ΕΣΠΑ

Κοχύλια Τεμαχίου

Κοχύλια Τεμαχίου

Κοχύλι πέκτεν νόμπιλις με τρύπα

0,35€

Κοχύλι που μοιάζει με αχιβάδα σε αποχρώσεις πορτοκαλί, αντικ μωβ και σομόν με τρύπα.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να το συνδυάσετε και με άλλα κοχύλια που έχουν τρύπα και να φτιάξετε μια όμορφη γιρ..

Κοχύλι στρόμπους κανάριουμ με τρύπα

0,30€

Κοχύλι σε καφέ με εκρού χρώμα και τρύπα στο επάνω μέρος.Μπορείτε να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, κοσμήματα ή να τα συνδυάσετε και με άλλα κοχύλια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και να φτιάξετε μια όμ..

Κοχύλι τούρμπο χρυσοστόμους με τρύπα

0,30€

Κοχύλι με πράσινο,καφέ και μπεζ αποχρώσεις με τρύπα.Μπορείτε να διακοσμήσετε μπομπονιέρες ή να τα συνδυάσετε και με άλλα κοχύλια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και να φτιάξετε μια όμορφη γιρλάντα.Δ..

Κοχύλι λίτομπ λευκό με τρύπα

0,12€

Κοχύλι αχιβάδα σε λευκό χρώμα με τρύπα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε μπομπονιέρα, κοσμήματα ή να φτιάξετε μια όμορφη γιρλάντα από διάφορα κοχύλια όπου θα βρείτε στην ίδια κατηγορί..

Κοχύλι πέκτεν μακαρένσις με τρύπα

0,20€

Κοχύλι αχιβάδα με τρύπα στο επάνω μέρος ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας κατασκευές, για να φτιάξετε κοσμήματα ή ακόμα και να διακοσμήσετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 5,5cm x 5cm περίπου..

Κοχύλι μεγάλο Μέλο Διάδεμα 7-8

5,45€

Κοχύλι φυσικό σε μεγάλο μέγεθος γυαλιστερό σε μπέζ χρώμα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας συνδυάζοντάς το και με μικρότερα κοχύλια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Διαστάσεις 18cm x 12cm πλάτ..

Κοράλλι Σι Μπίσκουιτ μεσαίο

0,70€

Κοράλλι σε ιβουάρ χρώμα.Στο επάνω μέρος έχει σχεδιάκι αστερία!Διαστάσεις 4cm περίπου..

Κοχύλι σαλιγκάρι με κρικάκι

0,35€

Κοχύλι γυαλιστερό σε μπέζ άμμου με ρίγες καφέ και κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2cm περίπου..

Κοχύλι Νάσσα λευκό με κρικάκι

0,50€

Κοχύλι γυαλιστερό σε εκρού χρώμα με κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 1cm x 2,5cm περίπου(χωρίς το κρικάκι)..

Κοχύλι Νασσάριους με κρικάκι

0,30€

Κοχύλι γυαλιστερό σε εκρού χρώμα με κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2,5cm περίπου..

Κοχύλι τούρμπο πράσινο με κρικάκι

0,45€

Κοχύλι γυαλιστερό σε πράσινο χρώμα με κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2cm περίπου..

Κοχύλι σαλιγκάρι ρίγες με κρικάκι

0,50€

Κοχυλάκι γυαλιστερό σε εκρού με καφέ ρίγες και κρικάκι.Μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα ή να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας!Διαστάσεις 2,5cm περίπου..

Κοχύλι Λίμπετ μονό

1,00€

Κοχύλι γυαλιστερό σε εκρού με καφέ και μπέζ χρώματα.Πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε στεφάνια,γυάλες ή πιατέλες!Οι διαστάσεις του είναι 3,5cm x 4,5cm περίπου..

Κοχύλι τρόκους Strawberry Banded

2,50€

Κοχύλι γυαλιστερό σε κωνικό σχήμα σε εκρού με βυσσινί χρώμα.Στολίστε μια πιατέλα γεμίζοντάς την με κοχύλια και κεριά και δώστε στο χώρο σας ένα θαλασσινό αέρα!Διαστάσεις 5cm x 6cm περίπου..

Κοχύλι κώνους περλέ βιργκό

1,90€

Κοχύλι σε εκρού περλέ χρώμα.Πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε πιατέλες,στεφάνια ή ακόμα να το φτιάξετε μπομπονιέρα.Διαστάσεις 3,5cm x 7,5cm..

Κοχύλι κυπραία τίγρης μεσαίο

1,30€

Καταπληκτικό κοχύλι με γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με λεοπάρδαλη!Είναι καφέ σκούρο με κρέμ και μελί αποχρώσεις,πανέμορφο για την συλλογή σας!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6,5cm x 4,5cm...

