ΕΣΠΑ

Χάντρες συνθετικές

Χάντρες συνθετικές

Χάντρα μάτι μωβ συνθετική ματ 10mm

0,12€

Χάντρα μάτι συνθετική σε μωβ χρώμα, ιδανική για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Χάντρα μάτι μωβ συνθετικό ματ 8mm

0,08€

Χάντρα μάτι συνθετικό σε μωβ χρώμα, ιδανικό για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Χάντρα μάτι πράσινη συνθετική ματ 10mm

0,12€

Χάντρα μάτι συνθετική σε πράσινο χρώμα, ιδανική για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Χάντρα μάτι μπλε συνθετική 10mm

0,20€

Χάντρα μάτι συνθετική σε μπλε χρώμα, ιδανική για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Χάντρα μάτι ροζ συνθετική ματ 10mm

0,12€

Χάντρα μάτι συνθετική σε ροζ χρώμα, ιδανική για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Χάντρα μάτι πορτοκαλί συνθετική ματ 10mm

0,12€

Χάντρα μάτι συνθετική σε πορτοκαλί χρώμα, ιδανική για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή μαρτυρικά.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα αν θέλετε να συνδυάσετε...

Χάντρα συνθετική χρυσή με στραςς

0,15€

Διαστάσεις 10mm..

Χάντρα πέρλα με στεμματάκι χρυσό

0,35€

Χαντρούλα πέρλα συνθετική σε εκρού χρώμα με στεμματάκι χρυσό στο πάνω μέρος.Πολύ όμορφη για να φτιάξετε κοσμηματάκια ή να την χρησιμοποιήσετε στα μαρτυρικά αν έχετε θέμα στεμματάκι!Στην τρυπούλα περνά..

Χάντρα συνθετική γυαλιστερή

0,12€

Χάντρα συνθετική γυαλιστερή σε τέσσερα χρώματα ιδανική για να φτιάξετε βραχιόλια, κολιέ ή να τις χρησιμοποιήσετε και στα μαρτυρικά αν κάνετε βραχιολάκι.Περνάει κορδονάκι μέχρι 1mm.Διαστάσεις 8mm..

Χάντρα συνθετική βελούδινη 10mm

0,30€

Χαντρούλα συνθετική με βελούδινη επένδυση εξωτερικά.Φτιάξτε βραχιόλια, κολιέ ακόμα και μαρτυρικά.Χωράει κορδονάκι 1mmΔιαστάσεις 10mm..

Ματόχαντρο στρογγυλό χρυσό-λευκό

0,60€

Διαστάσεις 10mm x 13mm με το κρικάκι..

Ματάκι συνθετικό λευκό δύο κρικάκια

0,65€

Διαστάσεις 1cm x 2,3cm με τα κρικάκια..

Χάντρα γυαλιστερή χρυσό-σομόν

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι σομόν νουαρέ και έχει πινελιές χρυσό χρώμα!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 2 mm.Διαστάσεις 11mm..

Χάντρα συνθετική μίνι σετ 50 τεμάχια

1,50€

Χαντρούλα που μοιάζει με γυάλινη σε διάφορα χρώματα!Μπορείτε να την περάσετε για τελείωμα σε κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια.Διαστάσεις 4mm..

Χάντρα συνθετική λιλά 11mm

0,30€

Χάντρα συνθετική σε ματ λιλά χρώμα που χωράει κορδονάκι μέχρι 1cm για να φτιάξετε κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια!Διαστάσεις 11mm..

Ματόχαντρα συνθετική 9mm

0,14€

Χάντρα συνθετική με σχέδιο ματάκι σε πολλά χρώματα.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μαρτυρικά, γούρια ή να στολίσετε σαγιονάρες, πορτοφολάκια και τσάντες!Διαστάσεις 9mm..

Ματόχαντρο γυάλινο ρόζ

0,50€

Το κλασσικό ματόχαντρο σε γυάλινο με πολύ ωραίο ρόζ χρώμα.Βάλτε το στα βραχιόλια σας και κρατήστε το κακό μάτι μακριά!Η τρυπούλα του χωράει γορδονάκι 1mmΔιοαστάσεις 14mm..

Χάντρα δαχτυλιδάκι καουτσούκ για λύκρα

0,12€

Μικρά δαχτυλιδάκια από καουτσούκ σε πολλά χαρούμενα χρώματα με μεγάλο άνοιγμα για να τα περάσετε στις κατασκευές σας με λύκρα ή καουτσούκ γορδόνια!Διαστάσεις 12mm με 8mm άνοιγμα τρύπας..

