ΕΣΠΑ

Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά

Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ οβάλ με σχέδιο λεμόνια

15,90€

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ οβάλ με σχέδιο λεμόνια.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Διαστάσεις 23,5..

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ πολυκατοικία

15,90€

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ πολυκατοικία σε μπλε και μπεζ χρώμα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Δι..

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ σπιτάκι

8,90€

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ σπιτάκι σε μπλε και μπεζ χρώμα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Διαστάσ..

Τεχνητό φυτό Ευκάλυπτος 90cm

3,80€

Κλαδί Ευκαλύπτου συνθετικό σε σομόν χρώμα ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε σε συνθέσεις συνδυάζοντάς το με λουλούδια και πρασινάδες που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία.Συνολικό μάκρος 90cm..

Πάνελ λουλουδιών διάφορες αποχρώσεις 55x55cm

58,00€

Πάνελ λουλουδιών σε διάφορες αποχρώσεις!Ιδανικό για να στολίσετε τον κήπο ή το σπίτι σας με λουλούδια που μοιάζουν αληθινά.Διαστάσεις 55x55cm...

Πάνελ λουλουδιών ροζ λιλά αποχρώσεις 40x55cm

48,00€

Πάνελ λουλουδιών σε ροζ και λιλά αποχρώσεις!Ιδανικό για να στολίσετε τον κήπο ή το σπίτι σας με λουλούδια που μοιάζουν αληθινά.Διαστάσεις 40x55cm...

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα 90cm

12,95€

Κρεμαστή τεχνητή πρασινάδα ιδανική για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 90..

Κλαδί μανώλια υφασμάτινη 90cm

9,85€

Κλαδί μανώλια από ύφασμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σας!Διαστάσε..

Κλαδί γυψοφύλλη τεχνητή 50cm

8,90€

Κλαδί γυψοφύλλη τεχνητή σε σάπιο μήλο χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το ..

Μπουκέτο από υφασμάτινα τριαντάφυλλα 45cm (18τεμ)

19,80€

Ανθοδέσμη από υφασμάτινα χρυσάνθεμα σε 2 χρώματα που μοιάζουν με αληθινές.Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε και σε άλλα χρώματα καθώς και πρασινάδες όπου μπορείτε να συνδυάσετε για να διακοσμήσετε τον..

Κλαδί βερόνικα θαμνάκι τεχνητή 60cm

11,90€

Κλαδί βερόνικα θαμνάκι τεχνητή.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σας!Δι..

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ Βασίλισσα

19,80€

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ Βασίλισσα σε λευκό χρώμα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Διαστάσεις&nb..

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ Βασιλιάς

24,90€

Διακοσμητικό κεραμικό κασπώ Βασιλιάς σε λευκό χρώμα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Διαστάσεις&nbs..

Αποξηραμένο φύλλο χρυσό

6,90€

Αποξηραμένο φύλλο χρυσό φτιαγμένο από χαρτί.Συνδυάστε το και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το ..

Κασπώ κεραμικό γυναικείο πρόσωπο 23cm

19,80€

Κασπώ κεραμικό με γυναικείο πρόσωπο ιδανικό για να βάλετε γλαστράκι ή να το διακοσμήσετε με λουλούδια υφασμάτινα που θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία.Διαστάσεις 14x14x23cm ύψος..

Διακοσμητικό αντικέ μεταλλικό ποτιστήρι 23x11x13cm

8,40€

Διακοσμητικό αντικέ μεταλλικό ποτιστήρι σε 2 χρώματα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Διαστάσεις 23..

Διακοσμητικό αντικέ μεταλλικό ποτιστήρι 36x16x17cm

10,90€

Διακοσμητικό αντικέ μεταλλικό ποτιστήρι σε 3 χρώματα.Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι μαζί με μία σύνθεση από λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία "Λουλούδια-Πρασινάδες-Φυτά".Διαστάσεις 36..

Κρεμαστός τεχνητός θάμνος σταφυλιού 55cm

7,90€

Κρεμαστός τεχνητός θάμνος σταφυλιού ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό..

Κρεμαστό τεχνητό κλαδί λεβάντας 200cm

22,90€

Κρεμαστό τεχνητό κλαδί λεβάντας ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκ..

Κρεμαστός τεχνητός κισσός 55cm

7,90€

Κρεμαστός τεχνητός κισσός ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρος 55..

Κρεμαστό τεχνητό φυτό λουνάρια 74cm

10,90€

Κρεμαστό τεχνητό φυτό λουνάρια ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρ..

Κλαδί ευκάλυπτος θαμνάκι υφασμάτινο 45cm

5,80€

Κλαδί ευκάλυπτος θαμνάκι από ύφασμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σ..

