ΕΣΠΑ

Υφάσματα-Δίχτυα μέτρου

Υφάσματα-Δίχτυα μέτρου

Ρολλό ύφασμα Τούλι stripes 48cm/ μ΄ετρο

1,50€

Ύφασμα απο τούλι 48 εκατοστών με ρίγες,ιδανικό για τις κατασκευές σας.Εάν επιθυμείτε περισσότερα μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματα-Δίχτυα ρολλά...

Ρολλό ύφασμα μικροφίμπρα με ελεφαντάκια 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα σαράντα οχτώ εκατοστών με θέμα ελεφαντάκια σε κίτρινη απόχρωση.Ιδανικό για να κάνετε θεματικούς στολισμούς!..

Ρολό ύφασμα Brillante 48cm/μέτρο

4,00€

Ύφασμα απο τούλι 48 εκατοστών γυαλιστερό Brillante, ιδανικό για τις κατασκευές σας.Άμα θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματα-Δίχτυα ρολλά...

Ρολό ύφασμα Sparkle Lurex 48cm/μέτρο

5,75€

Ύφασμα απο τούλι 48 εκατοστών γυαλιστερό Sparkle Lurex, ιδανικό για τις κατασκευές σας.Άμα θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Υφάσματα-Δίχτυα ρολλά...

Ρολλό ύφασμα τούλι glitter 48cm/μέτρο

2,00€

Ύφασμα απο τούλι σαράντα οχτώ εκατοστά με glitter, ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας...

Ρολλό ύφασμα δίχτυ full strass 48cm/μέτρο

2,80€

Ρολλό ύφασμα δίχτυ σαράντα οχτώ εκατοστά με glitter  σε διάφορα χρώματα, ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας...

Ύφασμα με θέμα Halloween 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα Halloween σε δύο αποχρώσεις σαράντα οχτώ εκατοστών...

Ρολλό τούλι αστέρια 48cm/μέτρο

1,95€

Ύφασμα τούλι με αστέρια σε διάφορα χρώματα σαράντα οχτώ εκατοστών ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας και για βαπτίσεις...

Ρολλό ύφασμα κουκουνάρια 50cm/μέτρο

6,60€

Ύφασμα πολυεστερικό με σχέδιο κουκουνάρια και χιονονιφάδες σε χρυσό χρώμα, πενήντα εκατοστών.ιδανικό για να στρώσετε πάνω στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή ακόμα και να ντύσετε στολίδια!..

Ρολλό ύφασμα λονέτα φύλλα 48cm/μέτρο

6,80€

Ύφασμα λονέτα με σχέδιο φύλλα. Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή..

Ρολλό ύφασμα Dino 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μικροφίμπρα πέντε μέτρων με δεινοσαυράκια σε αποχρώσεις πορτοκαλί,πράσινα και μπλε. Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες..

Ρολλό ύφασμα dream the rainbow 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μικροφίμπρα ουράνιο τόξο σε λευκό φόντο με συννεφάκια γκρί, βεραμάν. Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες. Μπορεί να χρη..

Ρολλό ύφασμα Dream the moon 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα σε ρολλό των πέντε μέτρων με τυπωμένα φεγγαράκια, αστεράκια με λουλούδια πάνω σε γκρί βάση. Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κ..

Κορδέλα λινάτσα 30cm/μέτρο

5,90€

Κορδέλα λινάτσας με φάρδος 30cm για να την χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση φτιάχνοντας φιόγκους ή για runner στα τραπέζια!Αν θέλετε πολλά μέτρα κοιτάξτε στην κατηγορία κορδέλες καρούλια για χαμηλότερο ..

Δίχτυ αράχνη 48cm/μέτρο

2,80€

Δίχτυ  που μοιάζει με συρματόπλεγμα, πολύ ιδιαίτερο για να διακοσμήσετε λαμπάδες βάπτισης ή γάμου, στεφάνια ακόμα και βιτρίνες.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολλά υφάσματα...

Ύφασμα ναυτικά σχέδια 15cm/μέτρο

3,50€

Ρολό ύφασμα λονέτα πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε τραπέζι χρησιμοποιώντας το ως runner ή να το φτιάξετε φιόγκο για λαμπάδα βάπτισης αν έχετε ναυτικό θέμα!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ..

Ύφασμα μικροφίμπρα με κάκτους 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μικροφίμπρα με κάκτους!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή να τ..

Ύφασμα μικροφίμπρα διάστημα 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μικροφίμπρα με θέμα το διάστημα!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή να το φτιά..

