ΕΣΠΑ

Κουτάκια μικρά

Κουτάκια μικρά

Κουτάκι χάρτινο με βελούδινη επένδυση "Graduation Book"

1,50€

Κουτάκι χάρτινο με βελούδινη επένδυση σε κόκκινο χρώμα!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσφέρετε το δωράκι σας!Διαστάσεις 6x7x3cm...

Κουτάκι ζελατίνης μαξιλάρι 15x8x3cm

0,55€

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο σε στυλ μαξιλάρι, ιδανικό για να βάλετε κουφέτα ή μικρό γλυκάκι και να το προσφέρετε.Το περιεχόμενο αποτελεί προϊόν διακόσμησης και δεν συμπεριλαμβάνεται.Το προϊόν δεν έρχετ..

Κουτάκι ζελατίνης μαξιλάρι 11,5x6,5x2,5cm

0,35€

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο σε στυλ μαξιλάρι, ιδανικό για να βάλετε κουφέτα ή μικρό γλυκάκι και να το προσφέρετε.Το περιεχόμενο αποτελεί προϊόν διακόσμησης και δεν συμπεριλαμβάνεται.Το προϊόν δεν έρχετ..

Κουτάκι ζελατίνης μαξιλάρι 8x6x2cm

0,30€

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο σε στυλ μαξιλάρι, ιδανικό για να βάλετε κουφέτα ή μικρό γλυκάκι και να το προσφέρετε.Το περιεχόμενο αποτελεί προϊόν διακόσμησης και δεν συμπεριλαμβάνεται.Το προϊόν δεν έρχετ..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 14x14x12cm

1,75€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 14cm x 14cm x 12cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα μικρό

1,60€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 17cm x 17cm x 8cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 10x10x15cm

1,35€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 10cm x 10cm x 15cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 12x12x6cm

1,30€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Διαστάσεις 12cm x 12cm x 6cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 10x10x5cm

1,00€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Διαστάσεις 10cm x 10cm x 5cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί χάρτινο πτυσσόμενο λευκό με ανάγλυφα 8x8x8cm

1,10€

Κουτί πτυσσόμενο μαλακό σε λευκό χρώμα με καπάκι ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε.Διαστάσεις 8cm x 8cm x 8cmΤο προϊόν δεν έρχεται συναρμολογημένο..

Κουτί ζελατίνης πτυσσόμενο τετράγωνο 6x6x6cm

0,50€

Κουτί τετράγωνο πτυσσόμενο από ζελατίνη ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρες ή να βάλετε γλυκάκι και να το προσφέρετε δένοντάς το με κορδελίτσες.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη.Δια..

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο καπάκι 5x5x5cm

1,30€

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο με ανοιγόμενο καπάκι, ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μεγαλύτερα μεγέθη..

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο καπάκι 6x6x6cm

1,80€

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο με ανοιγόμενο καπάκι, ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη.Διαστ..

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο καπάκι 8x8x8cm

2,60€

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο με ανοιγόμενο καπάκι, ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια ή να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρα.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη.Διαστ..

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο καπάκι 10x10x10cm

4,20€

Κουτί πλέξιγκλας τετράγωνο με ανοιγόμενο καπάκι, ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροπραγματάκια.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερα μεγέθη.Διαστάσεις 10cm x 10cm x 10cm..

Κουτί καρδιά πλέξιγκλας ανοιγόμενο 8x8x4cm

1,00€

Κουτί πλέξιγκλας ανοιγόμενο σε σχήμα καρδιάς, ιδανικό για να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τα κουφετάκια με λίγο τούλι ή να βάλετε καραμελίτσες και να το προσφέρετε σε παιδικό party.Διαστ..

Κουτάκι χάρτινο πτυσσόμενο με μονόκερο

0,95€

Κουτάκι μαλακό πτυσσόμενο χάρτινο με μονόκερο σε όμορφα χρώματα!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά το τούλι με τα κουφέτα, δένοντάς το με λεπτά κορδελάκια ή ..

Κουτάκι ξύλινο με πλέξιγκλας καπάκι

1,50€

Κουτάκι φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό και λευκό χρώμα με συρταρωτό καπάκι πλέξιγκλας.Μπορείτε να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας εσωτερικά τούλι με τα κουφετάκια, δένοντάς το με κορδελάκια.Διαστάσεις ..

Κουτάκι χάρτινο βαλιτσάκι

0,60€

Κουτάκι φτιαγμένο από χαρτί που μοιάζει με βαλιτσούλα!Μπορείτε να βάλετε εσωτερικά λίγο τούλι με τα κουφετάκια και να φτιάξετε μια όμορφη μπομπονιέρα αν έχετε θέμα τα ταξίδια!Διαστάσεις 8cm x 3cm x 6c..

Χωνάκι χάρτινο μικρό

0,35€

Χωνάκι φτιαγμένο από χαρτί σε διάφορα χρώματα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μικροκεράσματα ή για το ρύζι στο γάμο!Διαστάσεις 6cm x 14cm ύψος..

