ΕΣΠΑ

Τεχνητά λουλούδια μπουκέτα

Τεχνητά λουλούδια μπουκέτα

Μπουκέτο από υφασμάτινες παιώνιες 35cm

9,70€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα χρυσάνθεμα σε μωβ χρώμα που μοιάζουν με αληθινές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα καθώς και πρασινάδες όπου μπορείτε να συνδυάσετε για να διακοσμήσετε τον..

Μπουκέτο από υφασμάτινα χρυσάνθεμα 32cm (6τεμ)

10,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα χρυσάνθεμα σε 4 χρώματα που μοιάζουν με αληθινές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα καθώς και πρασινάδες όπου μπορείτε να συνδυάσετε για να διακοσμήσετε τον..

Μπουκέτο από υφασμάτινα τριντάφυλλα 32cm (13τεμ)

8,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα τριαντάφυλλο σε μπορντώ ή λευκό χρώμα που μοιάζουν με αληθινές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα καθώς και πρασινάδες όπου μπορείτε να συνδυάσετε για να δι..

Αποξηραμένα στάχυα μπουκέτο 25x5x58cm

9,80€

Αποξηραμένα στάχυα μπουκέτο σε 2 χρώματα φυσικό και κίτρινο καλαμποκί!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί.Διαστάσεις 25x5x58cm ύψος..

Μπουκέτο από τεχνητές ορτανσίες σάπιο μήλο με ροζ 40cm

15,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες ορτανσίες σε σάπιο μήλο με ροζ αποχρώσεις και πράσινα φύλλα. Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας! Η κάθ..

Μπουκέτο από υφασμάτινα χρυσάνθεμα 40cm

21,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα χρυσάνθεμα σε αποχρώσεις πορτοκαλί, κόκκινες και κίτρινες.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Συνολικό μάκ..

Μπουκέτο από υφασμάτινες παπαρούνες κίτρινες 27cm (6τεμ)

5,50€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παπαρούνες σε κίτρινο χρώμα που μοιάζουν με αληθινές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα καθώς και πρασινάδες όπου μπορείτε να συνδυάσετε για να διακοσμήσετε το..

Μπουκέτο από υφασμάτινες παπαρούνες κόκκινες 27cm (6τεμ)

5,50€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παπαρούνες σε κόκκινο χρώμα που μοιάζουν με αληθινές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα καθώς και πρασινάδες όπου μπορείτε να συνδυάσετε για να διακοσμήσετε το..

Μπουκέτο από υφασμάτινες παπαρούνες εκρού 27cm (6τεμ)

5,50€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παπαρούνες σε εκρού χρώμα που μοιάζουν με αληθινές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα καθώς και πρασινάδες όπου μπορείτε να συνδυάσετε για να διακοσμήσετε τον ..

Μπουκέτο από τεχνητά κρινάκια κίτρινα 30cm (7τεμ)

8,40€

Διακοσμητική ανθοδέσμη από κίτρινα κρινάκια που μοιάζει με αληθινή!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε βάζα συνδυάζοντάς την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Το κάθ..

Μπουκέτο από τεχνητά κρινάκια λευκά 30cm (7τεμ)

8,40€

Διακοσμητική ανθοδέσμη από λευκά κρινάκια που μοιάζει με αληθινή!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε βάζα συνδυάζοντάς την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Το κάθε ..

Μπουκέτο από τεχνητές ορτανσίες λαδί ανοιχτό 40cm

15,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες ορτανσίες σε χρώμα λαδί ανοιχτό με σάπιο μήλο στις άκρες και πράσινα φύλλα.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρ..

Μπουκέτο από τεχνητές ορτανσίες μπλε ραφ με μωβ 40cm

15,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες ορτανσίες σε μπλε ραφ με μωβ χρώμα και πράσινα φύλλα.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγο..

Μπουκέτο από τεχνητές ορτανσίες εκρού 40cm

15,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες ορτανσίες σε εκρού χρώμα με πράσινα φύλλα.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρεί..

Ανθοδέσμη υφασμάτινες παιώνιες φούξια 33cm (7τεμ)

11,90€

Ανθοδέσμη από εφτά υφασμάτινες παιώνιες σε φούξια χρώμα!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για στολισμό ή να γεμίσετε βάζα και γυάλες για να διακοσμήσετε το χώρο σας!Διαστάσεις ανθοδέσμης 33cm ύψος περίπ..

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες σομόν 52cm

16,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες σομόν, πρασινάδα και φύλλα  σε αποχρώσεις πράσινες και καφέ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο..

