ΕΣΠΑ

Δαντέλα

Δαντέλα

Κορδέλα δαντέλα διπλή τρεσσάκι 40mm/μέτρο

0,65€

Κορδέλα δαντέλα 40 χιλιοστά σε 3 χρώματα.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να δέσετε κουτάκια, για μπομπονιέρες ή να την διπλώσετε στη μέση και να αναδυχτεί περισσότερο το σχέδιο την κολλώντας..

Κορδέλα δαντέλα λουλουδάκι 20mm/μέτρο

1,00€

Δαντέλα  πολυεστερική σε σχήμα λουλουδάκια 20 χιλιοστών σε τρία χρώματα.Φτιάξτε φιογκάκια για τις μπομπονιέρες σας, περάστε τη γύρω από τα στέφανα γάμου ή συνδυάστε τη με γάζα μαλακή και τούλ..

Δαντέλα τρεσσάκι 11mm/μέτρο

0,85€

Δαντέλα λεπτή σαν τρεσσάκι σε λευκό χρώμα για να διακοσμήσετε τις κατασκευές σας ή να την δέσετε φιογκάκια. Είναι μαλακής ύφανσης και μοιάζει σαν να είναι πλεκτή με βελονάκι! Αν θέλετε πολλά μέτρα ..

Κορδέλα δαντέλα πουά 15mm/μέτρο

0,70€

Δαντέλα  συνθετική 15 χιλιοστών σε τέσσερα χρώματα.Φτιάξτε φιογκάκια για τις μπομπονιέρες σας, περάστε τη γύρω από τα στέφανα γάμου ή συνδυάστε τη με γάζα μαλακή και τούλια για τη διακόσμηση του ..

Κορδέλα δαντέλα πλεκτή 9mm/μέτρο

0,95€

Κορδέλα δαντέλα πλεκτή εννέα χιλιοστών σε τέσσερα χρώματα, ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε ως τρέσα στις κατασκευές σας ή ακόμα και για δέσιμο σε μπομπονιέρες.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατ..

Κορδέλα δαντέλα με βαμβακερό τελείωμα σάπιο μήλο 2,5cm/μέτρο

2,00€

Δαντέλα με κυματιστό τελείωμα μαλακής και λεπτής ύφανσης σε σάπιο μήλο.Μπορείτε να την συνδυάσετε με γκρο κορδέλες και λινάτσα για πιο ιδιαίτερες κατασκευές.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορί..

Κορδέλα σατέν με δαντέλα θήκη 40mm/μέτρο

1,70€

Κορδέλα σατέν μαλακή με δαντελίτσα στο πάνω μέρος σε τρία χρώματα, σάπιο μήλο, λευκό και εκρού.Ανάμεσα στις δύο κορδέλες υπάρχει κενό που μπορείτε να βάλετε κουφέτα και να φτιάξετε μια πρωτότυπη μπομπ..

Δαντέλα κυματιστή 15mm/μέτρο

0,60€

Δαντέλα με κυματιστό τελείωμα μαλακής και λεπτής ύφανσης σε όμορφα χρώματα.Μπορείτε να την συνδυάσετε με γκρο κορδέλες και λινάτσα για πιο ιδιαίτερες κατασκευές.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατη..

Κορδέλα δαντέλα πλεκτή λευκή λουλουδάκι 35mm/μέτρο

0,80€

Δαντέλα μαλακή πλεκτή με σχέδιο λουλουδάκι σε λευκό χρώμα.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν τρέσσα ή και για να φτιάξετε πολύ όμορφους φιόγκους και κατασκευές!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατη..

