ΕΣΠΑ

Υφάσματα-Δίχτυα ρολλά

Υφάσματα-Δίχτυα ρολλά

Ρολό ύφασμα Brillante 48cm (5m)

10,15€

Ύφασμα απο τούλι 48 εκατοστών γυαλιστερό Brillante, ιδανικό για τις κατασκευές σας.Άμα θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματα-Δίχτυα μέτρου...

Ρολό ύφασμα Sparkle Lurex 48cm (5m)

14,30€

Ύφασμα απο τούλι 48 εκατοστών γυαλιστερό Sparkle Lurex, ιδανικό για τις κατασκευές σας.Άμα θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματα-Δίχτυα μέτρου...

Ρολλό ύφασμα τούλι glitter 48cm(9m)

8,95€

Ύφασμα απο τούλι σαράντα οχτώ εκατοστά με glitter, ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας...

Ρολλό ύφασμα δίχτυ full strass 48cm(9m)

12,65€

Ρολλό ύφασμα δίχτυ σαράντα οχτώ εκατοστά με glitter  σε διάφορα χρώματα, ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας...

Ρολλό ύφασμα Halloween 48cm(5m)

12,95€

Ύφασμα σαράντα οχτώ εκατοστών με θέμα Halloween σε δυο αποχρώσεις...

Ρολλό τούλι αστέρια 48cm(9m)

8,80€

Ύφασμα τούλι με αστέρια σε διάφορα χρώματα σαράντα οχτώ εκατοστών ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας και για βαπτίσεις...

Ρολλό ύφασμα λονέτα φύλλα 48cm(5m)

16,80€

Ύφασμα λονέτα με σχέδιο φύλλα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε λαμπάδες ακόμα και για να φτιάξετε μαξιλαράκια. Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματα-Δίχτυα μέτρου...

Ύφασμα βελούδο μονόχρωμο 150cm x3m

20,90€

Ύφασμα runner βελουτέ σε πολλά χρώματα. Ιδανικό για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας! Διαστάσεις 150cm x 3m..

Ρολλό ύφασμα Dino 48cm(5m)

12,95€

Ύφασμα μικροφίμπρα πέντε μέτρων με δεινοσαυράκια σε αποχρώσεις πορτοκαλί,πράσινα και μπλε. Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες..

Ρολλό ύφασμα dream the rainbow 48cm(5m)

12,95€

Ύφασμα μικροφίμπρα ουράνιο τόξο σε λευκό φόντο με συννεφάκια γκρί, βεραμάν. Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες. Μπορεί να χρη..

Ρολλό ύφασμα Dream the moon 48cm(5m)

12,95€

Ύφασμα σε ρολλό των πέντε μέτρων με τυπωμένα φεγγαράκια, αστεράκια με λουλούδια πάνω σε γκρί βάση. Μπορείτε να το κόψετε και να φτιάξετε μπομπονιέρες, να το κολλήσετε σε βιβλίο ευχών ή να φτιάξετε ..

Ύφασμα βελουτέ κόκκινο 40x250cm

13,90€

Ύφασμα runner βελουτέ σε κόκκινο χρώμα πλάτους σαράντα εκατοστών και μάκρος 2,5 μέτρα.Ιδανικό για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!..

Κορδέλα λινάτσα 30cm(5m)

14,75€

Κορδέλα λινάτσας με φάρδος 30cm για να την χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση φτιάχνοντας φιόγκους ή για runner στα τραπέζια!Αν θέλετε λίγα μέτρα κοιτάξτε στην κατηγορία κορδέλες μέτρου...

Ρολλό δίχτυ αράχνη 48cm (4,5m)

5,50€

Δίχτυ  που μοιάζει με συρματόπλεγμα, πολύ ιδιαίτερο για να διακοσμήσετε λαμπάδες βάπτισης ή γάμου, στεφάνια ακόμα και βιτρίνες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυ..

Ρολό ύφασμα ναυτικά σχέδια 15cm(10m)

17,30€

Ρολό ύφασμα λονέτα πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε τραπέζι χρησιμοποιώντας το ως runner ή να το φτιάξετε φιόγκο για λαμπάδα βάπτισης αν έχετε ναυτικό θέμα!Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υ..