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες σάπιο μήλο 52cm

16,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες σάπιο μήλο, πρασινάδα και φύλλα  σε αποχρώσεις πράσινες και καφέ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον..

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες μωβ 52cm

16,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες μωβ, πρασινάδα και φύλλα  σε αποχρώσεις πράσινες και καφέ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή ΄κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο ..

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα χρυσάνθεμα μωβ 50cm

16,50€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα μωβ χρυσάνθεμα, πρασινάδα και φύλλα.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Η κάθε ανθοδέσμη περιέχει 13 κλαδά..

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα χρυσάνθεμα ροζ/εκρού 50cm

16,50€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα εκρού με ροζ χρυσάνθεμα, πρασινάδα και φύλλα.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή ΄κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Η κάθε ανθοδέσμη περιέχε..

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα χρυσάνθεμα καφέ ανοιχτό 50cm

16,50€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα καφέ ανοιχτό χρυσάνθεμα, πρασινάδα και φύλλα σε γήινες αποχρώσεις.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή ΄κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Η κ..

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα χρυσάνθεμα εκρού 50cm

16,50€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα εκρού χρυσάνθεμα, πρασινάδα και φύλλα  σε αποχρώσεις εκρού, σάπιο μήλο, πράσινο και καφέ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή ΄κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συ..

Ανθοδέσμη νεραγκούλα κόκκινο σκούρο 38cm

9,85€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες Νεραγκούλες σε όμορφα χρώματα, κίτρινο, λιλά, μπλε ραφ, πορτοκαλί σκούρο, λευκό και ροζ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φ..

Ανθοδέσμη νεραγκούλα πορτοκαλί σκούρο 38cm

9,85€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες Νεραγκούλες σε όμορφα χρώματα, κίτρινο, λιλά, μπλε ραφ, πορτοκαλί σκούρο, λευκό και ροζ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φ..

Ανθοδέσμη συνθετική γυψοφύλλη λευκή 30cm

9,85€

Ανθοδέσμη από συνθετική γυψοφύλλη σε λευκό χρώμα.Συνδυάστε την με πρασινάδες ή φύλλα που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία στολίζοντας τον χώρο σας με όμορφες συνθέσεις!Διαστάσεις 30cm..

Ανθοδέσμη συνθετικά λουλουδάκια λευκά 30cm

10,90€

Ανθοδέσμη από συνθετικά λεπτά λουλουδάκια σε λευκό χρώμα.Συνδυάστε την με πρασινάδες ή φύλλα που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Διαστάσεις 30cm..

Ανθοδέσμη πανικουλάτα συνθετική λευκή 30cm

10,80€

Ανθοδέσμη πανικουλάτα συνθετική σε λευκό χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε σε ροζ και λιλά χρώμα όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 30cm ύψος..

Ανθοδέσμη με πρασινάδα και υφασμάτινα τριαντάφυλλα 45cm

14,90€

Ανθοδέσμη από συνθετική πρασινάδα και τριαντάφυλλα σε ροζ, σάπιο μήλο και λιλά αποχρώσεις!Συνδυάστε τη με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Η ..

Ανθοδέσμη πανικουλάτα συνθετική ροζ 30cm

10,80€

Ανθοδέσμη πανικουλάτα συνθετική σε ροζ χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε λιλά χρώμα όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 30cm ύψος..

Ανθοδέσμη από μαργαρίτες ροζ 58cm

9,85€

Ανθοδέσμη από μαργαρίτες υφασμάτινες με γυψοφύλλη συνθετική σε δύο χρώματα, ροζ και μπλε ανοιχτό.Συνδυάστε την με πρασινάδες και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Η κάθε ανθοδέσμη περιέχει ο..

Ανθοδέσμη νεραγκούλα κίτρινη 38cm

9,85€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες Νεραγκούλες σε όμορφα χρώματα, κίτρινο, λιλά, μπλε ραφ, πορτοκαλί σκούρο, λευκό και ροζ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φ..

Ανθοδέσμη νεραγκούλα μπλε ραφ 38cm

9,85€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες Νεραγκούλες σε τέσσερα χρώματα, κίτρινο, λιλά, μπλε ραφ και ροζ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις..

Ανθοδέσμη νεραγκούλα λιλά 38cm

9,85€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες Νεραγκούλες σε όμορφα χρώματα, κίτρινο, λιλά, μπλε ραφ, πορτοκαλί σκούρο, λευκό και ροζ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φ..