Δαντέλα πλεκτή rococo 11mm/μέτρο

1,20€

Κορδέλα δαντέλα με πλέξιμο σαν βελονάκι 11 χιλιοστών σε παστέλ χρώματα.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Δαντέλα λουλουδάκι 15mm/μέτρο

0,70€

Δαντέλλα συνθετική 15 χιλιοστών σε παστέλ χρωματισμούς.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Δαντέλα αζούρ ψιλή 3,5cm/μέτρο

2,10€

Κορδέλα υφασμάτινη με σχέδιο πλεκτή δαντελίτσα με λουλουδάκια σε υπέροχα χρώματα.Πολύ κομψή και όμορφη για να την χρησιμοποιήσετε σε μπομπονιέρες ή να την βάλετε σαν τρεσσάκι γύρω- γύρω από σουπλά.Αν ..

Δαντέλα μαλακή λουλουδάκι 10mm/μέτρο

1,20€

Δαντέλα μαλακής ύφανσης σε λεπτό πάχος που μοιάζει με πλεκτή,πολύ όμορφη για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, βαζάκια, καδράκια ακόμα και τα ρούχα σας ή τσάντες και αξεσουάρ!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτ..

Δαντέλα retro 3,5cm/μέτρο

1,70€

Δαντέλα πλεκτή σαν βελονάκι σε εκρού και λευκό χρώμα, τριανταπέντε χιλιοστά φάρδος.Έχει τελείωμα με ζικ-ζακ και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν τρέσσα ή για να φτιάξετε πολύ όμορφους φιόγκους στις..

Κορδέλα δαντέλα πλεκτή 8.5cm/μέτρο

6,30€

Δαντέλα πλεκτή πάχους 8.5 εκατοστών σε ιβουάρ και λευκό χρώμα.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν διακοσμητική τρέσσα πάνω σε τραπέζια για στολισμό ή να την συνδυάσετε με τούλι και να φτιάξετε μεγάλου..

Δαντέλα διπλή τρεσσάκι 48mm/μέτρο

0,65€

Δαντέλα σαρανταοχτώ χιλιοστών με το ίδιο σχέδιο σχέδιο στις άκρες της, σε πέντε χρώματα.Μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακές και στυλάτες μπομπονιέρες γάμου δένοντας ένα φιογκάκι ή να την χρησιμοποιήσετε..

Δαντέλα κορδέλα πλεκτή 38mm/μέτρο

2,90€

Υπέροχη πλεκτή δαντέλα 3.8 εκατοστών γεμάτη σχέδια που μοιάζει σα να είναι φτιαγμένη με το βελονάκι!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν τρέσσα ή και για να φτιάξετε πολύ όμορφους φιόγκους και κατασκευ..

Κορδέλα δαντέλα διπλή τρεσσάκι 28mm/μέτρο

0,60€

Κορδέλα δαντέλα εικοσιοχτώ χιλιοστά σε τέσσερα χρώματα.Ροζ, ιβουάρ, σάπιο μήλο, λευκό.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να δέσετε κουτάκια, για μπομπονιέρες ή να την διπλώσετε στη μέση και να αναδυχ..

Δαντέλα πλεκτή εκρού 13cm το μέτρο

5,90€

Υπέροχη φαρδιά δαντέλα γεμάτη σχέδια που μοιάζει σα να είναι φτιαγμένη με το βελονάκι!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν τρέσσα ή και για να φτιάξετε πολύ όμορφους φιόγκους και κατασκευές!Αν θέλετε π..

Δαντέλα πλεκτή λευκή-σάπιο μήλο 3cm το μέτρο

1,75€

Υπέροχη δαντέλα σε λευκό και σάπιο μήλο που μοιάζει σα να είναι φτιαγμένη με το βελονάκι!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν τρέσσα ή και για να φτιάξετε πολύ όμορφους φιόγκους και κατασκευές!Αν θέλετ..

Κορδέλα δαντέλα λουλουδάκι 9mm/μέτρο

0,55€

Κορδέλα δαντέλα με λουλουδάκια σε λεπτό πάχος και πολλά χρώματα!Φτιάξτε φιογκάκια για τις μπομπονιέρες της βάφτισης ή του γάμου σας,στολίστε βαζάκια και προσκλητήρια ή φτιάξτε όμορφες κατασκευές!Αν θέ..

