί σε φούξια με λαχανί χρώμα με κλιψάκι στο πίσω μέρος.Διαστάσεις 8cm x 6,5cm..

Ξύλινο κουμπί φυσικό χρώμα 3,5cm

0,35€

Ξύλινο κουμπί 3,5 εκατοστών.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε σανδάλια, μπλούζες, πορτοφολάκια ή ακόμα και θήκη για καπνό!..

Μανταλάκια μίνι φυσικά σετ 48τεμ.

3,50€

Ξύλινα μανταλάκια φυσικό χρώμα σε σετ των 48 τεμαχίων.Μπορείτε να κολλήσετε ξύλινα μικρά μοτίφ και σταυρουδάκι για να φτιάξετε μαρτυρικά για βάφτιση ή να πιάσετε φωτογραφίες πάνω σε σχοινάκι!Διαστάσει..

Κουμπιά ξύλινα 2,3cm σετ 24τεμ.

1,80€

Διαστάσεις 2,3cm..

Κουμπάκια ξύλινα αστεράκια σετ 50τεμ.

8,50€

Διαστάσεις 2cm..

Κουβαρίστρα ξύλινη 1,5x2,3cm

0,20€

Διαστάσεις 1,5cm x 2,3cm..

Πουλάκια ξύλινα σετ 50τεμ.

8,45€

Διαστάσεις 2,9cm x 1,6cm..

Κουμπάκι συνθετικό λιλά 50τεμ.

2,50€

Διαστάσεις 16mm..

Κουβαρίστρα ξύλινη μεγάλη

0,35€

Διαστάσεις 3cm x 2,1cm..

Κουμπάκι ξύλινο

0,08€

Διαστάσεις  1,5cm..

Κουμπάκι ξύλινο 1,8cm

0,10€

..

Κουμπιά ξύλινα καρδιά σετ 10 τεμ.

4,55€

Κουμπιά από φυσικό ξύλο σε σχήμα καρδούλας!Η συσκευασία περιέχει δέκα κουμπιά.Διαστάσεις τεμαχίου 5cm x 5cm x 0,5cm..

Φιογκάκια κουμπιά πουά σετ 50τεμ.

3,50€

Φιογκάκια κουμπιά ξύλινα σε πολλά χρωματάκια με πουά!Διακοσμήστε πουγκάκια,προσκλήσεις,καδράκια ή ακόμα και ρούχα!Διαστάσεις κάθε φιόγκου 2cm x 1,5cm..

Κουμπάκι μήλο ξύλινο μεγάλο

0,20€

Διαστάσεις 25mm x 25mm x 3mm πάχος..

Κουμπάκι μήλο ξύλινο μικρό

0,15€

Διαστάσεις 15mm x 15mm x 3mm πάχος..

Κουμπάκι πλαστικό δίχρωμο σετ 50τεμ.

2,65€

Διαστάσεις κουμπιού 1cm..

Κουμπάκια ξύλινα χρωματιστά σετ 50τεμ.

2,95€

Διαστάσεις κουμπιού 1,5cm..

Κουμπάκι μεγάλο 50τεμ

4,10€

Τα κουμπάκια φέτος είναι πολύ της μόδας!Ράψτε τα σε μαξιλαράκια, τσαντούλες και σαγιοράρες ή φτιάξτε προσκλήσεις, καδράκια και χάρτινες κατασκευές με πολύχρωμα κουμπάκια!Διαστάσεις 25mm..

Κουμπάκι 18mm (50τεμ)

1,80€

Τα κουμπάκια φέτος είναι πολύ της μόδας!Ράψτε τα σε μαξιλαράκια, τσαντούλες και σαγιοράρες ή φτιάξτε προσκλήσεις, καδράκια και χάρτινες κατασκευές με πολύχρωμα κουμπάκια!Διαστάσεις 18mm..

Κουμπάκι μικρό 50τεμ

1,60€

Τα κουμπάκια φέτος είναι πολύ της μόδας!Ράψτε τα σε μαξιλαράκια, τσαντούλες και σαγιοράρες ή φτιάξτε προσκλήσεις, καδράκια και χάρτινες κατασκευές με πολύχρωμα κουμπάκια!Διαστάσεις 15mm..

Κουμπάκι μίνι 50τεμ

1,25€

Τα κουμπάκια φέτος είναι πολύ της μόδας!Ράψτε τα σε μαξιλαράκια, τσαντούλες και σαγιοράρες ή φτιάξτε προσκλήσεις, καδράκια και χάρτινες κατασκευές με πολύχρωμα κουμπάκια!Διαστάσεις 11mm..

Μανταλάκια ξύλινα μεσαία σέτ 80 τμχ.

5,95€

Μανταλάκια ξύλινα σε μεσαίο μέγεθος σε φυσικό ξύλινο χρώμα για να στολίσετε τις μπομπονιέρες,τα προσκλητήρια,τα μαρτυρικά της βάπτισης ή ότι άλλη κατασκευή θέλετε να φτιάξετε!Διαστάσεις 35mm x 7mm..

Μανταλάκια ξύλινα μικρά συσκ.100 τεμ.

6,00€

Μανταλάκια ξύλινα σε μικρό μέγεθος σε φυσικό ξύλινο χρώμα για να στολίσετε τις μπομπονιέρες,τα προσκλητήρια,τα μαρτυρικά της βάπτισης ή ότι άλλη κατασκευή θέλετε να φτιάξετε!Διαστάσεις 8mm x 3mm..

Μανταλάκια χρωματιστά μικρά σέτ 144 τεμ.

12,90€

Μανταλάκια ξύλινα σε μικρό μέγεθος σε έξι χαρούμενα έντονα χρώματα για να στολίσετε τις μπομπονιέρες,τα προσκλητήρια,τα μαρτυρικά της βάπτισης ή ότι άλλη κατασκευή θέλετε να φτιάξετε!Διαστάσεις 25..

Μανταλάκια χρωματιστά μεσαία σέτ 72τεμ.

8,75€

Μανταλάκια ξύλινα σε μεσαίο μέγεθος σε έξι χαρούμενα έντονα χρώματα για να στολίσετε τις μπομπονιέρες,τα προσκλητήρια,τα μαρτυρικά της βάπτισης ή ότι άλλη κατασκευή θέλετε να φτιάξετε!Διαστάσεις 35mm ..

Κουμπάκι κεραμικό

0,15€

Φέτος είναι πολύ μόδα τα κουμπιά!Χρησιμοποιήστε τα για να στολίσετε τις τσάντες σας, τα ρούχα, τα καπέλα σας μέχρι και τα σανδάλια σας!Διαστάσεις 15mm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 45 από 45 συνολικά (1 Σελ.)