Χάντρα μάτ συνθετική για λύκρα

0,45€

Χαντρούλες με μάτ χρωματισμούς και μεγάλο άνοιγμα για να τις χρησιμοποιήσετε για τις κατασκευές σας με λύκρα ή καουτσούκ γορδόνια.Η χάντρα είναι 10mm x 8mm και το άνοιγμα της τρυπούλας της είναι 5mm...

Χάντρα δαχτυλίδι καουτσούκ χοντρό για λύκρα

0,20€

Δαχτυλίδια χάντρες από χοντρό πλακέ καουτσούκ με μεγάλο άνοιγμα 8mm,τέλειο για κατασκευές με λύκρα ή καουτσούκ γορδόνια!Διαστάσεις 13mm x 5mm..

Χάντρα συνθετική με άνοιγμα 3mm

0,15€

Χαντρούλα συνθετική με διάσταση 11mm και άνοιγμα τρύπας 3mm για να την χρησιμοποιήσετε για κατασκευές με χοντρά σύρματα,καουτσούκ ή και λύκρα γορδόνια...

Χάντρα πέρλα χρωματιστή μεγάλη 13mm

0,15€

Περλίτσες σε όμορφα χρώματα για να φτιάξετε βραχιολάκια,κολιέ και σκουλαρίκια ή να στολίσετε μπλούζες,τσάντες και σαγιοναρούλες!..

Χάντρα πέρλα χρωματιστή μεσαία 7mm

0,10€

Περλίτσες σε όμορφα χρώματα για να φτιάξετε βραχιολάκια,κολιέ και σκουλαρίκια ή να στολίσετε μπλούζες,τσάντες και σαγιοναρούλες!..

Χάντρα πέρλα χρωματιστή μίνι 5mm

0,05€

Περλίτσες σε όμορφα χρώματα για να φτιάξετε βραχιολάκια,κολιέ και σκουλαρίκια ή να στολίσετε μπλούζες,τσάντες και σαγιοναρούλες!..

Χαντρούλα διάφανη συνθετική ρόμβος μίνι 30 τεμ

0,75€

Χαντρούλα διάφανη συνθετική σε σχήμα ρόμβου με τρυπούλα για γορδονάκια έως 1mm.Είναι πολύ οικονομική γι αυτό βγαίνει σε συσκευασία των 30 τεμαχίων.Διαστάσεις 6mm x 5mm..

Χαντρούλα διάφανη συνθετική-γυάλινη μεγάλη

0,12€

Καινούργια σειρά από συνθετικές χαντρούλες που μοιάζουν γυάλινες αλλά δεν σπάνε!Έχουν πλακουτσό σχήμα κιαι βγαίνουν σε πολλά χρώματα.Η τρυπούλα τους είναι 1mm.Διαστάσεις 12mm x 8mm..

Χαντρούλα διάφανη συνθετική-γυάλινη μεσαία

0,08€

Καινούργια σειρά από συνθετικές χαντρούλες που μοιάζουν γυάλινες αλλά δεν σπάνε!Έχουν πλακουτσό σχήμα κιαι βγαίνουν σε πολλά χρώματα.Η τρυπούλα τους είναι 1mm.Διαστάσεις 10mm x 7mm..

Χαντρούλα διάφανη συνθετική-γυάλινη μικρή

0,07€

Καινούργια σειρά από συνθετικές χαντρούλες που μοιάζουν γυάλινες αλλά δεν σπάνε!Έχουν πλακουτσό σχήμα κιαι βγαίνουν σε πολλά χρώματα.Η τρυπούλα τους είναι 1mm.Διαστάσεις 8mm x 5mm..

Γυάλινη χάντρα

0,15€

Χάντρα από γυαλί σε λαχανί και τυρκουάζ χρώμα με τρυπούλα για γορδονάκι έως 1mm.Διαστάσεις 11mm..

Ματόχαντρα συνθετική πλακέ

0,15€

Ματόχαντρα πλακέ με τρυπούλα για γορδονάκι 1mm σε πολύ ωραία έντονα χρώματα για βραχιόλια και μαρτυρικά!Διαστάσεις 10mm..

Χάντρα κρακελέ μικρή σετ 7 τεμαχίων

1,30€

Υπέροχη χάντρα γυάλινη κρακελέ σε πολύ γλυκούς πάλ τόνους χρωμάτων!Είναι σε συσκευασία των 7 τεμαχίων και τα χρώματά τους είναι βεραμάν,ιβουάρ,γαλάζιο,πορτοκαλί,φούξια,ρόζ και ροδί.Η τρυπούλα της είνα..

Χάντρα millefiori flowers μαύρη οβάλ

0,95€

Πολύ ξεχωριστή χάντρα millefiori σε οβάλ σχήμα!Υπέροχη για να στολίσετε τα κολιέ ή τα βραχιόλια σας!Είναι μαύρη και γεμάτη λουλουδάκια σε διάφορα χρώματα!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 2mm.Διασ..

