ΕΣΠΑ

Λαδόπανα για κορίτσι

Λαδόπανα για κορίτσι

Ποδιά "Ο Νονός μου" με θέμα Κύκνος

25,00€

Υφασμάτινη ποδιά για τον νονό σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα Κύκνος! Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας! Διαστάσεις 64cm x 94cm Χρόνος παράδοσης ειδικής παρ..

Ποδιά με θέμα Πάντα

25,00€

Υφασμάτινη ποδιά για την νονά σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα Πάντα! Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας! Διαστάσεις 64cm x 94cm Χρόνος παράδοσης ειδικής παρα..

Ποδιά "Ο Νονός Λεει Ναι" με θέμα Καρδιά

25,00€

Υφασμάτινη ποδιά για την νονά σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα Καρδιά! Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας! Διαστάσεις 64cm x 94cm Χρόνος παράδοσης ειδικής παρ..

Ποδιά "Η Νονά Λεει Ναι" με θέμα Minnie

25,00€

Υφασμάτινη ποδιά για την νονά σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα Minnie! Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας! Διαστάσεις 64cm x 94cm Χρόνος παράδοσης ειδικής παρ..

Λαδόπανο δίχρωμο λευκό ροζ

53,90€

Λαδόπανο δίχρωμο σε λευκό ροζ χρώμα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια πε..

Λαδόπανο δίχρωμο λευκό πράσινο με αστεράκια

53,60€

Λαδόπανο δίχρωμο με αστεράκια σε λευκό πράσινο χρώμα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκου..

Λαδόπανο δίχρωμο λευκό ροζ σχεδίου

53,90€

Λαδόπανο δίχρωμο σχεδίου σε λευκό ροζ χρώμα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι κα..

Ποδιά "Όταν η μαμά λέει Όχι, η Νονά λέει Ναι"

28,90€

Υφασμάτινη ποδιά για τον νονό σε λευκό χρώμα τυπωμένη "Όταν η μαμά λέει Όχι, η Νονά λέει Ναι"!Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας!Διαστάσεις 64cm x 94cmΧρόνος πα..

Λαδόπανο με Αρκουδάκια ροζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένα αρκουδάκια σε φούξια κ μπεζ αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα)..

Λαδόπανο με Κουκουβάγια ροζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη κουκουβάγια σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρα..

Λαδόπανο με Τσαγιερό

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο τσαγιερό σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί και βεραμάν λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μ..

Λαδόπανο με ποδήλατο και λουλούδια

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο ποδήλατο και λουλούδια σε κρεμ καφέ αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φαν..

Λαδόπανο με Μπαλόνια ροζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένα μπαλόνια σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι..

Λαδόπανο με λουλούδι "Only For Girls"

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο λουλούδι σε λευκό χρώμα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανε..

Λαδόπανο με Ανεμόμυλους ροζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένους ανεμόμυλους σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρ..

Λαδόπανο με Παλάτι Princess

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο παλάτι σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι κ..

Λαδόπανο με Σκαντζόχοιρο ροζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο σκαντζόχοιρο σε βεραμάν με ροζάκι κ ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι..

Λαδόπανο με Πεταλούδα

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη πεταλούδα σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκ..

Λαδόπανο με Κάστρο

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο κάστρο σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι κ..

Λαδόπανο με Αλεπού

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο αλεπού σε ανοιχτό καφέ και ασημί χρώματα με ροζ λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(β..

Λαδόπανο με Ουράνιο Τόξο-Ηλιος

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο ουράνιο τόξο με τα χαρούμενα χρωματά του κ τον ήλιο.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι κα..

Λαδόπανο με Μονόκερο

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο μονόκερο σε ρόζ κ φούξια χρώματα με βεραμάν λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακά..

Λαδόπανο με Ελεφαντάκι

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο ελεφαντάκι σε ρόζ κ κρεμ χρώματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκο..

Λαδόπανο με όνομα

53,00€

Βαμβακερό λαδόπανο με όνομα και ροζ γράμματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια ..

Λαδόπανο με κολοκύθα

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένη κολοκύθα σε ροζ αποχρώσεις!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελ..

Λαδόπανο με ουρά γοργόνας

42,90€

Πολύ όμορφο βαμβακερό λαδόπανο με κεντημένη ουρά γοργόνας!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκου..

Λαδόπανο με μελισσάκια

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένα μελισσάκια σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακ..

Λαδόπανο με φεγγαράκι και συννεφάκι

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο φεγγαράκι και συννεφάκι σε ρόζ κ γκρι χρώματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανε..

Λαδόπανο με λεμονάκια

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένα λεμόνια!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια πετσετού..

Λαδόπανο κουνελάκι με κορώνα

42,90€

Λαδόπανο με θέμα το κουνελάκι με κορώνα, σε χρώματα βεραμάν/ροζ/σάπιο μήλο.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και..