Ρολό ύφασμα μικροφίμπρα με κάκτους 48cm (5m)

12,95€

Ύφασμα μικροφίμπρα με κάκτους!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή να τ..

Ρολό ύφασμα μικροφίμπρα διάστημα 48cm(5m)

12,95€

Ύφασμα μικροφίμπρα με θέμα το διάστημα!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή να το φτιά..

Ρολό ύφασμα μικροφίμπρα με αερόστατα 48cm(5m)

13,90€

Ύφασμα μικροφίμπρα με αερόστατα σε δύο αποχρώσεις, σιέλ με κίτρινο και ροζ με βεραμάν.Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιη..

Ρολό ύφασμα μίνιματ μπαλαρίνα 48cm(5m)

12,95€

Ύφασμα μίνιματ με μπαλαρίνα!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας λουλούδια και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή να το φ..

Ρολό ύφασμα μικροφίμπρα με ζωάκια του δάσους 48cm (5m)

12,95€

Ύφασμα μικροφίμπρα με ζωάκια του δάσους!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέ..

Ρολό ύφασμα μικροφίμπρα με κολοκύθες ροζ 48cm (5m)

12,95€

Ύφασμα μικροφίμπρα με κολοκύθες ροζ!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ..

Ρολό ύφασμα μικροφίμπρα Φρίντα Κάλο 48cm (5m)

12,95€

Ύφασμα μικροφίμπρα με Φρίντα Κάλο!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και λουλούδια.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή..

Ρολό ύφασμα μικροφίμπρα με λεμόνια 48cm (5m)

12,95€

Ύφασμα μικροφίμπρα με λεμονάκια!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή να..

Ρολό ύφασμα μικροφίμπρα με μελισσάκια 48cm (5m)

12,95€

Ύφασμα μικροφίμπρα με μελισσάκια σε δύο χρώματα, λευκό και κίτρινο.Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας λουλουδάκια και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί..

Ρολό τούλι με glitter 25cm(100m)

36,90€

Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολά μέτρου...

Ρολό ύφασμα καμβάς διάστημα 27cm (2m)

9,25€

Ύφασμα από καμβά με θέμα το διάστημα, ιδανικό για να φτιάξετε φιόγκους για να στολίσετε την λαμπάδα και το κουτί της βάπτισης αν έχετε θέμα διάστημα!..

Ρολό ύφασμα καμβάς με νότες 27cm (2m)

9,25€

Ύφασμα από καμβά με πεντάγραμμο και νότες, ιδανικό για να φτιάξετε φιόγκους για να στολίσετε την λαμπάδα και το κουτί της βάπτισης αν έχετε θέμα την μουσική!..

Ρολό ύφασμα καμβάς ροζ πουά με κύκνους 27cm (2m)

9,25€

Ύφασμα από καμβά σε ροζ απαλό χρώμα με πουά λευκό και κύκνους, ιδανικό για να φτιάξετε φιόγκους για να στολίσετε την λαμπάδα και το κουτί της βάπτισης αν έχετε θέμα τον κύκνο...

Ρολλό χαρτί διπλής όψης 1m (25m)

22,90€

Χαρτί διπλής όψης σε διάφορα χρώματα ένα μέτρο πλάτος.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε δωράκια, να φτιάξετε καραμέλες ή φιόγκους.Διαστάσεις 1m..

Ρολλό ύφασμα με τριαντάφυλλα 48cm(3m)

9,85€

Ύφασμα με τριαντάφυλλα ιδανικό για να φτιάξετε μαξιλαράκια, φιόγκους ή και για τραβέρσα πάνω στο τραπέζι σας.Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υφάσματα μέτρου...

Ρολλό ύφασμα με παπαρούνες 48cm(3m)

9,85€

Ύφασμα με παπαρούνες ιδανικό για να φτιάξετε μαξιλαράκια, φιόγκους ή και για τραβέρσα πάνω στο τραπέζι σας.Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υφάσματα μέτρου...

Ρολλό ύφασμα floral 48cm(3m)

9,85€

Ύφασμα με λουλούδια σε διάφορα χρώματα ιδανικό για να φτιάξετε μαξιλαράκια, φιόγκους ή και για τραβέρσα πάνω στο τραπέζι σας.Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υφάσματα μέτρου...

Ρολλό ύφασμα με παγιέτες 48cm(2m)

14,30€

Ύφασμα τούλι με παγιέτες σε πολλά χρώματα.Ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας!..

