ΕΣΠΑ

Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά

Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά
Τεχνητό φυτό σε γλάστρα πλατύφυλλο 132cm

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα πλατύφυλλο 132cm

59,80€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα πλατύφυλλο με ύψος 132 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Τεχνητό φυτό γαρδένια σε γλάστρα 78cm

Τεχνητό φυτό γαρδένια σε γλάστρα 78cm

47,90€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα γαρδένια με ύψος 78 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Γ"

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Γ"

0,00€

Κατασκευή πόρτας σε σχήμα "Γ" με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-..

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Π"

Κατασκευή πόρτας πρασινάδα λουλουδιών σε σχήμα "Π"

0,00€

Κατασκευή πόρτας σε σχήμα "π" με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622..

Γιρλάντα πρασινάδα λουλουδιών/ μέτρο

Γιρλάντα πρασινάδα λουλουδιών/ μέτρο

90,00€

Γιρλάντα σταθερή με πρασινάδες και λουλούδια υφασμάτινα για να στολίσετε το χώρο σας. Μπορούμε να την φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610622-510 για τη πα..

Πάνελ ξύλινο υφασμάτινα λουλούδια 130 x 70cm

Πάνελ ξύλινο υφασμάτινα λουλούδια 130 x 70cm

220,00€

Πάνελ ξύλινο στολισμένο με τριαντάφυλλα σε αποχρώσεις ροζ,σάπιο μήλο και εκρού. Κατασκευές στολισμένες με λουλούδια,μπορούμε να σας το φτιάξουμε σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μ..

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 77cm

Τριαντάφυλλο υφασμάτινο 77cm

2,50€

Τριαντάφυλλο με βελούδινα φύλα σε σομόν χρώμα.Συνδυάστε το και με άλλα τριαντάφυλλα και γυψοφύλλη που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη ανθοδέσμη για το βάζο σας!Διάσταση 77x9 c..

Μπουκέτο από τεχνητές ορτανσίες σάπιο μήλο με ροζ 40cm

Μπουκέτο από τεχνητές ορτανσίες σάπιο μήλο με ροζ 40cm

15,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες ορτανσίες σε σάπιο μήλο με ροζ αποχρώσεις και πράσινα φύλλα. Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας! Η κάθ..

Λεβάντα λιλά συνθετική κλαδί 42cm

2,50€

Λεβάντα συνθετική σε κλαδάκι σε τέλεια απομίμηση της φυσικής!Μπορείτε να στολίσετε στεφάνια ή να την βάλετε σαν μπουκετάκι όπως είναι διακοσμητική σε βαζάκι!Το ματσάκι περιέχει έξι κλαδάκιαΣυνολικό μά..

Τεχνητό φυτό Βερόνικα μπεζ 62cm

1,90€

Τεχνητό φυτό Βερόνικα σε μπεζ χρώμα, ιδανικό για να το προσθέσετε σε συνθέσεις ή ανθοδέσμες.Συνολικό μάκρος 62cm..

Τεχνητό φυτό Ευκαλύπτου 30cm

4,85€

Κλαδί Ευκαλύπτου συνθετικό σε ροζ και σομόν χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις συνδυάζοντάς το με λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία.Το κάθε κλαδί αποτε..

Γκαζόν πλακάκι πράσινο συνθετικό 100x100cm

106,90€

Γκαζόν συνθετικό φτιαγμένο από δύο είδη πρασινάδας που το κάνει να μοιάζει με φυσικό.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτό το υπέροχο γκαζόν συνδυάζοντάς το με πρασινάδες, κλαδιά ή και άλλους τάπητες δίνον..

Γκαζόν πλακάκι πράσινο 50x50cm

21,90€

Γκαζόν πρασινάδα συνθετικό.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτό το υπέροχο γκαζόν συνδυάζοντάς το με πρασινάδες, κλαδιά ή και άλλους τάπητες δίνοντας την αίσθηση της φύσης και μια νότα δροσιάς στον χώρο σ..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Ρούσκος 74cm

11,50€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 74cm..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Λιγούστρο 80cm

7,80€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 80cm..