Κοχύλι Τόνα Σέπα

4,40€

Διαστάσεις 13cm x 10cm..

Κοχύλι Τόνα τεσελάτα

4,80€

Στρογγυλό κοχύλι με ραβδώσεις σε απαλό μελί και κρέμ,όμορφο για διακοσμήσεις αλλά και για μπομπονιέρα!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 10cm x 9cm...

Κοχύλι κυπραία τίγρης μεγάλο

1,95€

Καταπληκτικό κοχύλι με γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με λεοπάρδαλη!Είναι καφέ σκούρο με κρέμ και μελί αποχρώσεις,πανέμορφο για την συλλογή σας!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 8cm x 5,5cm περίπου...

Κοχύλι Κυπραία Κάπουτσοπεντις

0,40€

Διαστάσεις 2.5cm x 2cm περίπου..

Κοχύλι φλάτ 9-11

0,80€

Κοχύλι με φλάτ επιφάνεια και ραβδώσεις σε χρώματα κρέμ,μελί και καφέ.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σαπουνοθήκη στο μπάνιο σας ή για να ακουμπήσετε μικρά μπουκαλάκια!Οι διαστάσεις του είναι περίπου ..

Κοχύλι Κάσσις Μπισουλκάτα

1,10€

Διαστάσεις 5cm x 3cm περίπου..

Κοχύλι Μελοντζένα

1,80€

Διαστάσεις 6,5cm x 4,5cm περίπου..

Κοχύλι Κυμάτιουμ πυλιάρε

2,10€

Διαστάσεις 9,5cm x 4,5cm περίπου..

Κοχύλι τούρμπο αργυρόστομο

2,90€

Κοχύλι περλέ χρωματισμένο σε πολύ απαλούς τόνους του ρόζ,βεραμάν,σομόν και λεμονί.Διαστάσεις 4,5cm x 4,5cm περίπου..

Κοχύλι τούρμπο περλέ κομμένο

2,90€

Κοχύλι γυαλιστερό περλέ κομμένο για να φαίνεται το εσωτερικό του και να στέκεται καλύτερα.Διαστάσεις 5,5cm x 5cm περίπου..

Κοχύλι σαλιγκάρι γκρί

0,95€

Διαστάσεις 6cm x 5cm περίπου..

Κοχύλι Μιούρεξ Χαστέλουμ μεσαίο

1,95€

Στενόμακρο κοχύλι με μακρύ τελείωμα στα χρώματα του καφέ εκρού,πολύ ξεχωριστό για διακόσμηση.Διαστάσεις 3,5cm x 9cm περίπου..

Κοχύλι Μιούρεξ Χαστέλουμ μεγάλο

2,65€

Στενόμακρο κοχύλι με μακρύ τελείωμα στα χρώματα του καφέ εκρού,πολύ ξεχωριστό για διακόσμηση.Διαστάσεις 4,5cm x 10cm περίπου..

Κοχύλι μπολ σκάλοπς

2,45€

Διαστάσεις 12cm x 12,5cm περίπου..

Κοχύλι σκάλοπς μπόλ αχιβάδα

3,30€

Πολύ όμορφη,μεγάλη αχιβάδα σε σπαστό λευκό χρώμα.Είναι σκληρό κοχύλι και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διακόσμσηση ή και γαι σαπουνοθήκη!Διαστάσεις 14cm x 13cm περίπου..

Κοχύλι σαλιγκάρι καφέ μάτ

1,50€

Κοχύλι σε σκούρο καφέ χρώμα που θυμίζει καβούκι σαλιγκαριού!Οι διαστάσεις του είναι 6,5cm x 5cm περίπου..

Αχιβάδα λευκή γυαλιστερή μικρή

1,20€

Αχιβάδα λευκή με ελαφρώς γυαλιστερή επιφάνεια.Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ ωραία μπομπονιέρα τοποθετώντας τα κουφέτα στην εσωτερική της πλευρά ή να την χρησιμοποιήσετε για να βάλετε σαπουνάκια στ..

Κοχύλι μάτι της θάλασσας πορτοκαλί

0,15€

Κοχυλάκι που μοιάζει με ματάκι!Στην επίπεδή του πλευρά είναι κρέμ και στην στρογγυλεμένη πορτοκαλί με σκούρο καφέ.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 2cm...

Αχιβάδα λευκή μονή

3,00€

Λευκή αχιβάδα σε μεγάλο μέγεθος 12cm x 11cm περίπου.Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ ωραία μπομπονιέρα τοποθετώντας τα κουφέτα στην εσωτερική της πλευρά ή να την χρησιμοποιήσετε για να βάλετε σαπουνάκια ..

