ΕΣΠΑ

Βέσπα

Βέσπα

Μπουκάλι γάλακτος Βέσπα

0,00€

Γυάλινο μπουκάλι γάλακτος με λευκό μεταλλικό καπάκι. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Βέσπα. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτ..

Γυάλινη κούπα Βέσπα

3,54€

Γυάλινη διάφανη κούπα με λευκό καπάκι και αυτοκόλλητο Βέσπα. Συνοδεύεται από πολύχρωμα καλαμάκια. Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα δένοντας στο πίσω μέρος τούλι,χαρτί ύφασμα με τα κουφετάκ..

Ξύλινη Κρεμάστρα τοίχου Βέσπα

1,58€

Ξύλινη natural κρεμάστρα τοίχου, διακοσμημένη με στρογγυλό κοπτικό Βέσπα. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας...

Καβαλέτο με καδράκι Βέσπα ορθογώνιο

2,78€

Ξύλινο καδράκι Βέσπα σε natural καβαλέτο ορθογώνιο. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν επιθυμείτε να σας..

Καβαλέτο με καδράκι Βέσπα

2,78€

Ξύλινο καδράκι Βέσπα σε φυσικό χρώμα καβαλέτο. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν επιθυμείτε να σας την ..

Ξύλινη μολυβοθήκη Βέσπα

2,40€

Ξύλινη μολυβοθήκη σε natural χρώμα. Διακοσμημένο με κοπτικό Βέσπα. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας. Αν επ..

Ξύλινη κασετίνα Βέσπα

4,60€

Ξύλινη natural κασετίνα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένη με αυτοκόλλητο print Βέσπα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή..

Ξύλινο γιο-γιο Βέσπα

1,58€

Ξύλινο natural γιο-γιο με σκοινάκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Βέσπα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη ..

Ξύλινο τυμπανάκι Βέσπα

2,10€

Ξύλινο natural τυμπανάκι με αυτοκόλλητο print Βέσπα με διαφορετικό σχέδιο μπρος-πίσω. Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφετάκια στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση το..

Ξύλινο Στρογγυλό Κουτάκι Βέσπα

2,20€

Ξύλινο στρογγυλό κουτάκι .Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο βέσπα σε βεραμάν απόχρωση. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμ..

Χάρτινο Βαλιτσάκι Βέσπα

4,70€

Χάρτινο οβάλ βαλιτσάκι σε natural/φυσικό χρώμα με μεταλλικό κούμπωμα. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο βέσπα σε βεραμάν απόχρωση. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκ..

Χάρτινο βιβλιαράκι Βέσπα

2,20€

Χάρτινο kraft βιβλιαράκι. Είναι διακοσμημένο με αυτοκόλλητο βέσπα σε βεραμάν απόχρωση. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμ..

Λαδόπανο με βέσπα κίτρινη-πράσινη

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη βέσπα σε κίτρινο και πράσινο.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφά..

Βιβλίο ευχών ξύλινο βέσπα

45,90€

Βιβλίο ευχών ξύλινο με βέσπα τυπωμένη σε κόκκινο χρώμα. Διαστάσεις 19cm x 27cm Περιέχει 25 σελίδες...

Βέσπα μεταλλική με μονή σέλα

10,90€

Βέσπα μεταλλική με μονή σέλα σε δύο χρώματα με περιστρεφόμενες ρόδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερο μέγεθος αν θέλετε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να την προσφέρετε για δωράκι!Δια..

Βέσπα μεταλλίκη διπλή με καλαθάκι

14,90€

Βέσπα μεταλλική αντίκα με καλαθάκι σε κίτρινο χρώμα!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κ άλλες μηχανές όπου μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να προσφέρετε ως δωράκι στους λάτρεις της αντίκας.Δ..

Βέσπα μεταλλική με διπλή σέλλα αντίκα

16,90€

Βέσπα μεταλλική με διπλή σέλα σε δύο χρώματα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερο μέγεθος αν θέλετε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να την προσφέρετε για δωράκι!Διαστάσεις 17x7x13 cm ύψος...

Διακοσμητική ξύλινη βέσπα εκρού-μπλε

0,65€

Ξύλινη βέσπα τυπωμένη σε αποχρώσεις εκρού, μπεζ και μπλε, Αν θέλετε να σας το φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510, η βέσπα μπορεί να κατασκευαστεί σε ότι διάσ..