Κορδέλα δαντέλα λουλουδάκι 15mm το μέτρο

0,75€

Κορδέλα δαντέλα με λουλουδάκια σε λεπτό πάχος και πολλά χρώματα!Φτιάξτε φιογκάκια για τις μπομπονιέρες της βάφτισης ή του γάμου σας,στολίστε βαζάκια και προσκλητήρια ή φτιάξτε όμορφες κατασκευές!Αν θέ..

Κορδέλα δαντελα λουλουδάκι 25mm/μέτρο

1,00€

Κορδέλα δαντέλα με λουλουδάκια πάχους 2,5 εκατοστών και πολλά χρώματα!Φτιάξτε φιογκάκια για τις μπομπονιέρες της βάφτισης ή του γάμου σας,στολίστε βαζάκια και προσκλητήρια ή φτιάξτε όμορφες κατασκευές..

Κορδέλα δαντέλα λουλουδάκι 7cm/μέτρο

1,80€

Κορδέλα δαντέλα με λουλουδάκια πάχους 7 εκατοστών σε πολλά χρώματα!Φτιάξτε φιόγκους σε συνδυασμό με τούλια και στολίστε το χώρο της εκδήλωσης με στεφάνια και ιδιαίτερες κατασκευές!Αν θέλετε πολλά μέτρ..

Κορδέλα δαντέλα λουλουδάκι 45mm/μέτρο

1,50€

Κορδέλα δαντέλα με λουλουδάκια πάχους 4,5 εκατοστών σε πολλά χρώματα!Φτιάξτε φιογκάκια για τις μπομπονιέρες της βάφτισης ή του γάμου σας,στολίστε βαζάκια και προσκλητήρια ή δημιουργήστε φιόγκους σε συ..

Κορδέλα δαντέλα 12mm /μέτρο

0,40€

Δαντέλα  συνθετική 1.2 εκατοστών σε μεγάλη ποικιλία χρώματωνΦτιάξτε φιογκάκια για τις μπομπονιέρες σας, περάστε τη γύρω από τα στέφανα γάμου ή συνδυάστε τη με γάζα μαλακή και τούλια για τη διακόσ..

Δαντέλα πλεκτή-ριγέ κορδελίτσα 2,3cm/μέτρο

2,20€

Δαντελίτσα πλεκτή εικοσιτρία χιλιοστά με καρώ κορδελίτσα πάχους έξι χιλιοστών στη μέση της πλέξης της, σε διάφορα χρώματα.Δέστε φιογκάκια για τις μπομπονιέρες σας, στολίστε καδράκια γύρω γύρω  ή ..

Δαντέλα λευκή πλεκτή φυλλαράκια 23mm το μέτρο

2,20€

Δαντέλα πλεκτή με φυλλαράκια σε λευκό χρώμα πάχους εικοσιτριών χιλιοστών.Μπορείτε να δέσετε τις μπομπονιέρες σας, τα στέφανα ή να φτιάξετε κορδέλες για τις κατασκευές σας!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτ..

Δαντέλα φρού-φρού 45mm το μέτρο

2,50€

Δαντέλα φρου- φρου πάχους σαρανταπέντε χιλιοστών.Ταιριάζει πολύ ωραία για τελείωμα σε καδράκια για να στολίσετε νυφικές παντόφλεςή να δέσετε τούλινη μπομπονιέρα γάμου και αντί για φιόγκο να το κάνετε ..

Δαντέλα πλεκτή κυματιστή εκρού 20mm το μέτρο

1,65€

Υπέροχη δαντέλα που μοιάζει σα να είναι φτιαγμένη με το βελονάκι!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν τρέσσα ή για να φτιάξετε πολύ όμορφους φιόγκους και κατασκευές!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε τ..

