ΕΣΠΑ

Λαμπάδες για κορίτσι

Λαμπάδες για κορίτσι

Λαμπάδα βάπτισης στεφάνι με πούπουλα και όνομα πλέξιγκλας

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με στεφανάκι μεταλλικό με πούπουλα και όνομα από πλέξιγκλας!Είναι διακοσμημένη με υφάσματα και κορδόνια στο πίσω μέρος σε αποχρώσεις σάπιο μήλο,εκρού και λευκό.Μπορείτε να μας καλέσετ..

Λαμπάδα βάπτισης στεφάνι με λουλούδια και μονόγραμμα πλέξιγκλας

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με στεφανάκι φτιαγμένο από υφασμάτινα λουλούδια και μονόγραμμα από πλέξιγκλας!Είναι διακοσμημένη με υφάσματα στο πίσω μέρος σε αποχρώσεις σάπιο μήλο,εκρού και κράφτ.Μπορείτε να μας κα..

Λαμπάδα βάπτισης στεφάνι με λουλούδια και μονόγραμμα πλέξιγκλας

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με στεφανάκι φτιαγμένο από υφασμάτινα λουλούδια σε αποχρώσεις λευκές και μονόγραμμα από πλέξιγκλας χρυσό!Είναι διακοσμημένη με σχοινί και κορδέλα στο πίσω μέρος σε αποχρώσεις κράφτ κα..

Λαμπάδα βάπτισης πιγκουίνος

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα πιγκουίνο.Είναι διακοσμημένη με ύφασμα φελλό στο πίσω μέρος, με κόμπο από γάζες και σχοινιά σε πορτοκαλί, μπεζ άμμου,γκρι και λευκές αποχρώσεις.Έχει τυπωμένο ξύλινο στρογγ..

Λαμπάδα βάπτισης λουλούδια

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης λεβάντα και λουλούδια!Είναι διακοσμημένη στο πίσω μέρος με σχοινί και στο πλάι με δαντέλα λευκή τούλι πουά και γάζα σε αποχρώσεις σάπιο μήλο και λευκό.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί κ..

Λαμπάδα βάπτισης στεφανάκι με μονόγραμμα και λουλούδια

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης με στεφανάκι στολισμένο με πλέξιγκλας μονόγραμμα και λουλούδια!Είναι διακοσμημένη στο πίσω μέρος με σχοινί και στο πλάι με κορδέλες και γάζα σε αποχρώσεις σάπιο μήλο και λευκό.Υπάρχει..

Λαμπάδα βάπτισης στεφάνι με λουλούδια και πεταλούδα πλέξιγκλας

75,00€

Λαμπάδα βάπτισης με στεφανάκι φτιαγμένο από υφασμάτινα λουλούδια και πεταλούδα πλέξιγκλας χρυσή.<br>Είναι διακοσμημένη με κορδέλες σε αποχρώσεις ροζ και εκρού. <br>Μπορείτε να μας καλέσετε..

Λαμπάδα βάπτισης στεφάνι με λουλούδια και μονόγραμμα

75,00€

Λαμπάδα βάπτισης με στεφανάκι φτιαγμένο από υφασμάτινα λουλούδια και μονόγραμμα από πλέξιγκλας!Είναι διακοσμημένη με υφάσματα στο πίσω μέρος σε αποχρώσεις σάπιο μήλο και εκρού.Μπορείτε να μας καλέσετε..

Λαμπάδα βάπτισης ουράνιο τόξο

75,00€

Λαμπάδα βάπτισης στολισμένη με ύφασμα στο πίσω μέρος και ουράνιο τόξο φτιαγμένο από κορδόνια σε παστέλ ροζ χρωματισμούς.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε ..

Λαμπάδα βάπτισης στεφανάκι-ονειροπαγίδα κύκνος

75,00€

Λαμπάδα βάπτισης στολισμένη με στεφανάκι- ονειροπαγίδα με λουλούδια υφασμάτινα και κύκνο πλέξιγκλας χρυσό στο κέντρο.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να ..

Λαμπάδα βάπτισης στεφανάκι με pampas και μονόγραμμα

75,00€

Λαμπάδα βάπτισης με στεφανάκι στολισμένο με pampas και πούπουλα με γραμματάκι πλέξιγκλας στο κέντρο!Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και με άλλο μονόγραμμα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να μας καλέσετε σ..

Λαμπάδα βάπτισης στεφανάκι με κολοκύθα

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης στολισμένη από ύφασμα με κολοκύθες και στεφανάκι σε ροζ αποχρώσεις.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2610622510 για ν..

Λαμπάδα βάπτισης αερόστατο από τριαντάφυλλα

80,00€

Λαμπάδα βάπτισης με σχέδιο αερόστατο από υφασμάτινα τριαντάφυλλα σε αποχρώσεις ροζ με εκρού.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να μας καλέσετε στο 26106225..

Λαμπάδα βάπτισης με ζωάκια του δάσους

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης στολισμένη με φιόγκους λινάτσας κ δαντέλας με λουλούδια,λεβάντα και δύο ξύλινα ζωάκια του δάσους.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να μας..

Λαμπάδα βάπτισης αερόστατο φλοράλ

80,00€

Λαμπάδα βάπτισης με σχέδιο αερόστατο με ύφασμα φλοράλ σε αποχρώσεις ροζ και σάπιο μήλο.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2610622510 γι..