Ύφασμα μικροφίμπρα με αερόστατα 48cm/μέτρο

5,60€

Ύφασμα μικροφίμπρα με αερόστατα σε δύο αποχρώσεις, σιέλ με κίτρινο και ροζ με βεραμάν.Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιη..

Ύφασμα μίνιματ μπαλαρίνα 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μίνιματ με μπαλαρίνα!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας λουλούδια και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή να το φ..

Ύφασμα μικροφίμπρα με ζωάκια του δάσους 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μικροφίμπρα με ζωάκια του δάσους!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέ..

Ύφασμα μικροφίμπρα με κολοκύθες ροζ 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μικροφίμπρα με κολοκύθες ροζ!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ..

Ύφασμα μικροφίμπρα Φρίντα Κάλο 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μικροφίμπρα με Φρίντα Κάλο!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και λουλούδια.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή..

Ύφασμα μικροφίμπρα με λεμόνια 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μικροφίμπρα με λεμονάκια!Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας πρασινάδες και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως runner πάνω σε τραπέζια ή να..

Ύφασμα μικροφίμπρα με μελισσάκια 48cm/μέτρο

5,20€

Ύφασμα μικροφίμπρα με μελισσάκια σε δύο χρώματα, λευκό και κίτρινο.Φτιάξτε φιογκάκια και στολίστε στεφάνια για τη διακόσμηση της βάπτισης προσθέτοντας λουλουδάκια και κορδέλες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί..

Τούλι με glitter 25cm/μέτρο

0,95€

Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολά υφάσματα...

Ρολλό ύφασμα με τριαντάφυλλα 48cm/μέτρο

6,50€

Ύφασμα με τριαντάφυλλα ιδανικό για να φτιάξετε μαξιλαράκια, φιόγκους ή και για τραβέρσα πάνω στο τραπέζι σας.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολά υφάσματα...

Ύφασμα με παπαρούνες 48cm/μέτρο

6,50€

Ύφασμα με παπαρούνες ιδανικό για να φτιάξετε μαξιλαράκια, φιόγκους ή και για τραβέρσα πάνω στο τραπέζι σας.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολλά υφάσματα...

Ύφασμα floral 48cm/μέτρο

6,50€

Ύφασμα με λουλούδια σε διάφορα χρώματα ιδανικό για να φτιάξετε μαξιλαράκια, φιόγκους ή και για τραβέρσα πάνω στο τραπέζι σας.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολλά υφάσματα...

Δίχτυ γυαλάκι στρας 50cm/μέτρο

5,00€

Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολά υφάσματα..

Ύφασμα glitter 50cm/μέτρο

5,50€

Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολλά υφάσματα..

Τούλι πουά 50cm/μέτρο

2,90€

Ύφασμα τούλι με πουά σε λευκό,σιελ, ροζ και εκρού.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε λαμπάδες, τραπέζια ακόμα και στεφάνια.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολλά υφάσματα..

Ρολλό ύφασμα πουά με λουλουδάκια 48cm/μέτρο

5,00€

Ύφασμα σε ρολό πουά με λουλουδάκια σε τέσσερα χρώματα.Μπορείτε να το κόψετε και να φτιάξετε μπομπονιέρες, να το κολλήσετε σε βιβλίο ευχών ή να φτιάξετε χειροποίητες τσάντες και πορτοφολάκια!Αν θέλετε ..

Ύφασμα λονέτα με φύλλα 48cm/μέτρο

5,50€

Ύφασμα λονέτα με φύλλα σε τρεις αποχρώσεις.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε λαμπάδες ακόμα και για να φτιάξετε μαξιλαράκια.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Ρολλά υφάσματα...

Υφάσμα οργάντζα πολυεστερική φλοράλ 65cm/μέτρο

4,00€

Ύφασμα οργάντζα πολυεστερική με λουλούδια σε δύο αποχρώσεις.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε λαμπάδες ή runner για το τραπέζι σας.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία Ρολλά ..

Ύφασμα λονέτα με παπαγάλο 49cm/μέτρο

6,50€

Ύφασμα λονέτα με λουλούδια και παπαγαλάκια.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μαξιλάρια, φιόγκους για λαμπάδες ακόμα και ως runner για το τραπέζι σας.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατ..

Ύφασμα καμβάς 15cm/μέτρο

1,70€

Καμβάς σε φάρδος δεκαπέντε εκατοστών σε τρία χρώματα!Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε φιόγκους για στολισμό μπαλκονιού ή εκκλησίας, να το τυλίξετε γύρω από στεφάνια ή να φτιάξετε πουγγάκ..