Δαντέλα τρεσσάκι 8mm/μέτρο

0,95€

Δαντέλα λεπτή, για να διακοσμήσετε τις κατασκευές σας ή να την δέσετε φιογκάκια.Είναι μαλακής ύφανσης και μοιάζει σαν να είναι πλεκτή με βελονάκι!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες ..

Κορδέλα σατέν με σύρμα-δαντέλα θήκη 5cm/μέτρο

2,15€

Κορδέλα σατέν πέντε εκατοστών με δαντέλα και σύρμα στις άκρες σε τρία χρώματα.Ανάμεσα στις δύο κορδέλες υπάρχει κενό που μπορείτε να βάλετε κουφέτα και να φτιάξετε μια πρωτότυπη μπομπονιέρα για το γάμ..

Δαντέλα κυματιστή 7cm/μέτρο

2,00€

Δαντέλα 7 εκατοστών με κυματιστό τελείωμα μαλακής και λεπτής ύφανσης σε πολύ απαλά ρομαντικά χρώματα.Μπορείτε να την συνδυάσετε με γκρο κορδέλλες και λινάτσα για πιο ιδιαίτερες κατασκευές.Αν θέλετε πο..

Δαντέλα φυτιλάκι χρωματιστό 6mm/μέτρο

1,00€

Δαντέλα λεπτή σαν τρεσσάκι σε πολλά χρώματα για να διακοσμήσετε τις κατασκευές σας ή να την δέσετε φιογκάκια.Είναι μαλακής ύφανσης και μοιάζει σαν να είναι πλεκτή με βελονάκι!Αν θέλετε πολλά μέτρα επι..

Δαντέλα μαλακή λουλουδάκι 10mm/μέτρο

1,30€

Δαντέλα μαλακής ύφανσης σε λεπτό πάχος που μοιάζει με πλεκτή,πολύ όμορφη για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, βαζάκια, καδράκια ακόμα και τα ρούχα σας ή τσάντες και αξεσουάρ!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτ..

Κορδέλα γάζα με δαντέλα 25mm/μέτρο

2,10€

Κορδέλα γάζα με τελείωμα δαντέλα τρεσσάκι που την κάνει πιο ξεχωριστή!Εχει δυνατούς συνδυασμούς χρωμάτων και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο γάμο ή στη βάφτιση για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, βα..

Δαντέλα κυματιστή 23mm/μέτρο

0,85€

Δαντέλα 2 εκατοστών με κυματιστό τελείωμα μαλακής και λεπτής ύφανσης σε πολύ απαλά ρομαντικά χρώματα.Μπορείτε να την συνδυάσετε με γκρο κορδέλλες και λινάτσα για πιο ιδιαίτερες κατασκευές.Αν θέλετε πο..

Δαντέλα αζούρ 3,8cm/μέτρο

3,00€

Κορδέλα υφασμάτινη με δαντελίτσα πλεκτή σχέδιο.Πολύ κομψή και ομορφη για να την χρησιμοποιήσετε σε μπομπονιέρα γάμου τούλινη ή να την βάλετε σαν τρεσσάκι γύρω γύρω από σουπλά.Αν θέλετε πολλά μέτρα επι..

Δάντελα λασέ λουλουδάκια 4cm/μέτρο

2,10€

Κορδέλα υφασμάτινη λασέ με σχέδιο πλεκτή δαντελίτσα με λουλουδάκια.Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια...

Κορδέλα δαντέλα πλεκτή λάστιχο 2cm/μέτρο

2,75€

Δαντέλα πλεκτή με λαστιχάκι στην επάνω της πλευρά πολύ όμορφη για να στολίσετε τα καπάκια από τα βαζάκια ή να την κολλήσετε γύρω γύρω από κουτιά,καφάσια,καδράκια!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σα..

