ΕΣΠΑ

Μαρτυρικά για κορίτσι

Μαρτυρικά για κορίτσι

Μαρτυρικό βραχιολάκι κορδόνι με πέρλες (50τεμ.)

15,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με λαστιχένιο κορδονάκι γκρι σκούρο και πέρλες!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμα για ν..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι σε χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, φουντίτσα χρωματιστή και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά χάντρες και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, χάντρες, φουντίτσα και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά και χάντρες

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, χάντρες και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας και πέρλα

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας, πέρλα και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας και αστεράκι

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με στρογγυλό πλέξιγκλας, χάντρες και αστεράκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με ξύλινη καρδιά και αστεράκι

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με καρδιά ξύλινη, χάντρες και αστεράκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με πλέξιγκλας καρδιά και αστεράκι

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με καρδιά πλέξιγκλας, χάντρες και αστεράκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό πλεκτό με πλέξιγκλας καρδιά

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι χρυσό πλεκτό με καρδιά πλέξιγκλας, φουντίτσα χρωματιστή και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι ροζ χρυσό με πλέξιγκλας καρδιά και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι σε ροζ χρυσό με καρδιά πλέξιγκλας, φουντίτσα χρωματιστή και σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι suede με ματόχαντρο και σταυρουδάκι (50τεμ.)

38,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε 2 χρώματα, με ματόχαντρο και σταυρουδάκι περαστό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Η κάθε συσκευασία πε..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι suede με σταυρουδάκι χρυσό (25τεμ.)

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε χρώμα εκρού, με μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι περαστό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Η κάθε συσκευασία..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι χρυσό με σταυρουδάκι (25τεμ.)

25,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Η κάθε συσκευασία περιέχει 25 τεμάχια. Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικά φιογκάκι δαντέλα και suede κορδονάκι (50τεμ)

30,00€

Μαρτυρικό φιογκάκι από δαντέλα σε λευκό χρώμα με suede κορδονάκι και φίλντισι σταυρό. Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμα για να τα μοιράσετε! ..

Μαρτυρικά γκρο κορδέλες φίλντισι σταυρουδάκι (50τεμ)

21,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδέλα έξι χιλιοστών, δύο γκρο κορδέλες τριών χιλιοστών και φίλντισι σταυρουδάκι με στρασάκι! Μπορούμε να σας φτιάξουμε με ότι συνδυασμούς χρωμάτων ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι Μαμά με φουντίτσα πολύχρωμη

5,00€

Μαρτυρικό βραχιόλι με καρδιά πλέξιγκλας Μαμά χρυσή, χάντρες, φουντίτσα πολύχρωμη και σταυρουδάκι λευκό.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι suede με τετράγωνο σταυρουδάκι (50τεμ)

32,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε χρώμα σάπιο μήλο, με μεταλλικό τετράγωνο σταυρουδάκι περαστό και φουντίτσα μπεζ.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με κορδέλα πουά και σταυρουδάκι ασημί (25τεμ)

23,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με κορδέλα υφασμάτινη πουά σε βεραμάν χρώμα, με περαστό σταυρουδάκι ασημί.Επειδή είναι χειροποίητα μπορούμε να σας τα φτιάξουμε με ότι χρώμα κορδέλα ταιριάζει στην βάπτιση του μωρού ..

Μαρτυρικό βάπτισης βραχιόλι ροζ suede με ματάκι και σταυρουδάκι (50τεμ)

38,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede ροζ με ματόχαντρο περαστό σε ροζ χρώμα και ροζ χρυσό σταυρουδάκι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μα..

Μαρτυρικό βραχιολάκι suede λευκό με σταυρουδάκι χρυσό (50τεμ)

36,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από suede σε λευκό χρώμα με περαστό σταυρουδάκι σε χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Χρόνος παράδοσης 10 ημέρε..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με σταυρουδάκι χρυσό (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από εκρού σχοινί με σταυρουδάκι στρογγυλό σε χρυσό χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσεις 10,5cm ..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με σταυρουδάκι ασημί (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από σχοινί σε λευκό με σταυρουδάκι στρογγυλό σε ασημί χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσεις 10,5..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με κωνσταντινάτο (25τεμ)

33,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ φτιαγμένο από σχοινί σε εκρού χρώμα με κωνσταντινάτο χρυσό και σμάλτο λευκό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα έτοιμα για να τα μοιράσετε!Διαστάσει..