Τεχνητή πρασινάδα Ευκάλυπτου 105cm

11,50€

Πρασινάδα συνθετική Ευκάλυπτου ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 10..

Τεχνητή πρασινάδα Μπιγκόνιας 40cm

8,90€

Πρασινάδα Μπιγκόνιας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Διαστάσεις 40cm..

Κλαδί πρασινάδα φτέρη συνθετική 40cm

4,50€

Κλαδί Φτέρης συνθετικό σε πράσινο χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε κασπώ, πλακάκια γκαζόν ή συνθέσεις συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Συνολικό μάκρος 40cm..

Τεχνητή πρασινάδα ευκάλυπτου 107cm

11,90€

Κρεμαστή πρασινάδα ευκάλυπτου συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό ..

Τεχνητό κλαδί κρεμαστό Βιστερία 2m

16,90€

Κλαδί Βιστερία σε εκρού και ροζ χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε πέργκολες, κασπώ ή πλακάκια γκαζόν.Το κάθε κλαδί περιέχει από τρία κλαδιά βιστερίας.Ύψος 2 m...

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Ρούσκος 80cm

7,90€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Διαστάσεις 80cm..

Γκαζόν πλακάκι πράσινο 100x100cm

89,80€

Γκαζόν πρασινάδα συνθετικό.Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυτό το υπέροχο γκαζόν συνδυάζοντάς το με πρασινάδες, κλαδιά ή και άλλους τάπητες δίνοντας την αίσθηση της φύσης και μια νότα δροσιάς στον χώρο σ..

Διακοσμητικό κλαδί με πόα

11,90€

Διακοσμητικό κλαδί καφέ με πράσινη πόα.Ιδανικό για να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντάς το με πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Διαστάσεις 95cm μάκρος..

Μπουκέτο από υφασμάτινα χρυσάνθεμα 40cm

21,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα χρυσάνθεμα σε αποχρώσεις πορτοκαλί, κόκκινες και κίτρινες.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Συνολικό μάκ..

Κασπώ κεραμικό γυναικείο πρόσωπο

9,90€

Κασπώ κεραμικό με γυναικείο πρόσωπο ιδανικό για να βάλετε γλαστράκι ή να το διακοσμήσετε με λουλούδια υφασμάτινα που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία.Διαστάσεις 11,5cm (πάνω άνοιγμα) x 13cm ύψος..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό πρασινάδα Κισσός 96cm με 244φύλλα

27,90€

Κλαδί κισσού συνθετικό ιδανική για να διακοσμήσετε στεφάνια ή να συνδυάσετε και με άλλες πρασινάδες ή λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας μια όμορφη σύνθεση για τον χώρο σας!Το κάθ..

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ κορώνα μάυρο με πουά 13cm

12,30€

Διαστάσεις 11,5cm πάνω άνοιγμα x 13cm ύψος..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά 180cm

139,80€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά με ύψος 180 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Τεχνητό κλαδί παχύφυτο πράσινο 8x15cm

3,65€

Κλαδάκι συνθετικό παχύφυτο σε πράσινο χρώμα ιδανικό για να διακοσμήσετε μικρά κασπώ!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα σχέδια για να τα συνδυάσετε σε γλάστρες όλα μαζί.Διαστάσεις 8cm x 15cm ύψο..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Φτέρης πράσινη 85cm

9,85€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική Φτέρη σε πράσινο χρώμα ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, πέργκολες ή ακόμα να την βάλετε σε ένα κρεμαστό κασπώ συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες!Συνολικό μάκρος 85cm..

Διακοσμητικό τεχνητό γρασίδι σε ζαρντινιέρα 63x90cm

84,90€

Διακοσμητική συνθετική πρασινάδα Bear Grass σε πράσινο χρώμα μέσα σε ζαρντινιέρα με πετρούλες που μοιάζει με αληθινό.Συνδυάστε το με πρασινάδες και φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό πρασινάδα από φοινικόφυλλα 93cm

10,90€

Γιρλάντα από συνθετικά φοινικόφυλλα σε αποχρώσεις του πράσινου, ιδανική για να στολίσετε πέργκολες συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ή στεφάνια ψάθινα.Συνολικό..

