ΕΣΠΑ

Καρδιές/Μπάλες ξύλινες/ψάθινες

Καρδιές/Μπάλες ξύλινες/ψάθινες
Καρδιά βέργινη λευκή 25cm

Καρδιά βέργινη λευκή 25cm

9,80€

Καρδιά φτιαγμένη από βέργες βαμμένες σε λευκό χρώμα εικοσιπέντε εκατοστών.Στολίστε τη με λουλουδάκια και κορδελίτσες και διακοσμήστε την πόρτα σας!Ιδανική και για στολισμό γάμου.Στην ίδια κατηγορία θα..

Καρδιά βέργινη λευκή 30cm

Καρδιά βέργινη λευκή 30cm

12,90€

Καρδιά φτιαγμένη από βέργες βαμμένες σε λευκό χρώμα τριάντα εκατοστών.Στολίστε τη με λουλουδάκια και κορδελίτσες και διακοσμήστε την πόρτα σας!Ιδανική και για στολισμό γάμου.Στην ίδια κατηγορία θα βρε..

Καρδιά βέργινη λευκή 40cm

Καρδιά βέργινη λευκή 40cm

23,95€

Καρδιά φτιαγμένη από βέργες βαμμένες σε λευκό χρώμα σαράντα εκατοστών.Στολίστε τη με λουλουδάκια και κορδελίτσες και διακοσμήστε την πόρτα σας!Ιδανική και για στολισμό γάμου.Στην ίδια κατηγορία θα βρε..

Καρδιά κλαδένια πλεκτή λευκή 25cm

3,20€

Καρδιά πλεγμένη με κλαδάκια ξύλινα σε λευκό χρώμα,μπορείτε να στολίσετε την πόρτα,τα μπαλκόνια ή και το σπίτι σας εσωτερικά για το γάμο σας συνδυάζοντάς την με τούλια και κορδέλες...

Μπάλα ψάθινη γκρί 20cm

5,90€

Μπάλα φτιαγμένη από κλαδάκι βαμμένα σε γκρι χρώμα!Διαστάσεις 20cm..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή γκρι 15cm

2,20€

Καρδιά φτιαγμένη από κλαδάκια βαμμένα σε γκρι χρώμα δεκαπέντε εκατοστών.Μπορείτε να την στολίσετε με λουλουδάκια και κορδελίτσες και να διακοσμήσετε τον τοίχο σας ή την πόρτα!Στην ίδια κατηγορία θα βρ..

Καρδιά ψάθινη πλεκτή γκρι 20cm

3,25€

Καρδιά φτιαγμένη από κλαδάκια βαμμένα σε γκρι χρώμα είκοσι εκατοστών.Μπορείτε να την στολίσετε με λουλουδάκια και κορδελίτσες και να διακοσμήσετε τον τοίχο σας ή την πόρτα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτ..

Καρδιά κλαδί πλεκτή λευκή 50cm

14,60€

Καρδιά πλεγμένη με κλαδάκια ξύλινα σε λευκό χρώμα.Μπορείτε να στολίσετε την πόρτα,τα μπαλκόνια ή και το σπίτι σας εσωτερικά για το γάμο σας συνδυάζοντάς την με τούλια και κορδέλες.Διαστάσεις 50cm..

Βέλος ξύλινο κρεμαστό

1,50€

Βέλος φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό χρώμα με σχοινάκι στο επάνω μέρος για να το κρεμάσετε.Μπορείτε να το ζωγραφίσετε, να περάσετε ντεκουπάζ ή ακόμα και να τυπώσετε κάποιο όνομα ή ημερομηνία.Διαστάσεις ..

Καρδιά φλούδα ξύλου μικρή

Καρδιά φλούδα ξύλου μικρή

3,50€

Διαστάσεις 19,5cm x 15,5cm..

Καρδιά φλούδα ξύλου

Καρδιά φλούδα ξύλου

8,95€

Διαστάσεις 21cm x 26cm..

Μπάλα ψάθινη πλεκτή γίγας

14,90€

Μπάλα ψάθινη πλεκτή σε  καφέ χρώμα εικοσιοχτώ εκατοστών.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση επάνω σε τραπέζια με λαμπάκια και κορδελάκια ή να την φτιάξετε φωτιστικά!..

Μπάλα ψάθινη πλεκτή μεγάλη

9,85€

Μπάλα ψάθινη πλεκτή σε μεγάλο μέγεθος που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση επάνω σε τραπέζια με λαμπάκια και κορδελάκια ή να την φτιάξετε φωτιστικά!Διαστάσεις 25cm..

Μπάλα ψάθινη φυσική 5,5cm

0,65€

Ψάθινη μπάλα πλεχτή σε καφέ χρώμα πεντέμιση εκατοστών.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση επάνω σε τραπέζια με λαμπάκια και κορδελάκια ή να την φτιάξετε μικρά φωτιστικά σαν γιρλάντα!..

Μπάλα ψάθινη εκρού 8cm

1,35€

Ψάθινη μπάλα σε εκρού χρώμα οχτώ εκαστοστά.Στολίστε πιατέλες για τη διακόσμηση στο τραπέζι του σαλονιού σας μαζί με κεριά που μπορείτε να τους περάσετε κορδέλα από ψάθα και να κολλήσετε αστερίες για ν..

Μπάλα ψάθινη εκρού 14cm

4,70€

Ψάθινη μπάλα σε εκρού χρώμα δεκατέσσερα εκατοστά.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση στα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με γάζες, λουλούδια και φανάρια και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη σύνθεση γι..

Καρδιά ψάθινη φαρδιά πλέξη μεσαία

7,50€

Πανέμορφη καρδούλα από χοντρό ψαθί σε εκρού χρώμα για να στολίσετε τα μπαλκόνια ή την πόρτα του σπιτιού σας την ξεχωριστή μέρα του γάμου σας!Μπορείτε να την συνδυάσετε με τούλια ,κορδέλες και λουλ..

Καρδιά ψάθινη φαρδιά πλέξη μεγάλη

9,75€

Πανέμορφη καρδούλα από χοντρό ψαθί σε εκρού χρώμα για να στολίσετε τα μπαλκόνια ή την πόρτα του σπιτιού σας την ξεχωριστή μέρα του γάμου σας!Μπορείτε να την συνδυάσετε με τούλια, κορδέλες και λουλουδά..

Καρδιά κλαδί πλεκτή λευκή 30cm

4,50€

Καρδιά πλεγμένη με κλαδάκια ξύλινα σε λευκό χρώμα,μπορείτε να στολίσετε την πόρτα,τα μπαλκόνια ή και το σπίτι σας εσωτερικά για το γάμο σας συνδυάζοντάς την με τούλια και κορδέλες.Διαστάσεις 30cm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 21 από 21 συνολικά (1 Σελ.)