ΕΣΠΑ

Φρούτα-Λαχανικά

Φρούτα-Λαχανικά

Αχλάδι συνθετικό κομμένο 6,5x8cm

1,20€

Αχλάδι συνθετικό κομμένο με κοτσανάκι.Συνδυάστε το και με άλλα φρουτάκια και φτιάξτε ένα όμορφο καλαθάκι με φρούτα που μοιάζουν με αληθινά αλλά δεν σαπίζουν,ούτε μυρίζουν!!Διαστάσεις 6,5cm x 8cm ύ..

Διακοσμητικό συνθετικό βελανίδι μάτσο με σύρμα 12τεμ

2,80€

Διακοσμητικό λεμόνι μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  3,5cm x 1.5cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 11cm...

Μπανάνα συνθετική 18cm

3,30€

Μπανάνα συνθετική που μοιάζει με αληθινή!Μπορείτε να την συνδυάσετε και με άλλα λαχανικά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας ένα όμορφο καλάθι για την κουζίνα σας, σε στολισμό βάπτισης ή..

Κολοκύθα γίγας συνθετική

36,90€

Κολοκύθα συνθετική μεγάλη που μοιάζει με αληθινή!Μπορείτε να την συνδυάσετε και με άλλα λαχανικά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας ένα όμορφο καλάθι για την κουζίνα σας, σε στολισμό βά..

Αχλάδι καμπάνα μεγάλο

1,90€

Αχλάδι καμπάνα συνθετικό που μοιάζει με αληθινό!Διαστάσεις 7,5cm x 11cm περίπουΤυχαία επιλογή χρώματος..

Καλαμπόκι συνθετικό μάτσο 12 τεμ.

1,20€

Καλαμπόκι συνθετικό σε ματσάκι δώδεκα τεμαχίων με συρματάκι στο κάτω μέρος διαστάσεων 10mm x 35mm χωρίς το συρματάκι. Συνολικό μάκρος 13,5cm..

Διακοσμητική πιπεριά κόκκινη συνθετική

1,90€

Διακοσμητική πιπεριά κόκκινη συνθετική που μοιάζει με αληθινή!Συνδυάστε το και με άλλα λαχανικά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε ένα όμορφο καλαθάκι από φρούτα που μοιάζουν με αληθινά αλλ..

Διακοσμητική πιπεριά πράσινη συνθετική

1,90€

Διακοσμητική πιπεριά πράσινη συνθετική που μοιάζει με αληθινή!Συνδυάστε το και με άλλα λαχανικά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε ένα όμορφο καλαθάκι από φρούτα που μοιάζουν με αληθινά αλλ..

Διακοσμητικό σταφύλι κόκκινο μάτσο συνθετικό

2,90€

Σταφύλι κόκκινο μάτσο συνθετικό που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φρουτάκια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε ένα όμορφο καλαθάκι από φρούτα που μοιάζουν με αληθινά αλλά δεν ..

ΔΙακοσμητικό σταφύλι μάτσο με φύλλα συνθετικό

4,90€

Σταφύλι μάτσο συνθετικό που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φρουτάκια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε ένα όμορφο καλαθάκι από φρούτα που μοιάζουν με αληθινά αλλά δεν σαπίζουν..

Διακοσμητικό σταφύλι πράσινο μάτσο συνθετικό

5,90€

Σταφύλι μάτσο συνθετικό που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φρουτάκια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε ένα όμορφο καλαθάκι από φρούτα που μοιάζουν με αληθινά αλλά δεν σαπίζουν..

Διακοσμητικό σταφύλι μάτσο συνθετικό

5,90€

Σταφύλι μάτσο συνθετικό που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φρουτάκια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε ένα όμορφο καλαθάκι από φρούτα που μοιάζουν με αληθινά αλλά δεν σαπίζουν..

Διακοσμητικό συνθετικό λεμόνι μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,85€

Διακοσμητικό λεμόνι μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  2.8cm x 1.7cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 11cm...

Διακοσμητικό συνθετικό λεμονάκι μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,20€

Διακοσμητικό λεμονάκι μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  2cm x 1cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 10cm...

Διακοσμητική συνθετική πιπεριά μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,30€

Διακοσμητική πιπεριά μάτσο 12τεμ συνθετική με σύρμα, ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  3.2cm x 1cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 12cm...

Διακοσμητικό συνθετικό μανιτάρι μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,60€

Διακοσμητικό μανιτάρι μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  1.8cm x 1.5cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 9.5cm...

