ΕΣΠΑ

Φίμο/Χαολίτη

Φίμο/Χαολίτη

Χάντρες φίμο πολύχρωμες συσκ.100τμχ

6,40€

Χάντρες φίμο πολύχρωμες σε διάσταση 6mm σε συσκευασία εκατό τεμαχίων ιδανικές για να φτιάξετε κοσμηματάκια!..

Τριαντάφυλλο φίμο μεγάλο

0,45€

Τριανταφυλλάκι φίμο σε λιλά και κίτρινο χρώμα.Έχει τρυπούλα για κορδονάκι 1mm για να το περάσετε και να στολίσετε σαγιονάρες, πορτοφολάκια και κολιέ!Διαστάσεις 2.5mm x 1.5mm..

Τριαντάφυλλο φίμο μικρό

0,30€

Τριανταφυλλάκι φίμο σε λιλά και κίτρινο χρώμα.Έχει τρυπούλα για κορδονάκι 1mm για να το περάσετε και να στολίσετε σαγιονάρες, πορτοφολάκια και κολιέ!Διαστάσεις 10mm x 9mm..

Χάντρα φίμο μωβ 12mm

0,20€

Χάντρα φίμο πάχους δώδεκα χιλιοστών σε λιλά-λευκό χρώμα.Φτιάξτε boho κολιέ ή βραχιόλια και διακοσμήστε παιδικά σανδαλάκια μαζί με άλλα φίμο υλικά από την κατηγορία μαζί με κορδέλες!..

Χάντρα φίμο μωβ 10mm

0,15€

Χάντρα φίμο πάχους δέκα χιλιοστών σε λιλά-λευκό χρώμα.Φτιάξτε boho κολιέ ή βραχιόλια και διακοσμήστε παιδικά σανδαλάκια μαζί με άλλα φίμο υλικά από την κατηγορία μαζί με κορδέλες!..

Φραουλίτσα κομμένη φίμο

0,20€

Φραουλίτσα φίμο κομμένη. Μπορείτε να στολίσετε τα βραχιόλια, τις σαγιονάρες, τις τσάντες σας ή να φτιάξετε σκουλαρίκια και κρεμαστά για το λαιμό! Διαστάσεις 10mm x 10mm x 4mm πάχος Η τρυπούλα τ..

Πεταλουδίτσα πολύχρωμη φίμο

0,20€

Πεταλουδίτσα φίμο σε διάφορα χρώματα.Μπορείτε να στολίσετε τα βραχιόλια,τις σαγιονάρες,τις τσάντες ή να φτιάξετε μαρτυρικά αν έχετε θέμα με πεταλούδα και να το συνδυάσετε! Διαστάσεις 12mm x 9mm x 4mm..

Γατάκι πορτοκαλί φίμο

0,20€

Γατάκι φίμο σε πορτοκαλί χρώμα.Στολίσετε τα βραχιόλια,τις σαγιονάρες,τις τσάντες ή και να φτιάξετε σκουλαρίκια και κρεμαστά για το λαιμό! Διαστάσεις 11mm x 9mm x 4mm πάχος Η τρυπούλα του χωράει κο..

Κουνελάκι φατσούλα φίμο

0,20€

Ήρθαν τα καινούργια φίμο! Σε πολλά και υπέροχα σχεδιάκια για να στολίσετε τα βραχιόλια,τις σαγιονάρες,τις τσάντες ή και να φτιάξετε σκουλαρίκια και κρεμαστά για το λαιμό! Διαστάσεις 10mm x 11mm x ..

Πορτοκάλι κομμένο μεγάλο φίμο

0,60€

Καλοκαιρινά σχεδιάκια με φρούτα σε πολλά σχέδια για να στολίσετε τα βραχιόλια, τις σαγιονάρες, τις τσάντες σας ή να φτιάξετε σκουλαρίκια και κρεμαστά για το λαιμό! Διαστάσεις 21mm x 4mm πάχος Η ..

Μήλο κομμένο μεγάλο φίμο

0,60€

Διαστάσεις 21mm x 20mm x 4mm πάχος Η τρυπούλα του χωράει κορδονάκι πάχους 1mm..

Μήλο κομμένο φίμο

0,20€

Μηλαράκι φίμο κομμένο σε φετούλα. Μπορείτε να στολίσετε τα βραχιόλια, τις σαγιονάρες, τις τσάντες σας ή να φτιάξετε σκουλαρίκια και κρεμαστά για το λαιμό! Διαστάσεις 10mm x 4mm πάχος Η τρυπούλα..