Ρολλό δίχτυ γυαλάκι στρας 50cm (5m)

12,65€

Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υφάσματα μέτρου...

Ρολλό γουνάκι 50cm(3m)

13,80€

Ύφασμα γουνάκι σε δύο χρώματα, σάπιο μήλο και λευκό.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για συνθέσεις, για κάτω απ'το δέντρο ή ακόμα και να φτιάξετε μαξιλαράκια...

Ρολλό ύφασμα glitter 50cm(5m)

13,80€

Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υφάσματα μέτρου...

Ρολλό ύφασμα καμβάς χρυσό μεταλλικό 48cm(3,5m)

9,80€

Ύφασμα καμβάς κολλαριστό σε χρυσό μεταλλικό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε το δέντρο σας ή να φτιάξετε φιόγκους...

Ρολλό ύφασμα καμβάς χρυσό μεταλλικό 28cm(2,5m)

7,20€

Ύφασμα καμβάς κολλαριστό σε χρυσό μεταλλικό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε το δέντρο σας ή να φτιάξετε φιόγκους...

Ρολλό δίχτυ glitter 48cm(5m)

8,65€

Δίχτυ με glitter σε τέσσερα χρώματα, ασημί, χρυσό, κόκκινο και μπρονζέ.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε το δέντρο σας ή για πάνω απ την φάτνη...

Ρολλό χαρτί αράχνη με λουλουδάκια 60cm(5m)

8,65€

Χαρτί αράχνη με λουλουδάκια στις άκρες σε πέντε όμορφα χρώματα.Είναι μαλακό,πέφτει σαν ύφασμα και βγαίνει σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.Μπορείτε επίσης ν..

Ρολλό τούλι πουά 50cm(9m)

11,90€

Ύφασμα τούλι με πουά σε δύο χρώματα λευκό,ροζ,σιέλ και εκρού.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε λαμπάδες, τραπέζια ακόμα και στεφάνια.Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υφάσμα..

Ρολλό ύφασμα πουά με λουλουδάκια 48cm(5m)

12,95€

Ύφασμα σε ρολό των πέντε μέτρων πουά με λουλουδάκια σε τέσσερα χρώματα.Μπορείτε να το κόψετε και να φτιάξετε μπομπονιέρες, να το κολλήσετε σε βιβλίο ευχών ή να φτιάξετε χειροποίητες τσάντες και πορτοφ..

Ρολλό ύφασμα λονέτα με φύλλα 48cm (5m)

13,50€

Ύφασμα λονέτα με φύλλα σε τρεις αποχρώσεις.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε λαμπάδες ακόμα και για να φτιάξετε μαξιλαράκια.Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματα-Δίχτυα μέ..

Ρολλό οργάντζα πολυεστερική φλοράλ 65cm(9m)

17,35€

Ύφασμα οργάντζα πολυεστερική με λουλούδια σε δύο αποχρώσεις.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε λαμπάδες ή runner για το τραπέζι σας.Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματ..

Ρολλό ύφασμα λονέτα με παπαγάλο 49cm (5m)

16,50€

Ύφασμα λονέτα με λουλούδια και παπαγαλάκια.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μαξιλάρια, φιόγκους για λαμπάδες ακόμα και ως runner για το τραπέζι σας.Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατη..

Ρολλό τούλι διάσπαρτο στρας 50cm(9m)

8,85€

Τούλι με στρας ιδανικό για να διακοσμήσετε στεφάνια ή γιρλάντες κάνοντας φιόγκους ακόμα και την πόρτα σας δένοντάς την σαν δώρο...

Ρολλό βελούδο μονής όψης με συνθετική βάση 50cm(5m)

6,45€

Βελούδο μονής όψης με σκληρή συνθετική βάση  μπορείτε να το στρώσετε για runner στο τραπέζι σας ή να φτιάξετε φιόγκους και να στολίσετε στεφάνια...

Δίχτυ μεταλλιζέ 75cm (9m)

14,70€

Δίχτυ μεταλλιζέ σε πέντε χρώματα.Ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας.Χρόνος παράδοσης 5 μέρες...

