ΕΣΠΑ

Κουτιά Αποθήκευσης Ορθογώνια

Κουτιά Αποθήκευσης Ορθογώνια

Κουτί χάρτινο ορθογώνιο κράφτ

6,40€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε κράφτ χρώμα ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροαντικείμενα ή να βάλετε δωράκι για να το προσφέρετε.Διαστάσεις 30cm x 24cm x 10cm..

Κουτί χάρτινο ροζ glitter

4,95€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε ροζ χρώμα με glitter ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε πραγματάκια!..

Κουτί χάρτινο ροζ με μαγνητικό κούμπωμα

4,30€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε ροζ χρώμα με μαγνητικό κούμπωμα ιδανικό για να βάλετε δωράκι και να το προσφέρετε ή να αποθηκεύσετε πραγματάκια!..

Κουτί χάρτινο σχέδια σομόν-γκρι Νο4

4,20€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σχεδιάκια σε γκρι, σομόν, κίτρινο και λευκές αποχρώσεις.Στην φωτογραφία φαίνονται τα σχεδιάκια που αντιστοιχούν σε κάθε αριθμό.Διαστάσεις 23cm x 14,5cm x 8,5cm ύψ..

Κουτί χάρτινο σχέδια σομόν-γκρι Νο3

3,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σχεδιάκια σε γκρι, σομόν, κίτρινο και λευκές αποχρώσεις.Στην φωτογραφία φαίνονται τα σχέδια που αντιστοιχούν σε κάθε αριθμό.Διαστάσεις 20,5cm x 12cm x 7,5cm ύψος..

Κουτί χάρτινο σχέδια σομόν-γκρι Νο2

2,75€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σχεδιάκια σε γκρι, σομόν, κίτρινο και λευκές αποχρώσεις.Στην φωτογραφία φαίνονται τα σχέδια που αντιστοιχούν σε κάθε αριθμό.Διαστάσεις 18cm x 9,5cm x 6,5cm ύψος..

Κουτί χάρτινο σχέδια σομόν-γκρι Νο1

2,10€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σχεδιάκια σε γκρι, σομόν, κίτρινο και λευκές αποχρώσεις.Στην φωτογραφία φαίνονται τα σχέδια που αντιστοιχούν σε κάθε αριθμό.Διαστάσεις 15,5cm x 7cm x 5,5cm ύψος..

Κουτι χάρτινο με τροπικά φύλλα

2,10€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με τροπικά φύλλα ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροαντικείμενα ή να βάλετε δωράκι για να το προσφέρετε...

Κουτί χάρτινο με φύλλα και λουλούδια

2,10€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με φύλλα και λουλούδια ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροαντικείμενα ή να βάλετε δωράκι για να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο πολύχρωμο

2,10€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι πολύχρωμο ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροαντικείμενα ή να βάλετε δωράκι για να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο γκρι με ποδήλατο

2,10€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε χρώμα γκρι με σχέδιο ποδήλατο ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροαντικείμενα ή να βάλετε δωράκι για να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο κόκκινο με καρδούλες

2,10€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε χρώμα κόκκινο με καρδούλες ιδανικό για να αποθηκεύσετε μικροαντικείμενα ή να βάλετε δωράκι για να το προσφέρετε!..

Κοσμηματοθήκη με καθρέφτη

19,80€

Κοσμηματοθήκη φτιαγμένη από πολύ χοντρό χαρτόνι σαν ξύλο επενδεδυμένη από ύφασμα.Στο καπάκι έχει σαν μαξιλαράκι σε καρώ μπεζ-ροζ.Εσωτερικά έχει χωρίσματα για να αποθηκεύσετε τα κοσμήματά σας και καθρέ..

Κουτί χάρτινο μαγνητικό κούμπωμα με πουλάκια

8,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε ροζ και βεραμάν αποχρώσεις με σχέδιο πουλάκια και πεταλούδες...

Κουτί ορθογώνιο βελούδινο μπεζ-καφέ

Κουτί ορθογώνιο βελούδινο μπεζ-καφέ

14,90€

Κουτί ορθογώνιο φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι επενδεδυμένο με βελούδο ύφασμα με σχεδιάκι σε χρώματα μπεζ και καφέ.Έχει και κορδονάκια για να το πιάνετε!..

Μπιζουτιέρα υφασμάτινη με λουλουδάκια

12,90€

Μπιζουτιέρα με υφασμάτινη επένδυση σε αποχρώσεις ροζ, σάπιο μήλο και καφέ με φιογκάκι από δαντέλα στο καπάκι της.Εσωτερικά έχει δύο χωρίσματα επενδεδυμένα με βελούδο, το ένα με θηκούλες για να βάζετε ..