Χάντρα χαολίτης πλακέ χρωματιστή

0,15€

Πλακέ χαντρούλα από χαολίτη σε τέσσερα χρωματάκια για να τα συνδυάσετε με τα υπόλοιπα διακοσμητικά από το ίδιο υλικό και να φτιάξετε πανέμορφα βραχιολάκια και σκουλαρίκια!Η τρυπούλα της είναι πολύ μικ..

Χάντρα φίμο λουλούδια πλακέ

0,50€

Υπέροχη χάντρα φίμο με λουλουδάκια σε τρία ζωντανά χρώματα!Είναι τόσο όμορφες που μπορείτε να φτιάξετε κολιέ και βραχιολάκια μόνο με αυτές σε όλα τους τα χρώματα μαζί!Η τρυπούλα της είναι μεγάλη, χωρά..

Χάντρα φίμο λουλούδια μεγάλη

0,30€

Υπέροχη χάντρα φίμο με λουλουδάκια σε τέσσερα ζωντανά χρώματα!Είναι τόσο όμορφες που μπορείτε να φτιάξετε κολιέ και βραχιολάκια μόνο με αυτές σε όλα τους τα χρώματα μαζί!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκ..

Λουλούδι φίμο με στράς

2,00€

Καταπληκτική μαργαρίτα φτιαγμένη από φίμο,στολισμένη με λουλουδάκια και στρασσάκια!Έχει τρυπούλα μικρή πάνω και κάτω,άν της φορέσετε μια βάση γίνεται από μόνη της υπέροχο σκουλαρίκι!Διαστάσεις 44mm x ..

Καρδιά φίμο λουλούδια-στράς

2,00€

Καταπληκτική καρδιά φτιαγμένη από φίμο και στολισμένη με λουλούδια και στρασσάκια!Έχει τρυπούλα μικρή πάνω και κάτω,άν της φορέσετε μια βάση γίνεται από μόνη της υπέροχο σκουλαρίκι!Διαστάσεις 43mm x 4..

Χαντρούλα χαολίτης πλακέ μικρή

0,15€

Μικρή πλακέ χαντρούλα από χαολίτη,για να τη συνδυάσετε με άλλα διακοσμητικά από το ίδιο υλικό και να φτιάξετε πανέμορφα βραχιολάκια και σκουλαρίκια!Η τρυπούλα της είναι πολύ μικρή, μπορείτε να τη ..

Χάντρα χαολίτης πλακέ στρογγυλή

0,20€

Πλακέ χαντρούλα από χαολίτη σε τυρκουάζ χρώμα,για να τη συνδυάσετε με άλλα διακοσμητικά από το ίδιο υλικό και να φτιάξετε πανέμορφα βραχιολάκια και σκουλαρίκια!Η τρυπούλα της είναι πολύ μικρή,μπορ..

Χάντρα χαολίτης οβάλ

0,30€

Οβάλ χαντρούλα από χαολίτη σε πράσινο χρώμα,για να τη συνδυάσετε με άλλα διακοσμητικά από το ίδιο υλικό και να φτιάξετε πανέμορφα βραχιολάκια και σκουλαρίκια!Η τρυπούλα της χωράει κορδονάκι μέχρι ..

Χάντρα φίμο μπορντώ λαδί

0,35€

Πανέμορφη χάντρα από φίμο με πολλά χρωματάκια για να την περάσετε σε βραχιολάκια ή κολιέ!!!Διαστάσεις 10mm x 5mm..

Χάντρα φίμο λαχανί-κόκκινο

0,35€

Πανέμορφη χάντρα από φίμο με πολλά χρωματάκια για να την περάσετε σε βραχιολάκια ή κολιέ!Διαστάσεις 10mm x 5mm..

Χάντρα φίμο γκρί

0,35€

Πανέμορφη χάντρα από φίμο με πολλά χρωματάκια για να την περάσετε σε βραχιολάκια ή κολιέ!!!Διαστάσεις 10mm x 5mm..

Χάντρα φίμο μώβ-φούξια

0,35€

Πανέμορφη χάντρα από φίμο με πολλά χρωματάκια για να την περάσετε σε βραχιολάκια ή κολιέ!!!Διαστάσεις 10mm x 5mm..

Σταυρουδάκι χαολίτης τυρκουάζ

0,90€

Σταυρουδάκι απο χαολίτη για να φτιάξετε βραχιολάκια, σκουλαρίκια ή κρεμαστά για το λαιμό.Αν θέλετε να το δέσετε σε καουτσούκ χρησιμοποιήστε γράνα για να το κρεμάσετε αλλιώς φτιάξτε τις κατασκευές ..