Ανθοδέσμη μικρά λουλουδάκια συνθετική 30cm

11,90€

Ανθοδέσμη συνθετική σε φούξια αποχρώσεις!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για στολισμό ή να γεμίσετε βάζα και γυάλες για να  διακοσμήσετε το χώρο σας!Διαστάσεις ανθοδέσμης 30cm ύψος περίπου..

Ανθοδέσμη νεραγκούλα ροζ 38cm

9,85€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες Νεραγκούλες σε όμορφα χρώματα, κίτρινο, λιλά, μπλε ραφ, πορτοκαλί σκούρο, λευκό και ροζ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φ..

Κλαδί ηλιοτρόπια υφασμάτινα 48cm

8,90€

Κλαδί από υφασμάτινα ηλιοτρόπια ιδανικό για να στολίσετε λαμπάδες γάμου ή να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις συνδυάζοντας πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία βάζοντάς τα σε βάζο!Το κάθε κλαδί περι..

Ανθοδέσμη πανικουλάτα συνθετική λιλά 30cm

10,80€

Ανθοδέσμη πανικουλάτα συνθετική σε λιλά χρώμα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε ροζ χρώμα όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 30cm ύψος..

Ανθοδέσμη υφασμάτινα τριανταφυλλάκια 47cm

10,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα τριαναταφυλλάκια και συνθετική πρασινάδα πολύ όμορφη για να στολίσετε βάζα ή να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντάς την και με άλλα λουλούδια ή πρασινάδες..

Ανθοδέσμη υφασμάτινες παιώνιες μικρές (10τεμ) 38cm

4,95€

Ανθοδέσμη από μικρές υφασμάτινες παιώνιες με φυλλαράκια πράσινα σε πολλά όμορφα χρώματα!Η κάθε ανθοδέσμη περιέχει δέκα κλαδάκια.Μπορείτε να την συνδυάσετε και με άλλα λουλούδια ή πρασινάδες που θα βρε..

Ανθοδέσμη υφασμάτινες ντάλιες(10τεμ) 40cm

4,95€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες ντάλιες σε τρία όμορφα χρώματα, φούξια,ροζ έντονο με φούξια και εκρού με ροζ!Πολύ όμορφη για να στολίσετε στεφάνια ή βάζα και να ομορφύνετε τον χώρο σας!Η κάθε ανθοδέσμη αποτ..

Ανθοδέσμη υφασμάτινες παιώνιες ροζ/φούξια 33cm (7τεμ)

11,90€

Ανθοδέσμη από εφτά υφασμάτινες παιώνιες!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για στολισμό ή να γεμίσετε βάζα και γυάλες για να  διακοσμήσετε το χώρο σας!Διαστάσεις ανθοδέσμης 33cm ύψος περίπου..

Γεράνι μπουκέτο

11,30€

Μπουκέτο από υφασμάτινα γεράνια σε όμορφα χρώματα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα γεράνια και πρασινάδες όπου μπορείτε να συνδυάσετε φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας.Διαστάσεις 36c..

Ανθοδέσμη υφασμάτινα τριαντάφυλλα (6τεμ) 35cm

10,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα τριαντάφυλλα σε όμορφα χρώματα.Συνδυάστε την με γυψοφύλλη και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για το βάζο σας ή διακοσμήστε τα τραπέζια στον γάμο σας.Η κάθε ανθοδέσμη αποτελείται α..

Ανθοδέσμη τριανταφυλλάκια τύπου αποξηραμένα 37cm

14,90€

Ανθοδέσμη από τριανταφυλλάκια σαν αποξηραμένα σε τέσσερα χρώματα.Η κάθε ανθοδέσμη αποτελείται από δώδεκα τριανταφυλλάκια διαστάσεων 4cm x 37cm ύψος περίπου.Συνολικές διαστάσεις 18cm x 37cm..

Ανθοδέσμη λουλούδια mixed 32cm

8,95€

Ανθοδέσμη από διάφορα υφασμάτινα λουλουδάκια σε όμορφα χρώματα ιδανικά για να στολίσετε τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλες ανθοδέσμες όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 15cm x 32c..

Ανθοδέσμη ορτανσία με φύλλα μικρή (11τεμ)

8,65€

Ανθοδέσμη από ορτανσίες υφασμάτινες και φυλλαράκια σε δύο όμορφα χρώματα.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για στολισμό ή να γεμίσετε βαζάκια για να  διακοσμήσετε το χώρο σας!Διαστάσεις ανθοδέσμης 1..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 46 από 46 συνολικά (1 Σελ.)