Ύφασμα καρώ κόκκινο-λευκό-μαύρο 75cm(5m)

13,65€

Ύφασμα καρώ κόκκινο,λευκό, μαύροΜπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε πουγγάκια για μικροδωράκια ή να το στρώσετε runner πάνω στο τραπέζι και να στολίσετε με ξύλινα δεντράκια σε φυσικό χρώμα ..

Ύφασμα καρώ κόκκινο-λευκό-μαύρο 50cm(5m)

10,30€

Ύφασμα καρώ κόκκινο,λευκό, μαύροΜπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε πουγγάκια για μικροδωράκια ή να το στρώσετε runner πάνω στο τραπέζι και να στολίσετε με ξύλινα δεντράκια σε φυσικό χρώμα ..

Ύφασμα λαμέ πλισέ 50cm (9m)

9,90€

Ύφασμα λαμέ πλισέ σε εφτά χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για runner στο τραπέζι σας ή μαξιλαράκια για τον καναπέ...

Δίχτυ μεταλλιζέ 50cm (9m)

11,20€

Δίχτυ μεταλλιζέ σε πέντε χρώματα.Ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας...

Ρολλό ύφασμα καμβάς 15cm(10m)

7,90€

Καμβάς σε φάρδος δεκαπέντε εκατοστών σε τρία χρώματα!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε φιόγκους για στολισμό μπαλκονιού ή εκκλησίας, να το τυλίξετε γύρω από στεφάνια ή να φτιάξετε πουγγάκ..

Ρολλό ύφασμα καμβάς 48cm(5m)

8,90€

Το ύφασμα καμβάς είναι ιδανικό για να ντύσετε κάδρα και επιφάνειες γιατί είναι λεπτό και στρώνει.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επίσης για runner πάνω σε τραπέζια ή για να φτιάξετε κατασκευές όπως σχη..

Ρολλό ύφασμα λονέτα χάρτης 50cm (5m)

16,00€

Ύφασμα από λονέτα με θέμα τον χάρτη.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση ή ακόμα και για να φτιάξετε μαξιλάρια.Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υφάσματα μέτρου...

Ύφασμα βαμβακερό με λουλούδια 50cm (9m)

13,60€

Ύφασμα βαμβακερό ιδανικό για να διακοσμήσετε τα τραπέζια της βάπτισης ή του πάρτυ χρησιμοποιώντας το ως runner,μπορείτε να το φτιάξετε και μπομπονιέρα κάνοντας το καραμελίτσα!Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλ..

Ρολλό ύφασμα με λουλούδια σάπιο μήλο 48cm(5m)

14,90€

Φλοράλ ύφασμα εκρού με τριανταφυλλάκια σε σάπιο μήλο.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση πάνω σε τραπέζι ή να φτιάξετε πουγγάκια!Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υφάσματα μέτρου...

Ρολλό ύφασμα μάτι 48cm(5m)

12,90€

Ύφασμα βαμβακερό με ματάκια σε δύο χρώματα.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση φτιάχνοντας φιόγκους, μπορείτε να ντύσετε κουτιά, βιβλία ακόμα και να φτιάξετε μαξιλαράκια!Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την..

Ρολλό ύφασμα καμβάς πουά 48cm (5m)

14,95€

Ύφασμα πουά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.Μπορείτε να φτιάξετε κατασκευές για το παιδικό δωμάτιο ή να στολίσετε το σετ της βάπτισης του μωρού σας!Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υφάσματα μέτ..

Ρολλό ύφασμα λονέτα καρδούλες 40cm (2m)

7,90€

Ύφασμα λονέτα σε μπέζ χρώμα με εκρού καρδούλες.Πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε τραπέζι χρησιμοποιώντας το ως runner ή να το φτιάξετε φιόγκο για λαμπάδα γάμου!..

Ρολλό φελλός 48cm(5m)

29,85€

Φελλός για τις πιο απαιτητικές κατασκευές σας!Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματα-Δίχτυα μέτρου..

Ύφασμα λονέτα πεταλούδες-λουλούδια 48cm(5m)

11,30€

Ρολλό ύφασμα λονέτα πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε τραπέζι χρησιμοποιώντας το ως runner ή να το φτιάξετε φιόγκο για λαμπάδα βάπτισης ή γάμου!Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υφάσματα μέτρο..