Νεκροκεφαλή χαολίτης μεγάλη

0,55€

Νεκροκεφαλή απο χαολίτη για να φτιάξετε βραχιολάκια, σκουλαρίκια ή κρεμαστά για το λαιμό, να στολίσετε μπότες, σαγιονάρες ή τσάντες και καρφίτσες!Αν θέλετε να τη δέσετε σε καουτσούκ χρησιμοποιήστε..

Σήμα ειρήνης χαολίτης μεγάλο

0,45€

Σήμα ειρήνης απο χαολίτη για να φτιάξετε βραχιολάκια, σκουλαρίκια ή κρεμαστά για το λαιμό, να στολίσετε μπότες, σαγιονάρες ή τσάντες και καρφίτσες!Αν θέλετε να το δέσετε σε καουτσούκ χρησιμοποιήστ..

Νεκροκεφαλή χαολίτης πλακέ γίγας

2,85€

Νεκροκεφαλή πλακέ απο χαολίτη σε μεγάλο μέγεθος για να φτιάξετε κρεμαστά για το λαιμό ή να στολίσετε τις τσάντες και τις μπλούζες σας!Διαστάσεις 55mm x 49mm..

Νεκροκεφαλή χαολίτης πλακέ μεσαία

0,75€

Νεκροκεφαλή πλακέ απο χαολίτη για να φτιάξετε βραχιολάκια, σκουλαρίκια ή κρεμαστά για το λαιμό, να στολίσετε μπότες, σαγιονάρες ή τσάντες και καρφίτσες!Αν θέλετε να τη δέσετε σε καουτσούκ χρησιμοπ..

Κοριτσάκι χαολίτης

0,40€

Κοριτσάκι απο χαολίτη για να φτιάξετε βραχιολάκια, σκουλαρίκια ή κρεμαστά για το λαιμό, να στολίσετε μπότες, σαγιονάρες ή τσάντες και καρφίτσες!Αν θέλετε να το δέσετε σε καουτσούκ χρησιμοποιήστε γ..

Δελφινάκι χαολίτης

0,45€

Δελφινάκι απο χαολίτη για να φτιάξετε βραχιολάκια, σκουλαρίκια ή κρεμαστά για το λαιμό, να στολίσετε μπότες, σαγιονάρες ή τσάντες και καρφίτσες!Αν θέλετε να το δέσετε σε καουτσούκ χρησιμοποιήστε γ..

Σήμα ειρήνης χαολίτης μικρό

0,22€

Σήμα ειρήνης απο χαολίτη για να φτιάξετε βραχιολάκια, σκουλαρίκια ή κρεμαστά για το λαιμό, να στολίσετε μπότες, σαγιονάρες ή τσάντες και καρφίτσες!Αν θέλετε να το δέσετε σε καουτσούκ χρησιμοποιήστ..

Νεκροκεφαλή χαολίτης πλακέ μικρή

0,40€

Νεκροκεφαλή πλακέ απο χαολίτη για να φτιάξετε βραχιολάκια, σκουλαρίκια ή κρεμαστά για το λαιμό, να στολίσετε μπότες, σαγιονάρες ή τσάντες και καρφίτσες!Αν θέλετε να τη δέσετε σε καουτσούκ χρησιμοπ..

Νεκροκεφαλή χαολίτης μικρή

0,25€

Νεκροκεφαλή απο χαολίτη για να φτιάξετε βραχιολάκια, σκουλαρίκια ή κρεμαστά για το λαιμό, να στολίσετε μπότες, σαγιονάρες ή τσάντες και καρφίτσες!Αν θέλετε να τη δέσετε σε καουτσούκ χρησιμοποιήστε γρά..

Λουλουδάκι φίμο μικρό

1,25€

Λουλουδάκι από φίμο με επίπεδη βάση για να το κολλήσετε σε σκουλαρίκια ή δακτυλίδια(δεν έχει τρυπούλα).Διαστάσεις 17mm..

Λουλουδάκι σχεδίου φίμο διάφορα χρώματα σετ 10τεμ

7,30€

Λουλουδάκι φίμο με σχέδια σε κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί και πράσινο.Μπορείτε να στολίσετε σανδάλια, πορτοφολάκια, τσάντες και μπομπονιέρες.Χρησιμοποιήστε τα επίσης και για την κατασκευή πιο ιδιαίτερων κ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 36 από 36 συνολικά (1 Σελ.)