Τεχνητό φυτό Ευκάλυπτου πράσινο 35cm

3,95€

Κλαδί ευκαλύπτου συνθετικό σε πράσινο χρώμα.Μπορείτε να το συνδυάσετε με λουλούδια ή πρασινάδες που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία φτιάχνοντας όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας ή ακόμα να στολίσετε στ..

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα Φτέρης πράσινη 90cm

8,75€

Κλαδί πρασινάδας συνθετική Φτέρη σε πράσινο χρώμα ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, πέργκολες ή ακόμα να την βάλετε σε ένα κρεμαστό κασπώ συνδυάζοντάς την και με άλλες πρασινάδες!Συνολικό μάκρος 90cm..

Τεχνητό κλαδί με ρόδια 97cm

9,85€

Κλαδί με ρόδια συνθετικά σε κόκκινο χρώμα που μοιάζει με αληθινό!Συνδυάστε το με πρασινάδες και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για το βάζο σας.Η βεντάλια χρωμάτων αντιστοιχεί στο χρώμα του ροδιού.Το κάθε ..

Ορχιδέα υφασμάτινη 78cm

4,40€

Ορχιδέα φτιαγμένη από ύφασμα σε λευκό και φούξια χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη ..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Γιούκα 120cm

72,90€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Γιούκα με ύψος 120 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Η κάθε γλάστρα περιέχει..

Διακοσμητική πρασινάδα Κάπαρις 45cm

4,30€

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας Κάπαρις που μοιάζει με αληθινό.Χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε στεφάνια, βάζα ή να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας συνδυάζοντάς το με άλλες πρασινάδες κ..

Μπουκέτο από υφασμάτινες παπαρούνες κίτρινες 27cm (6τεμ)

5,50€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παπαρούνες σε κίτρινο χρώμα που μοιάζουν με αληθινές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα καθώς και πρασινάδες όπου μπορείτε να συνδυάσετε για να διακοσμήσετε το..

Μπουκέτο από υφασμάτινες παπαρούνες κόκκινες 27cm (6τεμ)

5,50€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παπαρούνες σε κόκκινο χρώμα που μοιάζουν με αληθινές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα καθώς και πρασινάδες όπου μπορείτε να συνδυάσετε για να διακοσμήσετε το..

Μπουκέτο από υφασμάτινες παπαρούνες εκρού 27cm (6τεμ)

5,50€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παπαρούνες σε εκρού χρώμα που μοιάζουν με αληθινές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα καθώς και πρασινάδες όπου μπορείτε να συνδυάσετε για να διακοσμήσετε τον ..

Μπουκέτο από τεχνητά κρινάκια κίτρινα 30cm (7τεμ)

8,40€

Διακοσμητική ανθοδέσμη από κίτρινα κρινάκια που μοιάζει με αληθινή!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε βάζα συνδυάζοντάς την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Το κάθ..

Μπουκέτο από τεχνητά κρινάκια λευκά 30cm (7τεμ)

8,40€

Διακοσμητική ανθοδέσμη από λευκά κρινάκια που μοιάζει με αληθινή!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε βάζα συνδυάζοντάς την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία.Το κάθε ..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα πράσινο μήλο 80cm

38,90€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα φύλλα πράσινα μήλου με ύψος 80 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Η κάθε γλάσ..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά 130cm

99,80€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά με ύψος 130 εκατοστών για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα μεγέθη όπου μπορείτε να συνδυάσετε...

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Ράφις(Κινέζικος Φοίνικας) 180cm

93,90€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Ραφίς(Κινέζικος φοίνικας) με ύψος 180 εκατοστά για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Η κάθ..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Δράκαινα 170cm

164,90€

Τεχνητό φυτό Δράκαινα σε γλάστρα που μοιάζει με αληθινό για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα φυτά αν θέλετε να συνδυάσετε.Έχει ύψος 1,70m, τρεις κ..