Κλαδί γυψοφύλλη τεχνητή 60cm

1,40€

Κλαδί γυψοφύλλη τεχνητή.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σας!Διαστάσει..

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος 190cm

17,90€

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρο..

Κλαδί ροδακινιά υφασμάτινη 110cm

7,50€

Κλαδί ροδακινιά από ύφασμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για το βάζο σας!Διαστά..

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος 135cm

53,90€

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρο..

Κλαδί ντάλια υφασμάτινη 65cm

2,80€

Κλαδί ντάλια από ύφασμα σε μωβ και κρεμ χρώμα.Συνδυάστε την και με άλλα λουλούδια που θα βρείτε στην κατηγορία και φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή μια ανθοδέσμη για τ..

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος 74cm

7,90€

Κρεμαστός τεχνητός ευκάλυπτος ιδανικός για να την κρεμάσετε από κασπώ, πέργκολες ή πλακάκια γκαζόν δημιουργώντας στον χώρο σας την αίσθηση της φύσης και του εξωτερικού περιβάλλοντος!Συνολικό μάκρο..

Καλαθάκι κλαδένιο πράσινο με σύνθεση λουλουδιών ροζ 25cm

21,90€

Καλαθάκι κλαδένιο πράσινο με σύνθεση λουλουδιών (πρασινάδες, παιώνιες και ορτανσίες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε..

Καλαθάκι κλαδένιο πράσινο με σύνθεση λουλουδιών σομόν κίτρινο 25cm

20,40€

Καλαθάκι κλαδένιο πράσινο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, παιώνιες και ορτανσίες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε..

Καλαθάκι κλαδένιο φυσικό με σύνθεση λουλουδιών σομόν κίτρινο 25cm

15,90€

Καλαθάκι κλαδένιο φυσικό με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, γεράνι και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε σ..

Κασπώ μπεζ κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών λιλά πράσινο 30cm

29,80€

Κασπώ σε μπεζ χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (χρυσάνθεμα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδ..

Κασπώ φυσικό από φλούδα ξύλου με σύνθεση λουλουδιών μπλε λίλα 30cm

21,50€

Κασπώ σε φυσικό από φλούδα ξύλου με σύνθεση λουλουδιών (νεράγκουλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα β..

Κασπώ σκούρο χρυσό κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών εκρού λευκό 35cm

39,80€

Κασπώ σε σκούρο χρυσό χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα και λεβάντα), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρ..

Κασπώ πράσινο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών εκρού κόκκινο 35cm

44,90€

Κασπώ σε πράσινο χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρεί..

Κασπώ μπεζ άμμου κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών κόκκινο κίτρινο 30cm

17,90€

Κασπώ σε μπεζ άμμου με σύνθεση λουλουδιών (νεράγκουλα, τουλίπες και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ί..

Καλαθάκι κλαδένιο με λεβάντα

20,90€

Καλαθάκι κλαδένιο με λεβάντα σε 2 μεγέθη, ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία ομορφαίνοντας τον χώρο σα..

Κασπώ μπεζ άμμου κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ λιλά 30cm

22,90€

Κασπώ σε μπεζ άμμου με σύνθεση λουλουδιών (ορχιδέα, τριαντάφυλλα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ φούξια 40cm

46,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (ορχιδέα, τριαντάφυλλα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ ψάθινο με σύνθεση λουλουδιών σομόν 25cm

34,90€

Κασπώ ψάθινο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, τουλίπες και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια κ..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ μπορντώ 35cm

37,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ λιλά 30cm

45,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ λιλά 25cm

14,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ μπεζ άμμου κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών μωβ λιλά 25cm

20,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ σομόν κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών ροζ κίτρινο 30cm

21,90€

Κασπώ σε σομόν με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, τουλίπες και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδια..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών ροζ μπορντώ 30cm

20,80€

Κασπώ σε σάπιο μήλο με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, λεβάντα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ..

Κασπώ πράσινο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών πορτοκαλί κόκκινο 20cm

12,90€

Κασπώ σε πράσινο χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε..

Κασπώ πράσινο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών εκρού λευκό 35cm

36,90€

Κασπώ σε πράσινο χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη και πρασινάδες), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτ..

Κασπώ σάπιο μήλο κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών ροζ μπορντώ 40cm

42,90€

Κασπώ σε σάπιο μήλο χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη και λεβάντα), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε ..

Κασπώ σομόν κεραμικό με σύνθεση λουλουδιών σομόν πράσινο 30cm

24,90€

Κασπώ σε σομόν χρώμα με σύνθεση λουλουδιών (τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη και φτέρη), ιδανικό για να στολίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο!Συνδυάστε το και με άλλα φυτά που θα βρείτε στην ίδ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 376 συνολικά (8 Σελ.)