ΕΣΠΑ

Υλικά χειροτεχνίας-κατασκευής

Στη κατηγορία αυτή θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να δημιουργήσετε ιδιαίτερες κατασκευές.

Ρολλό ύφασμα Τούλι stripes 48cm/ μ΄ετρο

1,50€

Ύφασμα απο τούλι 48 εκατοστών με ρίγες,ιδανικό για τις κατασκευές σας.Εάν επιθυμείτε περισσότερα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματα-Δίχτυα ρολλά...

Τούλι Stripes 48cm(9m)

6,15€

Ύφασμα απο τούλι 48 εκατοστών με ρίγες,ιδανικό για τις κατασκευές σας.Εάν επιθυμείτε λίγα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματα-Δίχτυα μέτρου...

Φουντίτσα υφασμάτινη 3cm

0,20€

Φουντίτσα υφασμάτινη 3cm, διαθέσιμη σε 3 χρώματα. Ιδανική για δημιουργικές διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές...

Φύλλο Μακραμέ εκρού 15x35cm

9,50€

Φύλλο Μακραμέ σε εκρού χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας!Διαστάσεις 15x35cm...

Ρολλό ύφασμα μικροφίμπρα με ελεφαντάκια 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα σαράντα οχτώ εκατοστών με θέμα ελεφαντάκια σε κίτρινη απόχρωση.Ιδανικό για να κάνετε θεματικούς στολισμούς!..

Ρολλό ύφασμα μικροφίμπρα με ελεφαντάκια 48cm (5m)

12,95€

Ύφασμα σαράντα οχτώ εκατοστών με θέμα ελεφαντάκια σε κίτρινη απόχρωση.Ιδανικό για να κάνετε θεματικούς στολισμούς!..

Ρόδα ξύλινη στολισμένη με πασχαλιές και πρασινάδες 50cm

78,90€

Ρόδα ξύλινη στολισμένη με πασχαλιές και πρασινάδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  ..

Στεφάνι πλεκτό μπεζ 20cm

3,20€

Στεφάνι ψάθινο πλεκτό σε φυσικό μπεζ χρώμα και μέγεθος 20 εκατοστών.Μπορείτε να το στολίσετε με πολλές κορδέλες ή δαντέλες,να του κολλήσετε καρπούς και λουλουδάκια και να το κρεμάσετε στον τοίχο ή..

Στεφάνι από σχοινί στολισμένο με τριαντάφυλλα και ορτανσίες 30cm

36,90€

Στεφάνι από σχοινί στολισμένο με τριαντάφυλλα και ορτανσίες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετ..

Στεφάνι από σχοινί στολισμένο με τριαντάφυλλα και πρασινάδες 30cm

36,90€

Στεφάνι από σχοινί στολισμένο με τριαντάφυλλα και πρασινάδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσε..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με χρυσάνθεμα και νεράγκουλα 25cm

23,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με χρυσάνθεμα και νεράγκουλα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε&n..

Κάδρο ξύλινο στολισμένο με χρυσάνθεμα και λεβάντα μπλε μωβ 46cm

53,90€

Κάδρο ξύλινο στολισμένο με χρυσάνθεμα και λεβάντα μπλε μωβ.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με αμυγδαλιές και ξύλινη καρδιά 40cm

36,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με χρυσάνθεμα και ξύλινη καρδιά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετ..

Στεφάνι τελάρο κλαδένιο στολισμένο με μανώλιες και πρασινάδες 42cm

29,80€

Στεφάνι τελάρο κλαδένιο στολισμένο με μανώλιες και πρασινάδες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσ..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με χρυσάνθεμα και λεβάντα μωβ μπλε 25cm

27,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με χρυσάνθεμα και λεβάντα μωβ μπλε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμή..

Μεταλλικό στεφάνακι χρυσό 7cm

0,90€

Μεταλλικό στεφάνακι σε χρυσό χρώμα. Μπορείτε να το δέσετε με λεπτή κορδελίτσα ή σχοινάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά τυλιγμένα με τούλι ή χαρτούφασμα φτιάχνοντας μια όμορφη μπομπονιέρα..

Στεφάνι μεταλλικό λευκό σε ξύλινη βάση

27,90€

Στεφάνι μεταλλικό λευκό σε ξύλινη βάση.Στολίστε το με κορδέλες, κορδόνια, λουλούδια ή υφάσματα και φτιάξτε ένα όμορφο στεφάνι για να διακοσμήσετε τον χώρο σας!Διαστάσεις 57cmx34cm βαση..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά 85cm

90,00€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  τον χώ..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά 35cm

23,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  τον χώ..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά 25cm

11,95€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα λιλά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  τον χώ..

Στεφάνι μεταλλικό λευκό στολισμένο με νεραγκούλα και πουλάκι 40cm

18,90€

Στεφάνι μεταλλικό λευκό στολισμένο με νεραγκούλα και πουλάκι ξύλινο.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να δια..

Κάδρο ξύλινο στολισμένο με παιώνια και λεβάντα ροζ μωβ 46cm

49,80€

Κάδρο ξύλινο στολισμένο με παιώνια και λεβάντα ροζ μωβ.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε&nbs..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με τριαντάφυλλα και ζέρμπερα φούξια εκρού 30cm

27,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με τριαντάφυλλα και ζέρμπερα φούξια εκρού.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να δ..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με τριαντάφυλλα και ορτανσία κίτρινο λευκό 30cm

26,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με τριαντάφυλλα και ορτανσία κίτρινο λευκό.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να ..