Κουτάκι χάρτινο λευκό-χρυσό πουά 10 τεμάχια

2,90€

Κουτάκι χάρτινο σε λευκό χρώμα με πουά χρυσό σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε γάμο, βάπτιση ή για πάρτυ και να βάλετε μέσα ζαχαρωτά ή ποπ κόρν για κέρασμα! 7cm x 11..

Σακουλάκι χάρτινο χωρίς χερούλι μικρό

0,25€

Σακουλάκια χάρτινα σε κράφτ και λευκό χρώμα.Μπορείτε να βάλετε μικροδωράκια για πάρτυ, τρόφιμα ή να το χρησιμοποιήσετε για μια πιο ιδιαίτερη συσκευασία δώρου!Διαστάσεις 17.5cm x 8.5cm x 6cm πάτος..

Κουτάκι ξύλινο πλακέ σκαλιστή καρδιά

4,10€

Κουτάκι φτιαγμένο από ξύλο σε φυσικό χρώμα με σκαλιστή καρδιά στο καπάκι και εσωτερικά με λινάτσα.Διαστάσεις 12,5cm x 13,5cm x 2cm ύψος..

Κουτί χάρτινο τετράγωνο με χρυσοτυπία

2,00€

Κουτάκι από σκληρό χαρτόνι σε μπεζ χρώμα με χρυσοτυπία.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μέσα δωράκι, για να φτιάξετε ιδιαίτερες μπομπονιέρες και προσκλητήρια ή για να μοιράσετε τα μαρτυρικ..

Κουτί τετράγωνο βεραμάν ανάγλυφα λουλούδια

2,35€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε βεραμάν χρώμα με ανάγλυφο σχέδιο λουλούδι σε ροζ.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μέσα δωράκι, για να φτιάξετε ιδιαίτερες μπομπονιέρες και προσκλητήρι..

Κουτί τετράγωνο πλακέ κραφτ

2,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε κραφτ χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μέσα δωράκι, να φτιάξετε ιδιαίτερες μπομπονιέρες και προσκλητήρια ή για να μοιράσετε τα μαρτυρικά στη βάπ..

Κουτάκι χάρτινο μαλακό πυραμίδα

1,60€

Κουτάκι φτιαγμένο από μαλακό χαρτόνι σε ινδιάνικο στυλ!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μπομπονιέρες στην βάπτιση του μωρού σας βάζοντας μέσα ζαχαρωτά ή μικροδωράκια!Διαστάσεις 11,2cm x 11,2cm x 16c..

Κουτάκι χάρτινο μαλακό λουλουδάκια

0,50€

Κουτάκι χάρτινο τετράγωνο μαλακό με λουλουδάκια σε μπέζ φόντο.Ιδανικό για να βάλετε γλυκάκι ή ακόμα και να το φτιάξετε μπομπονιέρα βάζοντας ένα τουλάκι με τα κουφετάκια εσωτερικά.Διαστάσεις 7,5cm x 7,..

Χωνάκι φελλός

0,70€

Ιδιαίτερα χωνάκια φτιαγμένα από φελλό.Γεμίστε τα με ρύζι, ζαχαρωτά ή μικροδωράκια και προσφέρετε στους καλεσμένους σας!Διαστάσεις 19,5cm x 9cm..

Κουτάκι μεταλλικό σεβρόν

1,55€

Κουτάκι μεταλλικό σε δύο όμορφα χρώματα, ιδανικό για να φυλάξετε μικροαντικείμενα!Διαστάσεις 7cm x 10cm x 2,5cm  ύψος..

Κουτάκι μεταλλικό με άγκυρες-σωσίβια

1,55€

Κουτάκι μεταλλικό με ναυτικά σχέδια,ιδανικό για να φυλάξετε μικροαντεικείμενα!Διαστάσεις 7cm x 10cm x 2,5cm  ύψος..

Κουτάκι μεταλλικό φλαμίνγκο

1,55€

Κουτάκι μεταλλικό με ρόζ φλαμίνγκο, ιδανικό για να βάλετε μικροαντεικείμενα!Διαστάσεις 7cm x 10cm x 2,5cm  ύψος..

Κουτάκι ανοιχτό ψηλό ριγέ

0,45€

Κουτί φτιαγμένο από μαλακό χαρτόνι σε ριγέ σχέδιο.Ιδανικό για να βάλετε ζαχαρωτά, ποπ-κορν ή marshmallows στη βάπτιση ή το party του μωρού σας!Διαστάσεις 5cm x 11,5cm ύψος..

Κουτάκι χάρτινο μαλακό μονόκερος

0,65€

Κουτάκι χάρτινο μαλακό με σχέδιο μονόκερο!Μπορείτε να βάλετε το γλυκάκι για την βάπτιση του μωρού σας ή ζαχαρωτά και να το προσφέρετε.Διαστάσεις 10cm x 15cm ύψοςΗ κορδελίτσα δεν περιλαμβάνεται...