Διακοσμητικό συνθετικό μήλο μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,35€

Διακοσμητικό μήλο μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  1.2cm x 1.3cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 10cm...

Διακοσμητικό συνθετικό ρόδι μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,50€

Διακοσμητικό ρόδι μάτσο 12τεμ συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  2cm x 1.8cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 11.5cm...

Διακοσμητικό συνθετικό βατόμουρο μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,30€

Διακοσμητικό βατόμουρο ματσάκι συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  1cm x 1.2cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 9cm...

Διακοσμητικές συνθετικές φράουλες μάτσο με σύρμα 12τεμ

1,65€

Διακοσμητικές φράουλες μάτσο 12τεμ συνθετικές με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  2cm x 1.6cm χωρίς το σύρμα.Συνολική διάσταση 10cm...

Διακοσμητικό συνθετικό αχλαδάκι με σύρμα

0,25€

Διακοσμητικό αχλαδάκι συνθετικό με σύρμα, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε κατασκευές.Διαστάσεις  23mm x 40mm χωρίς το σύρμα..

Διακοσμητικό αχλάδι πράσινο με σύρμα

0,35€

Διακοσμητικό αχλαδάκι συνθετικό σε πράσινο χρώμα ιδανικό για να χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε κίτρινο χρώμα.Διαστάσεις 3,5cm x 5cm χωρίς το σύρμα..

Διακοσμητικό αχλάδι κίτρινο με σύρμα

0,35€

Διακοσμητικό αχλαδάκι συνθετικό σε κίτρινο χρώμα ιδανικό για να χρησιμοποιήσετε στις κατασκευές σας.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε πράσινο χρώμα.Διαστάσεις 3,5cm x 5cm χωρίς το σύρμα..

Διακοσμητικό μαρούλι συνθετικό

4,40€

Διαστάσεις 9cm x 16cm μάκρος περίπου..

Διακοσμητικό μαγνητάκι γλυκάκι με φρούτα 6,5x6,5x5,5cm

4,40€

Διακοσμητικό μαγνητάκι γλυκάκι με φρούτα από αφρώδες υλικό που μοιάζει με αληθινό!Διαστάσεις 6,5cm x 6,5cm x 5,5cm ύψοςΤυχαία επιλογή σχεδίου..

Διακοσμητικό μαγνητάκι cupcakes με φρούτα 6x6cm

2,95€

Διακοσμητικό μαγνητάκι cupcake από αφρώδες υλικό που μοιάζει με αληθινό!Τυχαία επιλογή σχεδίου..

Διακοσμητικό μαγνητάκι κομμάτι τούρτας 7,5x10,5cm

4,00€

Διακοσμητικό μαγνητάκι κομμάτι τούρτας από αφρώδες υλικό που μοιάζει με αληθινό!Διαστάσεις 7,5cm x 5cm πάχος x 10,5cmΤυχαία επιλογή σχεδίου..

Πορτοκάλι συνθετικό 8cm

4,60€

Πορτοκάλι συνθετικό που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φρουτάκια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε ένα όμορφο καλαθάκι από φρούτα που μοιάζουν με αληθινά αλλά δεν σαπίζουν,ούτ..

Λεμόνι συνθετικό 10cm

4,60€

Λεμόνι συνθετικό που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το και με άλλα φρουτάκια και φτιάξτε ένα όμορφο καλαθάκι από φρούτα που μοιάζουν με αληθινά αλλά δεν σαπίζουν,ούτε μυρίζουν!!Διαστάσεις 6cm x 10cm ύψο..

Τεχνητό φυτό Κλαδί λεμονιάς 65cm

12,80€

Κλαδί λεμονιάς που μοιάζει με αληθινό!Μπορείτε να το συνδυάσετε με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία βάζοντάς τα σε ένα κασπώ ή ακόμα μπορείτε να στολίσετε στεφάνια ή πέργκολες!Το κάθε κλαδ..

Αχλάδι καμπάνα

1,70€

Αχλάδι καμπάνα συνθετικό που μοιάζει με αληθινό!Διαστάσεις 6cm x 11.5cm περίπουΤυχαία επιλογή χρώματος..

Κολοκύθα συνθετική πορτοκαλί

4,20€

Διαστάσεις 7cm x 11,5cm περίπου..