Γυάλινη χάντρα σέτ 4 τεμ.

1,45€

Γυάλινη διάφανη πανέμορφη χάντρα σε τέσσερα χρώματα κόκκινο,κίτρινο,κυπαρισσί και μπλέ σκούρο!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 1 mm.Διαστάσεις χαντρούλας 9mm..

Χάντρα γυαλιστερή οβάλ μπορντώ-μελί

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι μπορντώ και έχει μελί αποχρώσεις!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 1mm.Διαστάσεις 11mm x 6mm..

Χάντρα γυαλιστερή οβάλ σάπιο μήλο-μπέζ

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι σάπιο μήλο με μπέζ αποχρώσεις!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 1mm.Διαστάσεις 11mm x 6mm..

Χάντρα γυαλιστερή οβάλ λιλά-τυρκουάζ

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι λιλά και έχει τυρκουάζ αποχρώσεις!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 1mm.Διαστάσεις 11mm x 6mm..

Χάντρα γυαλιστερή οβάλ λαχανί-πορτοκαλί

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι λαχανί και έχει πορτοκαλί αποχρώσεις!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 1mm.Διαστάσεις 11mm x 6mm..

Χάντρα γυαλιστερή οβάλ σομόν-καφέ ανοιχτό

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι σομόν και έχει ανοιχτό καφέ αποχρώσεις!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 1mm.Διαστάσεις 11mm x 6mm..

Χάντρα γυαλιστερή οβάλ χρυσό-καφέ

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι χρυσή με καφέ και μελί αποχρώσεις!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 1mm.Διαστάσεις 11mm x 6mm..

Χάντρα γυαλιστερή χρυσό-φούξια

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι φούξια νουαρέ με ροζ και έχει πινελιές χρυσό χρώμα!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 2 mm.Διαστάσεις 11mm..

Χάντρα γυαλιστερή χρυσό-κίτρινο

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι κίτρινη νουαρέ και έχει πινελιές χρυσό χρώμα!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 2 mm.Διαστάσεις 11mm..

Χάντρα γυαλιστερή μπορντώ-κόκκινο-ρόζ

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι μπορντώ νουαρέ με κόκκινο και ρόζ και έχει πινελιές χρυσό χρώμα!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 2 mm.Διαστάσεις 11mm..

Χάντρα γυαλιστερή χρυσό-καφέ

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι καφέ νουαρέ και έχει πινελιές χρυσό χρώμα!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 2 mm.Διαστάσεις 11mm..

Χάντρα γυαλιστερή χρυσό-σιέλ

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι σιέλ νουαρέ με μπλε και έχει πινελιές χρυσό και μαύρο χρώμα!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 2 mm.Διαστάσεις 11mm..

Χάντρα γυαλιστερή χρυσό-μπλέ

0,15€

Πανέμορφη συνθετική χαντρούλα για βραχιολάκια,σκουλαρίκια και κολιέ!Είναι μπλέ νουαρέ με τυρκουάζ και έχει πινελιές χρυσό χρώμα!Η τρυπούλα της χωράει γορδονάκι μέχρι 2 mm.Διαστάσεις 11mm..

Χάντρα μεγάλη ριγέ 11mm

0,15€

Χαντρούλα συνθετική ριγέ σε πολλά και όμορφα χρώματα για τις κατασκευές σας!Η τρυπούλα της χωράει κορδονάκι μέχρι 1mm.Διαστάσεις χαντρούλας 11mm..

Χάντρα γίγας ριγέ 20mm

0,45€

Η χάντρα ριγέ στην πιο μεγάλη της διάσταση!Είναι 2 εκατοστά και η τρυπούλα της χωράει κορδονάκι 2mm...

Χάντρα μικρή ριγέ 7 mm

0,10€

Χαντρούλα συνθετική ριγέ σε πολλά και όμορφα χρώματα για τις κατασκευές σας!Η τρυπούλα της χωράει κορδονάκι μέχρι 1mm.Διαστάσεις χαντρούλας 7mm..

Λουλουδάκι συνθετικό με ρίγες

0,30€

Λουλουδάκι από συνθετικό υλικό σε χαρούμενα χρώματα με τρυπούλα για να το περάσετε σε γορδονάκι κηρωμένο 1mm και να φτιάξετε βραχιολάκια ή να το κρεμάσετε με γράνα σε καουτσούκ!Διαστάσεις 14mm x 14mm..

Ματόχαντρα συνθετική 7mm

0,08€

Ματόχαντρο συνθετικό επτά χιλιοστών σε πολλά χρώματα.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε κολιέ, βραχιόλια και μαρτυρικά!..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 71 συνολικά (2 Σελ.)