Κουτάκι μαλακό χάρτινο σκηνή

0,45€

Κουτάκι φτιαγμένο από χαρτόνι ,σκηνή!Πολύ όμορφο για να βάλετε ζαχαρωτά στην βάπτιση του μωρού σας ή να το φτιάξετε μπομπονιέρα!Η κορδελίτσα δεν περιλαμβάνεται.Διαστάσεις 7,3cm x 8cm ύψος..

Κουτάκι χάρτινο γαμπρός-νύφη

0,55€

Κουτάκι φτιαγμένο από χαρτόνι σε δύο σχέδια,φόρεμα και κοστούμι!Πολύ όμορφο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα ή να βάλετε το ρύζι για το γάμο σας.Διαστάσεις κοστουμιού 5cm x 10cm x 3cm πάχοςΔιαστάσεις φο..

Κουτάκι χάρτινο μαλακό ζωάκια το τεμ.

0,60€

Κουτάκι φτιαγμένο από γυαλιστερό μαλακό χαρτόνι,πτυσσόμενο με ζωάκια στο πάνω μέρος.Μπορείτε να τα γεμίσετε με ζαχαρωτά, καραμέλες ή κουφέτα και να φτιάξετε τις μπομπονιέρες της βάπτισης του μωρού σας..

Κουτί τετράγωνο πλακέ ιλουστρασιόν

2,50€

Κουτάκι από σκληρό ιλουστρασιόν χαρτόνι σε μπεζ και λευκό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μέσα δωράκι, για να φτιάξετε ιδιαίτερες μπομπονιέρες και προσκλητήρια ή για να μοιράσετε τα..

Χάρτινο κουτάκι μαξιλαράκι

0,25€

Κουτάκι χάρτινο σε σχήμα μαξιλαράκι κατάλληλο για να το φτιάξετε μπομπονιέρα γάμου ή για να βάλετε το ρύζι.Μπορείτε να το στολίσετε  τυπώνοντας μια σφραγίδα με μήνυμα για τους καλεσμένους σας ή ν..

Κουτάκια μεταλλικά ορθογώνια vintage μηχανές

1,90€

Διαστάσεις 9cm x 6,5cm x 3cm..

Κουτί μαλακό χάρτινο πτυσσόμενο λευκό

1,35€

Διαστάσεις 7cm x 15cm..

Κουτί χάρτινο μαλακό πτυσσόμενο αλογάκι

1,00€

Διαστάσεις 7cm x 15cm..

Κουτάκι τετράγωνο πλακέ κράφτ

1,75€

Διαστάσεις 15cm x 15cm x 4,2cm..

Κουτάκι τετράγωνο χάρτινο κράφτ

1,50€

Κουτάκι χάρτινο σε κραφτ οικολογικό χρώμα.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπομπονιέρες ή για να βάλετε μέσα δωράκι!Διαστάσεις 8cm x 8cm x 5cm..

Κουτί χάρτινο με ζελατίνη πουά

2,60€

Κουτί χάρτινο πουά σε ανοιχτό φούξια και τυρκουάζ με ζελατίνη διάφανη για να τοποθετήσετε το δώρο του κουμπάρου σας ή κάποιο αντικείμενο που θέλετε να φαίνεται,έχει κορδελίτσα αν θέλετε να κάνετε ένα ..

Κουτάκι glitter καραμέλα

0,35€

Κουτάκι χάρτινο σε σχήμα καραμελίτσας!Βγαίνει σε διάφορα χρώματα και είναι περασμένα με glitter ανάγλυφα σχεδιάκια γύρω γύρω.Η κορδελίτσα δεν περιλαμβάνεται.Διαστάσεις 19cm x 4cm (στημένο)..

Κουτάκι βιβλίο χάρτινο σιέλ

1,79€

Κουτάκι σε σχήμα βιβλίου με ζωάκια και πουλάκια!Μπορείτε να προσθέσετε τα κουφέτα εσωτερικά με λίγο χαρτούφασμα να το δέσετε με μια κορδελλίτσα και έχετε έτοιμη μπομπονιέρα ή μπορείτε να το φτιάξε..

Κουτάκι βιβλίο χάρτινο ροζ

1,79€

Κουτάκι σε σχήμα βιβλίου με ζωάκια και πουλάκια!Μπορείτε να προσθέσετε τα κουφέτα εσωτερικά με λίγο χαρτούφασμα να το δέσετε με μια κορδελλίτσα και έχετε έτοιμη μπομπονιέρα ή μπορείτε να το φτιάξε..

Κουτάκι βιβλίο ζωάκια

1,80€

Κουτάκι σε σχήμα βιβλίου με χαρούμενες φατσούλες από ζωάκια!Διαστάσεις 12.7cm x 9.5cm x 3.7cm πάχος..

Κουτάκι χάρτινο καρδιά glitter εκρού

0,62€

Κουτάκι χάρτινο σε σχήμα καρδούλας  με σχεδιάκια glitter ασημί για να βάλετε το ρυζάκι στο γάμο σας ή και γλυκάκια όπως το παστέλι ή το μαντολάτο και να τα μοιράσετε στους καλεσμένους σας!Το παίρ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 65 συνολικά (2 Σελ.)