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά 200cm

219,80€

Τεχνητό φυτό σε γλάστρα Μπανανιά με ύψος 2 μέτρων για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε κι άλλα φυτά όπου μπορείτε να συνδυάσετε.Η κάθε γλάστρα περιέχει δύ..

Μπουκέτο από τεχνητές ορτανσίες λαδί ανοιχτό 40cm

15,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες ορτανσίες σε χρώμα λαδί ανοιχτό με σάπιο μήλο στις άκρες και πράσινα φύλλα.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρ..

Μπουκέτο από τεχνητές ορτανσίες μπλε ραφ με μωβ 40cm

15,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες ορτανσίες σε μπλε ραφ με μωβ χρώμα και πράσινα φύλλα.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγο..

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο μπεζ-λαδί με φουντίτσες

16,90€

Ψάθινο καλάθι σε τρια μεγεθη για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως παιχνίδια, βρεφικών προϊόντων, φυτών σε γλάστρα ή ακόμα μπορείτε να τοποθετήστε περιοδικά και εφημερίδες...

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο μαύρο-μπεζ

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο μαύρο-μπεζ

9,90€

Ψάθινο καλάθι δίχρωμο σε τρία μεγέθη για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως μικρών παιχνιδιών ή φυτών σε γλάστρα...

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο λευκό-μπεζ

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο λευκό-μπεζ

9,90€

Ψάθινο καλάθι δίχρωμο για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως μικρών παιχνιδιών ή φυτών σε γλάστρα...

Διασκομητικό κλαδί με υφασμάτινα φύλλα εκρού 80cm

6,80€

Διακοσμητικό κλαδί από υφασμάτινα φύλλα σε εκρού χρώμα, ιδανικά για να το χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις ή να το συνδυάσετε με λουλούδια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία φτιάχνοντας μια όμορφη αν..

Διακοσμητικό κλαδί φύλλα μανόλιας καφέ 110cm

7,95€

Διακοσμητικό κλαδί από υφασμάτινα φύλλα μανόλιας σε καφέ χρώμα, ιδανικά για να το χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις ή να το συνδυάσετε με λουλούδια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία φτιάχνοντας μια ό..

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο με εκρού φουντίτσες

Διακοσμητικό καλάθι ψάθινο με εκρού φουντίτσες

16,90€

Ψάθινο καλάθι για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, όπως παιχνίδια, βρεφικών προϊόντων, φυτών σε γλάστρα ή ακόμα μπορείτε να τοποθετήστε περιοδικά και εφημερίδες...

Κλαδί με υφασμάτινα φύλλα πράσινα 95cm

7,95€

Κλαδί από υφασμάτινα φύλλα σε πράσινο χρώμα ενενήντα πέντε εκατοστών ιδανικό για να το προσθέσετε σε συνθέσεις με λουλούδια ή να στολίσετε στεφάνια συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδες που θα βρείτ..

Διακοσμητικό λουλούδι foam αγκινάρα 80cm

7,90€

Το κάθε κλαδί έχει μάκρος 80cm..

Μπουκέτο από τεχνητές ορτανσίες εκρού 40cm

15,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες ορτανσίες σε εκρού χρώμα με πράσινα φύλλα.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!Στην ίδια κατηγορία θα βρεί..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό από πλατανόφυλλα πράσινο-κίτρινο 2m

13,80€

Κλαδί από συνθετικά πλατανόφυλλα σε αποχρώσεις πράσινες με καφέ και κίτρινες που μοιάζουν με φυσικά.Ιδανικό για να στολίσετε πέργκολες ή βιτρίνες για φθινοπωρινή διακόσμηση συνδυάζοντάς το και με άλλε..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό από πλατανόφυλλα καφέ-πράσινο 2m

13,80€

τεχνητό Κλαδί από συνθετικά πλατανόφυλλα σε καφέ με πράσινο χρώμα που μοιάζουν με φυσικά.Ιδανικό για να στολίσετε πέργκολες ή βιτρίνες για φθινοπωρινή διακόσμηση συνδυάζοντάς το και με άλλες πρασινάδε..