Κοχύλι λίμα λίμα μεγάλο

2,50€

Κοχύλι ολόλευκο σφραγισμένο διπλό,πολύ όμορφο για διακοσμήσεις!Οι διαστάσεις του είναι 10cm x 8cm περίπου...

Κοχύλι λίμα λίμα μικρό

0,60€

Κοχύλι διπλό κλειστό με λευκό χρώμα και λίγες πορτοκαλί πίκες.Οι διαστάσεις του είναι 5cm x 4cm περίπου...

Κοχύλι σαλιγκάρι πορτοκαλί

1,75€

Κοχύλι μεγάλο με πορτοκαλομελί χρώμα ιδανικό για μπομπονιέρα γιατί έχει μεγάλο άνοιγμα για να τοποθετήσετε τα κουφετάκια σας με λίγο τούλι.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 7,5cm x 5,5cm...

Κοχύλι engena mandicaria

0,55€

Καταπληκτικό κοχυλάκι!Μικρό σε μέγεθος αλλά με έντονα χρώματα που ξεχωρίζουν!Είναι σκούρο καφέ με ανοιχτό κρέμ χρώμα και οι διαστάσεις του είναι 1,5cm x 1cm περίπου...

Κοχύλι κυπραία τίγρης μικρό

0,95€

Καταπληκτικό κοχύλι με γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με λεοπάρδαλη!Είναι καφέ σκούρο με κρέμ και μελί αποχρώσεις,πανέμορφο για την συλλογή σας!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6cm x 4cm...

Κοχύλι τερέμπρα ορεολάτα

2,20€

Στενόμακρο μυτερό κοχύλι σε κρεμ χρώμα με καφέ πίκες πολύ ιδιαίτερο για να διακοσμήσετε στεφάνια ψάθινα ή να το συνδυάσετε με ένα πουγκί από καμβά και να το φτιάξετε μπομπονιέρα για το γάμο σας ή και ..

Κοχύλι κώνους τέξτιλε ομάρια

1,95€

Πολύ ωραίο κοχύλι με περίεργα σχέδια σαν ζωγραφιστό!Είναι στα χρώματα του καφέ,μελί και εκρού και έχει σκληρό κέλυφος.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 9cm x 3,5cm. ..

Κοχύλι χαίτι κόλορς μεσαίο

0,50€

Κοχυλάκι φωτεινό πολύχρωμο!με ρίγες πορτοκαλί,κίτρινες,λιλά και λευκές,στολίστε μπομπονιέρες για την βάπτιση του μωρού σας ή καδράκια και κουτάκια!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 3,5cm x 2cm...

Κοχύλι κώνους λιτεράτους μεσαίο

2,40€

Κοχύλι με σκληρό κέλυφος και κωνικό σχήμα.Είναι κρέμ και γεμάτο με καφέ κοντές ριγούλες,στολίδι από μόνο του!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 7cm x 4cm...

Κοχύλι κώνους λιτεράτους μεγάλο

3,30€

Μεγάλο κοχύλι με σκληρό κέλυφος και κωνικό σχήμα.Είναι κρέμ και γεμάτο με καφέ κοντές ριγούλες,στολίδι από μόνο του!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 9cm x 4cm...

Κοχύλι σαλιγκάρι

1,40€

Κοχύλι στρογγυλό με καφέ και μπέζ ρίγες πολύ όμορφο για μπομπονιέρα γιατί έχει μεγάλο άνοιγμα για να τοποθετήσετε τα κουφετάκια σας με λίγο τούλι!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 7cm x 6cm...

Κοχύλι φλάτ

1,00€

Κοχύλι με φλάτ επιφάνεια και ραβδώσεις σε χρώματα κρέμ,μελί και καφέ.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σαπουνοθήκη στο μπάνιο σας ή για να ακουμπήσετε μικρά μπουκαλάκια!Οι διαστάσεις του είναι περίπου ..

Κοχύλι πέκτεν νόμπιλις χρώμα

1,45€

Κοχύλια με διπλό κέλυφος κλειστό σε διάφορα χρώματα,πολύ όμορφο για να στολίσετε γυάλες και πιατέλες.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6,5cm x 5,5cm...

Κοχύλι Τόνα Άλλιουμ

1,95€

Στρογγυλό κοχύλι με ραβδώσεις σε απαλό μελί και κρέμ,όμορφο για διακοσμήσεις αλλά και για μπομπονιέρα!Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6,5cm x 5cm...

Κοχύλι κώνους φιγκουλίνους μεσαίο

1,40€

Πολύ ιδιαίτερο κοχύλι για την συλλογή σας με σκληρό κέλυφος και μεγάλο μέγεθος.Είναι στους τόνους του μπλέ,μπέζ,καφέ και γεμάτο ριγούλες.Οι διαστάσεις του είναι περίπου 6cm x 3,5cm...

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 63 συνολικά (2 Σελ.)