Ύφασμα λονέτα λουλουδάκια μπέζ 47cm(5m)

13,20€

Ύφασμα λονέτα σε σάπιο μήλο με μπέζ-βεραμάν λουλούδια.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση φτιάχνοντας μεγάλους φιόγκους ή για runner στο τραπέζι σας.Αν θέλετε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία υφάσματα μ..

Ύφασμα λονέτα κλουβάκια 48cm(5m)

14,95€

Ύφασμα λονέτα με σχέδιο κλουβάκια με πεταλούδες και λουλούδια!Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση φτιάχνοντας μεγάλους φιόγκους ή για runner στο τραπέζι ευχών της βάπτισης του μωρού σας!Αν θέλετε λίγα μέ..

Ύφασμα γκρό σεβρόν 49cm(5m)

16,30€

Ύφασμα γκρό με ζικ ζακ σχέδιο σε δύο υπέροχα χρώματα.Διακοσμήστε τη λαμπάδα βάπτισης του μωρού σας ή φτιάξτε φιόγκους για το στολισμό!Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως runner ή να φτιάξετε σουπλά για..

Ύφασμα λονέτα ναυτικά σχέδια 48cm (5m)

16,80€

Ύφασμα από λονέτα με ναυτικό θέμα!Σε εκρού χρώμα με κόκκινα και μπλέ σχέδια.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση φτιάχνοντας μεγάλους φιόγκους ή για runner στο τραπέζι ευχών της βάπτισης του μωρού σας!Αν ..

Τούλι ελληνικό 50 μέτρα με φάρδος 180cm(διάφορα χρώματα)

57,50€

Τούλι ελληνικό με άνοιγμα 180 εκατοστών μαλακό στη χρήση κατάλληλο για διακόσμηση,στολισμό ή μπομπονιέρες σε τόπι 50 μέτρων.Χρησιμοποιήστε το για runner πάνω στα τραπέζια,για διακόσμηση γύρω από δέντρ..

Τούλι ελληνικό με φάρδος 180cm 20 μέτρα (διάφορα χρώματα)

24,80€

Τούλι ελληνικό με άνοιγμα 180 εκατοστών μαλακό στη χρήση κατάλληλο για διακόσμηση,στολισμό ή μπομπονιέρες.Χρησιμοποιήστε το για runner πάνω στα τραπέζια,για διακόσμηση γύρω απο δέντρα και κολώνες και ..

Υφασμα λονέτα μπεζ δέντρο της ζωής 49cm (4.5m)

10,90€

Ύφασμα από λονέτα τυπωμένο με δέντρα της ζωής σε γκρι σκούρο χρώμα.Μπορείτε να φτιάξετε πουγγιά για γάμο, να το χρησιμοποιήσετε πάνω στο τραπέζι των ευχών ή να φτιάξετε σουπλά με δαντέλα περιμετρικά γ..

Ύφασμα εμπριμέ με λουλούδια 40cm (2m)

7,10€

Ύφασμα εμπριμέ σε μπεζ και μπλε χρώμα με τυπωμένα λουλουδάκια.Διακοσμήστε στεφάνια ή φτιάξτε πουγγιά για γάμο και βάπτιση!Διαστάσεις 40cm x 2m..

Υφασμα ανάγλυφο λουλούδια 40cm (2m)

10,55€

Ύφασμα σε γκρι ανοιχτό χρώμα με τυπωμένα λουλουδάκια λευκά που λόγω της ύφανσης του μοιάζουν με ανάγλυφα.Διακοσμήστε στεφάνια ή φτιάξτε πουγγιά για γάμο και βάπτιση!Διαστάσεις 40cm x 2m..

Ύφασμα τζιν με αστεράκια 40cm (2m)

11,70€

Ύφασμα τζιν με τυπωμένα λευκά αστεράκια.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε διακοσμητικά μαξιλάρια, να ντύσετε τις κατασκευές σας ή να φτιάξτε πουγάκια για μπομπονιέρες!Διαστάσεις 40cm x 2m..

Ρολλό ύφασμα wales 50cm (5m)

11,25€

Υφασμα καρώ σε αποχρώσεις κόκκινο, εκρού και μαύρο.Μπορείτε να το στρώσετε σαν runner στη τραπεζαρία σας μαζί με ξύλινα διακοσμητικά που του ταιριάζουν πολύ ή να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 136 συνολικά (2 Σελ.)