ΕΣΠΑ

Κουτιά Αποθήκευσης τετράγωνα

Κουτιά Αποθήκευσης τετράγωνα

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 20x20x10cm

2,50€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 20cm x 20cm x 10cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 14x14x12cm

1,75€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 14cm x 14cm x 12cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα μικρό

1,80€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 17cm x 17cm x 8cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο με άρωμα και παιώνια

3,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σχέδιο άρωμα με παιώνια σε ροζ αποχρώσεις.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε κάποιο δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί χάρτινο με άρωμα και λουλούδια

3,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σχέδιο άρωμα και λουλούδια σε αποχρώσεις ροζ και χρυσό.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε κάποιο δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί τετράγωνο βελούδινο σάπιο μήλο

19,80€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι επενδεδυμένο από βελούδο σε χρώμα σάπιο μήλο.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αμπαλάζ δώρου ή για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί τετράγωνο βελούδινο μαύρο

19,80€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι επενδεδυμένο από βελούδο σε μαύρο χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αμπαλάζ δώρου ή για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί χάρτινο τετράγωνο "Love"

4,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με φιόγκο από κορδέλα  στο καπάκι.Πολύ όμορφο για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με καρδιά "Fall in love"

4,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με φιόγκο από κορδέλα  στο καπάκι.Πολύ όμορφο για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί τετράγωνο χάρτινο βελούδινο μαύρο-γκρι

12,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι και επενδεδυμένο από ύφασμα βελούδο με σχέδιο που μοιάζει σαν σκαμπό σε αποχρώσεις μαύρο, γκρι και εκρού.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερο μέγεθος όπου..

Κουτί χάρτινο ροζ με φιογκάκι

4,50€

Κουτάκι τετράγωνο φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε ροζ χρώμα.Το καπάκι του είναι ροζ με ρίγες glitter και φιογκάκι από κορδέλα λινάτσα ροζ με σιέλ ρίγες.Πολύ όμορφο για να βάλετε το δωράκι σας και να τ..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο πορτοκαλί φόρεμα

4,50€

Κουτί τετράγωνο φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με γυναικεία σχεδιάκια με εκρού φόντο.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε πραγματάκια ή να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο κόκκινο φόρεμα

4,50€

Κουτί τετράγωνο φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με γυναικεία σχεδιάκια σε ρόζ και λιλά αποχρώσεις.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε πραγματάκια ή να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέ..

Κουτί χάρτινο ρόζ με ζωάκια

2,50€

Κουτάκι σε ρόζ χρώμα με ζωάκια και σχοινάκια στο πλάι για να το πιάνετε.Πολύ όμορφο για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 11cm x 11cm x 10,5cm ..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με φιογκάκι γκρό

3,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι.Στο καπάκι του έχει γκρό κορδελίτσα με φιογκάκι,έτοιμο να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με φιογκάκι

6,90€

Κουτάκι φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι με glitter στο καπάκι του.Έχει κορδελίτσα γκρό με φιογκάκι και καρτελάκι που γράφει "Best Wishes", έτοιμο για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο με γκρό κορδέλα

7,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σαγρέ σχέδιο.Στο επάνω μέρο έχει κορδελίτσα γκρό ριγέ με φιογκάκι και καρτελάκι που γράφει "For you"!Έτοιμο για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Σκαμπό δερματίνη Paris

39,80€

Σκαμπώ σκληρό με επένδυση δερματίνης,μαξιλαράκι και κενό εσωτερικά για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας!Διαστάσεις 36,5cm x 36,5cm x 37cm..

Σκαμπό αμερικάνικη σημαία

25,00€

Σκαμπώ σκληρό με επένδυση δερματίνης,μαξιλαράκι και κενό εσωτερικά για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας!Διαστάσεις 31,5cm x 30,5cm x 30,5cm ύψος..

Κουτί χάρτινο σκληρό σταφύλι

8,80€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χοντρό χαρτόνι μεγάλης αντοχής.Η υφή του είναι σαν υφασμάτινη, μπορείτε να το καθαρίσετε και με νωπό πανάκι ή να το έχετε στο μπάνιο σας.      ..

Κουτί χάρτινο σκληρό "Cussine"

8,80€

Κουτί  φτιαγμένο από σκληρό χοντρό χαρτόνι μεγάλης αντοχής.Η υφή του είναι σαν υφασμάτινη, μπορείτε να το καθαρίσετε και με νωπό πανάκι ή να το έχετε στο μπάνιο σας...

Κουτί χάρτινο σκληρό καρώ ροζ-λαχανί

6,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χοντρό χαρτόνι μεγάλης αντοχής.Η υφή του είναι σαν υφασμάτινη, μπορείτε να το καθαρίσετε και με νωπό πανάκι ή να το έχετε στο μπάνιο σας...

Κουτί χάρτινο σκληρό γατούλα καφέ

10,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χοντρό χαρτόνι μεγάλης αντοχής.Η υφή του είναι σαν υφασμάτινη, μπορείτε να το καθαρίσετε και με νωπό πανάκι ή να το έχετε στο μπάνιο σας...

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 23 από 23 συνολικά (1 Σελ.)