Μπομπονιέρα βάπτισης κουμπαράς με βέσπα και όνομα

2,86€

Κουμπαράς πολυεστερικός με τυπωμένη βέσπα και όνομα(όποιο όνομα επιθυμείτε)Μπορείτε να δέσετε το τούλι με τα κουφέτα στο πίσω μέρος φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα για την βάπτιση του μωρού σας.Αν ..

Βαλιτσάκι χάρτινο με βέσπα

4,70€

Βαλιτσάκι χάρτινο με βέσπα σε βεραμάν χρώμα που γράφει "Life is a journey enjoy the ride".Διαστάσεις 14,5x10,5x6,5cm..

Βέσπα μεταλλική με διπλή σέλα

10,90€

Βέσπα μεταλλική με διπλή σέλα σε τρία χρώματα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερο μέγεθος αν θέλετε να προσθέσετε στην συλλογή σας ή να την προσφέρετε για δωράκι!Διαστάσεις 12,5cm x 12,5cm..

Βέσπα μεταλλική με λουλούδια

18,90€

Διαστάσεις 18cm x 7cm x 11cm ύψος..

Ξύλινο ημερολόγιο Βέσπα Η975

2,48€

Ξύλινο ημερολόγιο με κύβους σε natural χρώμα, διακοσμημένο με κοπτικό Βέσπα.Εάν έχετε θέμα βέσπα στη βάπτιση του μωρού σας είναι μια πολύ όμορφη και πρακτική ιδέα για να την προσφέρετε για μπομπονιέρα..

Ξύλινο κουτί Βέσπα

2,78€

Ξύλινο natural παραλληλόγραμο κουτί, διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Βέσπα.Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχ..

Ξύλινο Σεντούκι Βέσπα

2,74€

Ξύλινο natural σεντούκι με μεταλλικό κούμπωμα, διακοσμημένο με αυτοκόλλητο print Βέσπα.Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με λίγο τούλι ή χαρτούφ..

Σετ βάπτισης με θέμα βέσπα

480,00€

Τα πακέτα βάπτισης που βλέπετε είναι συνθέσεις φτιαγμένες από εμάς με μεράκι και αγάπη για τους πελάτες μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κουτιά ή ρούχα σε ότι θέμα έχετε επιλέξει για το μωράκ..

Βιβλίο ευχών νύφη-γαμπρός σε βέσπα

31,90€

Βιβλίο ευχών με νύφη-γαμπρό πάνω σε βέσπα!Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα marshmallows ή σοκολατάκια για να κεράσετε τους καλεσμένους σας και ακουμπήστε το βιβλίο ε..

Βιβλίο ευχών με βέσπα βεραμάν

31,90€

Βιβλίο ευχών με βέσπα σε βεραμάν χρώμα και πινακίδα σε καφέ που γράφει ευχές-boy.Στολίστε ένα τραπέζι ξεχωριστό με χαρτιά υφάσματα, γάζες ή τούλια βάλτε σε μια γυάλα καραμέλες, σοκολατάκια ή marshmall..

Βέσπα μεταλλική διπλή σέλα μεγάλη εκρού-σιέλ

28,90€

Βέσπα μεταλλική σε εκρού με σιέλ χρώμα με διπλή σέλα και περιστρεφόμενες ρόδες.Είναι μια πολύ καλή πρόταση δώρου για τους λάτρεις της αντίκας που θα το προσθέσουν στη συλλογή τους!Διαστάσεις 27cm x 9,..

Σημαιάκια πλατιά λονέτα αστεράκια

4,50€

Σημαιάκια από λονέτα με αστεράκια σε δύο χρώματα.Κολλήστε ξύλινα μονογράμματα και φτιάξτε το όνομα του παιδιού σας ή μια ευχη που θέλετε.Περιέχει δέκα σημαιάκια διαστάσεων 11cm x 15cm ύψος και κορδονά..

Σημαιάκια πλατιά λονέτα ριγέ

4,50€

Σημαιάκια από λονέτα ριγέ σε δύο χρώματα.Κολλήστε ξύλινα μονογράμματα και φτιάξτε το όνομα του παιδιού σας ή μια ευχη που θέλετε.Περιέχει δέκα σημαιάκια διαστάσεων 11cm x 15cm ύψος και κορδονάκι τριών..

Σημαιάκια λονέτα αστεράκια

3,90€

Σημαιάκια από λονέτα με σχέδιο αστεράκια σε δύο χρώματα.Κολλήστε ξύλινα μονογράμματα και φτιάξτε το όνομα του παιδιού σας ή μια ευχη που θέλετε.Περιέχει δέκα σημαιάκια διαστάσεων 12cm x 15cm ύψος και ..