Στεφάνι κλαδένιο λευκό "Welcome" στολισμένο με παιώνιες και ορτανσίες 40cm

35,90€

Στεφάνι κλαδένιο λευκό "Welcome" στολισμένο με παιώνιες και ορτανσίες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να δ..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με ζέρμπερα και μανώλια 30cm

26,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με ζέρμπερα και μανώλια σε σάπιο μήλο και λευκό.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε γι..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με ορτανσίες και λουλούδια κίτρινο πορτοκαλί 25cm

23,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με ορτανσίες και λουλούδια κίτρινο πορτοκαλί.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για ν..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με χρυσάνθεμα και λουλούδια κίτρινο πορτοκαλί 25cm

23,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με χρυσάνθεμα και λουλούδια κίτρινο πορτοκαλί.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για ..

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με μανωλια και παιώνια 30cm

18,90€

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με μανωλια και παιώνια σε ροζ φούξια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να ..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με τριαντάφυλλα και λουλούδια εκρού λευκό 30cm

31,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με τριαντάφυλλα και λουλούδια εκρού λευκό.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να δ..

Καρδιά μεταλλική χρυσή στολισμένη με λουλούδια 20cm

10,00€

Καρδιά μεταλλική χρυσή στολισμένη με λουλούδια και πουλάκι σε κούνια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να δι..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα και λουλούδια μωβ λιλά 25cm

23,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα και λουλούδια μωβ λιλά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσ..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λουλούδια μωβ λιλά 30cm

27,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λουλούδια μωβ λιλά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  ..

Στεφάνι τελάρο ξύλινο στολισμένο με λουλούδια κίτρινο φούξια 40cm

52,90€

Στεφάνι τελάρο ξύλινο στολισμένο με λουλούδια κίτρινο φούξια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσε..

Καπέλο κλαδένιο στολισμένο με λουλούδια μωβ λιλά 40cm

36,90€

Καπέλο κλαδένιο στολισμένο με λουλούδια μωβ λιλά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  τ..

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με παιώνια και μανώλια 40cm

27,90€

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με  παιώνια και μανώλια σε μωβ και φούξια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξε..

Καρδιά μεταλλική χρυσή στολισμένη με λουλούδια και πουλάκι σε κούνια 20cm

12,90€

Καρδιά μεταλλική χρυσή στολισμένη με λουλούδια και πουλάκι σε κούνια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να δι..

Καρδιά κλαδένια στολισμένη με τριαντάφυλλα και παιώνιες 40cm

34,90€

Καρδιά κλαδένια στολισμένη με τριαντάφυλλα και παιώνιες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε&nb..

Στεφάνι μεταλλικό λευκό στολισμένο με λουλούδια κόκκινο λευκό 40cm

35,80€

Στεφάνι μεταλλικό λευκό στολισμένο με λουλούδια κόκκινο λευκό.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσ..

Στεφάνι μεταλλικό χρυσό στολισμένο με λουλούδια μωβ ροζ 40cm

29,80€

Στεφάνι μεταλλικό χρυσό στολισμένο με βουκαμβίλια κ τριαντάφυλλα μωβ ροζ.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για ν..

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με ορτανσία και πασχαλιά 40cm

22,90€

Καρδιά μεταλλική λευκή στολισμένη με ορτανσία και πασχαλιά σε λιλά και λευκό.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε γ..

Ρόδα ξύλινη στολισμένη με λουλούδια ροζ μωβ 50cm

72,90€

Ρόδα ξύλινη στολισμένη με λουλούδια ροζ μωβ.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  τον χώ..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα και λουλούδια 25cm

21,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λεβάντα και λουλούδια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε ..

Στεφάνι μεταλλικό χρυσό στολισμένο με λουλούδια μπλε κίτρινο 40cm

45,70€

Στεφάνι μεταλλικό χρυσό στολισμένο με λουλούδια μπλε κίτρινο.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσε..

Στεφάνι μεταλλικό λευκό στολισμένο με βουκαμβίλια μανώλια 40cm

28,90€

Στεφάνι μεταλλικό λευκό στολισμένο με βουκαμβίλια και μανώλια σε εκρού και σομόν.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξε..

Κάδρο ξύλινο στολισμένο με λουλούδια ροζ κίτρινα 46cm

48,90€

Κάδρο ξύλινο στολισμένο με λουλούδια ροζ κίτρινα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε  τ..

Κάδρο ξύλινο στολισμένο με λουλούδια πορτοκαλί κίτρινα 46cm

48,90€

Κάδρο ξύλινο στολισμένο με λουλούδια πορτοκαλί κίτρινα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε&nbs..

Καρδιά κλαδένια στολισμένη με λουλούδια πορτοκαλί κίτρινα 40cm

35,90€

Καρδιά κλαδένια στολισμένη με λουλούδια πορτοκαλί κίτρινα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε&..

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λουλούδια κίτρινο κόκκινο 25cm

23,90€

Στεφάνι κλαδένιο στολισμένο με λουλούδια κίτρινο κόκκινο.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε&n..

Στεφάνι διπλό μεταλλικό χρυσό στολισμένο με μανώλια βουκαμβίλια 30cm

24,90€

Στεφάνι διπλό μεταλλικό χρυσό στολισμένο με μανώλια βουκαμβίλια σε σομόν τόνους.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και άλλα στολισμένα στεφάνια σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη όπου μπορείτε να επιλέξετ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 1286 συνολικά (26 Σελ.)