Κορδέλα δαντέλα πλεκτή 1,3cm/μέτρο

1,85€

Υπέροχη δαντέλα γεμάτη σχέδια που μοιάζει σα να είναι φτιαγμένη με το βελονάκι!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν τρέσσα σε διακόσμηση καλαθιών και στεφανιών ή για να φτιάξετε πολύ όμορφους φιόγκους ..

Δαντέλα πλεκτή λουλουδάκι 3,8cm/μέτρο

2,40€

Δαντέλα μαλακής ύφανσης 3.8 εκατοστών που μοιάζει με πλεκτή παλιάς εποχής,πολύ όμορφη για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, βαζάκια, καδράκια ακόμα και τα ρούχα σας ή τσάντες και αξεσουάρ!Βγαίνει σε πολλά..

Δαντέλα πλεκτή λουλουδάκι 2,5cm/μέτρο

2,30€

Δαντέλα μαλακής ύφανσης 2.5 εκατοστών που μοιάζει με πλεκτή παλιάς εποχής,πολύ όμορφη για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, βαζάκια, καδράκια ακόμα και τα ρούχα σας ή τσάντες και αξεσουάρ!Βγαίνει σε πολλά..

Δαντέλα τρέσσα 20mm το μέτρο

2,30€

Υπέροχη δαντέλα γεμάτη σχέδια που μοιάζει σα να είναι φτιαγμένη με το βελονάκι!Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν τρέσσα ή και για να φτιάξετε πολύ όμορφους φιόγκους και κατασκευές!Αν θέλετε πολλ..

Δαντέλα τρέσσα 9mm το μέτρο

1,75€

Δαντέλα πλεκτή βαμβακερή σε εκρού κ λευκό.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν τρέσσα και να στολίσετε κουτάκια και καδράκια ή να δέσετε πουγγάκια και τούλια και να φτιάξετε πολύ όμορφες μπομπονιέρ..

Δαντέλα τρέσσα της γιαγιάς 20mm το μέτρο

2,10€

Δαντέλα πλεκτή βαμβακερή σε εκρού και λευκό χρώμα.Έχει τελείωμα με στρογγυλεμένες άκρες και μοιάζει σαν να είναι φτιαγμένη με το βελονάκι!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγορία κορδέλες καρούλια..

Δαντέλα τρέσσα πλεκτή 10mm το μέτρο

1,85€

Δαντέλα πλεκτή βαμβακερή σε απαλά ρομαντικά χρώματα.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν τρέσσα και να στολίσετε κουτάκια και καδράκια ή να δέσετε πουγγάκια και τούλια και να φτιάξετε πολύ όμορφες μπομ..

Δαντέλα κυματιστή 3,8cm/μέτρο

1,20€

Δαντέλα 3,8 εκατοστών με κυματιστό τελείωμα μαλακής και λεπτής ύφανσης σε πολύ απαλά ρομαντικά χρώματα.Μπορείτε να την συνδυάσετε με γκρο κορδέλλες και λινάτσα για πιο ιδιαίτερες κατασκευές.Αν θέλετε ..

Δαντέλα λεπτή πλεκτή 13mm/μέτρο

1,30€

Δαντέλα μαλακής ύφανσης που μοιάζει με πλεκτή και θυμίζει παλιές εποχές!Πολύ όμορφη για να διακοσμήσετε μπομπονιέρες, βαζάκια, καδράκια ακόμα και τα ρούχα σας!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέξτε την κατηγο..

Δαντέλα μαλακή λουλουδάκι 22mm/μέτρο

1,90€

Δαντέλα μαλακής ύφανσης που μοιάζει με πλεκτή και θυμίζει παλιές εποχές!Μπορείτε να διακοσμήσετε μπομπονιέρες,βαζάκια,καδράκια ακόμα και τα ρούχα σας ή τσάντες και αξεσουάρ!Αν θέλετε πολλά μέτρα επιλέ..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 50 από 58 συνολικά (2 Σελ.)