Σημαιάκια λονέτα ριγέ

3,90€

Σημαιάκια από λονέτα με σχέδιο ριγέ σε δύο χρώματα.Κολλήστε ξύλινα μονογράμματα και φτιάξτε το όνομα του παιδιού σας ή μια ευχη που θέλετε.Περιέχει δέκα σημαιάκια διαστάσεων 12cm x 15cm ύψος και κορδο..

Ξύλινο centerpiece δέντρο-βέσπα

5,70€

Βάση με ξύλινο δεντράκι και χαντρούλες σε χρώμα λευκό, βεραμάν και μπέζ και βεσπούλα βεραμάν με καφέ.Διαστάσεις 15cm x 21cm ύψος..

Βέλος ξύλινο κρεμαστό

1,50€

Βέλος φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό χρώμα με σχοινάκι στο επάνω μέρος για να το κρεμάσετε.Μπορείτε να το ζωγραφίσετε, να περάσετε ντεκουπάζ ή ακόμα και να τυπώσετε κάποιο όνομα ή ημερομηνία.Διαστάσεις ..

Βέσπα μεταλλική μικρή διπλή σέλα

10,90€

Βεσπούλα μεταλλική με διπλή σέλα σε δύο χρώματα ροζ και κίτρινο.Μια πολύ καλή πρόταση δώρου για τους λάτρεις της βέσπας!Διαστάσεις 11cm x 3,5cm x 7,5cm ύψος...

Βεσπάκι ξύλινο φυσικό χρώμα

0,64€

Βεσπάκι φτιαγμένο από ξύλο κόντρα πλακέ σε φυσικό χρώμα,laser cut κοπή.Φτιάξτε το μια πολύ όμορφη και εύκολη μπομπονιέρα βάπτισης για το μωρό σας δένοντας την πάνω σε ένα πουγγάκι.Αν θέλετε μπορούμε ν..

Ξύλινη βέσπα βεραμάν

0,65€

Βεσπάκι φτιαγμένο από φυσικό ξύλο, τυπωμένο σε χρώμα βεραμάν. Αν θέλετε να σας τη φτιάξουμε μπομπονιέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610-622510,η βέσπα μπορεί να κατασκευαστεί σε ότι διάσ..

Βέσπα ξύλινη μικρή

0,45€

Βεσπάκι μινι φτιαγμένο από ξύλο με laser cut κοπή.Διαστάσεις 4.5cm x 3cm..

Βέσπα ξύλινη κρεμαστή

0,70€

Διαστάσεις 10,2cm x 7cm..

Βέσπα μεταλλική ξύστρα

6,95€

Βέσπα μεταλλική με ξύστρα στο κάτω μερος.Διαστάσεις 2,5cm x 9,5cm x 6,5cm ύψος..

Μπομπονιέρα βάπτισης βέσπα κρεμαστή ξύλινη

1,18€

Βέσπα φτιαγμένη από ξύλο με κορδονάκι στο επάνω μέρος.Μπορείτε να την φτιάξετε κρεμαστή μπομπονιέρα δένοντας σχοινάκια και κορδελάκια και στο κάτω μέρος τα κουφέτα με τούλι.Αν επιθυμείτε να σας την φτ..

Λαδόπανο "Baby Race" με βέσπα

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη βέσπα σε μπλε σκούρο χρώμα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι..

Βέσπα τσόχινη χειροποίητη

4,60€

Βέσπα χειροποι΄ητη από τσόχα και καρώ ύφασμα διακοσμημένη με κουμπάκια.Χρόνος κατασκευής 10 ημέρες.Διαστάσεις 18cm x 13cm..

Βέσπα υφασμάτινη centerpiece

13,90€

Βέσπα φτιαγμένη στο χέρι από τσόχα και καρώ ύφασμα διακοσμημένη με κουμπάκια.Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι χρώμα σας ταιριάζει καλύτερα στη βάπτιση του μωρού σας.Στην ίδια σερά υπάρχει και μικρότερ..

Βεσπάκι μικρό χρυσό μεταλλικό

1,00€

Βεσπάκι μικρό μεταλλικό για τους ρομαντικούς!Διαστάσεις 17mm x 19mm..

Βεσπάκι μικρό μεταλλικό

0,80€

Διαστάσεις 17mm x 19mm..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 47 από 47 συνολικά (1 Σελ.)