Ύφασμα λονέτα χάρτης 50cm/μέτρο

6,50€

Ύφασμα από λονέτα με θέμα τον χάρτη.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση ή ακόμα και για να φτιάξετε μαξιλάρια.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολλά υφάσματα...

Ρολλό ύφασμα πουά 28cm/μέτρο

2,80€

Ύφασμα με σχέδιο πουά εικοσιοκτώ εκατοστών, βγαίνει σε έξι χρώματα. Η υφανσή του είναι αρκετά χοντρή οπότε  βοηθάει να φτιάξετε πολύ ωραίους φιόγκους και να τους δέσετε με λεπτά κορδελάκια ή τρεσ..

Ύφασμα με λουλούδια σάπιο μήλο 48cm/μέτρο

5,90€

Φλοράλ ύφασμα εκρού με τριανταφυλλάκια σε σάπιο μήλο.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση πάνω σε τραπέζι ή να φτιάξετε πουγγάκια!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολλά υφάσματα...

Ύφασμα μάτι 48cm/μέτρο

5,00€

Ύφασμα βαμβακερό με ματάκια σε δύο χρώματα.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση φτιάχνοντας φιόγκους, μπορείτε να ντύσετε κουτιά, βιβλία ακόμα και να φτιάξετε μαξιλαράκια!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε τη..

Ρολλό ύφασμα καμβάς πουά 48cm/μέτρο

5,95€

Ύφασμα πουά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.Μπορείτε να φτιάξετε κατασκευές για το παιδικό δωμάτιο ή να στολίσετε το σετ της βάπτισης του μωρού σας!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολλά υφάσμ..

Φελλός 48cm/μέτρο

10,80€

Φελλός για τις πιο απαιτητικές κατασκευές σας!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολά υφάσματα..

Ύφασμα λονέτα πεταλούδες-λουλούδια 48cm/μέτρο

6,50€

Ύφασμα λονέτα πολύ όμορφο για να διακοσμήσετε τραπέζι χρησιμοποιώντας το ως runner ή να το φτιάξετε φιόγκο για λαμπάδα βάπτισης ή γάμου!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολλά υφάσματα...

Ύφασμα λονέτα λουλουδάκια μπέζ 47cm/μέτρο

5,30€

Ύφασμα λονέτα σε σάπιο μήλο με μπέζ-βεραμάν λουλούδια.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση φτιάχνοντας μεγάλους φιόγκους ή για runner στο τραπέζι σας.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία ρολλά υφά..

Ύφασμα λονέτα κλουβάκια 48cm/μέτρο

5,95€

Ύφασμα λονέτα με σχέδιο κλουβάκια με πεταλούδες και λουλούδια!Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση φτιάχνοντας μεγάλους φιόγκους ή για runner στο τραπέζι ευχών της βάπτισης του μωρού σας!Αν θέλετε πολλά μ..

Ύφασμα γκρό σεβρόν 49cm/μέτρο

6,50€

Ύφασμα γκρό με ζικ ζακ σχέδιο σε δύο υπέροχα χρώματα.Διακοσμήστε τη λαμπάδα βάπτισης του μωρού σας ή φτιάξτε φιόγκους για το στολισμό!Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως runner ή να φτιάξετε σουπλά για..

Ύφασμα λονέτα ναυτικά σχέδια 48cm/μέτρο

6,70€

Ύφασμα από λονέτα με ναυτικό θέμα!Σε εκρού χρώμα με κόκκινα και μπλέ σχέδια.Χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση φτιάχνοντας μεγάλους φιόγκους ή για runner στο τραπέζι ευχών της βάπτισης του μωρού σας!Αν ..

Τούλι ελληνικό 180cm/μέτρο

1,50€

Τούλι ελληνικό με άνοιγμα 180 εκατοστών μαλακό στη χρήση κατάλληλο για διακόσμηση,στολισμό ή μπομπονιέρες.Χρησιμοποιήστε το για runner πάνω στα τραπέζια,για διακόσμηση γύρω απο δέντρα και κολώνες και ..

Υφασμα λονέτα μπεζ δέντρο της ζωής 49cm/μέτρο

4,90€

Ύφασμα από λονέτα τυπωμένο με δέντρα της ζωής σε γκρι σκούρο χρώμα.Μπορείτε να φτιάξετε πουγγιά για γάμο, να το χρησιμοποιήσετε πάνω στο τραπέζι των ευχών ή να φτιάξετε σουπλά με δαντέλα περιμετρικά γ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 95 συνολικά (2 Σελ.)