Μαρτυρικό ροζ βραχιολάκι μπάρα χρυσή-ματάκι (25τεμ)

18,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από κηρωμένο κορδονάκι 1mm ροζ, μεταλλική χρυσή μπάρα με ματάκι και σταυρουδάκι στην άκρη.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι ροζ με χρυσό σταυρό ματάκι (50τεμ)

30,00€

Μαρτυρικά βραχιολάκια σε ροζ χρώμα με χρυσό σταυρουδάκι και ματάκι.Ένα βραχιολάκι που θα φορέσουν οι καλεσμένοι σας και θα το κρατήσουν σαν μικροδωράκι απο την βάπτιση του μωρού σας!Τα μαρτυρικά θα σα..

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ με πον πον ροζ και σταυρό φίλντισι (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικό βάπτισης μπρελόκ χρυσό με πον πον ροζ, χάντρες σε χρυσό χρώμα και σταυρουδάκι φίλντισι.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε κουτάκι με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμα για να..

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα λευκή (25τεμ)

21,00€

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα και σταυρουδάκι με σμάλτο.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα την κορδελίτσα ή το σταυρουδάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510 ή να το γράψετε στα σχόλια της..

Μαρτυρικά μπρελόκ ζωάκια της ζούγκλας (25τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με ξύλινα ζωάκια της ζούγκλας και μεταλλικό σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμαγια να τα μοιράσετε!Χρόνος..

Μαρτυρικό μπρελόκ με ροζ φουντίτσα (50τεμ)

30,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με φουντίτσα σε ροζ χρώμα και φίλντισι σταυρουδάκι.Αν επιθυμείτε διαφορετικό χρώμα στην φουντίτσα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510 ή να το γράψετε στα σχόλια της π..

Μαρτυρικά φιογκάκι από δαντέλα και suede (50τεμ)

30,00€

Μαρτυρικό φιογκάκι από δαντέλα σε λευκό χρώμα με suede κορδονάκι και φίλντισι σταυρό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα έτοιμαγια να τα μοιράσετε!Χρόνος παρ..

Μαρτυρικά βραχιολάκι με φουντίτσα (50τεμ)

35,00€

Πολύ όμορφα για να τα ταιριάξετε με ότι θέμα βάπτισης κι αν έχετε!Επικοινωνήστε μαζί μας 2610-622-510 ή μπορείτε να το γράψτε σαν σχόλιο στην παραγγελία σας αν θέλετε σε άλλο χρώμα το κορδονάκι ή την ..

Βραχιολάκι για μαρτυρικά

0,55€

Διαστάσεις 6,5cm..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με ασημί σταυρό (50τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοι..

Μαρτυρικό βραχιολάκι ροζ με χρυσό σταυρό (50τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ροζ και μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι ροζ με ασημί σταυρό (50τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι ροζ και μεταλλικό ασημί σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοιμ..

Μαρτυρικό βραχιολάκι καφέ με χρυσό σταυρό (50τεμ)

20,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι με κηρωμένο κορδονάκι καφέ και μεταλλικό χρυσό σταυρουδάκι!Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σας,έτοι..

Μαρτυρικό αλυσίδα με σταυρό κι ευχές χρυσό χρώμα (25τεμ)

27,00€

Κολιέ αλυσίδα λεπτή σε χρυσό χρώμα με σταυρό από ευχές, αγάπη,ευτυχία, χαρά!Ένα ιδιαίτερο μαρτυρικό για την βάπτιση του μωρού σας!Διαστάσεις σταυρού 2cm x 5cmΔιαστάσεις αλυσίδας 30cm μάκρος..

Μαρτυρικό μπρελόκ με σταυρό χρυσό και φουντίτσα ροζ (25τεμ)

40,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ με σταυρό σε χρυσό χρώμα, κορδελίτσα και φουντίτσα σε ροζ αποχρώσεις.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσα στα ίδια χρώματα με τα μαρτυρικά σ..

Μαρτυρικό σατέν κορδέλα και φίλντισι σταυρό ροζ (50τεμ)

30,00€

Μαρτυρικό φτιαγμένο με κορδελίτσα σατέν διπλής όψης σάπιο μήλο, δαντελίτσα λεπτή και σταυρουδάκι φίλντισι.Οι κορδελίτσες βγαίνουν και σε άλλα χρώματα όπου μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στην βάπτιση το..

