ΕΣΠΑ

Κουτιά Αποθήκευσης τετράγωνα

Κουτιά Αποθήκευσης τετράγωνα

Κουτί PVC τετράγωνο 8x8x8cm

0,75€

Κουτί PVC τετράγωνο ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας και για προσκλητήριο γάμου ή βάπτισης.Διαστάσεις 8x8x8cm..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με δερμάτινο χερούλι και σχέδιο λουλούδια

5,50€

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με δερμάτινο χερούλι και σχέδιο λουλούδια.Μπορείτε να το τοποθετήσετε μέσα το δωράκι σας,να το δέσετε με μια όμορφη κορδέλα και να το προσφέρετε!Διαθέσιμο σε 2 μεγέθη...

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με σχέδιο καπελάκια πάρτυ

5,60€

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με σχέδιο καπελάκια πάρτυ.Μπορείτε να το τοποθετήσετε μέσα το δωράκι σας,να το δέσετε με μια όμορφη κορδέλα και να το προσφέρετε!..

Κουτί PVC τετράγωνο 12x12x8cm

0,80€

Κουτί PVC τετράγωνο ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας και για προσκλητήριο γάμου ή βάπτισης.Διαστάσεις 12x12x8cm..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο μαύρο με σχέδια λουλούδια

9,80€

Κουτί χάρτινο τετράγωνο μαύρο με σχέδια λουλούδια.Μπορείτε να το τοποθετήσετε μέσα το δωράκι σας,να το δέσετε με μια όμορφη κορδέλα και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με σχέδια λουλούδια

9,80€

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με σχέδια λουλούδια.Μπορείτε να το τοποθετήσετε μέσα το δωράκι σας,να το δέσετε με μια όμορφη κορδέλα και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο γκρι με σχέδια πουλιά και λουλούδια

9,80€

Κουτί χάρτινο τετράγωνο γκρι με σχέδια πουλιά και λουλούδια.Μπορείτε να το τοποθετήσετε μέσα το δωράκι σας,να το δέσετε με μια όμορφη κορδέλα και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο κράφτ με χερούλι

9,50€

Κουτί τετράγωνο χάρτινο σε κράφτ χρώμα με χερούλι.Μπορείτε να το τοποθετήσετε μέσα το δωράκι σας,να το δέσετε με μια όμορφη κορδέλα και να το προσφέρετε!..

Κουτί υφασμάτινο για αποθήκευση τετράγωνο

7,50€

Κουτί υφασμάτινο για αποθήκευση τετράγωνο.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε πράγματα στο σπίτι σας.Διαστάσεις 30x30cm...

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 20x20x10cm

2,50€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 20cm x 20cm x 10cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 14x14x12cm

1,75€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 14cm x 14cm x 12cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα μικρό

1,60€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 17cm x 17cm x 8cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο με άρωμα και παιώνια

3,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σχέδιο άρωμα με παιώνια σε ροζ αποχρώσεις.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε κάποιο δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί χάρτινο με άρωμα και λουλούδια

3,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σχέδιο άρωμα και λουλούδια σε αποχρώσεις ροζ και χρυσό.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε κάποιο δωράκι ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια...

Κουτί χάρτινο τετράγωνο "Love"

4,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με φιόγκο από κορδέλα  στο καπάκι.Πολύ όμορφο για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με καρδιά "Fall in love"

4,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με φιόγκο από κορδέλα  στο καπάκι.Πολύ όμορφο για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί τετράγωνο χάρτινο βελούδινο μαύρο-γκρι

12,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι και επενδεδυμένο από ύφασμα βελούδο με σχέδιο που μοιάζει σαν σκαμπό σε αποχρώσεις μαύρο, γκρι και εκρού.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερο μέγεθος όπου..

Κουτί χάρτινο ροζ με φιογκάκι

4,50€

Κουτάκι τετράγωνο φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε ροζ χρώμα.Το καπάκι του είναι ροζ με ρίγες glitter και φιογκάκι από κορδέλα λινάτσα ροζ με σιέλ ρίγες.Πολύ όμορφο για να βάλετε το δωράκι σας και να τ..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο κόκκινο φόρεμα

4,50€

Κουτί τετράγωνο φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με γυναικεία σχεδιάκια σε ρόζ και λιλά αποχρώσεις.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε πραγματάκια ή να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέ..

Κουτί χάρτινο ρόζ με ζωάκια

2,50€

Κουτάκι σε ρόζ χρώμα με ζωάκια και σχοινάκια στο πλάι για να το πιάνετε.Πολύ όμορφο για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 11cm x 11cm x 10,5cm ..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με φιογκάκι γκρό

3,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι.Στο καπάκι του έχει γκρό κορδελίτσα με φιογκάκι,έτοιμο να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με φιογκάκι

6,90€

Κουτάκι φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι με glitter στο καπάκι του.Έχει κορδελίτσα γκρό με φιογκάκι και καρτελάκι που γράφει "Best Wishes", έτοιμο για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο με γκρό κορδέλα

7,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σαγρέ σχέδιο.Στο επάνω μέρο έχει κορδελίτσα γκρό ριγέ με φιογκάκι και καρτελάκι που γράφει "For you"!Έτοιμο για να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο σκληρό σταφύλι

8,80€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χοντρό χαρτόνι μεγάλης αντοχής.Η υφή του είναι σαν υφασμάτινη, μπορείτε να το καθαρίσετε και με νωπό πανάκι ή να το έχετε στο μπάνιο σας.      ..

Κουτί χάρτινο σκληρό καρώ ροζ-λαχανί

6,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χοντρό χαρτόνι μεγάλης αντοχής.Η υφή του είναι σαν υφασμάτινη, μπορείτε να το καθαρίσετε και με νωπό πανάκι ή να το έχετε στο μπάνιο σας...

Κουτί χάρτινο σκληρό γατούλα καφέ

10,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χοντρό χαρτόνι μεγάλης αντοχής.Η υφή του είναι σαν υφασμάτινη, μπορείτε να το καθαρίσετε και με νωπό πανάκι ή να το έχετε στο μπάνιο σας...

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 26 από 26 συνολικά (1 Σελ.)