Λαδόπανο τροπικά λουλούδια-τουκανό

42,90€

Λαδόπανο με θέμα τροπικά λουλούδια και τουκανό.Το σέτ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μ..

Λαδόπανο ελεφαντάκι-καμηλοπάρδαλη

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο ελεφαντάκι και καμηλοπάρδαλη σε σάπιο μήλο/βεραμάν χρώματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι κ..

Λαδόπανο ελαφάκι με λουλούδια

42,90€

Λαδόπανο με θέμα ελαφάκι που μέσα σε στεφανάκι από λουλούδια.Είναι σε ροζ/βεραμάν χρώματα.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρο..

Ποδιά "στην υπέροχη νονά μου" αερόστατο-μονόκερος

28,90€

Υφασμάτινη ποδιά για την νονά σε λευκό χρώμα τυπωμένη με θέμα αερόστατο-μονόκερος!Μπορείτε να την φτιάξουμε σε ότι θέμα και χρώμα θέλετε κατόπιν παραγγελίας!Διαστάσεις 64cm x 94cmΧρόνος παράδοσης ειδι..

Λαδόπανο με κύκνο

42,90€

Λαδόπανο με κύκνο σε ροζ αποχρώσεις με λουλουδάκια.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι κα..

Λαδόπανο με γοργόνα ροζ

42,90€

Λαδόπανο με γοργόνα ροζ και αστεράκια.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μια ..

Λαδόπανο άμαξα με αλογάκι

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο άμαξα με αλογάκι σε ροζ αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκου..

Λαδόπανο "Girl" με καρδιά

42,90€

Λαδόπανο με καρδιά ροζ που γράφει "Girl"!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού (βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκι και μ..

Λαδόπανο "Peppa το γουρουνάκι"

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένη την Peppa και τον αδερφό της George!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκου..

Λαδόπανο φαλαινάκι-χελώνα

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο φαλαινάκι και ψαράκι σε ροζ χρώμα, χελωνίτσα καρέτα-καρέτα!Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακά..

Λαδόπανο με κλουβάκι "Love"

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο κλουβάκι και πουλάκι σε μπεζ και σομον χρώματα που γράφει "Love" ,λουλούδια στην άκρη και κορδελίτσα 3mm σατέν στο κάτω μέρος.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λα..

Ποδιά Νονού-Νονάς με όνομα

32,50€

Ποδιά σε λευκό χρώμα με κεντημένα Ο νονός ή Η νονά και το όνομα του μωρού!Μπορούμε να σας την φτιάξουμε με ότι χρώμα κλωστής θέλετε.Διαστάσεις 64cm x 94cm χωρίς τα ζωνάκιαΧρόνος παράδοσης ειδικής παρα..

Λαδόπανο ματάκι ρόζ

42,90€

Λαδόπανο με κεντημένο ματόχαντρο σε ρόζ κ φούξια χρώματα με ασημί λεπτομέρειες.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι κ..

Λαδόπανο με βιντάζ πουλάκια

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο βιντάζ πουλάκια σε παστέλ τόνους χρωμάτων.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) ..

Λαδόπανο ουράνιο τόξο ροζ

42,90€

Λαδόπανο με τα όμορφα χρώματα του ουράνιου τόξου και συννεφάκια στο τελείωμα .Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι ..

Λαδόπανο μονόχρωμο

32,90€

Βαμβακερό σετ λαδόπανου με κορδελίτσα στο κάτω μέρος σε πολύ απλή και λιτή γραμμή.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο, τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φανελίτσα) το σκουφάκ..

Ποδιά Νονός-Νονά

25,00€

Ποδιά σε λευκό χρώμα με κεντημένα Ο νονός μου και Η νονά μου αντίστοιχα.Μπορούμε να σας την φτιάξουμε με ότι χρώμα κλωστής θέλετε.Διαστάσεις 64cm x 94cm χωρίς τα ζωνάκιαΧρόνος παράδοσης ειδικής παραγγ..

Λαδόπανο με φλαμίνγκο

42,90€

Λαδόπανο με φλαμίνγκο σε ροζ,φούξια κ βεραμάν χρώματα με κορδελίτσα στο κάτω μέρος.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρα..

Λαδόπανο ονειροπαγίδα ρόζ

42,90€

Λαδόπανο με ονειροπαγίδα σε σάπιο μήλο με βεραμάν και ασημί αποχρώσεις.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρού(βρακάκι και φαν..

Λαδόπανο ελεφαντάκια με μπαλόνια

42,90€

Λαδόπανο με σχέδιο ελεφαντάκια σε απαλούς τόνους του ροζ και κορδελίτσα στο τελείωμά του.Το σετ αποτελείται από μια μεγάλη πετσέτα και ένα λαδοσέντονο κεντημένα με το ίδιο σχέδιο,τα εσώρουχα του μωρ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 68 συνολικά (2 Σελ.)