Διακοσμητικό λουλούδι πικ Μανώλια υφασμάτινη μαύρη 18cm

4,20€

Διακοσμητική Μανώλια πικ σε μαύρο χρώμα δεκαοχτώ εκατοστών ιδανική για να στολίσετε στεφάνια, γιρλάντες ή να την βάλετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας...

Διακοσμητικό κλαδάκι φτέρης συνθετικό ματσάκι 6τεμ

1,85€

Κλαδάκι φτέρης συνθετικό με συρματάκι.Περιέχει έξι φυλλαράκια διαστάσεων 6cm x 14,5cm περίπου χωρίς το συρματάκι ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολ..

Διακοσμητικό κλαδί πρασινάδας (μάτσο 6 τεμ) 25cm

2,95€

Διακοσμητικό κλαδάκι πρσινάδας συνθετικό με συρματάκι, ιδανικά για να διακοσμήσετε μικρά βαζάκια ή να κολλήσετε σε στεφάνια και λαμπάδες.Συνολικό μάκρος 25cm περίπου..

Διακοσμητικό κλαδί ελάτου συνθετικό ματσο 6τεμ 33cm

3,95€

Κλαδάκι ελάτου συνθετικό σε πράσινο χρώμα, ιδανικό για να στολίσετε μικρά βαζάκια ή να διακοσμήσετε γιρλάντες και στεφάνια.Το κάθε κλαδάκι έχει διαστάσεις 7cm και μάκρος 33cm..

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα συνθετικά πράσινο-κίτρινο συσκ.12τεμ

6,90€

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα με συρματάκι στην άκρη σε αποχρώσεις πράσινες με κίτρινες.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πιατέλες, γυάλες συνδυάζοντας τα με καρπούς ή κολοκύθες που θα βρ..

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα συνθετικά καφέ συσκ.12τεμ

6,90€

Διακοσμητικά πλατανόφυλλα με συρματάκι στην άκρη σε αποχρώσεις του καφέ.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πιατέλες, γυάλες συνδυάζοντας τα με καρπούς ή κολοκύθες που θα βρείτε στην αν..

Κλαδί με φύλλα συνθετικά 70cm

9,80€

Κλαδί με φύλλα σε χρώμα σάπιο μήλο συνθετικά εβδομήντα εκατοστά μάκρος.Συνδυάστε το με λουλούδια που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο σας!..

Ανθοδέσμη υφασμάτινες παιώνιες φούξια 33cm (7τεμ)

11,90€

Ανθοδέσμη από εφτά υφασμάτινες παιώνιες σε φούξια χρώμα!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για στολισμό ή να γεμίσετε βάζα και γυάλες για να διακοσμήσετε το χώρο σας!Διαστάσεις ανθοδέσμης 33cm ύψος περίπ..

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες σομόν 52cm

16,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες σομόν, πρασινάδα και φύλλα  σε αποχρώσεις πράσινες και καφέ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο..

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες εκρού 52cm

16,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες εκρού, πρασινάδα και φύλλα  σε αποχρώσεις πράσινες και καφέ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον χώρο..

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες σάπιο μήλο 52cm

16,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες σάπιο μήλο, πρασινάδα και φύλλα  σε αποχρώσεις πράσινες και καφέ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον..

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες μπεζ άμμου 52cm

16,90€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινες παιώνιες μπεζ άμμου, πρασινάδα και φύλλα  σε αποχρώσεις πράσινες και καφέ.Συνδυάστε το με πρασινάδες ή κι άλλα υφασμάτινα λουλούδια και φτιάξτε όμορφες συνθέσεις για τον..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 75 από 302 συνολικά (5 Σελ.)