Κολοκύθα συνθετική

4,70€

Κολοκύθες σε διάφορα σχήματα και χρώματα διαστάσεων εννέα εκατοστών περίπου.Αν σας αρέσει συγκεκριμένο σχέδιο επικοινωνήστε μαζί μας ή γράψτε το στα σχόλια της παραγγελίας σας.Διαστάσεις 9cm περίπου..

Κολοκύθα συνθετική πορτοκαλί-πράσινο

6,80€

Διαστάσεις 11,5cm x 5cm ύψος περίπου..

Κολοκύθα συνθετική φουσκωτή

7,80€

Διαστάσεις 11cm περίπου..

Κολοκύθα συνθετική μακρόστενη

3,50€

Διαστάσεις 7cm x 13cm περίπου..

Μανταρίνι συνθετικό

1,90€

Διαστάσεις 7,5cm..

Κολοκύθα βελούδινη 9,5x8cm

4,50€

Κολοκύθα συνθετική επενδεδυμένη από ύφασμα βελούδο σε τρία χρώματα, λευκό, πορτοκαλί και χρυσό.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλες κολοκύθες όπου μπορείτε να συνδυάσετε!Διαστάσεις 9,5cm x 8cm ύψος..

Κολοκύθα συνθετική 9cm

1,80€

Διαστάσεις 9cm x 6cm ύψος χωρίς το κοτσανάκι..

Κολοκύθα συνθετική 14cm

6,95€

Κολοκύθα συνθετική μεγάλη που μοιάζει με αληθινή!Μπορείτε να την συνδυάσετε και με άλλα λαχανικά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας ένα όμορφο καλάθι για την κουζίνα σας, σε στολισμό βάπτισ..

Κολοκυθούλα μικρή πορτοκαλί

0,40€

Μικρή κολοκύθα για κατασκευές από αφρώδες υλικό σε πορτοκαλί χρώμα.Διαστάσεις 3,5cm x 2,3cm ύψος..

Κολοκύθα συνθετική γίγας

11,90€

Κολοκύθα συνθετική μεγάλη που μοιάζει με αληθινή!Μπορείτε να την συνδυάσετε και με άλλα λαχανικά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας ένα όμορφο καλάθι για την κουζίνα σας, σε στολισμό βάπτισ..

Καρπουζάκι συνθετικό

2,40€

Καρπουζάκι συνθετικό που μοιάζει με φυσικό!Συνδυάστε το και με άλλα φρουτάκια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε ένα όμορφο καλάθι από φρούτα!Διαστάσεις 6cm x 10cm με το κοτσανάκι..

Κολοκύθα τσόχινη

4,20€

Κολοκύθα συνθετική επενδεδυμένη από τσόχα σε δύο χρώματα, εκρού και ροζ.Διαστάσεις 9,5cm x 8cm ύψος..

Μήλο συνθετικό γυαλιστερό 5cm

1,20€

Μηλαράκι συνθετικό σε κόκκινο και λευκό χρώμα με πετονίτσα στο επάνω μέρος για να το κρεμάσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη αν θέλετε να συνδυάσετε.Διαστάσεις 5cm..

Μήλο κόκκινο γυαλιστερό 8cm

2,10€

Μηλαράκι σε κόκκινο γυαλιστερό χρώμα με πετονίτσα στο επάνω μέρος για να το κρεμάσετε.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερο μέγεθος.Διαστάσεις 8cm..

Κολοκύθα συνθετική μεγάλη

20,90€

Κολοκύθα συνθετική μεγάλη που μοιάζει με αληθινή! Μπορείτε να την συνδυάσετε και με άλλα λαχανικά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας ένα όμορφο καλάθι για την κουζίνα σας, σε στολισμό βάπτι..

Διακοσμητικό καλαμπόκι συνθετικό μάτσο 6 τεμ

1,20€

Καλαμπόκι συνθετικό σε ματσάκι έξι τεμαχίων με συρματάκι στο κάτω μέρος διαστάσεων 15mm x 5cm χωρίς το συρματάκι. Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε μικρότερο μέγεθος όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Φρουτάκι πορτοκαλί με σύρμα

0,25€

Φρουτάκι συνθετικό σε πορτοκαλί χρώμα με σύρμα στην άκρη.Διαστάσεις 25mm x 7,5cm..

Διακοσμητική τσίλι πιπεριά συνθετική

1,45€

Διακοσμητική τσίλι πιπεριά συνθετική που μοιάζει με αληθινή!Συνδυάστε το και με άλλα λαχανικά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε ένα όμορφο καλαθάκι από φρούτα που μοιάζουν με αληθινά αλλά ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 84 συνολικά (2 Σελ.)