Μαρτυρικό βραχιόλι ξύλινο "Μαμά" με φουντίτσα

5,00€

Βραχιολάκι σε χρυσό χρώμα με ξύλινο στρογγυλό κοπτικό"Μαμά" με φουντίτσα, χαντρούλες και μεταλλικό σταυρουδάκι.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βραχιόλι "Μαμά-Νονά" με πέρλα στέμμα και λουλουδάκι

5,00€

Βραχιόλι σε χρυσό χρώμα με κοπτικό πλέξιγκλας, σταυρουδάκι, χαντρούλες και πέρλα με στέμμα!Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό βραχιολάκι με πλέξιγκλας και καρδούλα "Μαμά-Νονά"

5,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι φτιαγμένο από κηρωμένο κορδονάκι, στρογγυλό πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα, μεταλλική καρδούλα με σμάλτο, λουλουδάκια και σταυρουδάκι!Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβά..

Μαρτυρικό βραχιολάκι "Μπαμπάς-Νονός" με πλέξιγκλας και μουστάκι

5,00€

Βραχιολάκι από κηρωμένο σχοινί με πλέξιγκλας στρογγυλό, μουστάκι, ματάκι και σταυρουδάκι σε χρυσό χρώμα.Επειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 50% της αξίας της παραγγελίας...

Μαρτυρικό μπρελόκ χρυσό "Μαμά-Νονά" περλίτσα με στέμμα και φουντίτσα

5,00€

Ένα ιδιαίτερο μπρελόκ για μαρτυρικό σε χρυσό χρώμα με στρογγυλό πλέξιγκλας που γράφει νονά ή μαμά με φουντίτσα στο κάτω μέρος και περλίτσα με στέμμα, χαντρούλα και σταυρουδάκι.Συνολικό μάκρος 10,5cmΕπ..

Μαρτυρικό μπρελόκ με ξύλινο κοπτικό και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα, με ξύλινο κοπτικό μαμά, μπαμπάς και νονός με σταυρουδάκι,γκρο κορδελίτσα και φουντίτσα στο κάτω μέρος.Συνολικό μάκρος 12,5cm περίπουΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα ..

Μαρτυρικό μπρελόκ "Μαμά-Νονά" ξύλινες χάντρες και φουντίτσα

5,00€

Μαρτυρικό μπρελόκ σε χρυσό χρώμα, με ξύλινες χάντρες σε βεραμάν και λευκό με πλέξιγκλας και φουντίτσα βεραμάν.Συνολικό μάκρος 11,5cm περίπουΕπειδή είναι χειροποίητο είδος θα πρέπει να καταβάλλετε το 5..

Μαρτυρικό μπρελόκ χρυσό "Νονός-Μπαμπάς" με χέρι Hamsa

5,00€

Ένα ιδιαίτερο μπρελόκ για μαρτυρικό σε χρυσό χρώμα με στρογγυλό πλέξιγκλας που γράφει Νονός ή μπαμπάς με σταυρουδάκι στο κάτω μέρος και χαντρούλες  με μεταλλικό χέρι Hamsa.Συνολικό μάκρος 9cmΕπει..

Μαρτυρικά βραχιολάκι χρυσό ροζ χαντρούλες (25τεμ)

19,00€

Μαρτυρικό βραχιολάκι από χρυσό κορδονάκι μεταλλιζέ χαντρούλες ροζ, φουντίτσα σε μπεζ άμμου και σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό.Τα μαρτυρικά θα σας σταλούν σε σκληρό χάρτινο κουτάκι στολισμένο με κορδελίτσ..

Μαρτυρικά μπρελόκ με δαντελίτσα και λουλουδάκι (25τεμ)

25,00€

Μπρελόκ με δαντελίτσα πλεκτή, φιογκάκι από σατέν κορδελίτσα με λουλουδάκι σάπιο μήλο και σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό.Αν θέλετε διαφορετικό χρώμα στις κορδελίτσες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στ..

Μαρτυρικά γκρο κορδελίτσα-σταυρουδάκι χρυσό (50τεμ)

18,00€

Μαρτυρικά με γκρο κορδελίτσα σε τρία χρωματάκια βεραμάν, ροζ και σομόν με σταυρουδάκι μεταλλικό χρυσό και καρφίτσα στο πίσω μέρος.Χρόνος παράδοσης 10-15 ημέρες γιατί είναι χειροποίητα!Τα μαρτυρικά θα ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 82 συνολικά (2 Σελ.)