Κουτί χάρτινο ορθογώνιο ροζ "Best wishes"

4,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε ροζ ανοιχτό χρώμα με νερά στο καπάκι του που μοιάζουν με μάρμαρο και κορδέλα γκρο μπέζ άμμου με φιογκάκι.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε πραγματάκια ή να βάλετε το δω..

Κουτί χάρτινο ορθογώνιο σχέδιο λινάτσα

7,80€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σχέδιο λινάτσα σε κραφτ χρώμα...

Κουτί χάρτινο πουά με λουλουδάκια σιέλ

4,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε σιέλ χρώμα με πουά και λουλουδάκια στο κέντρο.Ιδανικό για να φυλάξετε μικροπραγματάκια ή να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο πουά με λουλουδάκια ροζ

4,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε ροζ χρώμα με πουά και λουλουδάκια στο κέντρο.Ιδανικό για να φυλάξετε μικροπραγματάκια ή να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε!..

Κουτί χάρτινο ορθογώνιο γκρι "Best wishes"

4,50€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι σε γκρι ανοιχτό χρώμα με νερά στο καπάκι του που μοιάζουν με μάρμαρο και κορδέλα γκρο γκρι με φιογκάκι.Ιδανικό για να αποθηκεύσετε πραγματάκια ή να βάλετε το δωράκι ..

Μπιζουτιέρα πουλάκι-λουλούδια

18,90€

Μπιζουτιέρα φτιαγμένη από σκληρό χαρτόνι σε παλ χρώματα με δύο μικρά συρταράκια και καθρέφτη.Διαστάσεις 18cm x 10cm x 10cm ύψος..

Μπιζουτιέρα με νεραϊδούλα

18,90€

Μπιζουτιέρα φτιαγμένη από σκληρό χαρτόνι σε παλ χρώματα με δύο μικρά συρταράκια και καθρέφτη.Διαστάσεις 18cm x 10cm x 10cm ύψος..

Κουτί χάρτινο με σχέδιο γατούλα

1,10€

Κουτάκι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με σχέδιο γατούλα με λουλούδια...

Κουτί χάρτινο ορθογώνιο σχέδιο λινάτσα

7,75€

Διαστάσεις 38cm x 26cm x 11cm..

Κουτί χάρτινο με αγγελάκια

8,50€

Κουτί ορθογώνιο πτυσσόμενο φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με πλαστικά χεράκια στις άκρες του.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας.Διαστάσεις 35cm x 25cm x 17,5cm ύψος..

Μπιζουτιέρα ορθογώνια υφασμάτινη λουλουδάκια

15,90€

Μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα με υφασμάτινη επένδυση εξωτερικά και λουλουδάκια με στρασσάκια στο επάνω μέρος.Εσωτερικά έχει εφτά θήκες για να βάλετε δαχτυλίδια και καθρεφτάκι.Πολύ όμορφο για να αποθη..

Κουτί χάρτινο στέμμα"The best wishes" μεγάλο

4,90€

Κουτί φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι με στέμμα που γράφει "Just for you,The Best Wishes"Πολύ ωραίο για να φυλάξετε μικροπραγματάκια ή να βάλετε το δωράκι σας και να το προσφέρετε.Διαστάσεις 16cm x 22cm ..

Κουτί χάρτινο ορθογώνιο "Best Wishes"

6,90€

Κουτί ορθογώνιο φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι.Στο καπάκι του έχει γκρό κορδελίτσα με φιογκάκι από καρώ ύφασμα και καρτελάκι που γράφει"Best Wishes"!..

Κουτί ψάθινο μπλε-γαλάζιο μεσαίο

12,50€

Κουτιά φτιαγμένα από ψαθί με υφασμάτινη επένδυση εσωτερικά και χερούλια δερματίνης στις δύο ακρινές πλευρές, ιδανικά για να φυλάξετε τα πραγματά σας και να ομορφύνετε το χώρο σας.Διαστάσεις 33cm x..

Κουτί ψάθινο μπλε-γαλάζιο μικρό

8,90€

Κουτιά φτιαγμένα από ψαθί με υφασμάτινη επένδυση εσωτερικά και χερούλια δερματίνης στις δύο ακρινές πλευρές, ιδανικά για να φυλάξετε τα πραγματά σας και να ομορφύνετε το χώρο σας.Διαστάσεις 29cm x..

Κουτί ψάθινο λαδί μεσαίο

12,50€

Κουτιά φτιαγμένα από ψαθί με υφασμάτινη επένδυση εσωτερικά και χερούλια δερματίνης στις δύο ακρινές πλευρές, ιδανικά για να φυλάξετε τα πραγματά σας και να ομορφύνετε το χώρο σας.Διαστάσεις 33cm x..

Εμφάνιση προϊόντων 1 έως 32 από 32 συνολικά (1 Σελ.)