Λαμπάδα βάπτισης στεφανάκι ζωάκια του δάσους

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης στολισμένη με στεφανάκι ζωάκια του δάσους, λουλούδια και τούλια σε απαλό κρεμ κ σάπιο μήλο.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να μας καλέσ..

Λαμπάδα βάπτισης στεφάνι με μονόγραμμα

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης διακοσμημένη από χειροποίητο στεφανάκι με λουλούδια υφασμάτινα και μονόγραμμα πλέξιγκλας χρυσό!Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2610622510 για να σας βοηθήσουμε!Ύψος κεριού 90cmΕπειδή είν..

Λαμπάδα βάπτισης μονόκερος

85,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα τον μονόκερο.Είναι διακοσμημένη με λουλούδια σε σάπιο μήλο απόχρωση, δαντέλες και τούλι.Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2610622510 να φτιάξουμε μαζί την βάπτιση του μωρού σας.Ύψο..

Λαμπάδα βάπτισης αστεράκι"Twinkle little star.."

75,00€

Λαμπάδα βάπτισης για κοριτσάκια με θέμα το αστέρι!Είναι διακοσμημένη με υφάσματα σε ροζ και λευκό χρώμα με αστεράκι ξύλινο στο πάνω μέρος και κοριτσάκι από πλέξιγκλας χρυσό!Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχ..

Λαμπάδα βάπτισης πριγκίπισσα

75,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα την πριγκίπισσα.Είναι διακοσμημένη με σομόν ύφασμα glitter, τούλι πουά και σατέν κορδέλα σάπιο μήλο.Περιμετρικά έχει λουλουδάκια και πούπουλα.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί κα..

Λαμπάδα βάπτισης πεταλούδα

75,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα την πεταλούδα.Είναι διακοσμημένη με τούλια και δαντέλες στο κάτω μέρος και έχει υφασμάτινο φιόγκο σε σάπιο μήλο χρώμα.Στο επάνω μέρος έχει πεταλούδα μέσα σε τελαράκι ραπτικής ..

Λαμπάδα βάπτισης κύκνος πουά

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα τον κύκνο.Είναι διακοσμημένη με πουά ροζ ύφασμα στο πίσω μέρος και λευκό φιόγκο από δαντέλα.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να ..

Λαμπάδα βάπτισης κύκνος glitter

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα τον κύκνο.Είναι διακοσμημένη με τούλια και δαντέλες και έχει υφασμάτινο φιόγκο σε σάπιο μήλο χρώμα.Στο επάνω μέρος έχει ξύλινο κύκνο με glitter στην κορώνα του.Υπάρχει δυνατότ..

Λαμπάδα βάπτισης κύκνος

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα τον κύκνο.Είναι διακοσμημένη με floral ύφασμα στο πίσω μέρος, φιόγκο από καμβά ροζ και ξύλινο μονόγραμμα σε λευκό χρώμα της επιλογής σας.Στο επάνω μέρος έχει υφασμάτινο χειροπ..

Λαμπάδα βάπτισης προβατάκι

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το προβατάκι.Είναι διακοσμημένη με floral ύφασμα στο πίσω μέρος, φιόγκο από καμβά ροζ και ξύλινο μονόγραμμα σε λευκό χρώμα της επιλογής σας!Στο επάνω μέρος έχει υφασμάτινο προ..

Λαμπάδα βάπτισης νεράϊδα

65,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα την νεράιδα.Είναι διακοσμημένη με λινάτσα και φιόγκο από δαντέλα σε ιβουάρ χρώμα με γάζες σάπιο μήλο, λεβάντα φυσική αποξηραμένη και ξύλινη νεράϊδα!Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχ..

Λαμπάδα βάπτισης μπάλα λουλούδια

80,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα λουλούδια.Είναι διακοσμημένη με λουλούδια παιώνιες σε ροζ, ιβουάρ και σάπιο μήλο χρώμα.Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.Μπορείτε να μας κ..

Λαμπάδα βάπτισης αστέρι ροζ-χρυσό

60,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα το αστέρι.Είναι διακοσμημένη με χρυσό ύφασμα στο πίσω μέρος, δαντέλες και τούλι.Το αστεράκι είναι ξύλινο σε ροζ και χρυσό χρώμα!Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώμ..

Λαμπάδα βάπτισης κορώνα σάπιο μήλο

60,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα την κορώνα.Είναι διακοσμημένη με χρυσό ύφασμα στο πίσω μέρος, δαντέλες και τούλι.Η κορώνα είναι από πλέξιγκλας σε χρυσό χρώμα!Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί και σε άλλα χρώματ..

Λαμπάδα βάπτισης Frida Kahlo

70,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα την Frida Kahlo.Είναι διακοσμημένη με boho κορδέλες στο πίσω μέρος και έχει ξύλινο τελαράκι ραπτικής στολισμένο με λουλούδια και ξύλινη φιγούρα!Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί ..

Λαμπάδα βάπτισης Sara Key

55,00€

Λαμπάδα βάπτισης με θέμα την Sara Key.Είναι διακοσμημένη με ύφασμα στο πίσω μέρος και φιόγκο από λινάτσα.Έχει ξύλινη φιγούρα με το κοριτσάκι και στεφανάκι λευκό στο κάτω μέρος με λουλουδάκι!Υπάρχει δυ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 31 από 31 συνολικά (1 Σελ.)